Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΧΟΙΑ

  

 Μπορει ο Συνειδητος Νους του Ανθρωπου να  συναγωνιζεται σε εξυπναδα ενα πιατο τραχανα και τα παραδειγματα απειρα.
Ομως το Υποσυνειδητο, ο Αρχεγονος Ζωωδης Νους, ειναι η καλυτερη παρακαταθηκη που κληρονομησαμε απ' τους προγονους μας τις εποχες που η Γη ηταν ενας βρωμερος και τρομακτικος βοθρος γεματος σκατα, τριχες, δοντια και ουρλιαχτα.

   Πλεον, εχοντας ξεφυγει απο αυτες τις εποχες και εχοντας καθυποταξει και εξαφανισει ολα τα ζωα που απειλουσαν το καταδικο μας, το ανθρωπινο μας μπουρδελο, αραξαμε αναπαυτικα και κατσαμε να ψαξουμε τροπους να κωλοβαραμε την ψωλαρα μας, παιζοντας τους θεους ή εστω ψαχνοντας τροπους να ελεγξουμε τη μοιρα μας.
Αυτη η ανωτεροτητα και η υπεροχη, μας εδωσε το πλεονεκτημα ΚΑΙ να ειμαστε τελειως ηλιθιοι με ελαχιστες αρνητικες συνεπειες.
   Μεσα σε αυτο το πλαισιο εδρασαν και οι Μαντεις, ανθρωποι δηλαδη που το φιλελε οικονομικο υποβαθρο και η ελευθερη αγορα της αρχαιοτητας τους επετρεψε να επαγγελονται "προβλεψη μελλοντος-χαρτια-ταρω-χειρομαντια-νεκρομαντια-μονο δεκα μνες-και δωρο το φλυτζανι". Στην αρχαιοτητα βεβαια ο κοσμος δεν ειχε δεκα μνες να τις δωσει, οποτε η χαζομαρα ηταν οικονομικο πλεονεκτημα των πλουσιων, εκτος αν μια πολη πηγαινε σε πολεμο, οποτε πληρωνανε ρεφενε το χρησμο.
   Ομως, τη συγχρονη εποχη, η γαμιολα η Κριση, η ελευθερη αγορα, ο Καπιταλισμος και το ανοιγμα του επαγγελματος, ειχαν σαν αποτελεσμα να αυξηθει η Προσφορα, να εμφανιστουν περισσοτεροι Μαντεις με κληρονομικο χαρισμα και να πεσει η τιμη της Μελλοντολογιας στα δεκα ευρω. Με αυτο τον τροπο ευτελιστηκε το επαγγελμα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΙ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. Οοοοοχι. Αυτα τα λενε οι ιλλουμινατηδες, νεοταξιτες, σιχαματα, απλυτοι, ανθελληνες) και γεμισε ο τοπος κομπογιαννιτες, παραμεριζοντας τους ελαχιστους trve cvlt Nostradamvs.

   Ας ξεφυγουμε ομως απο το επαγγελματικο και ας παμε στην πλευρα του κακομοιρη που ηρθε να του πουν το μελλον.
Συνηθως αυτο γινεται μεταξυ γνωστων ή και φιλων, οπου η μια μαλακισμενη λεει στην αλλη μαλακισμενη "θα μου πεις το φλυτζανιεεε;;;" και η αλλη η καργια με υφος μπλαζε συγχρονης Πυθιας απογονος του ιδιου του Σατανα, συμβαζεται με τα πολλα και της ετοιμαζει την παναρχαια τραπουλα ή ενα κακοβρασμενο Λουμιδη. 

Ησυχια στο δωματιο. 

Οι πρωτες στιγμες που το μεντιουμ ξεκιναει να κοιτα λες και εχει υπερθυρεοειδισμο και τα ματια του μοιαζουν με φωτοκυτταρα τουαλετας απ' τη πολλη συγκεντρωση και την πολλη μυσταγωγια και το πολυ γαμαω, ειναι και οι πιο κρισιμες. Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να σπασει τη σιωπη το κορ....εεεε ο πελατης.

