Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

STORY TIME



  Προχθες δεν με επαιρνε ο υπνος και αποφασισα οτι η πιο αποδεκτη λυση (αντι να κανω καμια εικοσαρια κοιλιακους κι αλλα τοσα πουσαπς) ειναι να γυρνω σα γιδι στη σουβλα πανω στο κρεβατι μου, μεχρι ο συνδιασμος κεντρομολου δυναμεως-ζαλουρας-βλαχικου γλεντιου να καταστησει το σωμα μου τοσο ανημπορο, ωστω να ερθει στο προσκεφαλο μου ο θεος Μορφεας και να μου καρφωσει μια τηγανιά στο κεφαλι να ψοφησω κανα οχταρι ωρες.
   Ομως αντιθετη αποψη πανω στη θεωρια μου ειχαν επιστημονικα καταρτισμενα κουνουπια, τα οποια με καιρια επιχειρηματα, τα οποια εξεθεσαν με αλγοριθμικα ζουζουνισματα και διαγραμματικα τσιμπηματα, καταφεραν να με πεισουν οτι "δεν θα κοιμηθεις σημερα μαλακα με την καμία ομως".

   Τα συμπερασματα τους με επεισαν, ετσι σηκωθηκα απο το κρεβατι γεματος ανυπομονησια να ξυστω χωρις ελεος, αληχτωντας και μουγκριζοντας σα νεροβουβαλος με σκοπο να κανω τη πλατη μου ματωμενο τοπιο.
Ειχα δυο επιλογες που δεν θα με εθιγαν και θα μπορουσα να τις γραψω σε αυτο το αρθρο χωρις να εκτεθω σαν αντρας και σαν προσωπικοτητα: η πρωτη ηταν να ξυστω πανω στα μπιμπικια του σοβα του τοιχου σαν αρκουδα στο δεντρο και η δευτερη να αρπαξω το μαχαιρι και να κανω βαρβαρη απολεπιση μεχρι να βρω κοκαλο ή και μεδουλι αναλογα με το ποσο ερεθιστικο βρισκει κανεις το ξυσιμο.
  Αρπαζω λοιπον το μαχαιρι και αααχ ναι, πω καυλα, ναι ετσι μαναραμου γαμακαιτησπληναμου, γιες δατς ιτ μπεϊμπι ααααχ αχχχχ  ΓΙΕΣ ΑΜ ΚΑΜΙΝΓΚ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (σκουιρτινγκ νοϊζις)..... 

   Κι εκει απανω που ρουφουσα τζουρα λεγοντας προστυχιες στο μαχαιρι και ποσο μυτερη αιχμη εχει και οτι η λαβη του ειναι η πιο μεγαλη που εχω πιασει ποτε, το ματι μου πεφτει στο νεροχυτη και συγκεκριμενα πανω σε δυο κατσαριδες που πηγαινανε για λεητ ντινερ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.

ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΟ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ

(αναδρομη στο παρελθον:
 καποτε σε μια αποθηκη γεματη στρωματα για ξαπλωστρες θαλασσης πηδουσα μια τουριστρια, αλλα ο συνδιασμος κλεισουρας, μπιχλας και βρωμικου σεξ χωρις ελεος προσελκυσε μια αγελη απο αιμοβορες κατσαριδες που ηρθαν να παρουν ματι πως το κανουν τα πρωτευοντα θηλαστικα. Παραταχτηκαν λοιπον κυκλικα γυρω μας σαν ιερεις μιας ακατανοητης σεκτας αρθροποδων ακολουθων του Κθουλου ή καποιου τετοιου χταποδοθεου και απολαμβαναν το ιεραποστολικο θεαμα.
    Η θεση μου ηταν δυσκολη: να συνεχισω το σεξ αδιαφορωντας πληρως για τους εξαποδους μπασταρδους γιους μπανιστηρτζηδες ή να ειδοποιησω την κοπελα μην παθει εμφραγμα αν καποιος απ' αυτους αποφασιζε να σκαρφαλωσει στα μαλλια ή στα βυζια της, ετσι για το ροκ, φωναζοντας "χυστηνα στις βυζαρες μωρε τη μαλακισμενη και παμε για μπυρες". Η δευτερη περιπτωση σιγουρα θα οδηγουσε σε φωνες, χαος και πανικο και πιθανως βιαιη αποκολληση του πουτσου μου απο το υπολοιπο σωμα μου...κι εγω ξερεις εχω ψυχικο δεσιμο με το πουλι μου και δεν θα αντεχα να τον δω να περιφερεται ματωμενο μεσα στο μουνι μιας αλλαλαζουσας τουριστριας. Την αρπαζω λοιπον απ' το προσωπο με το ενα χερι και καρφωνω το δυναμικο μου βλεμμα μεσα στα ματια της, γαμωντας την πλεον παρανοϊκα να τελειωνουμε να φυγουμε μη γινει καμια ασκημια ενω κουνουσα το αλλο χερι δεξια-αριστερα στο πατωμα, σα φτερουγα ραπερ την ωρα που συντονιζει το yo μες στο club, να διωξω τα μιαρα μουνοπανα που μου χαλουσαν τη φαση.
Το ολο σκηνικο τελειωσε αναιμακτα.)

Επιστροφη στο παρον.

Τα γαμιολια λοιπον ξαναρθαν κι αυτη τη φορα θα τους αντιμετωπιζα επιθετικα χωρις να φοβαμαι μη σπασω καναρχιδι.

Με τις λιγες κατσαριδες που κυκλοφορουν στο σπιτι μου, εχουμε μια σιωπηρη συμφωνια ειρηνικης συγκατοικισης: εγω θα αραζω απ' τη μια πλευρα του δωματιου κι αυτες απ' την αλλη. Αυτες δεν θα προσπαθησουν να περπατησουν πανω στο κορμι μου κι εγω δεν θα τις εξολοθρευσω με βιοχημικο και πυρηνικο ολοκαυτωμα. Ομως τα γαμηδια ειχαν βγει τσαρκα πανω στα κουζινικα και η συρμαγια μου αποτελει προεκταση του κορμιου μου.

Στα εκατομυριοστα του δευτερολεπτου που ακολουθησαν εγω ημουν με το μαχαιρι ακομα να σπατουλαρει τα απογαμηδια στην πλατη μου και να παρακολουθω με αγανακτηση τους απροσκλητους επισκεπτες.
Αυτοματα ηρθαν στο μυαλο μου ολες εκεινες οι βολες που εκανα για να καρφωσω λεπιδια πανω σε ξυλο, παλια, την εποχη που εξασκουμουν για να μπω στη Σχολη Πειρατων Αιγαιου. Απειρες βολες με πολλα μαχαιρια και νομιζω θα γινομουν εξαιρετικος πειρατης αν στο τελος δεν με κερδιζε το σερβιρισμα τελειωμενων αλκοολικων και η μπουρδολογια.

Οι κατσαριδες στο μισο μετρο, η μια κατω απο τον αριστερο ρουμπινε της βρυσης, την οποια και εβαλα κατευθειαν στο στοχο και αυτοματα με το χερι μου εχω πιασει κεντρο βαρος του μαχαιριου και τα δαχτυλα, σαν ετοιμα απο καιρο, αγκαλιασαν με καυλερη ευλαβεια λαμα και λαβη.

Αμεσως και οι σαρανταεφτα μου αισθησεις λειτουργησαν σε πληρη αρμονια και εξακοντησαν με μιση στροφη την παγωμενη ρομφαια, που χρησιμοποιω για το τυρι, πανω στα πλευρα του εξαποδου σιχαματος. Δεν ηθελα να το σκοτωσω -γιατι ποιος θα καθοτανε μετα να ξεκολλησει ενα μισοσκοτωμενο πτωμα απο τη λαμα και δεν θα ειχε για παντα ψυχικα τραυματα; εεεε;;-.

ΚΧΧΧΤΑΑΑΑΑΑΑΝΓΚ!!!!!
Η λεπιδα επεφερε ενα βαρυ τραυμα στην κοιλια του Κτηνους, χωρις -ευτυχως- να εισχωρησει μεσα του, χτυπησε και τη βρυση και εξοστρακιστηκε στο νεροχυτη.
Το Θηριο της Αποκαλυψεως βαρια πληγωμενο τραπηκε σε ατακτη φυγη μαζι με τον κολλητο του, αφηνοντας και οι δυο τα αποφαγια, και τρεχοντας με Αρχεγονο Τρομο να ξεφυγουν απο την Οργη του Ελληνα Κορκοδειλακια που καθαριζει τα δοντια του με κομπρεσσερ και ξυριζεται με αλυσσοπριονα κι αλλα τετχοια μπρουταλ.

Κατα τη συγγραφη αυτου του πονηματος κανενα κουνουπι δεν τραυματιστηκε θανασιμα, ενω σημερα η φωλια του Κτηνους δεχτηκε βομβαρδισμο απο Ναπαλμ Μπαϊγκον και σιδηρου και εξαπλωθηκε ο ψοφος σαν πυρκαγια στην Ευβοια.




    

18 σχόλια:

  1. ΤΟ γεγονος οτι τρωω το μεσημεριανο μου καθως διαβαζω την αναρτηση, τι μπορει να λεει για μενα...;
    Παντως τα γραφεις τοσο παραστατικα που ειναι σα να τα βλεπω στην πραγματικοτητα! Και παρολα αυτα, συνεχιζα να τρωω...
    Μαλλον εχω εξοικειωθει, γιατι την προηγουμενη εβδομαδα που ημουν κρητη, το σπιτι που με φιλοξενουσε, φιλοξενουσε και κατι κατσαριδακια.. αλλα εγω τα σκοτωσα οσα βρηκα κ αφησα τα πτωματα να τα καθαρισει ο ιδιοκτητης. Αχαριστη...μαλλον
    Αλλα περασα σουπερ!!! ...οχι σκοτωνοντας κατσαριδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουπερ ειναι να σκοτωνεις μικρες Τερεζες.

