Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΘΟΣ



Ειπαν για τον Χωστηρα:

Καρλος Σαντανα
"Τον θυμαμαι το '68 θα'τανε στο Γουντστοκ να προβαρει με το Χεντριξ τη Ζιγκουαλα"

Αλμπερ Καμυ
"ΕΕΕΕ ΓΡΟΘΕΕΕ ΕΕΕΕΕ"

Τζεϊσον Στεϊθαμ
"...μαλακιες, εγω αμα γαμουσα τρεις φορες τη μερα δε θα το'παιζα ιστορια"



Γατα ή σκυλος;
Παναθηναϊκος ή Ολυμπιακος;
Βουνο ή θαλασσα;
Γερμανικο techno ή σουηδικο metal

   Η Ανθρωποτητα ειναι γεματη διπολα, πραγματα που την εχουν διχασει και αποδεδειγμενα εχουν οδηγησει σε μαζικους φονους και καταστροφες και παρολ' αυτα ο Ανθρωπος εξακολουθει να στρεφεται προς το οπαδιλικι σαν τροπο να νιωσει οτι ανηκει καπου, οτι δεν ειναι μονος. Επιπλεον, ο Ανθρωπος γουσταρει να βλεπει ξεκαθαρα πραγματα: "αυτο μου αρεσει και το αλλο ειναι "εχθρος" ή εχθρος". Η Αγαπη του και το Παθος του τον φανατιζει, με κωμικοτραγικα -πολλες φορες- παραδειγματα.
Σιγουρα βεβαια δεν θα δουμε καμια κερκιδα βουνισιους να ουρλιαζουν απο τη Γκιωνα στους ρακεταδες της παραλιας "εεεε καλοκαιροφλωροι τσιμπηστε εν' αρχιδι" και μετα να καθονται μελαγχολικοι στο παραθυρι (εξω να βρεχει) απαγγελοντας Καβαδια και να μουρμουρανε "θα τα πουμε το Δεκεμβρη παλιοπουστες".
   Δεν υπαρχει καποια φορμουλα που να καταδεικνυει το τι δημιουργει αρρωστο εθισμο και προκαλει ηλιθιες αντιδρασεις στο ακουσμα του Αντιθετου. Η Ανθρωπινη Φυση υπακουει στο Κελευσμα των χημικων αντιδρασεων του εγκεφαλου, κλεινει τα αυτια στην Κριτικη Σκεψη και ξεκινα ρυθμικα πααα-σοκ πααα-σΟΚ ΠΑΑΑ-Σοκ ΠΑΑ-ΣΟΚ ΠΑΑΑ-ΟΚ...(το σιγμα παραληφθηκε γιατι μπορω)
Το Παθος αυτο καθεαυτο ειναι παραλογο και δημιουργει μερικα απιστευτα παραδοξα, π.χ.
-μαλακα, η γκομενα μου με καυλωνει απιστευτα...
-μαλακα, κι εμενα η γκομενα σου με καυλωνει απιστευτα
(-μαλακα, κι εμενα η γκομενα σου με καυλωνει απιστευτα) και ενω εδω θα επρεπε να εχουμε ενα πληθος ανθρωπων μονιασμενων που τους ενωνει ο κοινος ποθος να κρεατωσουν τη γκομενα του Μαρκου, εν τουτοις βλεπουμε το Μαρκο να τσαντιζεται ο μαλακας...
   Το παθος χωριζει τους ανθρωπους, τους κανει εριστικους, μουνοπανα, αδιαλακτους που προσπαθουν να μεταφερουν την τοξικοτητα του παραλογισμου τους στους πιο αδυναμους.
Παρτε, λογου χαρην, ενα πατερα-οπαδο του σκατογαυρου, ο οποιος, με το που γεννιεται ο γιος του, τον φασκιωνει στα κοκκινα σαν μικρη πασχαλινη μουμια. Το μωρο ενος χρονου εχει ηδη εισιτηριο διαρκειας και πεφτει απο το γκιογκιο κλαιγοντας και κρατωντας το καλαμι του. Μεγαλωνοντας, και αν ολα πανε καλα στη σχεση πατερα-υιου, το παιδι θα γινει το ιδιο υπεροπτικο καουνι με τον πατερα του.
Αν ομως γνωρισει στο σχολειο καποιο φιλο που ειναι κωλοβαζελος και το παιδακι τσιμπησει το πρασινο τυρακι, τοτε ο πατερας του θα κυρηξει εθνικο πενθος στο σπιτι, θα το απειλησει με τρεις αγωνιστικες στερηση απο τηγανητες πατατες/μακαρονια/οποιαδηποτε τετοια μαλακια ταϊζουν οι γαυροι τα παιδια τους μετα το ματς και γινονται σαν πιτογυρα με ποδια. Τα χρονια θα περασουν και τις Κυριακες δεν θα μιλιουνται.
Θα με ρωτησεις -και λογικα- τι μπορει να ενωσει την Ανθρωποτητα: το Κοινο Μισος. Δεν μου αρεσει αυτο το μεσοβεζικο μπακαλιστικο μισος τυπου "ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ, αλλα δε τον χαλασε το βαζελο που η Φενερ του εριξε τρια μπαλακια μεσα στο σπιτακι του χουεχεχουεχεεχεχε
Το Μισος πρεπει να ειναι κοινο, ισο, αδιαιρετο και χωρις ορους και προϋποθεσεις.
Το Μισος πρεπει να ειναι το πανανθρωπινο "ΚΚΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΚΧΧΧΧ ΜΧΜΜΧΧΧΧΧ ΚΧΧΧΧΧΧΚΧΧ  ΧΧΧΧΧ" στο εξισου πανανθρωπινο "ΦΤΟΥ"
Το Κοινο Μισος ενσαρκωνει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που μας ξεχωριζουν απο την παλαμιδα και την καμπια.
(Εχετε δει ποτε κοπαδι παλαμιδες γεματες μισος; Αν ναι, τοτε ετοιμαστειτε για τα χειροτερα)
Πρεπει λοιπον να δουμε και να αναγνωρισουμε τους Κοινους Εχθρους, να τους ξετρυπωσουμε απο τις σπηλιες που κρυβονται και να τους κατατροπωσουμε. Θα χρειαστει 1 πυρηνικη κεφαλη; 2 ισως; 3; Ποσες εχουμε; 10; Ριχτες και τις δεκα να ξεμπερδευουμε και να προχωρησουμε.
Ιδεατοι στοχοι;
Σου τους εχω εδω:


