Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ



Πριν λιγο γυρισα σπιτι και ο Λακης, το μικρο μου γλυκοσκυλο ειχε σκοτωσει 1(μια) μελισσα, πραγμα το οποιο καταμαρτυρα οτι εξελισσεται σε εναν αιμοδιψη κυνηγο. Ελπιζω σε πεντε χρονια να ξεπαστρεφει σκαθαρια και σε καμια εικοσαετια να εχει εξολοθρευσει πληρως τους επικινδυνα αυξανομενους πληθυσμους των σαλιγκαριων που λυμαινονται το σπιτικο μας κατα τους χειμερινους μηνες.

Σημερα λοιπον πηγα παλι στον οδοντογιατρο και αφου, οπως εχουμε πει, η μανα μου λειπει για να της τα πω και την πρωην μου στ' αρχιδια της, μειναμε εγω κι εσεις.

Καθιστε λοιπον αναπαυτικα στον τενεκε που εχετε βαλει αναποδα στον κηπο να δροσιζεστε. Απλωστε στο δερμα σας μια ικανοποιητικη ποσοτητα ραδιενεργου φωσφορου για τα κουνουπια και απολαυστε μια περιγραφη μουρλια!

Κατ' αρχην.
Σιγουρα εχετε διαβασει και αλλου για εμπειριες στον οδοντογιατρο και επιπλεον, αν δεν πασχετε απο καποια σπανια τροπικη ασθενεια που καταστρεφει τα δοντια και σας μετατρεπει σε θεες/θεους της πιπας (ποιος ειμαι εγω για να σας κρινω), εχετε, μετα βεβαιοτητας, βρεθει σε κρεβατι οδοντιατρειου, με ανοιχτο το στομα να κοιτατε τα μπιμπικια στο ταβανι.

Στην περιπτωση που προσπαθησουμε να συγκρινουμε τις δικες σας περιγραφες (τραγικες, θα ελεγα) με τη δικη μου (εκλεπτισμενα λογοτεχνικη με εναν υποθαλπτοντα ερωτισμο, θα ελεγα), θα ειναι σαν να συγκρινουμε εναν που θα ηθελε να ηταν Κρητικος, με εναν που βγηκε απο την κοιλια της μανας του με κατσουνα και μουστακι.
Ειστε σαν αυτους που λενε τα λυχναρακια τα γεμιστα με γλυκια μυζιθρα "σκαλτσουνια" και οχι "καλτσουνια" ή "καλιτσουνια" (εξαρταται σε ποιο μερος της Κρητης αρμεγε ζωα ο παππους σου)...τραγικο και συναμα ενδεικτικο της βαθιας εμμονης των υπολοιπον Ελληνων να βαζουν το σιγμα παντου και γι' αυτο εμεις οι Κρητικοι υπερτερουμε.

Π.χ.

τοιχος-Στιχος
τοκος-Στοκος
κατα-Σκατα
Χαρουλης-Σαλταψοφαρεμαλακαμαςεχετεπρηξειτομπουτσο

Θα το πω μια τελευταια φορα: τα λενε "καλτσουνια" και οχι "σκαλτσουνια" και ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ...και δεν θα πρεπει να αρεσει ουτε σε εσας.







Αυτο ειναι ενα καλτσουνι












Κι αυτο ειναι ενα skullτσουνι


Αφου το λυσαμε κι αυτο, παμε τωρα στον οδοντογιατρο γιατι εχουμε τον ανθρωπο και περιμενει τοση ωρα.

Μπαινω στο ιατρειο του λαχανιασμενος. Ντοκτορ σορρι για την καθυστερα, του λεω.
Οχι, μου λεει, μια χαρα, ηρθες και 4 λεπτα νωριτερα, αλλα θα σε καθυστερησω λιγο γιατι εχω μεσα εναν ασθενη που δεν βγαινει το δοντι του, και αρπαζει το κλαδευτηρι με το κομπρεσερ και παει να μου κλεισει ελαφρα την πορτα στη μουρη, αλλα εγω με κινηση νιντζα καρφωνω το ποδι μου μεταξυ πορτας και κασελικιου αναγκαζοντας τον να με κοιταξει επιμονα, οπως κοιταει ο Μαχαιριτσας μια μπαμια...

οοοοοχι πουστη μου, λεω απο μεσα μου...δεν θα με ξεφορτωθεις εσυ ετσι ευκολα....



ΓΙΑΤΡΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ WIFE-I;;;

..."fronimitis", μου λεει και παει να ξανακλεισει την πορτα, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ.

...ή ετσι νομιζα, καθως με ενα αναποδο, στριφογυριστο aptsaki καρφωνει ο γιατρος τη φτερνα του πανω στα δαχτυλα του επιμονου ποδιου μου, αναγκαζοντας με να το τραβηξω με πονους και να κλεισει με ικανοποιηση Μαστερ-Σενσεϊ την πορτα.


ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ WIFE-I ΣΟΥ;;;;

..."Dentist", μου λεει
Great, λεω απο μεσα μου, πεσαμε στο dr. Generic. Δηλαδη τι αλλο; Θα ονομαζει το ταβανι του "ουρανισκο";

χαχαχα...ή καπως ετσι νομιζω οτι γελασα απο μεσα μου.

Μερικα τροχισματα αργοτερα μπαινω κι εγω μεσα.
Τα ηχεια να παιζουν Νταηερ Στρεητς, αλλα τα παλια τους.
Ξαπλωνω και αρχιζουμε να μιλαμε για μουσικη, καθως αυτος ετοιμαζε τα εργαλεια του. Λιγακι Εη 'συ-Τις ει αργοτερα αρχισε να μουδιαζει το χελακι μου, σαν του Ανγκους του Γιανγκ

-Νταξει γιατρε, του λεω, ειμαι ετοιμος
-Ωραια, ανοιξε τωρα το στομα να σου κανω και την ενεση
-Με γαμας ρε γιατρε...

Ελαφροχερης, δε λεω, ο γιατρος, δεν πηρα χαμπαρι τη βελονα, αλλα λιγο μια ελαφρια μαστουρα, λιγο και η πικρη γευση του αναισθητικου και...

-χαχαχα, γιατρε ειμαι μια κομπρα, μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΜΠΡΑ με ουρα και θα σε δαγκασω!
-...

Η περιπετεια ομως αρχισε μολις ο γιατρος μου ανοιξε το μουδιασμενο μου στομα και αρχισε να μου χωνει μεσα πραματα, και ενω ξερω ο μαλακας οτι δεν προκειτε να πονεσω, εντουτοις εγω συνεχιζα να κοιταζω σαν ηλιθιος καθε εργαλειο τρεμοντας σαν γιδι στο μαχαιρι, ενω τα δαχτυλα του ποδιου μου κουλουριαζονταν ιδρωμενα, λες και μου βαζανε πρωτη φορα κωλοδαχτυλο.

Ααα, να ενα μυτερο πραμα!! ΩΩΩΩ ΝΑ ΣΟΥΓΑΜΗΣ...
Κι αλλο μυτερο με κατι στρογγυλο που στριγγλιζει...γιατρε κοψε τις μαλακιες νομιζω οτι πον....ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΝΥΣΤΕΡΙ;;;για ενα σφραγισμα ηρθα ρε ντοκτορ οχι να μου βγαλεις τη σπλην....ΑΑΑΑ, ωραιο αυτο που ρουφαει τα σαλια (οταν μου ρουφανε τα σαλια παθαινω το ιδιο με το αλλο που καθαριζω τ' αυτια μου με μπατονετα και επειδη μου δινει τοση ευχαριστηση το λεω και "ευχαριστυση")...ΓΚΑΝΤΕΜΙΤ ΝΤΟΚΤΟΡ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ;;;;
Ο γιατρος ειχε συνδεσει στον ιδιο σωληνα που ρουφουσε το σαλιο, ενα αλλο ροζ, μακρυ και χοντρο πιπιρολι και το εκανε μεσα-εξω στο στομα μου και καποιες φορες το ακουμπουσε -σχεδον ερωτικα θα ελεγα-, πανω στη γλωσσα μου.

Γιατρε ελπιζω αυτο το πιπιρολι να εχει να κανει καθαρα με την εργασια σας γιατι αλλιως θα εκτεθω κι εγω σαν ανθρωπος, αλλα και εσεις σαν επιστημονας, αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΩ σαν ανθρωπος, με καταλαβαινετε...

Μετα εβαλε ενα αλλο εργαλειο που εκανε σαν Πικατσου (απο τη δευτερη σεζον), ενα αλλο που ηταν σαν να εξυνε τ' αρχιδια του ο Μεγκατρον, καποιο αλλο που ακουγοταν σαν electro-trans (σας τσακωσα με τη γιδα στην πλατη μουνοπανα), καποιο αλλο που ηταν σαν Αρτου-Ντιτου με βραχυκυκλωμα, ο Οζζυ Οζμπορν, μια πριονοκορδελα, η Φουρεϊρα, ο Αδωνις, παπι με τρυπημενη εξατμιση, τζιτζικια (what??) κλπ κλπ κλπ

-Γιατρε ποσα σου δινω;
-Διακοσα
-Γιατρεεεεε...
-Καλα, ασε τριαντα


Γυρνουσα το Ηρακλειο ποδαρατα να φτασω στο αμαξι με μουδιασμενο στομα λες και με εβαλαν να γλειφομουνιασω ταυτοχρονα Σασα Γκρεη, Τζενι Τζιζ, Στορμυ Γουωτερς και Αννυ Μποντυ (psss, call me!).

Εφτασα σπιτι και βρηκα τη νεκρη μελισσα στο πατωμα κι απο πανω της ο Λακης με υφος "κοιτα μαλακα τι μακελεψα".


Αααααυτα!

Αν σας αρεσε το αρθρο ποσταρετε το στα σοσιαλ μυδια μωρη μαλακες να το διαβασουνε κι αλλοι. Μην ειστε παρτακηδες, γιατι κανεις δεν συμπαθει τετοια μουνοπανα.





  

2 σχόλια:

  1. Οκ, διαταγή εξετελέσθη
    (διότι κάθομαι αναπαυτικά στον τενεκέ που λέγαμε, τρώω κι ένα [σ]καλ[ι]τσούνι κι έχω και wife-iii)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρια τα χτυπηματα κατω απο τη μεση, Δαφνη, βαρια και δεν το περιμενα απο 'σενα.

      Διαγραφή