Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ



   Οι δυο τους απειχαν ο ενας απο τον αλλον μολις ενα χιλιοστο.
Κανενας νομος του Συμπαντος δεν ειχε προβλεψει τι θα γινοταν αν καποτε αυτα τα Στοιχεια της Φυσης ερχοταν σε επαφη.
Η Κοσμικη Σφαιρα πιαστηκε στα πρασα με τη διαγαλαξιακη γιδα στον ωμο. Κανεις δεν ειχε ιδεα και κατι επρεπε να γινει ΑΜΕΣΑ!!!
Αρχεγονα πλασματα του Χαους, του Ολεθρου, της Εντροπιας και των Μνημονιων Μεχρι Να Σβησει ο Ηλιος επεσαν μανιωδως στο Τραπεζι των Συσκεψεων να βρουνε λυσεις. Σταματησαν μαλιστα το Χρονο γιατι καθε μικροεκατομυριοστο του δευτερολεπτου που περνουσε ηταν κρισιμο.

Ειπωθηκαν εκατονταδες χιλιαδες λυσεις.


Χχρρρρρρρτττ...⏪⏪rewind
Γυριζουμε πισω την κασσετα

...⏪⏪ενα μισολιωμενο προφυλακτικο⏪⏪...ααααα⏪⏪....χρμμμγρκχχ...⏪λαλαλαλαλα Υπαρκτος Σοσιαλισμος λαλαλαλ⏪⏪(λιιιγο ακομα)....το πιο καλο σαπουνι γινεται απο κουμμουνι⏪⏪....χρρρρρρρττττττττ λιιιγο ακομα πισω την κασετα....

(εεεεδω ειμαστε)▶

Την ωρα που ο καλλιτεχνης μας ριχνει γονατια σε μια απροστατευτη ηλιακτιδα που με τη σειρα της θα επεφτε λιποθυμη στο μισολιωμενο προφυλακτικο για να φ...
...ξαφνου ενας τριγμος και ανοιγει η πορτα του φτωχικου σπιτιου και ξεπροβαλλει μια κατακοκκινη ολοσωμη καπαρντινα που απο μεσα της διακρινονταν μια παιδουλα (κρατωντας την αστυνομικη της ταυτοτητα που ελεγε οτι ειχε κλεισει τα δεκαοχτω και ηταν απολυτως νομιμη και συνενετικη η εμφανιση της σε ενα δραμα ερωτικου περιεχομενου οπως αυτο).
Αστραπιαια ο Ξυλοκοπος ξεριζωσε αθορυβα ενα πλατανο και τον φορεσε για να κρυφτει, ενω ο ηρωας μας μεταμορφωθηκε σε θαμνο με καταγαλανα, εκφραστικα ματια σαν αυτους τους θαμνους που βλεπεις συνηθως σε ντοκυμαντερ για την αγρια (αλλα την πολυ-πολυ αγρια) φυση, τοσο γαματος να τονε βλεπεις, να σταυροκοπιεσαι τρεις μερες, να λες "πω το μπουστη το θεο τη εφτιαξε παλι το ατομο;".

Ακινητοι και οι δυο να μη γινουν αντιληπτοι. 
Ποτε-ποτε στραβωνανε λιγο το στομα προς τα πισω να φυσηξουνε τα φυλλα τους, οτι και καλα τα φυσα ο ανεμος, να μην τους καταλαβει οτι και οι δυο ισιωνανε σωβρακο κατω απο την μεταμφιεση τους.

Η Κοκκινοσκουφιτσα εμεινε ετσι ακινητη για λιγα λεπτα να κοιτα αοριστα και να σκεφτεται. Χαμηλωσε λιγο το κεφαλι της με χαρη τοτε αρχισε η αλυσιδωτη αντιδραση που οδηγησε στον Ολεθρο...
Εβγαλε την κουκουλα και τα λυτα, σγουρα της μαλλια ξεχυθηκαν σαν μεταξωτοι κρικοι στους ωμους της. Το απογευματινο φως χαιδεψε απαλα τα λευκα της μαγουλα, κυλησε με χαρη πανω στα λεπτα της φρυδια, ξεκουραστηκε πανω στο λικνο των βλεφαριδων της, θαυμασε την μυτη της που ηταν ευθεια και μυτερη στην ακρη, θυμιζοντας ενα μισοβυθισμενο βελος. Λεπτα χειλη, αφιλητα ακομα με ενα σχεδον αδιακριτο χνουδακι να φυτρωνει αναμεσα στη μυτη και αυτα. Το φως ηταν ετοιμο να αναχωρησει μαγεμενο, εκσφενδονιζομενο να διασκορπισει παντου το βαθυ καστανο των ματιων της, οταν η κοκκινοσκουφιτσα ανοιξε τελειως την καπαρντινα της και μεσα απο το σεμνο ντεκολτε της φανηκε η επιδερμιδα πανω απο τα δυο στρογγυλα και στητα της στηθη.
Το Φως παραβιαζοντας 3-4 νομους του Αϊνσταην καμπυλωθηκε αποτομα εκστασιασμενο και εκανε βουτια θανατου πανω στα νεανικα της βυζια ουρλιαζοντας "ΤΖΕΡΟΝΥΜΟΟΟΟ ΜΑΝΤΑΦΑΚΑΖΖΖ!!!!" και διαλυθηκε σε μια λαμψη βυζοακτινων Γαμμα.

