Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΜΑΣ



Το Ψεμμα ειναι ενα παραξενο πραγμα και εχει πολλες μορφες, απο τις οποιες η πιο δημιουργικη ειναι η Μουφα.
  Η Μουφα λοιπον διαφερει απο τα υπολοιπα ψεμματα γιατι δεν τηρει καν τα προσχηματα της Αληθοφανειας και εκμεταλλευεται στο επακρο την προσπαθεια του Ανθρωπου να βγαλει μια γκαμα ακραιων συναισθηματων, προκειμενου να αυτοευνουχιστει μπροστα στο Συμπαν και νιωσει ολοενα και πιο ανισχυρος...και αλλα τετοιχα επιστημονικα.
   Στην εποχη του ιντερνετ που ζουμε, η ροη της Μουφας ειναι τοσο μεγαλη που αμα με ρωτησεις που ζουμε θα σου απαντησω οτι μαλλον βρισκομαστε στη Μεση Γη, στον Κρυπτον ή καποιο επεισοδιο των Gilmore Girls με τη μιλφαρα και την ανορεξικη μαλακισμενη που εχει για κορη.
   Παλια, ομως μιλαμε για πολυ παλια, στα ογδοντα'ζ και ενενηντα'ζ, τοτε που ακομα δεν υπηρχε ιντερνετς σε καθε σπιτι και το "Πλατσα πλατσα πλουτσα" του Μπιγαλη ειχε τις πιο στρεητ ετζ ρυμες, γκανγκστα φαση, με τον ιδιο τον Παλαντζιδη να κανει pimp-gangbang  καμακι με "ημουν χαη, κουλ και αραχτος-οταν περασες μωρο μου απο bros" (εποχες πανω στη καροτσα του mazda της μανας μου να το τραγουδαω με τα αδερφια μου)...εποχες παλιες.
   Εκεινες τις εποχες λοιπον δεν ημασταν αμερικανακια να κατεβαζουμε αμασητη καθε μαλακια που μας σερβιρανε. Οοοοοχι. Η Μουφα επρεπε να ειναι αρκουντως εντυπωσιακη, αλλα κυριως ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ, ωστε να μπορεσει να επιβιωσει:

Το σπαγγατο του Βαν Νταμ 
Παλια, οποιος ελεγε ξεχωρισμενα τις λεξεις "Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ", αντι το μονοκομματο "Ζακλοβαντάμ", τον βαστουσαμε τρεις μετα το σχολειο και περνουσαν τα πρωτακια με τις κασετινες τους και τον κατουρουσαν.
Εκεινο τον καιρο λοιπον, που ολα τα μαλακισμενα ειχαμε σπασει τη λεκανη μας να βγαλουμε σπαγγατο και κυκλοφορουσαμε μετα σα συγκαμμενα για πολυ ωρα απο τον πονο, ειχε κυκλοφορισει η "ειδηση" οτι ο Βανταμ ειχε κανει ειδικο χειρουργειο για να του αφαιρεσουν τους προσαγωγους (τον "ειδικο μυ αναμεσα στα ποδια" λεγαμε τοτε) για να κανει τα θεϊκα σπαγγατοκλωτσιδια στον αερα.
...λογικο μας φαινοτανε τοτε.
Ο,τι ποναει κοβεται


Πως κανει σεξ ο Αλις Κουπερ 
Τη Μουφα αυτη την ειχε κυκλοφορησει, ειτε καποιος μεταλλας με αινιγματικο χιουμορ ή ηταν μεσα στο γενικοτερο "κυνηγι μαγισσων" που ειχε εξαπολυσει η Κοινωνια εναντια στους μαλλιαδες που ακουνε τη μουσικη του ιδιου του Σατανα.
Ο πρωτος που μου την ξεφουρνησε ηταν ο Σοφοκλης, που δεν ηταν κανας φλουφλης γιατι ακουγε Παπακωνσταντινου που τοτε Παπακωνσταντινου για τον Ελληνα ροκα ειναι ο,τι ο Μπαγιαντερας για τους ρεμπετες (ρε μαλακα Σοφοκλη με γαμησες τοτε ναπουμε). 
Αργοτερα την ιδια Μουφα ακουσα και απο αλλους, αλλα ο Σοφοκλης ηταν ο πιο γλαφυρος απ' ολους τους αλλους τρομολαγνους καριοληδες. Η φημη ειχε ως εξης: ο Αλις Κουπερ εκανε σεξ με τη γυναικα του σε ενα δωματιο με μαυρους τοιχους και αναμμενα κερια, πανω σε ενα κρεβατι που ηταν τοποθετημενο πανω σε μια τεραστια πενταλφα και το ιδιο το κρεβατι αντι για στρωμα ειχε καρφια σαν του φακιρη και την ωρα που ο Αλις και η γυναικα του εγαμιωντουστο, επαιρναν και κατι μαχαιρια και κοβοντουσαν να πιουν ο ενας το αιμα του αλλου και να κανουν επικλησεις σε δαιμονες.
Λογικο...ολοι ξεραμε οτι το "Αλις Κουπερ" ηταν πραγματικο ονομα μαγισσας που ο καλλιτεχνης το ειχε παρει αφου εκανε συμφωνια με το Σατανα για να αποκτησει χρημα και δοξα.
Η λογικοφανεια του εστεκε γιατι ηταν και η εποχη που ειχε κυκλοφορησει το "bed of nails".


Η Αννουλα με γουσταρε 
Ειχαμε μολις τελειωσει το δημοτικο και σαν θρασυδειλο αρχιδι που ημουν, οταν εβλεπα παλιο συμμαθητη, του ελεγα οτι η Αννουλα απο την ταξη μας με γουσταρε, αλλα δεν μασουσανε γιατι ολοι ξερανε οτι η Αννουλα γουσταρε τον Παυλο που ηταν και ο καλυτερος μου φιλος.
Αν δεν εχετε ακουσει αυτη τη Μουφα, σημαινει οτι η γεννια μου δεν ειναι αμερικανακια.


 Το ειδωλο του Σατανα 
Αλλη μια Μουφα που ειχε κυκλοφορησει στα σχολεια εκεινη την εποχη και η οποια ελεγε οτι αν πας τα μεσανυχτα σε σκοτεινο δωματιο μπροστα σε καθρεφτη και πεις 3 φορες "Σατανα" τοτε το ειδωλο σου αρχιζει και σου μιλαει επειδη ειναι λεει ο Σατανας. Σε αλλες περιγραφες αντι για "Σατανα" ελεγαν "666" ή κατι αλλο εξισου τρομακτικο. Οσο πιο περιεργη η λεξη τοσο πιο πολυ τρομαζαν τα παιδια. Ολα αυτα ομως ηταν πουτσες μεχρι που αρχισε να ψυθιριζεται οτι ακομα κι αν δεν πεις τιποτα και κοιταξεις το ειδωλο σου σε σκοτεινο δωματιο στο σκοτεινο καθρεφτη, βγαινει ο Σατανας και...τελοσπαντων τα γαμαει ολα ή κατι τετοιο.
Ομως....ΟΜΩΣ αυτη και μονη της η μινιμαλιστικη περιγραφη, οπου δεν χρειαζεται καν να ψαχνεις για μπελαδες, αλλα αρκει να εχεις σκοταδι και καθρεφτη, εκανε πολλα παιδακια να τρεμουν να μπουν τα μεσανυχτα στο γκαμπινε μην γινει καμια διακοπη ρευματος.
Προσωπικα εγω ειχα κατουρησει καταλαθος πολλα γατια βγαινοντας εξω στη αυλη στα μαυρα σκοταδια.
Και μια που ειπα για γατια....


Οι γατες ειναι εφταψυχες 
Τη συγκεκριμενη Μουφα μου την ειχαν πει πολλοι φιλοι μου, αλλα ηταν ολοι παιδια της πολης που ειχαν μεγαλωσει με κρουασαν και Καντυ-Καντυ.
Εκεινη την εποχη κανενα παιδι στο Ηρακλειο (για να μην πω στην Ελλαδα) δεν νοουταν να εχει κατοικιδια γατα και καμια γατα δεν νοουταν να πλησιασει ανηλικο μαλακιστηρι που προχωρουσε υποπτα προς το μερος της.
Ενα καλοκαιρι λοιπον, πηγαινοντας στο χωριο και αφου ξαναβρηκα εκει ολους τους παλιους μου φιλους -που μετα το παιχνιδι πηγαιναμε στο καφενειο να δουμε βιντεοκασσετες Σταθη Ψαλτη- ξεκινουσαμε και επιδιδομασταν σε ενα ανελεητο πολεμο Μουφας για να εντυπωσιασουν τα Χωριατακια τα Ηρακλειωτακια και το αντιθετο (συνηθως κερδιζαν αυτοι γιατι ειχαν σπηλιες με νεραϊδες, νεκρους που περπατανε τα βραδια, αγιους που περπατανε τα βραδια και γενικα αμα εισαι αϋλη οντοτητα και ζεις σε χωριο ολο και κατι σου τυχαινει). Σε καποια φαση πεταγεται ο πιο χοντρος απ' ολους και λεει "εεε, μαλακες, κατσετε δα να σασε πω για τη γατα του Σκατζουρη" και αρχιζει να λεει μια ιστορια που ηθελε -λεει- να διαπιστωσει αν οι γατες ειναι οντως εφταψυχες και τσακωσε μια γατα και αφου την πεταξε απο την ταρατσα, της εριξε τουβλα, την εριξε πανω σε αμαξι που ετρεχε και ο,τι αλλη μαλακια μπορει να βαλει το μαλακισμενο παιδικο μυαλο (και επιβιωσε) στο τελος (την εβδομη) την εριξε πανω στα καλωδια της ΔΕΗ και πεθανε.
   Ειχα μεινει μαλακας. Στα παιδικα μου αφτια δεν φανταζε αποτροπαιο, οπως τωρα που ετσι και τολμησεις και κανεις κατι τετοιο σε ζωο θα σου αγορασει τον κωλο σκοπευτικος συλλογος να κανει βολες. 
Οχι. 
Μου εκανε εντυπωση και το πιστεψα, γιατι αυτα τα παιδια ειχαν μεγαλωσει στη φυση. Ξυπνουσαν κι εβλεπαν γιδια. Ξερανε ολα τα πουλια με το ονομα τους. Αρα ο λογος τους ειχε σφραγιδα ποιοτητας.
Λογικοφανες; Ναι, οταν η πηγη σου ειναι μισος ανθρωπος-μισο βοδι.


....και τωρα μπασταρδια μου ξερετε τι ωρα ειναι!!!
Ειναι η ωρα για τα πιο ενδιαφεροντα σχολια απο τα προηγουμενα 2 αρθρα, "Χριστουγεννιατικο Παραμυθι" και "Τσα!! (που)"


 Η Μ.Κ.Ναυπλιο αναλογιζεται:


"Αν ήμουν η παιδούλα ίσως δελεαζόμουν με τον Τζόνι Ντεπ και υποχωρούσα.......Με μπέρδεψες παλιόπαιδο και ακόνιζα τόση ώρα με αυτοσυγκέντρωση τα λεπίδια μου.Τελικά ο έρωτας λωλαίνει.Καλά κάνεις και άφησες την Κάργια και διψάς μόνο για την Ελευθερία που είναι δυνατότερη από όλα τα κελιά.
Καλά Χριστούγεννα και να σου έρθει μια ΑγιοΒασιλίτσα γεμάτη πλούσια "δώρα".Υγεία σε όλους."


με τον Ανωνυμο να της απανταει:

"φωτοζ ορ νεβερ χαπεντ, ειναι γνωστα αυτα, δεν γινονται εξαιρεσεις για το ναφπλοιο"



Ο Προεδρος Α.Π.Ι. τα αποδομει ολα λεγοντας:

"Όλα είναι ένα μεθυσμένο όνειρο του Γιαννάκη του Ντεπ (που παλαιότερα ονομαζόταν Μπερπ από τα ρεψίματα που έριχνε κάθε φορά που κατέβαζε 3 μισόλιτρες αγνώστου προελεύσεως μαζεμένες)"



Ο Ανωνυμος καταγγελει:

"καποιος να κλεισει αυτο το σιχαμερο μπλοκ με τα ξεδιαντροπα σεξουαλικα υπονοουμενα για τα παιδια μας. κρυφοτετοιε.....χριστουγεννιαρα μερα.....φτου σου"

Και συνεχιζει:
"Δεν ειμαι φιλος ειμαι γιαγια τον αντρα μου τον εχασα στον πολεμο μου κανε τρια παιδια οταν μεγαλωσαν με απαυτονα αλλα δεν ελεγα τιποτα και εκανα τα παιδια τους οταν μεγαλωσαν και αυτα με απαυτοναν αλλα παλι δεν ελεγα τιποτα αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλα παιδια. τι ελεγα εχω σλατχαιμερ"



Ο Μιτρας ο Γιδοτσοπανς μας ενημερωνει:

"Χουστήρα μαναριμ ιεχω γιδια αναρχικα για τον αγώνα ινε προυπονημενα διαβασμεν και ετοιμουπολεμα. δις ισ μαι κριστμας πρεσεντ φορ γιου. kisses to you all from me"



Ενω ο Ανωνυμος απειλει:

"Ρε μαλακιστηρι, δεν σου εχω πει μη σβηνεις;"



Ο Ανωνυμος επικυρωνει:

"Λίγοι μπορούν να κατανοήσουν το μεγαλείο αυτής της ανάρτησης και οι περισσότεροι από αυτούς κοιμούνται σε τρελάδικα."



Ο Ανωνυμος ξεσκεπαζει το ψεμμα

"Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΜΝΟ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ."




Ο Ανωνυμος φτυνει το Κατεστημενο στα μουτρα:

Παρακολουθω τις αντιδρασεις στη διαφημηση. 

Ποτε δεν ειδα τετοιες αντιδρασεις στο απολυτο μηδεν αλλα εμαθα εξαιτιας του Χωστηρα να μην υποτιμαω την βλακεια. 

Θα ηθελα να τονισω οτι ξεκιναω απο τη δικη μου βλακεια πρωτα αλλα θα προτιμησω να εξετασετε την πληρη απουσια του ανθρωπινου στοιχειου στο σχολιο μου μεχρι τωρα.

Το συμπαν γουσταρει να παραγει ΒΛΑΚΕΙΑ σε ΚΑΘΕ χρωμα σχημα και διασταση.

Η βλακεια εισβαλει στο σπιτι σας γαμαει το πτωμα της γιαγιας σας.

Η βλακεια ξερει τι φαγατε για μεσημεριανο και αν βαλατε μπατονετα να καθαρισετε τα αυτια σας.

Η βλακεια παραβιαζει τη 4η διασταση και εισβαλει σε ξενα συμπαντα. 

Ο θανατος θα ερθει στο τελος να μας παρει ολους αλλα τον θανατο μετα το τελευταιο θανατο στο συμπαν θα τον παρει η βλακεια με ενα ντιλτο ισαμε το μποι του.

Θα σας ελεγα καλη χρονια αλλα τα ειπα στα μπετα μετα το σφαξιμο του κοκορα. Παω για μπυρες. Οσα τομαρια προσελθετε. Θα υπαρχει θρακα με αναμενα καρβουνα. Μπορειτε να ερθετε να κανετε παρεα στο κοκκορα."







ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥΦΑ ΕΠΟΧΗΣ



32 σχόλια:

  1. Αντε το ποδαρικο:

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, το ποδαρικο μου το εκανε ηδη αλλος στο προηγουμενο αρθρο, το οποιο ειναι της προηγουμενης χρονιας ενω εσενα ειναι στο πρωτο αρθρο του χρονου, αλλα χρονικα δευτερο.
      Αν στη θεση μου ηταν κανενας με βαρυ διοψυχαναγκασμο να ειναι ολα ταχτοποιημενα, θα ειχε ηδη πηροβολησει το ταμπλετ του και στις τεσσερις γωνιες

      Διαγραφή
    2. Αντε το ποδαρικο:

      ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  2. Πριν πω για τις μούφες της εποχής, θέλω πραγματικά να μάθω από πού έσκασε η λέξη μούφα, (που είναι ένας βιδωτός συνδετήρας για μεταλλικούς σωλήνες) παρομοιάζοντας το παραμύθι και το ανυπόστατο ψέμα.
    Παρόλαυτα, τη χρησιμοποιώ ποικιλοτρόπως όπως της αρμόζει. Μούφα, μουφαδέλα, η ταινία ήταν μούφα, ρε τι μούφες είναι αυτές και τέτχοια. Έχει αντικαταστήσει τα κολοκύθια, τα κολοκύθια με τη ρίγανη, τις τρίχες, τη μάπα κ.α.
    Έχω ξεφύγει από το θέμα το ξέρω!
    Οι μούφες του σήμερα που λες, εκτός από αυτές τις μεγάλες μούφες των πολιτικών και του κράτους που προβάλλονται από την tv και συζητούνται στον κοινωνικό διάλογο,
    εκτός τα «όχι» που γίνονται «ναι»
    α! και θα σου πω και κατι… όταν ήμουν παιδί μας έλεγε η γιαγιά:
    «Να προσέχετε γιατί έξω στο δρόμο υπάρχει ένας κακός που βουτάει τα παιδιά, τα βάζει σε ένα βαρέλι με καρφιά και μετά τους ρουφάει το αίμα».
    Τι να καταλάβει ρε φίλε το παιδικό μυαλό?
    Σήμερα λέμε στα παιδιά μας: «Προσοχή έξω κυκλοφορούν άνθρωποι που κλέβουν παιδιά» ξεκάθαρα πράγματα.
    Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, η μεγαλύτερη μούφα της εποχής είναι:
    (ντουν ντουν –τύμπανο)
    Τα ψεύτικα account που δεν δημιουργούνται για σατιρικούς λόγους.
    Και δεν μιλάω για τα κακόβουλα που όλοι ξέρουμε τι είναι, αλλά για τα άλλα…
    Ψεύτικα προφίλ – ψεύτικες ζωές που στο τέλος παγιδεύουν αυτούς τους ίδιους.
    Φτιάχνεις ψεύτικα ακαουντ και γίνεσαι «φίλος» μαζί τους για να έχεις «αγαπημένους» που θα σου λένε συνέχεια πόσο τέλεια είσαι!
    Βαλε το Paranoid να παίζει!
    Φτιάχνεις ψεύτικο ακάου τον σούπερ γκόμενο, που φυσικά είναι ο γκόμενος σου, αλλά κανείς δεν τον έχει γνωρίσει και ούτε πρόκειται.
    Ξαναβάλε το Paranoid μου αρέσει πολύ!
    Ψεύτικες αγάπες, ψεύτικα λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις, κλασικά ψεύτικες φωτογραφίες και ψεύτικα σουτζουκάκια!
    Και το καταπληκτικό όλων είναι… ότι όλα αυτά τα διαχειρίζεσαι μόνος σου! Είσαι μέσα ταυτόχρονα και βουλιμικά. Να ενημερώνεις, να παρακολουθείς, να ποστάρεις, να σχολιάζεις, να έχεις άποψη για όλα (γάμησέτα ρε μαλάκα, πόσο χαζοί?).
    Και κάθε φορά που κλείνεις τις σελίδες σου να είσαι πιο δυστυχισμένη από πριν και κάθε φορά πιο δυστυχισμένη από πριν… γιατί ο ψεύτικος κόσμος που δημιούργησες για τους άλλους, ο εξιδανικευμένος διαδικτυακός εαυτός σου, σου τρώει τα σωθικά και παθαίνεις κατάθλιψη λόγω την άνισης σύγκρισης με τους λοιπούς σοσιαλάδες.

    Καλή Χρονιά ocelebritis!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν καποιος ξεκιναει απο τα παιδικα του χρονια να δειχνει τον διαμορφουμενο χαρακτηρα του και αντιμετωπιζει ενα τιμωρητικο συστημα, αντι συστημα επιβραβευσης της εκφρασης, τοτε τις περισσοτερες φορες μαθαινει να κλεινεται στο καβουκι του, ή αν θελεις, να κλεινει σε ενα καβουκι τον αληθινο του εαυτο και αρχιζει να υιοθετει συμπεριφορες και τροπους αλλων ανθρωπων που, αν και αντιδιαμετρικα αντιθετοι με τον ηρωα μας, ωστοσο του αποδιδουν θετικα αποτελεσματα.

      Η κοινωνια εχει ενα οριο εκφρασης, πανω απο το οποιο εξοστρακιζεσαι και κατω απο αυτο λοιδορεισαι. Δυστυχως αυτο το οριο ειναι πολυ μικρο και γι' αυτο βλεπουμε ακομα ανθρωπους να κοροϊδευουν παιδια με νοητικη υστερηση ή παιδια με χαμηλοτερο βαθμο επιλυσης προβληματων (iq) να τα λενε καθυστερημενα, και απο την αλλη βλεπεις παιδια που τολμανε να αμφισβητουν την εξουσια να διωκονται και να φυλακιζονται.

      Το μικρου μεγεθους φασμα ειναι η αιτια της αποδοκιμασιας σου απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους. Παιδια που τα ευνουχησαν απο νωρις και (στη σημερινη πλεον εποχη) τους εδωσαν ενα "παιχνιδακι", τα σοσιαλ, ωστε να νιωσουν καλυτερα και να εκφρασουν ενα Υπερεγω, ΑΛΛΑ παντα εντος των αποδεκτων οριων.

      Και εκει παλι ξεκιναει ενας νεος κυκλος μουφας: να προσπαθεις να ανταγωνιστεις με το Υπερεγω σου τα Υπερεγω ολων των υπολοιπων, με τους οποιους συνδεεσε με συμβατικη """""φιλία"""" και νιωθεις κοινωνικα οτι επραξες το καθηκον σου απεναντι τους με ενα like και οτι πρεπει εξισου να επιβραβευτεις απο αυτους.
      Ομως σε προσωπικο επιπεδο δεν σε νοιαζει αν ζουν ή αν πεθαινουν γιατι και αυτους δεν τους νοιαζει πραγματικα για εσενα. Μονο το λαηκ μετραει σαν ενδιαφερον προς τον συνανθρωπο.

      Ετσι γεμιζει η κοινωνια με αποξενωμενους φλωρους, ανικανους να αντιμετωπισουν απλα προβληματα

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά και ευχαριστώ!
      Για τη μούφα δεν μου είπες.
      Από που βγαίνει;

      Διαγραφή
    3. Λογικα, οπως και στους σωληνες, χρειαζεται για να συνδεσει την αληθεια με το ψεμμα

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=pFgMPEjGtpw

      Διαγραφή
    5. Qyiz το βρηκα και τωρα μου ζηταει τα ρεστα

      Διαγραφή
    6. falsch? FALSCH?

      DIES IST SPARTA !!!

      Διαγραφή
  3. Και έλεγα που το πάει με αυτό το ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ άρθρο; Πάω να σχολιάσω... Μετά διαβάζω τα σχόλια και καταλαβαίνω. Μου κόβεται ο τσαμπουκάς. Ούτε κομπόστα να 'φτιαχνες. Αν έκανες μια ανάρτηση για τα θέματα που έθεσες θα σε σχολίαζα καλύτερα είπε ο κακός λύκος στην κοκκινοσκουφίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επομενο αρθρο θα εχει θεμα το σεξ, οπου θα εχεις την ευκαιρια να το ξεφλοκιασεις αβερτα στα σχολια!

      Διαγραφή
    2. Μου κόλλησες την ρετσίνα κουρτάκι του σεξάκια και το 2017. Τέλος πάντων.

      Διαγραφή
  4. Ακσα για γιδια στου κειμενου κιρθα. Αυτα τα προυβληματα ταχτε ισεις ολοι στην πολ ιεπειδης η ζουη σας ειν too much εασυ. Ξερς τι κοπο καν εγω μτα γιδιαμ καθ μερα; να βυζαξω να πιω το γαλα να φτιαξ το γιαουρτ και να σμασου το σταρ να καμνω ψουμι και αλλα που δεν τα ξερτε. μου βγαιν ο πατους. ισεις τα χτε ολα στα ποδαρια σας και στα σουπερμαρκετια ορ μεκ εν ορντερ γουιθ ε κλικ καιμτα δενσας αρεσ τιπτα. Νevertheless (κανου πρακτις και στα αγγλικαμ) η ζουη στου βουνο μεμθε οτ δεν ειν ολ τα γιδια black ουρ white if you know what Im getting at. Ναχτε αγαπ οπους αγαπω ιγω τα γιδιαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιτρα, η αγαπη σου ξεζουμιζει τα γιδια και τα ζα. Εισαι ενας αθλιος εκμεταλλευτης της φυσης και αμα ησουνα τσοπανος αρχιδαρας και ασικης και καραμπουζουκλης και ζουζουνι, θα αφηνες τα γιδια λεφτερα να βοσκουν ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΑΜΑ σου καθοτανε ας τα αρμεγες ή ο,τι αλλο κανεις οταν πιανεις μασταρι.

      Αυτα φιλικα!

      Διαγραφή
    2. Ωραιο αυτο που συνδεει την αληθεια με το ψεμα.
      Μπραβο!!

      Διαγραφή
    3. κύριε Μίτρα η προφορά σας είναι φανταστική και τα αγγλικά σας επίσης!
      Συγχαρητήρια είσαι σέξι και τρέλα!!!

      Διαγραφή
  5. Για πρώτη φορά συμφωνώ με τον Χωστήρα. Καλά σου λέει...που μας το παίζεις Γιδαρχηγός με λόγια του αέρα βγαλμένα από την "φάρμα των ζώων" του Όργουελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Deutsche sind unsere Freunde.

      DEUTSCHE SIND UNSERE FREUNDE !!!!!

      höre mich eh?

      Sie hören mich?

      Sie sind ein Roboter?

      Διαγραφή
    2. Μου εστειλε μηνυμα ο Γκαιτε και μου ειπε οτι πηρες παρτουζα με το google translate τη γερμανικη γλωσσα και την ξεκωλιασες

      Διαγραφή
  6. Eδώ πέρα ρε φίλε δεν μας νοιάζει για τους δικούς μας αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι και συνέχεια τους άλλους. Για παράδειγμα ξυπνάς μετά από χανγκόβερ και αντί να πάρεις ένα τηλέφωνο το φιλαράκι σου προτιμάς να βάλεις βιντεοκασέτα θάντερκατς τρώγοντας πατατάκια με κόκα κόλα. Εν τω μεταξύ ο φίλος σου έχει γκρεμοτσακιστεί από τις σκάλες του σπιτιού του πράγμα που μόνο με τηλεπάθεια θα μπορούσες να γνωρίζεις. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη βιντεοκασετα που τη βρηκες;
      Στο Τεχνολογικο Μουσειο;

      Διαγραφή
    2. Η βιντεοκασσετα υπηρχε παντα, στην καρδια και στην ψυχη, διπλα στην πουτσοατζεντα (που ειχε πει ο Διπροσωπος), μεσα σε μια ντουλαπα βαθια κρυμμενη.
      Το κακο ειναι οτι εχεις ξεχασει οτι μονο τα πρωτα δευτερολεπτα δειχνει θαντερκατς γιατι ειχες γραψει απο πανω (ισως καταλαθος) τα xxx castings του Woodman

      Διαγραφή
  7. Persönlich bin ich schäme mich, dass ich diesen politisch unterstützt und sozial gefährlich, bedrückend und undemokratisch Konstrukt. Das hat nichts mit der Linken, den Werten und Kämpfen zu tun. Und ich entschuldige mich, Sie zu drängen, eine solche falsche politische Entscheidung zu unterstützen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πηρε τηλεφωνο και η γερμανικη γραμματικη και μου ειπε οτι αν ειναι να συνεχισεις να τη γαμας τουλαχιστον αφηνε στο κομοδινο ενα πενηνταρικο

      Διαγραφή
  8. Es ist am frühen Morgen
    Die Sonne kommt heraus
    Letzte Nacht zitterte es
    Und ziemlich laut
    Meine Katze schnurrt
    Und Kratzer meine Haut
    Also, was ist falsch
    Mit einer anderen Sünde
    Die Hündin ist hungrig
    Sie muss es sagen
    So geben ihre Zentimeter
    Und füttere sie gut
    Noch mehr Tage
    Neue Orte zu gehen
    Ich muss gehen
    Es ist Zeit für eine Show

    Hier bin ich, Rock du magst einen Hurrikan
    Hier bin ich, Rock du magst einen Hurrikan

    Mein Körper brennt
    Es fängt an zu schreien
    Das Verlangen kommt
    Es bricht laut aus
    Lust ist in Käfigen
    Bis der Sturm losbricht
    Nur zu machen
    Mit jemand, den ich wählen
    Die Nacht ruft
    Ich muss los
    Der Wolf ist hungrig
    Er läuft die Show
    Er leckt sich die Lippen
    Er ist bereit zu gewinnen
    Auf der Jagd heute Abend
    Für die Liebe am ersten Stachel

    Hier bin ich, Rock du magst einen Hurrikan
    Hier bin ich, Rock du magst einen Hurrikan
    Hier bin ich, Rock du magst einen Hurrikan
    Hier bin ich, Rock du magst einen Hurrikan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Ανωνυμος απειλει:

    "Ρε μαλακιστηρι, δεν σου εχω πει μη σβηνεις;"

    Πιο δυνατα:

    "ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ;"

    Πιο δυνατα:

    "ΡΕ."

    Πιο δυνατα:

    "Χουλι Χουλι Χουλιγκαν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το διάολο κέτσι εμάς μας έλεγαν ότι και αν πάρεις το 666 νύχτα (στις 3 νομίζω) σου απαντάει ο σατανάς. Για να μην αρχίσω τις γνωστές μούφες-αστικοί μύθοι με αυτούς που ένας γνωστός τους μάζεψε κάποιον με ωτοστόπ και μπλα μπλα μπλα αποδείχτηκε νεκρός ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΩ ΜΟΥΦΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΤΟ ΔΕΞΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      http://www.snopes.com/music/artists/mudshark.asp

      ΘΑ ΣΟΥ ΨΕΚΑΖΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ.

      Διαγραφή
  11. ΧΑ! "Αυτή ρε μαλάκα; Αυτήν την έχει πάρει το μισό σχολείο!"

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ; Ε; ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ, ΑΣΧΗΜΟΙ, ΜΕ 7 ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεβοντας στη μαπα του γκομενου:

      "ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ;"

      Πιο δυνατα:

      "ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ."

      Πιο δυνατα:

      "Χουλι Χουλι Χουλιγκαν"

      Διαγραφή