Αμεσως μετα ξεκινα η διαδικασια της αποκωδικοποιησης, πρωτα με μικρες, κοφτες φρασεις τυπου "χωρισες πριν καποιο καιρο/εχεις ενα οικογενειακο προβλημα/περνας μια δυσκολια". Αντιλαμβανομαστε ολοι ποσο generic ειναι τετοιες "διαπιστωσεις", ετσι; Αυτο ακριβως αντιλαμβανεται και ο πελατης ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ τοτε κλεινει ο γενικος διακοπτης της Συνειδησης και παιρνει μπρος το Ανθρωπινο Υποσυνειδητο, αυτο το κομματι του εγκεφαλου που του αρεσουν τα παιχνιδια και οι γριφοι!!!
Γιατι σου λεει "αφου θα μου πει μαλακιες, ας κατσω να το διασκεδασω".
Καθε καινουρια προφητικη φραση ενεργοποιει και τον ντετεκτιβ που κρυβουμε μεσα μας και προσπαθουμε να κανουμε τις συνδεσεις σιωπηρα, χωρις να διακοπτουμε

-....ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ...
- *ειμαι ανεργος δεκα μηνες, αλλα κατσε να θυμηθω τοτε που εργαζομουνα στου Αφεντικοπουλου...αλφα...αλφα...αλφα...ααα, Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! Ναι ρε, αυτη μια φορα δε με κοιταξε ετσι λιγο περιεργα οταν της εφτιαξα καφε;! Καλο κομματι ρε μαλακα. Μηπως να την ψαξω στο φεησμπουκ; Λες να 'χει βρει γκομενο;...*

 Αυτο ειναι, κυριες και κυριοι, το θεατρικο δρωμενο που εξελισσεται πισω απο τη μυσταγωγια. Ενα παιχνιδι αοριστων στοιχειων που πρεπει να συνδεσεις για να βρεις το δολοφονο και οχι μια ουσιαστικη ματια στο μελλον σου, γιατι -πιστεψε με- εικοσι λεπτα αργοτερα δεν θυμασαι το μπουτσο σου απ' οσα ειπε. Μονο μια νοητη υπενθυμιση να βρεις την καργια την Αννα στο φεησμπουκ, να της κανεις αιτημα φιλιας, για να εισπραξεις ενα "διαβαστηκε" κατω απο το "γεια τι κανεις, ο Νικος ειμαι, που δουλευαμε παλια μαζι" που της εστειλες σε μηνυμα.

....αλλα επειδη σημερα αισθανομαι κι εγω ενα καλεσμα απο τα αστρα...μια μεθεξη...ενα πνευμα να με κυριευει....

...θα σας πω τα ζωδια!!
Λοιπον παμε!!

Κριος: στα επαγγελματικα, καλο ειναι να μαζεψετε ολα τα χαρτια που χρειαζονται για να πατε ΟΑΕΔ. Αν τα εχετε ηδη, καλο ειναι να βαλετε το ξυπνητηρι στις 6 να μην περιμενετε στην ουρα. Στα ερωτικα, νιβεα και παλαμη

Ταυρος: αυτο το τριημερο θα σας παιδεψει επαγγελματικα, γιατι τις καλες δουλειες τις εχουν πιασει αλλοι και στις μικρες αγγελιες ζητανε μονο ντιλιβεραδες και ψηστες. Ερωτικα ευνοειστε αν εχετε καλη συνδεση στο ιντερνετ.

 Διδυμοι: εχετε γινει ο καλυτερος φιλος με τα ντουβαρια του σπιτιου και εχετε δωσει ονομα σε καθε μπιμπικι του σοβα. Στα οικονομικα θα σταθειτε τυχεροι, καθως θα ψαχνετε το τηλεκοντρολ στον καναπε θα βρειτε ενα ξεχασμενο πενταευρο

 Καρκινος: αλλη μια κωλομερα ξεκινα. Η μανα δεν πετυχε τη ζαχαρη στον καφε και αναγκαζεστε να παρετε στο ντιλιβεραδικο. Στην καφετερια σας περιμενουν οι φιλοι αλλα δεν εχετε μία ουτε για αναπαντητη στο βαημπερ να τους πειτε οτι δεν θα ερθετε και να παν να γαμηθουν

 Λεων: αμα εισαι Λεων εχεις λεφτα αλλα εισαι ασκημος σα πανουκλα. Καλο ειναι να μη βγαινετε απ' το σπιτι. Αν νιωσετε μεγαλη αυτοπεποιθηση, μεχρι το περιπτερο για τσιγαρα και παλι πισω. Ερωτικα θα ευνοηθειτε στις 30 Φεβρουαριου.

Παρθενος: σημερα ειναι μια καλη μερα για να ξεκινησετε το Τεταρτο Ραϊχ. Ο κοσμος ανυπομονει να ακουσει το κυρηγμα και να γλειψει ευλαβικα τις δερματινες Βερμαχτ. Ναι. Και σημερα ειναι αλλη μια μερα που θα περασει το δικο σας με το ζορι. Ερωτικα, ερεθιζεστε με τη λεξη "κατακτηση".

Ζυγος: αλλη μια εβδομαδα που θα τους γραψετε ολους στ' αρχιδια σας. Η βρυση σταζει κι εσεις βουλωνετε τα λουκια να φτιαξετε πισινα. Στον ερωτικο τομεα βαζετε γατοτροφη στο μπουτσο σας μπας και σας ερεθισει ο Φιφης.

Σκορπιος: ειστε το αντικειμενο του φονου. Απο μικρος δεν εχετε μαθει να το βουλωνετε κι αυτο εχει αρνητικες συνεπειες. Φεησμπουκ δεν εχετε γιατι προτιματε το live πρηξομπουτσι. Ερωτικα: αλλη μια μερα στο friendzone

Τοξοτης: το Συμπλεγμα Ανασφαλειας δημιουργηθηκε για σας. Και αυτη τη βδομαδα θα σταθειτε μπροστα στη ντουλαπα "τι να φορεσω"; Βγαινετε εξω ελπιζοντας οτι ειστε γαματοι, αλλα το πρασινο πουκαμισακι, οι εσπαντριγιες και το καπελακι OBEY προκαλουν μια αλυσιδα γεγονοτων που καταληγουν στη δημευση της περιουσιας σας και λιθοβολισμο απο συγγενικα σας προσωπα

Αιγοκερως: επαγγελματικα, στην ουρα του ΟΑΕΔ ενα νουμερακι μετα τον Κριο. Ερωτικα: κλεβετε ιντερνετ απ' τον Ταυρο

Υδροχοος: αν ο Παρθενος ειναι ο Χιτλερ, εσεις ειστε ο Ρουντολφ Ες...και ο Γκερινγκ. Κανετε παρεα μονο με μελη του Ραϊ....εεεε...της ιδιας ιδιοσυγκρασιας, ηθελα να πω. Στα ερωτικα ηρθε ισοπαλια η ΑΕΚ και θελετε να τα γαμησετε ολα

Ιχθεις: αλλος ενας χρονος που θα παραμεινετε χαζοβιοληδες και οξυθυμοι. Αυτος ο συνδιασμος θα ανοιξει νεους διαυλους επικοινωνιας με τα επιπλα του σπιτιου σας και τη ρακη με τα φυστικια. Ερωτικα, δανειζεστε τη νιβεα απο τον Κριο




Αυτα για σημερα

30 σχόλια:

  1. Εγώ σαν Αιγόκερως αναρωτιέμαι από ποιον Ταύρο sexy γείτονα κλέβω Internet???
    M.K.Ναύπλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη το "1-0" ειναι κοινοτυπη απαντηση σου προτεινω να βαλεις στην εξωπορτα μια γιγαντοαφισα που να λεει "ερωτικη Αιγοκερινα διαθετει το πρωι ζαχαρη για φραπε για ξεχασιαρηδες αισθησιακους Ταυρους. Πατηστε το κουδουνι ή κανε αναπαντητη στο βαημπερ"

      Διαγραφή
    2. Οκ.Κατεβαίνω τώρα στην κεντρική ερωτική είσοδο.......Μην με ψάξετε.
      Μ.Κ.Ναύπλιο

      Διαγραφή
    3. Οχι παναγια μου, κανε δουλεια σου

      Διαγραφή
  2. Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά ξέχασα ότι έχει ντέρμπι που ξεκινάει άμεσα και σε αφήνω για να επιστρέψω κι εγώ στα αρχίγονα ένστικτα μαζί με την συνειδητη χαζομάρα για 90 λεπτά και θα επιστρέχω μετά εφόσον έχω γίνει και πάλι άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γειά σας, εγώ είμαι Κριός αλλά θα μπορούσα να έχω πρόβλεψη Ζυγός;
      Το πρωτάθλημα αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας και στην Αμερική κυβερνάει το τέρας. Επέστρεψα να ολοκληρώσω ο λέρας.
      Εγώ μία φορά έκατσα να μου πει τον καφέ μια δεσποινίς μπας και μΣτα μου καθόταν αυτή. Μου είπε λοιπόν ότι δεν βλέπει τίποτα. Μία μαυρίλα. Και ότι μάλλον αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον για ένα χρόνο δεν θα μου συνέβαινε τίποτα απολύτως. Μέσα σε όλα έπεσε.

      Διαγραφή
    2. Αγορι μου επεσες σε επαγγελματια Πυθια ή η γκομενα εχει τρελο ντοκτορα στο φρεντζονινγκ (απο το οποιο ματαια προσπαθησες να σκαρφαλωσεις να ξεφυγεις).
      Να ερθεις πισω Ελλαδα να τρως ελληνικες χυλοπιτες γιατι ειναι πιο ορθοδοξες και εχουν χριστιανικο πλεονεκτημα

      Διαγραφή
  3. Είδες πως ο αδαής αμύητος ορθολογικός νους σφετερίστηκε την Αρχαία Μυστική Σοφία; και την κατάντησε του πεζοδρομίου;

    Απαιτώ έπαινο για τους Ραβδοσκόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ραβδοσκοποι ειναι ηδη στη NASA και ψαχνουνε νερο στον Αρη

      Διαγραφή
  4. Εμείς οι Αιγοκαιρίνες δηλαδή, πρέπει απαραίτητα να βρούμε Ταύρο, δεν κατάλαβα!!! Μόνο οι Ταύροι είναι αισθησιακοί? Εγώ θα βρω ένα Σκορπιό ή έναν Υρδοχόο, έτσι για την αλητεία!
    Όσο για τα ζώδια, δεν τα πιστεύω, πόσο μάλλον φλυτζάνια, τράπουλες κτλ. Ειδικά για εμάς τις γυναίκες, πιστεύω χωρίς να ξέρω από αστρολογία, πως οι μέρες που ευνοούνται τα ερωτικά μας, είναι αυτές που δεν έχουμε περίοδο, μουάχαχαχαχα.
    Φιλάρες ρε, έγραψες πάλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιάζομαι και δεν ξέρω τι γράφω και τι πατάω... Υδροχόο εννοώ. :p

      Διαγραφή
    2. Κλασικη Αιγοκερινα επεσες στην παγιδα του Ταυρου

      Καλα κρασα

      Διαγραφή
    3. Βρε άντε από εκεί, χαχαχα.
      Εβίβες :p

      Διαγραφή
    4. Να βρεις Ταύρο. Κάνει και καλή μακαρονάδα που η γοητεία της κρατάει όλες τις μέρες του κύκλου.

      Φτωχή Πλην Τίμια Μπαρμανγούμαν

      Διαγραφή
  5. Ρε Χωστ δεν μπορω να καταλαβω τι εχεις κανει εδω. Μπας και ηταν το ταμπλετ αναδρομο γιατι σαν να εχεις μπερδεψει τα ζωδια μεταξυ τους. Η' τα εχεις μπερδεψει μεταξυ τους,ή εχεις γραψει για ενα ζωδιο και τα εχεις μοιρασει σε περισσοτερες παραγραφους.
    Π.χ. ο παρθενος ειναι μια κατινα που τον παιρνει ο υπνος οταν κανει σεξ και κατι αλλα ξενερωτα, δλδ με την κατακτηση και τα λοιπα ουτε καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι γυναικα και εισαι Καρκινος σιγουρα. Οχι οτι τα πολυπιστευω αυτα, αλλα εμεις οι Ταυροι ειμαστε γενικα σκεπτικιστες

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι καρκινος και μακρυα απο μας
      Ελα, εχεις αλλες δυο ευκαιριες

      Διαγραφή
  6. Στις προβλεψεις σου για το ζωδιο μου δεν βλεπω
    να αναφερεις τιποτα για τα ερωτικα..λεω να
    αρχισω να ανησυχω.
    Μου θυμισες και ενα σχετικο ανεκδοτο, το παραθετω
    Επαγγελματικα:Τα αστρα σας χαμογελουν
    Υγεια:Τα αστρα σας χαμογελουν
    Ερωτικα:Τα αστρα εχουν σκασει στα γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα; ειμαι εγω το αντικειμενο του φονου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω ένα έψιλον στον ελληνικό σας.

    Ε αγαμήσου!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...τωρα, εψιλον ειναι...τρια ειναι...ΝΤΑΜΠΛΙΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ θα σας γελασω..."

      Διαγραφή
  9. Πως ο ταυρος ξεπερνα τα εμποδια
    Ο ΤΑΥΡΟΣ, θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του πίνοντας φραπέ σταυροπόδι. Το εμπόδιο δε θα φύγει, ο καφές όμως σίγουρα θα τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν εχει ωροσκοπο Κλαρινογαμπρο και η Σεληνη του ειναι στα μπουζουκια

      Διαγραφή
    2. ΠΙΚΟΣ ΦΡΑΠΕ ΙΤΣ ΣΑΙΕΝΣ

      Διαγραφή