  • Κουνουπια και μυγες
  • HIV, Χολερα, πυρετοι, το αλφαβηταρι της Ηπατιτηδας, σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα, Γιωργος Λιαγκας
  • Παγκοσμια Πεινα, Πολεμος, Παρασιτικη Κερδοφορια εις βαρος Φτωχων Χωρων
  • Βιαστες, παιδοφιλους, κτηνοβατες, πρεζεμπορες, οπλοβιομηχανους, τραπεζιτες, πολιτικους
  • Χιπστερ
  • Οι τσομπανηδες απο το Κακοσαλεσι που μου μαθανε και λενε "βαπάρω" αλλα κανουν και κανονικα τσιγαρα
  • Αυτοι που ξεκινησανε το ηλεκτρονικο τσιγαρο απο τα 12
  • Οι μαναδες των αποπανω
  • Οι θρησκειες και οι "θρησκειες" εκτος απο του Πανιωνιου γιατι δεκα φανατικοι οπαδοι δεν κανουν ουτε καν αιρεση
  • Αυτοι που το παιζανε Γαμαω-Μαο με συσκευες Apple, αλλα δεν τους χαλασε που τα συστηματα ασφαλειας ειναι για πεταμα και τωρα ρουφανε το τρομπονι και γελανε μαζι τους μεχρι και τα σαπακια, οι αϊφονακηδες
  • Αυτοι που αγοραζουν υπερτροφικα σκυλια και τα εκπαιδευουν να ειναι φυλακες-φονιαδες και δεν μπορεις να περπατησεις στο πεζοδρομιο γιατι ο τετραποδος μπραβος τους τους σερνει βολτα με το καραβοσκοινο
  • Οι γεροι που εχουν βαρηκοϊα αλλα σου λενε να χαμηλωσεις τη μουσικη


     αν ανηκετε σε καποια απο τις αποπανω κατηγοριες, βγαλτε μας απο τον κοπο και τον κινδυνο να χρησιμοποιησουμε πυρηνικα και αυτοκτονηστε.
Προς ολους αυτους τους εξυπνακηδες που θα βγουν στα σχολια και θα πουν "αααα μαλακα ξεχασες να γραψεις και τους...." σας πληροφορω οτι Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ και αν εχετε εσεις προσωπικα θεματα με τους καπνιστες/βετζετεριαν/κρεατεριαν/το μαλακα που σας εφαγε ολονων τις γκομενες, εδω δεν ειναι ουτε ψυχοθεραπευτηριο, ουτε το γαμημενο το φαεεναμαλακα, ουτε το μπουρδελο της Ανιτας Πανια. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΟΣΕΛΕΜΠΡΙΤΗΣ.

Συγνωμη για την εκρηξη και ευχαριστω για την κατανοησ....ωωωπ πηγε 4 και εχει τα Φιλαρακια στο σταρ!!!! 

2 σχόλια:

  1. Χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!
    Με προβληματιζεις κατα τη διαρκεια της αναγνωσης,αλλα πεθανα στο τέλος με τα φιλαρακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι ρε μουνί, δε θα σε αφήσουμε έτσι. Λίστα για πόλεμο/φόνο/μίσος δίχως να περιλαμβάνει επαγγελματίες κριτικούς τέχνης είναι λειψή!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή