Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ



   Οπως πολλοι απο εμας, ετσι και εγω, εχω δηλωσει την απεχθεια μου για το Ανθρωπινο Γενος. Ενας ψοφος δεν ειναι αρκετος. Χρειαζονται πολλοι, αλλεπαληλοι ψοφοι ωστε το σαπιο κουφαρι της ανθρωποτητας να κονιορτοποιηθει και να αποστειρωθει σε τετοιο βαθμο ωστε κανενα εμβιο ον να μην ξεπηδησει απο τις σταχτες και τα υπολειμματα να τα μαζεψει μια κοσμικη σκουπιδιαρα και να τα αδειασει σε μια υπερμεγεθη μαυρη τρυπα που θα λειτουργει ως γαλαξιακη χωματερη του δημου Μιλκη Γουεη και Περιχωρων (που συγχωνευτηκε με το δημο Ανδρομεδας με το σχεδιο Klingon-κρατης)

   Και μετα απο αυτο το συντομο μανιφεστο-υμνο στον Ψοφο, παμε να δειτε ειδη ανθρωπων που οι πραξεις τους μου προκαλουν μια μικρη ροχαλιτσα εμετουλη οποτε ερχομαι σε επαφη μαζι τους:

1. Οι γκουρου του φεησμπουκ: γενικα το ιντερνετ και ειδικα τα σοσιαλ μυδια μας εχουν καταντησει τερμα για το μπουτσο. Η υποσυνειδητη εξη να ποσταρουμε καθημερινα για να μη μας ξεχασουνε ή το ακομα πιο ανοητο "ποσταρω και απο τα λαικ καταλαβαινω ποιοι δεν με ξεχασαν και με α)λατρευουν/β)συμφωνουν/γ)θελουν να με πηδηξουν", εχει δημιουργησει ακομα μια γενια facebook-famous που στην πραγματικη ζωη μετραει...οσο ενα αρχιδι και μισο...ναι...ακριβως εναμιση αρχιδι, ουτε τριχα παραπανω. 
Αναμεσα λοιπον σε αυτα τα μιασματα, ξεχωριζει απο μακρια και ο γερολυκος "σοφος του φεησμπουκ', που μετα απο καμια διακοσαρια χιλιαδες λαηκ και εχοντας πια κατασταλαξει απο τη κραιπαλη του "τα εζησα ολα-τα ειδα ολα στο φεησμπουκ", αποφασιζει να μοιρασει πλεον "ποιοτητα". Κανει εγγραφη σε σελιδες του φουμπου τυπου "γνωμικα και ρυσεις-Ντεηβιντ Αβραμιδης-η απιστια δεν ειναι μαγκια ειναι αυτοταπεινωση" και δε συμμαζευεται και χεζει ολη μερα στο ταημλαην φωτογραφιες γνωμικων και ζεν-φιλοσοφιας πανω σε ξεθωριασμενα χαρτακια που τα φωτοσοπαραν σε φιλτρο magenda και που τα κατουρουσε ολη μερα ο Osho μαζι με το crew του ενω ενα αγημα μοναχων σαολιν επαιζε με τα δοξαρια τους απο πισω ενα υμνο σε progressive κινεζικα μονοχορδα με δυο χορδες.
Αυτοι οι τυποι που ποσταρουνε τετοιες φιλοσοφιες βαριουνται τραγικα να ανοιξουν ενα βιβλιο να ξεστραβωθουν, με αποτελεσμα πολλες φορες να τα κανουν σκατα, σε φαση 
    "ειμαι ελευθερος, δεν φοβαμαι τιποτα, δεν ελπιζω τιποτα

      -Ντεηβιντ Καρανταην, ευρωπαιος διαφωτιστης του 16ου αιωνα"


2. Αυτοι που συνδεουν το facebook και το instagram: το κουμπακι που συνδεει τις δημοσιευσεις του ενος με το αλλο το εφτιαξε ο ιδιος ο Σατανας μεσα στις κατακομβες του Εβδομου Κυκλου της Κολασεως ενω γυρω του χαζευαν ο Βααλ, η Ασταρτη και ο Ασταρωθ και σκουντουσαν ο ενας τον αλλον "μα που το σκεφτηκε ο πουστης;;; σατανικο!!!".
Εχεις το facebook, οκ; : ενα μεσο που σου επιτρεπει να εισαι ο ιδεατος καγκουρας: με τα stata σου που νιωθεις αγανακτισμενος στην τοποθεσια cafe au Lait-sos γιατι ο σερβιτορος δεν εβαλε μαυρη στο φρεντο, ήηηη με τις σοφιες σου απο το τελευταιο βιβλιο του Σουν Τζου "η Τεχνη του Πολεμου 2-πως να μη φας την κατσαρολα κατακεφαλα αμα πεις μαλακια στη γυναικα", ήηηη με τις καγκουροφωτογραφιες σου στα κλαμπακια.
Δηλαδη τι σου λειπει μωρε μαλακα να πουμε; Γιατι πρεπει να φτιαξεις ΚΑΙ ινσταγκραμ για να ποσταρεις ακριβως τα ιδια τα οποια μαλιστα θα αναδημοσιευσεις στο φατσοβιβλιο; Μαλλον το κανεις γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν ξερεις τι ειναι αυτο το "ινσταγκραμ", αλλα κατσε να σου πω εγω που κατι ξερω παραπανω: Το ινσταγκραμ ειναι το βασιλειο των χιπστερ και των πορνιδιων παντος φυλου. Ενα ακατανομαστο μπουρδελο που για να γινεις famous πρεπει να δειξεις ειτε το φαϊ σου ειτε το μουνι σου. 
Που πας λοιπον ρε παπακι να ανεβασεις ξενυχτι στο κλαμπ Sourgelo με φοντο τις υπερτιμολογημενες μπομπες και τον dj Katsaplia στα decks; Ε; Θες να πας απατος; Αυτο θες; Για ποιο λογο; Για να λες οτι εχεις ινσταγκραμ; Παιδακι μου το ινστα φτιαχτηκε με πολυ κοπο απο Klarinistas που ψαχνανε ωρες να βρουν τον καταλληλο φωτισμο και φιλτρο να ανεβασουν το ramen τους που κρυωνε. Απο καργιες που σκεβρωσαν και επαθαν τενοντιτιδα να βγει ταυτοχρονα duckface, κωλος, βυζια, μουνι, μεσα στις τουαλετες ή την ωρα που οδηγουσαν και εβαλαν κουμπακι στο λεβιε των ταχυτητων να τις παρει οτι δηθεν δεν ηξεραν οτι τις φωτογραφιζαν και ειναι αυθορμητες. Απο ανθρωπους που εφτυσαν στα μουτρα το facebook για να αφοσιωθουν στη θρησκεια της ιδιας τους της εικονας, ανθρωποι με εκατονταδες φολοερς-πιστά ορκ, ετοιμα να τους πατησουν το λαηκ με χερια και με ποδια ακομα κι αν ανεβασουν το αμπελοφυλλο που μολις χρησιμοποιησαν για να σκουπισουν τον κωλο τους.
Αει σαλτα γαμηθειτε ρε γουωναμπηδες.


3. Φλυαροι μπαρμεν ή πελατες: Πας στη Φινλανδια σε μπαρ και καθεσαι να παραγγειλεις:

-γεια
-γεια
-τι θα παρεις;
-μια μπυρα Perkele
-(κρακφσσσσσ) οριστε
-ευχαριστω
-παρακαλω
-πολυ κρυο σημερα
-ναι, βρηκα μια σκοτωμενη αρκουδα στον κηπο μου


...τελος, αυτο ητανε. Αν εχουν να πουν κατι αλλο, θα ειναι συντομο και ετσι και ο πελατης θα ακουσει μουσικουλα να ευχαριστηθει ποτο και ο μπαρμαν θα ασχοληθει να σερβιρει μπομπες και να σκοτωνει κατσαριδες.

Αν πας στα υπολοιπα μερη του κοσμου:

-τι λεει φιλαρα μου πως παει;
-κατσε να σου πω τη φαση με τον μπλα μπλα μπλα που αυτος προσπαθησε να μπλαμπλα μπλα αλλα ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ μπλαμπλαμπλα
-ναι αλλα ΕΓΩ ημουν στο κλαμπακι και βλεπω καργια στα εκατο μετρα και μπλαμπλαμπλα κι εκει που τη γαμουσα της ριχνω και ενα πουτσο
-πω δικε μου, γαματος! Τι θα παρεις;
-βαλε μια μεγαλη βαρελισια
-εγινεεεεςςςς (μικρε τσακω ξηροκαρπια για τη μπαρα) (μποπ κχχχχχχχ) τωρα που ειπες "βαρελισια" θυμαμαι τοτε που ζουσα Αθηνα και πηγα σε μια εκθεση και μας βαλανε διακοσες μπυρες να πιουμε και τις δοκιμασα ολες και αυτη η μπυρα παει καταπληκτικα με κονσομε σφυριδας και μπαμιες ωγκρατεν ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ γιατι τις σιχαινομαι τις μπαμιες αλλα γαμουσε!!!
-αααααα εγω να δεις που ειχα παει στο...

ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΝΑΠΟΥΜΕ
εχουνε μεινει οι πελατες ασερβιριστοι και μπορει ο ενας απο τους δυο σας να μη γουσταρει τη κουβεντα.
Εγωκεντρικα μουνοπανα...

Γιωργο τσακω μια μπυρα και βγαλε το σκασμο


4. Οι ξεροκεφαλοι νικημενοι: αυτοι που σε ενα διαλογο εχουν φαει τη πουτσα με επιχειρηματα αλλα εξακολουθουν να πιστευουν οτι απλα τους ενοχλουν οι αιμορροϊδες τους.


5. Αυτοι που βαζουν το σεξ σε καθε συζητηση και το γαμανε.



   Και τωρα, το αγαπημενο μου κομματι καθε αναρτησης, δηλαδη τα πιο ενδιαφεροντα σχολια απο την προηγουμενη αναρτηση "Μολοτωφ":


Η Medoussa μαζι με τον Ανωνυμο μας πληροφορουν:

"Η μπυρα μου τελειωνει
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


MAKARONADA"


Πιθανως ο ιδιος Ανωνυμος ουρλιαζει:

"DEN EIMAI ROBOT. DIABOLE."


Αλλος Ανωνυμος φιλος διευκρινιζει:

"...ο γνωστος κοντος με τη ντουντουκα που κανεις δε βλεπει, αλλα ολοι ακουνε.
Υπαρχει και "ο αλλος" ο ψηλος με την ομπρελα που στο τελος λεει "Ελα παππου, παμε" "


Το πιο σωστο σχολιο του προηγουμενου αρθρου προερχεται απο αλλο φιλο Ανωνυμο

"Καλα, θα σου πω γιατι μπορει να νομιζεις οτι κανω πλακα.
Ο ψηλος ειναι αυτος 
https://www.youtube.com/watch?v=vY_YhYc-UZY
Την εποχη που ο Κωστας εκανε πολλη καλη δουλεια στο δρομο. Δεν θυμαμαι σε ποια εκπομπη εχει γινει σχετικη αναφορα, αλλα ειναι αυτονοητο τι ακριβως γινεται εδω. 
Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν μαθαμε ποιοι πραγματικα ειναι. Ειναι ασφαλιτες; ή μηπως οι αλλοι, οι γνωστοι; Παντως δεν ειμαστε εμεις οπως πολλοι νομιζουν. Υποκινουμενες ομαδες που παρεισφρεουν για να χαλασουν την εικονα της πορειας και των αντιεξουσιαστων."




Ενω ουσιαστικη παρεμβαση στα γραφομενα αποτελεσε το σχολιο του επισης φιλου Ανωνυμου:


"Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΕΓΞΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ"
   

21 σχόλια:

  1. Αγαπημενε Χωστηρα μου αρεσε παρα πολυ το αρθρο
    σου και ηρθε σε μια δικη μου στιγμη,οπου κοιτω
    πισω και αναθεωρω πραγματα και καταστασεις και
    πρεπει να σ ευχαριστησω.Δεν θα σχολιασω το
    ανθρωπινο ειδος,ειναι αυτο που ειναι και δεν θα
    αλλαξει.Θα πω μονο "φωναχτα" λιγες απ τις σκεψεις
    μου,χωρις να εξαιρουμαι.
    Εχουμε βαλει τη ζωη μας στο πλαισιο των ιντσων της
    οθονης και εκει ψαχνουμε λυσεις στα προβληματα μας,
    αποδοχη και επιβεβαιωση.Ουτε εχουμε συνειδητοποιησει
    οτι ολα αυτα τα μεσα ειναι ενας τροπος παρακολουθησης
    μας.
    Απο την μικρη περιοδεια μου και σε χρονο και σε μεσα
    μιας και το μονο που εχω ειναι το τουιτερ και μεσω
    αυτου συνδεομαι,ας μου επιτραπει να πω οτι υπαρχει
    ζωη εκει εξω,δεν ειναι ζωη η οθονη.Να γνωριζουμε ποιοι
    ειμαστε και να μην περιμενουμε να κριθουμε μεσα απο
    γραμματοσειρες.Οι πραξεις μας καθοριζουν
    την προσωπικοτητα μας και οχι το να πλασαρουμε μια
    εικονικη πραγματικοτητα του εαυτου μας,περιμενοντας
    τα like.
    Ζητω συγνωμη για την καταχρηση του χωρου και αν τελικα
    αποφασισω να πατησω το κουμπι της διαγραφης του
    λογαριασμου μου, να ξερετε οτι περασα ομορφα και θα
    σας διαβαζω.
    Να περασετε ομορφα τις γιορτες και καλη χρονια να
    εχουμε, οσο γινεται δλδ μ αυτα που μας συμβαινουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεδουσσα δεν ειναι αναγκη να πατησεις "διαγραφη" ρε συ. Δεν λυνεται ετσι το προβλημα με το ιντερνετ, ο,ποιο κι αν ειναι αυτο -απο εξη και εθισμο μεχρι απογοητευση απο καποιον που γνωρισες στο διαδικτυο-.

      Απο πλευρας μου, να σου ευχηθω κι εγω καλη χρονια και θεληση να ζησεις την πραγματικοτητα χωρις να νιωθεις την ελλειψη του ιντερνετ

      Διαγραφή
    2. Αδελφε Εμμανουηλ ο Χριστος μας βασανιστηκε και σταυρωθηκε για να κληρονομησουμε εμεις οι αμαρτωλοι την αιωνια ζωη. Ποιος; ο ιδιος ο Υιος του Θεου. Ειμαστε λοιπον ενα τιποτα μπροστα του. Μονο με ατελειωτη αγαπη και συγγχωρεση βαδιζουμε τον δρομο της σωτηριας που χαραξε για εμας Ιησους Χριστος εναντια στον θανατο και τον σατανα. Ειμαι ακολουθος του Χριστου μας και λεγω οτι ο Καζαντζακης δεν ηταν Χριστιανος αλλα Βουδιστης.
      Συγγχωρεσε με.

      Πατερ Βικεντιος.

      Διαγραφή
    3. Σωστος ο φαδερ, αλλα αυτο το "συγγχωρεση" και "συγγχωρεσε με" στο τελος με βαζει σε σκεψεις.

      Μπορει να ετοιμαζεσαι να γινεις πατερας και εχεις αγγχος ή εισαι χριστιανος που ψαχνεις την Ιερη Λογγχη στο ιντερνετ και νομιζεις οτι την εχω εγω (δεν την εχω, αλλα ξερω ενα φιλο που εχει ενα φιλο που ο μπατζανακης του σε μια στιγμη μελαγγχολιας του αποκαλυψε το μυστικο).
      Μπορει να εισαι πατερας που περιμενει τον γιο του να του φερει ελεγγχο τριμηνου.
      Ή πολυ απλα ηρθες να με συγγχαρεις για το αρθρο!!

      Οπως και να εχει, συμφωνουμε για τον Καζαντζακη!

      Διαγραφή
    4. Προς medoussa
      Σε αγαπάμε.Μην μπαίνεις σε διαγραφές παρά μονο σε περιορισμό χρήσης όλων αυτών των μέσων.Φυσικά η ζωή είναι εκεί έξω.
      Πολλά φιλάκια.Καλές γιορτές

      Μαρίνα

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιο αρθρο! Συμφωνω σε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν εξήγησα σε ταριφή οτι υπάρχει το google translate για να ρίξει κανα μουνάκ πήγε να γράψει "ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ".

    Ξαφνικα νεκρωσε η μηχανη του ταριφομομπιλ, σκοτεινιασε ο ουρανος και ο ταξιτζης αρχισε να ψελιζει:

    "Die KOMMUNISMUS BURNS und letzte Gehirnzellen . PROOF ARTIKEL"

    Πας να κάνεις καλό και κλάνεις μαλλί ανωτέρας ποιότητας έτοιμο και βαμμένο σε πλήθος αποχρώσεων του κόκκινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Die Kommunizmus brennt*..."

      Εξαιρετικο σχολιο
      Σωστη αναπτυξη
      Σουρρεαλισμος
      Σφραγιδα ποιοτητας (ταριφας)


      Του βαζω 8/10 γιατι το εκανα εικονα

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Πολλοι υδατανθρακες βραδιατικα

      Διαγραφή
    2. Πως θα κανεις κορμι για το καλοκαιρι μου λες ; Μονο πρωτεινες γουρουνιου και ινες απο φλοιο καρυδας ;

      Διαγραφή
  6. Δεν είμεθα μισάνθρωποι, αυτοί δεν είναι άνθρωποι! Στο ίνστα είναι επίσης και τα δισεκατομμύρια ίδια vines boys/girls be like... κι εγώ είμαι σε μια γωνία να τους δείξω psofos be like...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρα, προσεχε γιατι βαδιζεις σε επικινδυνα μονοπατια.
      Ποιος ξερει αν μετα το λογαριασμο στο ινστα, ανοιξεις και στο snapchat;
      Μετα ερχεται το omegle, μετα ηρωινη και μετα πασοκ.
      Προσεχε

      Διαγραφή
    2. Και μετά το πασοκ αβέρτα πανέρια στην πίστα αφού πάρουμε μπουζουκοδάνειο. Αλλά ευτυχώς δεν έχω ινσταγκραμ. Τη γλύτωσα!

      Διαγραφή
    3. Γυρνα στους σταθμους, στις καφετεριες, στα κλαμπακια, στα νοσοκομεια, ο,που στο μπουτσο θες και ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΑΣOΚΑ ΜΟΥ!! ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
  7. ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΕΣΙΑΛ ΜΙΤΖΕΤ ΠΟΡΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΠΣΟ-FA-ΔΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιντερασιαλ-ιντεραμερικαλ μιτζετ πορν.
      Σεναριο:
      Οι 7 μικροι μπατσοι κανουν προσαγωγη τον Τζαμαλ που φοραει κοκκινη hoody και κρατα καλαθι με τριπακια και μεσα στο κρατητηριο στο δασος τουν κανουν γκανγκμπανγκ (DUB).
      Σε αλλο πλανο ο κακος λυκος της Γουολ Στριτ φερνει στη συνταξιουχα γιαγια λιγη "χιονατη" για να της κλεψει τις οικονομιες μιας ζωης, αλλα η γιαγια δουλευε χωρις ενσημα εδω και δυο αιωνες και δεν ειχε ουτε συνταξη ουτε οικονομιες. Ειχε ομως αγαμιες και πηρε το λυκο γκανγκμπαγκ (DUB).

      Το υπολοιπο δεν θελω να το σποϊλαρω

      Διαγραφή