Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΠΛΟΘΕΜΑΤΙΚΟ



   Καποτε ημουν με μια κοπελα (χχαχαχα!!!) που στις ατελειωτες συζητησεις που ειχαμε, μου ειχε εκμυστηρευτει οτι οταν αρχισε να μπαινει στην εφηβεια -στην εποχη δηλαδη που τα φλατ κωλομερια μιας παιδουλας αρχιζουν και γεμιζουν τσιτσι και τα βυζια μετατρεπονται απο αγοριστικα σε...φαντασιωση συνοικιακου παιδεραστη ή εστω καποιου που γουσταρει midget-porn αλλα αμα του σκασει πουθενα μια ομορφη νανιτσα αρχιζει και κοροϊδευει αλλα βαθια μεσα εχει ηδη ξεστριμωξει το πουλι του απ' το φερμουαρ και χαλαρωνει με ουισκακι και ασορτι χυσομαντηλο (ξερετε ποιοι ειστε γαμημενοι πορνοδιεστραμμενοι)-, οταν αρχισε λοιπον να μπαινει σε ηλικια περιοδου, τη μαζεψε αυτη και την αδερφη της ο πατερας τους και τους ειπε "τωρα κοριτσια που γινατε κοπελες θα σας δωσω εγω το πρωτο φιλι στο στομα" ή κατι παρομοιο, εξισου διεστραμμενο και ηγεμονικο. Και τα μικρα κοριτσια (ολα τα παιδια ειναι χαπατα και θα πιστεψουν ο,τι μαλακια τους πουν οι γονεις τους. Κατι σαν τις καργιες που αμα τους αγοραζεις γκουτσια και αρμανια θα φανε αμασητο το παραμυθι οτι με το πρωκτικο γινεται ο κωλος τους σαν της Κιμ Καρντασιαν), τα μικρα κοριτσια λοιπον πλησιασαν, οπως τους ζητησε ο πατερας τους κι αυτος τους εδωσε (απ' οτι μου ειπε η ιδια) ενα πεταχτο φιλακι στα χειλη.

Τωρα...δεν θελω να φανω ΕΓΩ ο μαλακας της υποθεσης και να πεταχτουν ολα τα ευθικτα ορκ του ιντερνετ να μου που "μαλακα Χωστηρα ξερω που το πας κι εγω ειμαι γονιος και φιλαω το παιδι μου στο στομα, χωρις να υπαρχει τιποτα σεξουαλικο. Ενα απλο φιλακι ειναι. Να πας να γαμηθεις...και να κολλησεις γκεητζ". 
  Ηηηηρεμα τωρα φιλαρακο μου, δεν σε ειπε κανεις παιδοφιλο αιμομιχτη, ακομα κι αν εισαι. 
Αυτο που θελω, ειναι να επισημανω το εξης:
Γιατι δεν φιλουσε στο στομα τα κοριτσια απο μικρες;;;
Γιατι δεν φιλουσε ΚΑΙ τα αλλα δυο του αγορια;;;
Γιατι δεν μαζεψε εκεινη τη μερα ΚΑΙ τα αγορια να τα φιλησει (μπορει να ζηλευουν ως σημερα και να αποκτησανε ψυχολογικα προβληματα απο αυτη την μεροληψια ή μπορει να γινανε μουνοπανα επειδη δεν ειχαν την ευκαιρια να δειξουν στο μπαμπα τους οτι κι αυτα αξιζουν ανηλικο γαλλικο φιλι με γλωσσα).


Οχι ενταξει, πλακα κανω. Δεν ηθελα να προσβαλλω τους Γαλλους.

Αυτο ομως που εχει πιο πολυ σημασια ειναι η ζωωδη κινηση του πατερα να "κατουρησει" την περιοχη του, κυριως...γιατι οι γκομενες ειναι μαλακισμενες και δεν ξεχνανε ποιος τις πρωτοφιλησε!!! 
Δεν θελω καν να αναρρωτηθω, ετσι και οι κοινωνικες συμβασεις το επετρεπαν, αν θα καπνιζανε και το πρωτο τσιγαρο μαζι μετα απο ενα ανελεητο τριο με τον πατερα τους

-κοριτσια τωρα που μεγαλωσατε ελατε να μου παρετε μια πιπα και να γλειψετε τον πατρικο μου π@¥£$Ο!!!!

αχαχχαα!!! αυτο θα ηταν πολυ αστειο γιατι μια γκομενα δεν ξεχνα ποτε τον πρωτο που...ξερετε κατι; Ειστε πολυ διεστραμμενα μουνοπανα που το κανατε αυτο εικονα 



(τον πατρικο μου π@¥£$Ο!!!!)


χαλαρωστε, κανω πλακα!!
Δεν ηθελα να προσβαλλω αυτους που βαζουν τα κοριτσακια τους καβαλα στα μπουτια τους και τις κανουν αλογακι!!!
   
Επισης θελω να επισημανω στους πατεραδες και τις μαναδες (ναι και καποιες μαναδες το κανουν αυτο) οτι, ο,τι και να προσπαθησετε, τα παιδια δεν ειναι ιδιοκτησια σας και στο τελος θα γαμηθουν...συνηθως με καποιον αλλον!
Αν ομως ντε και καλα θελετε να μεινουν για παντα δικα σας, υπαρχει και το παλιο, καλο μαρκαρισμα με πυρωμενο σιδερο



ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ


   

Σε αλλο θεμα.

Εχετε παρατηρησει που ενα μεγαλο μερος της δισκογραφιας αποτελειται απο σολο καλλιτεχνες;
Βασιλης Παπακωνσταντινου, Σελιν Ντιον, Μαρκος Κουρκουλης...ακομα και Μαρκος Βαμβακαρης.
Η μεγαλη πλειονοτητα αυτων ειναι ανθρωποι που επειδη εχουν ενα ταλεντο και οι δισκογραφικες τους κρατανε γερα απ' τ' αρχιδια, δεν τα πανε καλα με αλλους ανθρωπους και δεν στεριωνουν σε μπαντα. Μονοχνωτοι, εγωπαθεις αλλαζονες με καταπληκτικες φωνες.
Καμια φορα ομως, ειναι τοσο εγωπαθεις που φτιαχνουνε μπαντα και την ονομαζουνε με το δικο τους ονομα.

Μια τετοια περιπτωση ειναι και οι Γερμανοι UDO του, κατα τα αλλα συμπαθη Rudolf Dirkschneider (αν δεν ξερεις γερμανικα και προσπαθησεις να πεις το επιθετο το του, το πιο πιθανο ειναι να παθεις ηπατιτηδα στη γλωσσα και να σου πεσουν τα δοντια). Ο Ούντο Ντικσλαμερ λοιπον σαν ιδρυτης της μπαντας σκεφτηκε οτι ενα γαματο ονομα θα ηταν το ιδιο του το ονομα, αλλα δεν γινεται να το βαλει ολο. Εννοω δεν ειναι πολυ εμπορικο το Ρουντολφ Φλιπφλαπερ. Ειναι πολυ μεγαλο και ακουγεται σαν ταρανδος, στοχαστης του 18ου αιωνα. Ετσι λοιπον σκεφτοταν ο Ρουντολφ Ντικπικ πως να το κανει πιο φιλικο στις πωλησεις και να φιγουραρει καλυτερα στα περιοδικα. Οποτε πηρε το πρωτο του ονομα, το Ρουντολφ (που ειναι ενα σχετικα κοινο γερμανικο ονομα) και εβαλε το υποκοριστικο του, Udo (σαν να λεμε Νικολαος, Νικος), ενω το επιθετο του, Τσιζχαμερ, το εξαφανισε.

Αλλα το μεγαλυτερο κολπο ηρθε μετα. Γιατι ειπε "ωωω...δεν ξερω, κατι λειπει να γινει πιο METAL...τι να βαλω ρε πουστη μου;;;"


ΤΕΛΙΤΣΕΣ (...)
.......


..........

........
ΧΑΧΑΧΧΑΑ.......
Χ.Α.Χ.Α.Χ.Α.Α.

Τ.Ο.Β.Ρ.Η.Κ.Α!!!!!! (!.!.!.!.!.!.)

Ετσι το "Udo" εγινε U.D.O. για να δωσει αυτη την απαραιτητη μεταλ-καλτιλα και μυστηριο, γιατι οι πρωτοι βλαχοι ανυποψιαστοι εψαχναν να βρουν τι σημαινουν τα αρχικα.

   Φανταστειτε ομως κατι αντιστοιχο να γινοταν στην Ελλαδα!!

Κυριες και καφροι, σας παρουσιαζω το ελληνικο αφανγκατε:








M.H.T.S.O.S






V.A.G.G.O.S.




R.O.U.L.A.





L.E.L.A & F.O.F.O




S.O.T.O.S



Αυτος ηταν ο χρονος μου μαγκες.
Πειτε μου στα σχολια πως νιωθετε οταν βλεπετε γονεις να φιλανε στα χειλη τα παιδια τους, οχι αναλυσεις...μονο το αισθημα.


Απο το προηγουμενο αρθρο, τα πιο ενδιαφεροντα σχολια στη φραση "ο Χωστηρας ειναι τοσο βρωμιαρης που..." ειχαμε:


Αβαταρας
"...ο Χωστηρας ειναι τοσο βρωμιαρης που εδώ και ένα μήνα έχω ένα κρύωμα και δεν λέει να φύγει" 

(σορρυ, αλλα ηταν το μονο σχολιο που δε φοβηθηκε να χυσει δηλητηριο στα ισα και απολυτως συμφωνο με τους κανονες του ιντερνετικου τρολλινγκ.
Φυσικα, τα καλυτερα σχολια θα δημοσιευτουν στο επομενο αρθρο)






31 σχόλια:

  1. Κι εγώ φιλάω τα μικρά μου πολλές φορές στο στόμα πεταχτά, δε τους δίνω και γλωσσόφιλα, χαχαχαχα. Και αν κάποιος πει κάτι πάνω σε αυτό, τύπου ''για να τα φιλάει στο στόμα άραααα'', να βάλει το συμπέρασμά του στον κώλο, να έχει καύσιμα!
    Άσε που έπιασα τον μεγάλο μου να παίζει τον πρώτο του γρόθο (Γυμνασιόπαιδο φέτος βλέπεις) και έπαθα ένα πανικό, όχι από αυτό που έκανε, αλλά επειδή σα μαμά, νόμιζα ότι είναι μικρός ακόμα και έχει καιρό (κούνια που με κούναγε). Έκανα λοιπόν ότι κάτι έψαχνα και την έκανα με ελαφρά, για να μη το κομπλάρω το παιδί και κυρίως για να το παίξει με την ησυχία του. Είναι η αρχή και είπα να τον αφήσω να το ευχαριστηθεί ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Τώρα μένει να πηδήξει την πρώτη του γκόμενα, για να συνειδητοποιήσω ότι μεγάλωσε!
    Στο πατρικό θέμα, δε μπορώ να πω κάτι, γιατί σαν κορίτσι, δεν κατουρούσε ο μπαμπάς την περιοχή γύρω μου για να με σημαδέψει :p :p :p
    Σε άλλα νέα τώρα, κάνω πως δε διάβασα για Βασίλη και συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα. Ε, αδυναμίες είναι αυτές, δε μπορώ να τις κρύψω.
    Οι φώτο σου με τις λεζάντες ονομασίας, όλα τα λεφτά, χαχαχαχα.
    Φιλάρες και για να μη κουράζεσαι, να γράφεις, ξέρω... ΨΟΦΟΣ και σε μένα.
    Στα μούτρα σου λοιπόν και ciaooooo! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βριζεις ομως μετα αμα δε γουσταρουν τα σκωτια σου οι νυφες σου.

      Οχι ενταξει, πλακα κανω στις κακες πεθερες. Ξερω οτι κατα βαθος ειστε αξιαγαπητες!!!

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσει που το έχεις και σιγουράκι ότι θα είμαι κακιά πεθερά! :p :p :p
      Δεν κάνω εγώ αυτά που κοροιδεύω αγόρι μου, χαχαχαχα.
      Καλή κοπέλα και καυλιάρα να είναι μόνο, να μην το έχει το αγόρι μου στην πείνα :p :p :p

      Διαγραφή
  2. Όλα αυτά τα ρωτάς καθαρά επιστημονικά,διεστραμμένα ή μόλις σου είπε κάποια,κυοφορώ το παιδί σου και έπαθες κρίση πανικού;
    P.S.Όσοι είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε.
    Μ.Κ. Ναύπλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωταω για να ξερει ο Νικος Τσιαμτσικας σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας.

      Επισης, ο "χορος" που λες επισειει αυτοκλητο εισαγγελεα και, για να ειμαι ειλικρινης, ειναι ΤΟΟΟΟΣΟ απαραιτητο για την αναπτυξη του παιδιου το γλωσσοφιλο του γονιου;
      Εννοω, το παιδι θα μεγαλωσει και θα λεει για τα γλωσσοφιλα του γονιου του και τα παιδακια θα το δερνουν και θα του βαζουνε κρουασαν στα σωβρακα

      Διαγραφή
    2. Ο Τσιαμτσίκας κατάλαβε τελικά ότι κάνει ρητορικές ερωτήσεις μέσα σε Κατοχικό πλαίσιο και άφησε την δημοσιογραφία και έπιασε το σαξόφωνο.
      Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σου αναλύσω γιατί αποφάσισα να μην γράφω πονηρά πράγματα.Έχω καταπιέσει το Εκείνο μου λόγω του Υπερ εγώ μου για να είναι ήσυχο το εγώ μου.
      Μ.Κ.Ναύπλιο

      Διαγραφή
  3. Ιεχω κι γω μπαντα. Στα φωνήεντα έχω το ΓΑΜΟΓΙΔΙ στο μπασο εχω τον ΚΡΙΑΡΟΓΙΔΟ στα ντραμς εχω τον ΓΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙ και στην κιθαρα εχω την ΝΕΥΡΟΓΙΔΑ... ιγω ειμαι και στο αρμονιο και γραφω τους στιχους ειμαι ο ΚΛΙΤΣΧΑΜΕΡ. Φιλάκια σε ολα τα θηλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩ ΜΗΤΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΑΡΚ ΜΕΤΑΛ ΑΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΣ ΝΑΤΗ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΠ

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΚΙΛΟΤΑ ΓΙΔΙΑ . Ιένα βιντεοκλιπ ιχα αλ το κατεβασαν γιατί ηταν σουκαριστικο

      Διαγραφή
  4. Καλά τα είπες. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Ή αυτό...πήγαινε να φιλήσεις τον Θείο...και το παιδί δεν θέλει...και άντε με το ζόρι να τον φιλήσει.

    ΥΓ: Ευχαριστώ για την τιμητική πλακέτα. Χαρά μου είναι να μου δίνεται η δυνατότητα να χύνω όσο γίνεται περισσότερο δηλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εχω δει ΠΟΤΕ κανενα γονιο να φιλαει τα παιδια του στο στομα.
    P.S.O.F.O.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπανταρα οι P.S.O.F.O.S. εχουν και ενα σινγκλακι που κυκλοφορησε προσφατα και λεγεται Κ.Α.Ρ.Γ.Ι.Ε.Σ.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι μονο ενα σινγκλακι ειναι περισσοτερα. Κανω συλλογη απο Κ.Α.Ρ.Γ.Ι.Ε.Σ αλλα μονο απο COCKLAVIOS και manourasloganRECORDS. Τα αλλα ειναι διασκευες της κωλαρας

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟΚΕΡ ΑΛΕΡΤ
      ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΕΦΘΥΣΗ ΚΙΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

      Διαγραφή
  6. Δε μπορώ να σε διαβάσω χωρίς να κοκκίνησω μια στη κάθε γραμμή. Μου πέταξες τα μάτια έξω! Μετά που έπιασες μουσικό σταθμό όμως οκ, συντονίστηκα καλύτερα! :-) αχαχαχαχχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε Γιωργο να πουμε, τωρα σε πιασανε κι εσενα οι ντροπες;
      Σε λιγο θα γυρνας με τη μαγκουρα και θα πουλας τσαμπουκα στα παιδακια που παιζουνε μπαλα και δε σε αφηνουνε να ακουσεις Αυτια στην τιβι

      Διαγραφή
    2. Το παλικαράκι είναι άβγαλτο ακόμα δεν μπορεί να κατανοήσει το μεγαλειώδες χιούμορ σου. Δεν έχει και λάικ το μπλογκ να σου έκανα.

      Διαγραφή
    3. Μπορεις να ποσταρεις το μπλογκ σε φεσμπου, τουιτα, ινστα, αφισες στο δρομο και οπου αλλου βρεις και ειναι το ιδιο και καλυτερο απο λαικ!

      Διαγραφή
    4. Σε λίγο έρχεται η ώρα του Π Χωστήρα...
      Αχαχα! Ευτυχώς δεν έχω κόλλημα με τηλεόραση και είναι μόνιμα γυρισμένη στα παιδικά τώρα πια... 😂

      Διαγραφή
  7. Καλο ειναι να μην τα φιλαμε τα παιδια στο στομα και
    να μην επιτρεπουμε ουτε σε τριτους.
    Για φαντασου οταν ειναι μικρα, να εχει βαλει η μανα ή
    ο πατερας οτι μπορει να εχει βαλει στο στομα του το
    βραδυ ή το πρωι και μετα να φιλησει το μωρο στο στομα.
    Και φυσικα καθετα αντιθετη να τα φιλαμε στο στομα οταν
    ειναι μεγαλα. Αυτο με το μαρκαρισμα της περιοχης που
    αναφερεις δεν μπορουσε να το περιγραψει καλυτερα.
    Γιατι να στερησουμε απ το παιδι την λαχταρα της
    προσμονης του πρωτου φιλιου και κυριως να του
    δημιουργησουμε λαθος εντυπωση ως προς το συναισθημα.
    Κατανοω οτι δεν αντιδρουν ολα τα παιδια με ιδιο
    τροπο και δεν επιρεαονται ασχημα ολα, αλλα το
    σκεπτικο μας πρεπει να ειναι "γιατι το δικο μου",
    συνεπως εκτιμω οτι πρεπει να προσεχουμε.
    Τα παιδια χρειαζονται και την αγκαλια και τα χαδια
    και τα φιλια για να νιωθουν ασφαλεια, αλλα οχι
    ερωτικου στυλ.
    Χωστηρα στεναχωρεθηκα που δεν εβαλες φωτογραφια
    του αγαπημενου μου death metal συγκρoτηματος
    G.I.A.N.N.A.K.I.S. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι G.I.A.N.A.K.I.S. (με ενα νι) ειναι ενα καταπληκτικο συγκροτημα που εγραψε ιστορια τα τελευταια χρονια και τωρα που βαζει καινουρια μελη νομιζω δε χρειαζονται παραπανω φημη και δοξα

      Διαγραφή
    2. Τον Γιανακι τον φροντμανο τον ηξερα απο τα φοιτητικα μας χρονια.

      Καλο παιδακι με τα δειλα εκεινα χρονια να ξεκιναει απο κατι σκοτεινες μπουατ, κασκολ ανεμελο και συλογες ποιητικες στο αντιανεμικο να του κανουνε μονωση στους αγεριδες απο το πρωι οταν μοιραζε τον ριζοσπαστη και προσκεφαλο οταν γυρναγε στο σπιτι και εγερνε να κλαψει γιατι δεν κοιμηθηκε παρεα με τη συντροφισα.

      Στο ενδιαμεσο οικοδομη, σχολη και κατοιχητικο ο Γιαννακι.

      Στην πορεια ραγισε, πρωτα μπαγλαμαδακι, μετα κιθαρα, πολυεθνικ ο ΓιαΝακι. Οπου γαμος και χαρα ο ΓιαΝΑκις μεσα. Ορκιστηκε βλεπεις απο τη σχολη λογιστικης και χωθηκε στο μπακαλικο του μπαρμπα του.

      Το μπακαλικο με τα χρονια εγινε μινι μαρκετ, μετα αλυσιδα και η διελκιστινυδα καπου τραβιχτηκε πολυ εις βαρος ολων των αλλων αφου τελικα ο γιαΝακις με ενα ΝΙ τωρα εχει στη γραματεια τη μαρια το μεγαλο ΝΙ.

      Και ετσι ο Γιανακις με το ενα ΝΙ γνωρισε το μεγαλο ΝΙ και εγινε ΓιαΝΝη ΜΟΥ το ΜΜΜαντυλι ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ισως η καλυτερη ιστορια που διαβασα σημερα

      Διαγραφή
  8. ΤΟΝ ΛΕΜΜΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ MONO ΑΝ ΨΕΛΙΣΕΙΣ ΤΟ KILLED BY DEATH.


    Γ.Κ.Ε.-Γ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΣΥΒΙΒΑΣΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝΕ ΛΕΜΜΥ ΜΟΤΟΡΧΕΤ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΝΙΤΡΟΓΛΥΚΕΡΙΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ... ΑΝΝΟΥΛΑ, ΕΛΑ ΦΕΡΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

      ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

      ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

      ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΝ ΑΤΣΑΛΙΝΟ, ΕΠΗΓΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΣΤΗΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΚΙΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΙΒΑΡΟΣ, ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΜΙΛΛΕΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ.

      ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΩΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΓΚΡΟΥΠΙ ΤΟΥ ΜΙΚ ΤΖΑΓΚΕΡ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ, ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ, ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΩΝΙΣΕΙΣ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΝΙΤΡΟΓΛΥΚΕΡΕΙΑ ΜΟΤΟΡΧΕΝΤ ;

      Διαγραφή
    3. ΩΩΩ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΡΓΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΣΥΒΙΒΑΣΤΟ ΧΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΜΑΖΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΧΙΚΙΑ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
    4. Η Γλυκερια τραγουδαει Motorhead ;
      Η Γλυκερια τραγουδαει Motorhead.
      Η Γλυκερια τραγουδαει Motorhead !!!

      ENA. ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ.

      Να και αλλο ενα. Θαυμαστικο. Dog metal διασκευες του Θεου. Επρεπε να παει να παιζει ταβλι με τον Dio για να εχουμε τετοια cover.

      XΩΣΤΗΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΚΑΒΑΤΖΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΡΕ. ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

      Διαγραφή
  9. U.D.O. από όσο θυμάμαι, ο ίδιος ο Udo είχε πει ότι σημαίνει
    united dipstick organisation....
    και καλά για να δικαιολογήσει την ψωνάρα του (.... φωνάρα του? ...)
    Udo είναι αυτός, ότι και να πει, μαζί του είμαστε.

    Για το άλλο θέμα... είσαι μακρυά, και δεν βλέπω να φτάνεις έτσι που το κόβεις με τα πόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή