Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΛΗΡΟ Ή ΜΑΛΑΚΟ



Δεν ειμαι καλος στο να διηγουμαι αληθινες ιστοριες. Αυτο μπορουν να σας το βεβαιωσουν ολοι αυτοι που με ξερουν καλα (εγω). 
    Νιωθω οτι αχρηστευω τα πιο ουσιαστικα σημεια διηγησης, γιατι εχω μια εμφυτη μετριοπαθεια και μια φυσικη απεχθεια στους κλαψομουνηδες που διογκωνουν τα γεγονοτα.
   Μπορω ομως να σκαρφιστω μια ιστορια απ' το γκωλο μου (το εχω κανει πολλες φορες, ο κωλος μου ειναι εφευρετικος) και να τη διογκωσω με υπερβολες και φανταστικα στοιχεια (εχω φανταστικο κωλο).

   Αυτο που θα προσπαθησω  να κανω τωρα ειναι να αναμειξω πραγματικα γεγονοτα με φανταστικα και ειναι εξαιρετικα επικινδυνο, ανιερο και απεχθες, γι' αυτο αν δεν ειστε αρκετα εξοικιωμενοι με το μπλογκ αυτο, απομακρυνθειτε απο την οθονη ΤΩΡΑ.

Η παρακατω περιγραφη εχει στοιχεια σατανολατρειας, μαζοχισμου, αυτοτραυματισμους, τραμπουκισμο, χεσιμο πανω σε παιδικα ονειρα, οδυνη και τεραστια μα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞ. Αν παρολες τις παραπανω προτροπες να κλεισετε αυτο το μπλογκ για να ασχολειθειτε με κατι ακομα πιο ανοητο -αλλα σιγουρα πιο ακινδυνο- οπως ειναι το facebook, ο φιλελευθερισμος ή/και η πρεζα, τοτε κακο δικο σας. Εγω παντως...προειδοποιησα.


Αυτη ειναι η ιστορια πως ξεκινησα το καπνισμα.

Ηταν ήταν μια Τριτη σαν ολες τις Τριτες, ισως Παρασκευη του 1997.
Τριτη Λυκειου τοτε και ο μικρος Γουλβεριν (εγω) εκανε τα μαθηματα του την ωρα του διαλειμματος και γυρω του πετουσαν σαϊτες, τετραδια, ενω μια χορωδια αυτοκτονικων ξωτικων με ακμη ή δυσλειτουργικων εφηβων (δεν θυμαμαι τι απο τα δυο) τραγουδουσε στα πισω θρανια τα τελευταια ρεκβιεμ των πρωτοεμφανιζομενων τοτε Πυξ-Λαξ και κατι επικηδειους των Κατσιμηχαιων ("γελα πουλι μου-γελα").

   Σε καποια στιγμη ερχεται ο Μπαμπης, που εκτος απο κολλητος μου τοτε, καθοταν και στο ιδιο θρανιο μαζι μου.
Ο Μπαμπης ηταν ενα αμαλγαμα στοιχειων: λιγο φλουφλης, λιγο μορτακος, λιγο γκομενιαρης, λιγο φυτο, λιγο μουνοπανο, λιγο ρουφχιανος, λιγο αρχιδι και λιγο φιλοτιμος, αλλα σιγουρα πολυ εξωστρεφης και με αρκετο αυτοπεπειθηνγκ, γεγονος που τον εκανε αρεστο σε πολλες και ετεροκλητες παρεες.