Ενας θαμνος αρχισε να κοπανιεται κι ενας μοναχικος πλατανος αρχισε να κανει κλιτς-κλιτς κλιτς-κλιτς.
Αστραπιαια και πριν προλαβει η Κοκκινοσκουφιτσα να πει "τι στο μπ...;;" ενας θαμνος ειχε καρφωθει πανω σ' ενα πλατανο και τον βαρουσε με μια γκλιτσα. 
Ο καημενος ο πλατανος, προσπαθουσε να αμυνθει σπαζοντας του ενα-ενα τα κοκκαλα.

(γρηγορο zoom-out)

..μια εκτυφλωτικη σφαιρα καταστροφης εξαπλωνοταν αστραπιαια κατασπαραζοντας διακοσιους γαλαξιες.

Οι δυναμεις του Χαους πατησαν παυση και αρχισαν να δοκιμαζουν αλλα σεναρια.

▶βγαινει η γιαγια και τους γαζωνει και τους δυο (καταστροφη, ξαναπαμε παλι)

▶βγαινει η Κοκκινοσκουφ...ιτσος (;;;;) αξαφνα και οι δυο γινονται gay (σκοτωμος, πυρηνικη καταστροφη)

▶βγαινει η Κοκκινοσκουφιτσα τραγουδωντας Μποφιλιου. Οι δυο ηρωες αυτοκτονουν τελετουργικα, ο ενας μασωντας τον τρικεφαλο του ενω η ιδια του η γενειαδα του δινει τη χαριστικη βολη στ' αυτια και ο αλλος καρφωνοντας τη κλιτσα στο κωλο του. Τα βασανισμενα πνευματα βγαινουν απ' τα κορμια τους, αντικριζουν ο ενας τον αλλον (ολεθρος, βιοχημικος πολεμος, παμε ξαν....)


ΣΤΟΟΟΟΟΠ
(παιδια, κατι δεν παει καλα με αυτα τα σεναρια. Πρεπει να γυρισουμε την ιστορια λιγο πιο πισω, ωστε οταν ξαναφτασουμε σε αυτο το σημειο να μπορεσουμε να προχωρησουμε αναιμακτα.)

Και ετσι τα πνευματα του Χαους, του Ολεθρου, της Εντροπιας και των Μνημονιων Μεχρι Να Σβησει ο Ηλιος, αποφασισαν να επεμβουν δραστικα στα παιδικα χρονια αυτων των δυο, για το καλο ολων μας.


..................................................

   Ηταν μια ηλιολουστη Κυριακη του Αυγουστου και ολα τα παιδια ειχαν βγει στη γειτονια για να παιξουν. Καπου, σε ενα υποστεγο ενας πιτσιρικας με υπερτροφικα μπρατσα χτυπουσε κατακορυφες καμψεις και εκανε κεφαλοκλειδωματα σε κατι βαρελια. Που και που σταματουσε να ξεκουρασει λιγο τα βαρελια. 
Καθοταν στο τσιμεντο ξυνοντας το πιγουνι του, με μια αισθηση οτι κατι του ελειπε.
 Μια φωνη απο μακρια ουρλιαζε "ΑΜΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΒΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΒΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ

ΨΟΦΟ"

Ο μικρος Χουλκ, δεν ηξερε ουτε τις μισες απο αυτες τις λεξεις, και ενα γρηγορο ερωτηματικο σχηματιστηκε στα ημισφαιρια του εγκεφαλου του. Μετα ομως απο λιγο επαψε να τον απασχολει. Ενταξει, σιγουρα η γραμματικη και το λεξιλογιο ειναι σημαντικα, αλλα οι γραμμωμενοι κοιλιακοι ειναι ακομα πιο σημαντικοτεροτεροι.
Και στο κατω-κατω γιατι φωναζει; 
Γιατι διαμαρτυρεται;

Το μικρο δεκαπενταχρονο μυαλουδακι του δεν μπορουσε να καταλαβει.
Συνηθως αυτοι που διαμαρτυρονται ειναι αυτοι που δεν ειναι τοσο δυνατοι οσο αυτος και δεν εχουν τα μπρατσα να δειρουν αυτον που τους εκλεψε το σαντουιτς. Και σιγουρα, να μην ξεχναμε οτι το σαντουιτς ειναι ο,τι πιο σημαντικο στον κοσμο.
Αυτα σκεφτοταν και του ανοιξε η ορεξη.
Ανοιγει λοιπον τη βαλιτσα και πιανει απο μεσα το σαντουιτσακι του με μπουτι βισωνα και αρχιζει να το καταβροχθησε σε δυο λεπτα δεν προλαβα ουτε χρονο ν' αλλαξω στο ρημα.             


To be continued
                                                                        

20 σχόλια:

  1. Βάλε και ένα τέταρτο σενάριο στα υπόψην, εκείνο της παρτούζας.
    Με τόσο συνωστισμό και βυζιά, είναι ένα σεβαστό σενάριο, που ανατρέπει πιστεύω το μύθο ότι τα παραμύθια είναι ένα και μόνο ροζ. Εδώ βλέπουμε τις 150 αποχρώσεις του ροζ και το σενάριο που σου προτείνω, τους ικανοποιεί όλους θεωρώ και κανείς δε θα βγει παραπονεμένος από αυτή την ιστορία :p :p :p
    Σκέφτηκα την Κοκκινοσκουφίτσα να λέει ''τι στον μπ...'' και είναι η αποθέωση. Αν και τα θέλει ο κώλος της κι εκείνης. Πώς βγάζεις έτσι την κουκούλα και ξεχύνονται οι μπούκλες μοιραία κοριτσάκι μου? Γιατί ανοίγεις την καπαρντίνα και προκαλείς με το ντεκολτέ σου? Γυρεύοντας πάει αυτή να μου το θυμάσαι... Πονηρό θηλυκό!Μιά μικρή κάργια, χαχαχαχα.
    Άντε να δούμε πως θα τελειώσει αυτό το παραμύθι. Αυτό το ''συνεχίζεται'' κάθε φορά, μου κόβει το σασπένς.
    Ciaoooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεχεχε!!! Ετσι και γινοταν η αποπειρα να αποδεχτει ο ηρωας μας να κανει παρτουζ....ε γκουχγκουχ σορρυ, στην ερωτικη λογοτεχνια ονομαζεται "πολυθεσικη αγαπη", τοτε θα ειχαμε απροβλεπτα αποτελεσματα, οπως για παραδειγμα πραγματα που ουτε κι εγω θα μπορουσα να προβλεψω.
      Εν ολιγοις τι σεξ σε αυτο το διηγημα υπαρχει εκει ψηλα αλλα οι ηρωες δεν ειναι αρκετα ψηλοι για να το φτασουν.

      Διαγραφή
  2. Αχ αυτον με το μαυρο αμπεχωνο...
    Απο τις περιγραφες του τον εχω ερωτευτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καργιες κοιτατε το αμπεχωνο και δε σκεφτεστε τα καημενα τα ζωακια που θυσιαστηκαν για να ντυθει αυτος, για να εχετε εσεις βουκολικες φαντασιωσεις με ποιμενικο προβατοσεξ.

      Διαγραφή
    2. Τοσο φανταστικο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  3. Οχι, δεν κοιταμε το αμπεχωνο. Ο βαθυς ποθος ειναι να μαθουμε τι εχει μεσα το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τροπος που μιλαμε, ειναι ο τροπος που σκεφτομαστε.
    Ο τροπος που γραφουμε ειναι ο τροπος που σκεφτομαστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια ερωτηση. Νομιζω οτι η γραφη συντονιζει το χαος που εχουμε στη σκεψη προκειμενου να δωσει ενα κατανοητο αποτελεσμα στο -τι στο διαολο- γινεται στο κεφαλι μας.

      Διαγραφή
    2. Τοσο φανταστικο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  5. @οχωστηρας: Το τι γινεται μεσ το κεφαλι μας δεν περιγραφεται με λεξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ.
      Αυτό ήταν το πιο όμορφο σχόλιο της χρονιάς!

      Διαγραφή
    2. Τοσο φανταστικο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  6. Λες μαλακιες ρε φιλε
    αν ενας αντρας βιαστει απο γυναικα σιγα που θα σε πειραζε
    αν σε βιαζε ενας ανδρας θα δουμε τι θα μας ελεγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου, ο βιασμος ειναι βιασμος, ανεξαρτητως γενους θυματος και θυτη και τον κατατασσω στα πιο ειδεχθη εγκληματα.
      Το συγκεμριμενο κομματι του κειμενου ειπωθηκε για να καταδειξω την κοινωνικη ανισοτητα στο πως εκλαμβανεται απο την Κοινωνια διαφορετικα ο βιασμος αντρα απο γυναικα.
      Ολοι σοκαριζομαστε -και απολυτως δικαιολογημενα, φυσικα- στο ακουσμα βιασμου γυναικας απο αντρα, αντρα απο αντρα και γυναικας απο γυναικα, αλλα με το ακουσουμε οτι ενας αντρας βιαστηκε απο γυναικα, τοτε ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ολοι κρυφογελαμε, και καλα "ελα μωρε, σιγα, τι του 'κανε ναπουμε;; Τι διαμαρτυρεται, αφου γαμησε. Αν ηταν βιασμος, ας μην του σηκωνοτανε", αγνοωντας πληρως οτι η στυση (οπως και η υγρανση του κολπου της γυναικας) ειναι μια λειτουργια που δεν ελεγχεται απο τη Βουληση του ατομου.

      Αυτο, σαν αποτελεσμα, εχει πολλες φορες την μη σοβαρη αντιμετωπιση απο το κοινωνικο συνολο και τη μη-δικαιωση του θυματος στα δικαστηρια.

      Επαναλαμβανω, ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ.

      Διαγραφή