   Ο φιλος μου καπνιζε εδω και καιρο και βλεποντας με που ημουν περιθωριοποιημενος και κλειστος στον εαυτο μου και δεν μπορουσα να παω κι εγω με τα υπολοιπα κουλ παιδια στις τουαλετες για να καπνισουμε, λυποταν πολυ. Με εβλεπε που ενιωθα υποτιμημενος και παραμελημενος, επειδη δεν εκανα τρακα τσιγαρα και σπαραζε το Ειναι του και το Δεν Ειναι του.
Ετσι, ορμωμενος απο αλτρουιστικα κινητρα (και ουχι επειδη εψαχνε εναν ακομα μαλακα να του κανει τρακα τσιγαρα καθε διαλειμμα), ξεκινησε ενα θεαρεστο φιλανθρωπικο εργο ωστε να αλλαξει αυτο το ασχημοπαπο και να το μετατρεψει σε ενα καταλευκο μελαχρινο ξανθο πρασινοματη κυκνο (ειδατε το λογοτεχνικο τεχνασμα που δεν εβαλα κομματα αναμεσα στα επιθετα;) που ξεροβηχει σα γαϊδουρι και φτυνει σα φυματικος καθε πρωι με τον καφε.

Ο Μπαμπης ηξερε επισης την καψουρα του μικρου Γουλβεριν (εμου) για τη Μαρινα, τη συνομηλικη, ατιθαση αμαζονα της διπλανης ταξης, που καθε βδομαδα ταϊζε κι απο ενα παιδακι του σχολειου, ζεστη, φρεσκοβρασμενη χυλοπιτα.
Ο μικρος Γουλβεριν ειχε ηδη φαει δυο τετοια γευματα αγαπης πριν δυο χρονια και ντρεποταν να παει για τριτο μην τον νομιζει για λιγουρη, ψωμολυσσα.
Ο μικρος Γουλβεριν ειχε μαθει και κιθαρα για παρτη της και επαιζε ηδη στις σχολικες παραστασεις μπας και του ριξει ενα βλεμμα, αλλα η μικρη καργια ηταν μαλλον λεσβια γιατι μιλουσε συνεχεια με τις καργιες φιλες της για καποια Παν. Ελληνι S και ολο φυσουσε και ξεφυσουσε και ελεγε οτι πηγαινε και φροντιστηριο για να την περασει (;;;;)

Ο Μπαμπης λοιπον, σαν καλος φιλος, προσφεροταν συνεχεια να τον βοηθησει να κερδισει την καρδια της κι ας ητανε λεσβια. Δεν αντεχε να βλεπει το φιλο του να μαραινεται σα χοιρινη πετσα στο φουρνο χωρις ζουμακι.

"Ελα ρε μαλακα, παρε ενα τσιγαρο. Οι γκομενες στο σχολειο γουσταρουνε μονο μεγαλυτερους, οπότε αμα εσυ καπνιζεις θα γουσταρουνε και τοτε θα βγαλεις γκομενα τη Μαρινα"

Η λογικη του Μπαμπη μπορει να ειχε τεσσερις γωνιες.
Αλλωστε ειναι γνωστον οτι οι γκομενες μολις μπουν στην εφηβεια θεωρουν τα συνομηλικα αγορια ανωριμες μαζες κρεατος, γεματες μυξες, φλεμμα και σπυρια που πετανε αθελα τους κοκορακια καθε δευτερη λεξη γιατι η πουτανα η φυση επρεπε να βρει ενα τροπο να κανει τον εφηβο αντρα τοσο αντισεξουαλικο, γαμωντας του ασαλιωτα τις φωνητικες χορδες, ωστε να μη σηκωσει κεφαλι μεχρι να γινει τριαντα και να ξεκουμπηστει απο το σπιτι των γονιων του με ψυχικα τραυματα.

Η λογικη του Μπαμπη μπορει να ειχε και τεσσερις ΟΡΘΕΣ ΓΩΝΙΕΣ.
...γιατι ειναι αλλωστε γνωστο οτι οι γκομενες ειναι μαλακισμενες.

Η λογικη του Μπαμπη μπορει να ειχε και τεσσερις παραλληλες πλευρες.
Γιατι ολοι ξερουμε ποσο καυλωνουν τα κοριτσακια με φανταρους και εξωσχολικους με τζιλερα, φραντζα και μπουφαν-φλαη "3fast and furious 5you".

Ομως ΣΙΓΟΥΡΑ η λογικη του Μπαμπη δεν ηταν τετραγωνη και σιγουρα εμπαζε απο τοσα σημεια που εμοιαζε με ορθογωνιο σουρωτηρι.

Το φυσικο ενστικτο αυτοσυντηρησης του μικρου Γουλβεριν χτυπουσε κοκκινα και αρνουνταν το τσιγαρο.
Ηταν σαν Σπαηντερμαν με νυχια και σπυρακια.
Ομως ο Μπαμπης ειχε το φυσικο χαρισμα της Χρυσης Γλωσσας και με το πολυ μπιρι-μπιρι τον επεισε...

- τουλαχιστον στην πολυημερη θα κανεις ενα τσιγαρο
-ενταξει

...ηταν τοσο απλο.
Ο χρονος εδινε στο μικρο Γουλβεριν την δυνατοτητα να εξοικιωθει με την ιδεα του τσιγαρου, αλλα και να καταστρωσει ενα τολμηρο σχεδιο για να κερδισει την καρδια της Μαρινας νηστικος, αποφευγοντας παραλληλα, με τρομετα θαραλεους λεονταρισμους, να σερβιριστει το ντροπιαστικο ζυμαρικο της Αποτυχιας.

Πρωτη μερα φτανουμε στον Πειραια για Θεσσαλονικη και οι καθηγητριες βλεποντας οτι τα παιδια που καπνιζαν τις εγραφαν κανονικα στα θλιβερα και σπυριαρικα παπαρακια τους, δινουν εντολη οι καπνιζοντες να καθονται στον κατω οροφο του εκδρομικου λεωφορειου και οι μη-καπνιζοντες στο αποπανω, αλλα ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ θα πρεπει να καθονται καθε φορα στις ιδιες θεσεις για να μην χαθουμε και ψαχνουμε κανενα νυχτιατικα με τους μπατσους στα Λαδαδικα.

Ηταν τρομερη συμπτωση οτι μπροστα στο μικρο Γουλβεριν και το φιλο του τον Μανωλη καθοταν η Μαρινα με την καργια τη φιλη της, την Αννα (που ηταν πιο μαζεμενη καργια απο τις υπολοιπες τις μπορντελιαρες τις φιλες της) και που κατα διαβολικη συμπτωση, την Αννα τηνε σιροπιαζε ο διπλανος μου!!!

Το πρωτο μερος του σχεδιου δουλευε ρολοϊ.

Φτανουμε στο ξενοδοχειο

Η Μαρινα γελουσε με τις φιλες της και μαλακιζοταν γενικως με ο,τι μαλακιζονται συνηθως οι εφηβες καργιες που σκεφτονται τις Πανελληνιες, δηλαδη ΟΧΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ.

Ο μικρος Γουλβεριν εβλεπε αυτο το θεαμα.

Ο μικρος Γουλβεριν εδινε χαστουκια νοητα στον εαυτο του που απο Πειραια μεχρι Θεσσαλονικη δεν της ειχε πει ουτε μια κουβεντα.
Ο μικρος Γουλβεριν ενιωθε ανεπαρκης και ευνουχιστικα επιθετικος (πασιβ-προβατοαγκρεσιβ).
Ο μικρος Γουλβεριν επρεπε να δειξει οτι μπορει και αυτος να δειχνει ωριμος.
Ο μικρος Γουλβεριν επρεπε να δειξει κι αυτος οτι περναει μεγαλο λουκι οπως τα κουλ παιδια που ακουνε Πυξ-Λαξ και Κατσιμηχα.

Ο μικρος Γουλβεριν ζει στη Κολαση, ζει την Κολαση και ο ιδιος ο Διαβολος ανακατευει την Ανθρωποσουπα που κολυμπαει ο μικρος μας Ηρωας.

Τον μικρο Γουλβεριν δεν τον νοιαζει πια. Ξερει οτι δεν θα ειναι ποτε δικη του η Μαρινα. Ειναι ενας αποτυχημενος.

Ο μικρος Γουλβεριν παει σε μια συμμαθητρια του και του ζηταει τσιγαρο...δε γαμιεται, δωσε δύο, δωσε τρια...καλα εισαι, μη σε γαμησω στη τρακα. Μετα θα παω περιπτερο να αγορασω πακετο να στα δωσω πισω.

Ο μικρος Γουλβεριν αναβει το τσιγαρο και παιρνει μια βαθια τζουρα.
Ο μικρος Γουλβεριν δεν βηχει σαν τους υπολοιπους σκατιφλωρους μπινεδες γιατι ο μικρος Γουλβεριν ειναι ο Ηρωας που ειναι παθητικος καπνιστης και ενεργητικος ποτης ήδη απο τα εξι του, οταν ολο του το σοϊ καπνιζε διπλα του και του εδινε ρουφιες μπυρα και κρασι.

Ο μικρος Γουλβεριν παει και καθετε στο πατωμα, επιδεικτικα απεναντι στη Μαρινα. Καπνιζει και την κοιταει και επειδη ειναι και πολυ μεγαλος αλητης, τιναζει τη σταχτη πανω στη μοκετα του διαδρομου.

Η μικρη Μαρινα δεν του εδωσε ποτε καμια σημασια.




Επιλογος
Γυρω στα δεκαπεντε χρονια αργοτερα, ο μικρος Γουλβεριν καταφερε να κερδισει την καρδια της Μαρινας αλλα αποδειχτηκε το πιο μεγαλο του λαθος.
Τουλαχιστον ομως εμαθε οτι μια εποχη στο λυκειο, ο κολλητος του ο Μπαμπης την ειχε πεσει στη Μαρινα και ειχε σερβιριστει σκετο χυλοπιτοζουμο γιατι ηταν ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.    



Αυτη η αναρτηση, επειδη ειναι πολυ προσωπικη, δεν θα συνοδευτει με τα συνηθισμενα (και πολυ επιτυχημενα) σχολια σας απο την προηγουμενη. Ομως στην επομενη επιστρεφουμε σε κανονικους ρυθμους!

Thanx!!! 
                

24 σχόλια:

  1. "η μικρη καργια ηταν μαλλον λεσβια γιατι μιλουσε συνεχεια με τις καργιες φιλες της για καποια Παν. Ελληνι S και ολο φυσουσε και ξεφυσουσε και ελεγε οτι πηγαινε και φροντιστηριο για να την περασει"

    λογια λογια λογια λογια μονο λογια,
    λογια χωρις εικονες
    στου μυαλου μου φρουδες οι ελπιδες
    καλλιτεχνης για τον πουτσο
    ΕΝΤΕΧΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιο τραγουδι
      Πιασε μια λα μινορε και φερε το ξυραφι το καλο το γιορτινο που εχουμε για τις αορτες

      Διαγραφή
  2. Γμτο με συγκινησες!!!!
    Και εισαι ο δευτερος μπλογκερ μου με συγκινει
    μεσα λιγες μερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκινησε οσο ενα κρεμυδι στο σουβλακι μου. Ηταν αρκετο για να το δεις αλλα οχι αρκετα για να το καταλαβεις χωρις να μπεις για τα καλα στη δουλεια του μασουληματος.

      Και ξερεις ποσο εκνευριστικο ειναι να κανεις κριτικη σε συνοικιακο σουβλατζιδικο ;

      Το φανταζομαι απο τωρα σε γνωστη εφημεριδα διπλα απο τις πολυκαιρισμενες τσοντες:

      Χμ.... Το γουρουνι ειχε σιτεψει στην αποθηκη διπλα απο τα πτωματα και κατω απο τις παρθενες που συσκευαζουνε την Αλβανικη φουντα που καπνιζε συνηθως ο ψηστης για να χαλαρωσει μετα τη δουλεια.

      Το σκορδο στο τζατζικι ηταν λιγο και ηταν απο την περσινη σοδεια που φερνει ο μαναβης μαζι με τα εισαγομενα κρεατα απο ραδιενεργα ποντικια που τηγανιζει για στιφαδο ο συνιφαδος του στη ταβερνα.

      Το αγγουρι ειχε κατι απο σωματικα υγρα της ιδιοκτητριας η οποια το χρησιμοποιησε πριν το βαλει στη σπεσιαλ τη σος γιατι ο αντρας της κυνηγαει τωρα τελευταια την γκαρσονα του μαγαζιου και νιωθει τοσο μονη η καημενη που ξεδινει στα λαχανικα για αντιδραση.

      Η πιτα ειναι κατευθειαν απο τα εμπειρα χερακια του Γιωργακη, ο οποιος αμεσως μετα τη δουλεια στο συνεργειο φερνει και ενα μπιτονι απο το λαδι το καλο για να τον παρει με το καλο το ματι το αφεντικο. Τοσο καιρο ο Γιωργακης κοιταζει μετα τις τηγανιες και τη γυναικα του μαγαζατορα με τα λαχανικα, πως να μην τον κοιταξει καλυτερα και τον αφεντικο του ;

      Οσο για τις ντοματες ; Θες να μιλησω για τις ντοματες ;

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ;

      Οχι πες μου. Θες ντοματες ;

      Διαγραφή
    2. Μεδουσσα, ευχαριστω γιατι παντα εχεις ενα καλο λογο, αλλα μη στεναχωριεσαι για παρτη μου. Απο τοτε εχω κανει μισο εκατομυρια τσιγαρα και ειμαι απολυτα υγειης ψυχικα


      Ανωνυμε φιλε.
      Σωστη η αφηγηση σου αλλα καπου ειχες ενα μπλογκ που το εγραψες στ' αρχιδια σου (κακως, κατ' εμε) και τωρα ψαχνεις συρτατια, ντουλαπες, καζανακια να βρεις τον κωδικο σου στο γκουγκλ. Μη φοβασαι, το εχω εγω και ειναι...

      *ηχοι πυροβολισμων, λυσσασμενα σκυλια που μεταμορφωνονται σε ανθρωπολυκους με λεπτοκομμενα νυχια κακ αη-φον*

      Διαγραφή
    3. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ.

      ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

      Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ο γυρος πρεπει να ειναι με ολα τα κομφορ και η μπυρα παγωμενη.

      Θα ΓΥΡΙΣΩ οταν η παραγγελια ειναι ετοιμη και η σαλατα σταματησει να εχει ροχαλες μεσα. Δεν φταιω αν κανουνε συνεχεια τη παραγγελια λαθος.

      Διαγραφή
    4. 10 1 01 0 101 0
      01 0 01 01 10 10 01 10 01
      10 0 10 10 01 10 1 01 01 10
      010 01 10 01 1 01 10 10
      0 10 01 10 1 10 01 01
      1 10 10 01 10 01 01
      0 1 0 0

      Διαγραφή
  3. Aχ αγαπητέ Χωστήρα. Τέτοιες ιστορίες έχουν παίξει στα απανταχού λύκεια στις απανταχού πενθήμερες εκδρομές. Και να ταν και τελετή ενηλικίωσης και μετά να ξεμπέρδευες από τις μαλακίες, να πάει στο διάολο. Αλλά παπάρια :p δε βάζεις εύκολα μυαλό πριν τα 30.
    (Ούτε εγώ φυστίκωσα τη δική μου Μαρίνα το μακρινό 1995. Ούτε κάπνισα όμως. Το κράτησα για τον επόμενο χρόνο, όπου το ξεκώλιασα :p. Το τσιγάρο. )
    Αλλέως δε θα υπήρχε η αττάκα "ρε τι κ΄άνει ο άνθρωπος για να γαμήσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε Εσταριαν, με γεια το νεο nick!!

      Εκ της προσπαθειας να ριξεις το πηδηματακι ημων το επιουσιο προκυπτουν τα πρωτα σκιρτηματα μαλακιας


      -Χωστηρας 2017-

      Διαγραφή
  4. Εισαι πολυ καλος στο να διηγεισαι αληθινες ιστοριες. Το βεβαιωνω χωρις να σε ξερω τοσο καλα οσο εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΓΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ
      ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
    2. Αμα εισαι φιλος βρες ενα τροπο να γινει ο φιλος σου φιρμα και να μην αναγκαζεται να σερβιρει ξυδια σε αγνωστους ξενους.
      Ως ανταλλαγμα προσφερω καλη παρεα, μαγειρικη και μπυριτσες στα ωραια μερη

      Διαγραφή
    3. Για φιρμα δεν ξερω, αλλα για φορμα κατι μπορει να γινει.

      Διαγραφή
    4. Εισαι ο Καραμολεγκος ή ο προεδρος της Ελληνικης Ολυμπιακης Ομαδας;

      Στο μπίο μου γραφω οτι ξερω να φτιαχνω ψωμι και γυμναζομαι τακτικα

      Διαγραφή
    5. Φορμα με τη φατσα σου τη φιρματη θελω να πω. Διαλεξε ποια φωτο θες να σταμπαρουμε

      Διαγραφή
    6. Αυτη εδω του αβαταρ.
      Χρωμα και ειδος μπλουζας το αφηνω επανω σου και πες πολη και μαγαζι να ερθω να πιουμε

      Διαγραφή
  5. Να κάνουμε το τραπέζι της Μαρίνας. Με το πιτόγυρο που είπε ο αποπάνω ανώνυμος. Και να βάλουμε και ντομάτα μέσα που δε μας μίλησε γι' αυτήν. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

    Η παραπάνω σκέψη μου ήταν ένα εξωτερικευμένο μίσος προς όλες τις Μαρίνες που τραβήξαμε τα ίδια ή παρόμοια ή ακόμα και χειρότερα ρεζιλίκια για πάρτη τους και μετά αυτή η κάργια πηδιόσαντο με τον άλλον τον 25χρονο καρακάγκουρα και η τελευταία φορά που την είδα ήταν πριν 7-8 χρόνια σε ένα κωλόμπαρο να ψάχνει πελάτες με μεγάλη κοιλιά και μεγάλο πορτοφόλι.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ
      ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΑΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟ

      Διαγραφή
    2. Τι θα ήταν χειρότερα όμως; Με Δαπίτη ή με μπάτσο;

      Διαγραφή
    3. Προεδρε ειναι τρομερο και μονο που μου εθεσες ερωτημα με τετοιους παραμετρους.
      Φυσικα το χειροτερο για μενα θα ηταν με δαπιτη γιατι το να εισαι μπατσος αυτη την εποχη ειναι πιο αναξιοπρεπες κι απο το να ξεκινας τη ζωη σου σαν ογκολιθος στα Ιμαλαϊα για να καταληξεις να γινεις τσιμεντο στα τοιχωματα βοθρου στο Ψυχικο.

      Με εβαλες σε σκεψεις τωρα ρε πουστη μου και δεν εχω πιει καφε

      Διαγραφή
    4. ΧΑ! Φαντάσου πιτσιρικά που τρώει τα λεφτά του πασόκου μπαμπά που μπήκε με βύσμα σε θέση που δεν υπάρχει, στο πανεπιστήμιο έγινε δαπίτης από αντίδραση στον μπαμπά (που του τρώει ακόμα τα λεφτά), τελειώνει όπως τελειώνουν όλοι οι δαπίτες, με σπρώξιμο δηλαδή, δίνει για μπάτσος και περνάει και αφού είναι στα ΜΑΤ για 10 χρόνια δέρνοντας γέρους σε πορείες, τα ξαναπαρατάει, γίνεται παπάς και πέρνει αναπηρική σύνταξη χωρίς να είναι ανάπηρος στα 50 του

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    5. Α ναι, και στα γεράματά του ψηφίζει Αυγά επειδή η νδ δεν είναι όσο ακραία θα ήθελε

      Διαγραφή
    6. *παίρνει

      Ο Κόναν κι η μάνα του! Πρέπει να βάλω κανα ουίσκι να μην κάνω ορθογραφικά

      Διαγραφή