      Κατ' αρχην ειναι μια δημιουργικη απασχοληση, ενα χομπυ θα ελεγα, που απαιτει εξαιρετικες ικανοτητες και αντανακλαστικα. Και ο Ροκυ στο Ροκυ 1-το πρωτο ξυλο, κυνηγουσε κατσαριδες και μετα την πρωτη αναβαθμιση κυνηγουσε και κοτες και ειδες που κατεληξε.

      Δευτερον μπορεις να ξεκινησεις εξαγωγες αυθεντικης Ελληνικης Κατσαριδας σε χωρες που θεωρειται λιχουδια και να χτυπησεις τα παγκοσμια μονοπωλεια και τα τραστ με Ελληνικο Προϊον Ονομασιας Προελευσης.

      Γενικα, μπορεις να κανεις πολλα πραγματα με τις κατσαριδες αν πιστεψεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στον εαυτο σου

      Διαγραφή
  2. Ρε μαλακα προσεχε μη σκοτωθεις με τα κουζινομαχαιρα να πουμε, γιατι δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω σε κηδειες καλοκαιριατικα να χαλασω και τις διακοπες μου.
    Γουσταρω τουριστικο γαμησι στα γρηγορα και προχειρα
    Και μενα η σερμαγια μου ειναι προεκταση του εαυτου μου και οποιος πειραζει τα πραματα μου "εκτελειται" με συνοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην

      Ο ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ
      Κατα δευτερον δεν χρειαστικα κουζινομαχαιρο για να κανω φιλετακια το κατσαριδονι, ενα απλο μαχαιρακι εικοσι εκατοστων για να κοβεις τοστακια ειναι ο,τι πρεπει για να σπειρεις τον ολεθρο σε στρατιες κερασφορων, εξαποδων δαιμονων χωρις να κοψεις καταλαθος καμια καρωτιδα ή κανα δεξι αρχιδι.

      Οσο αφορα τη συρμαγια, οποιος την ακουμπαει να την πλενει κιολας. Δεν ειμαι εγω μαλακας να καθομαι και να πλενω τα αποφαγια του καθενος. Τι παει να πει "κατσαριδα ειμαι δεν εχω χερια"; Πλενε πουστη μη σε τεμαχισω σα φιλετο

      ΨΟΦΟ

      Διαγραφή
  3. Το πιο όμορφο πράγμα πάνω σου, είναι τα ταξίδια του μυαλού σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αραγε οι φιλοζωοακτιβιστοτέτθοιοι τι έχουν να πουν για τη θανάτωση των κατσαριδώνε; Κουνούπια; Λοιπά ενοχλητικά έντομα; Ή περιοριζόμαστε μόνο σε γούτσου γούτσου ζωάκια;

    Υ.Γ.: Το φλασμπακ γάμησε!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε ασουπω τι λενε.

      ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ/ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.
      Κι αυτοι ανθρωποι ειναι και υποφερουν, αλλα αμα δεν εισαι αρκετα αντρας να τα κυνηγησεις με τα γυμνα σου χερια, αλλα χρησιμοποιεις αροξολια και λοιπα αεροζολ που καταστρεφουν την ατμοσφαιρα, τοτε εχουνε δικιο που μας λενε παλιαδερφαρες και ζωγραφιζουν πουτσες και τα τηλεφωνα μας σε δημοσιες τουαλετες "ψαχνω αντρα ενεργητικο, ειμαι παθητικο αγορι"

      Διαγραφή
  5. ψόφος και μπλέντερ9 Αυγούστου 2016 στις 9:06 μ.μ.

    Χωστήρ, (ωραία καθαρεύουσα....)
    Ψοφο στους τερεζοκέφαλους και τερεζοπανοπλιάτους.
    Προτείνω: στο μπλέντερ όλες οι κατσαριδοειδείς χαφιέδες, με τη διαδικασία του κατ' επείγοντως.
    Ψόφο κι από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΛΕΤΕΡ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΩΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΗΡΟΥ ΤΩΝΕ ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ

      Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑΛΙΚΕΣ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  6. Αυτά που μόλις με περιέγραψες και απόλαυσα με «σιχαμερούς» ανθρώπους και «σιχαμερά» έντομα ανάλογα αν ατενίζεις από την θέση του εντόμου ή του ανθρώπου είναι μεταεφηβικά τραύματα που ούτε διανοούμαι να τα υποστώ ξανά.

    Κάθε χρόνο το κοινό γίνεται όλο και πιο απαιτητικόκαι τα Διαφημιστικά Διαλείμματα πιο.. επιβεβλημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποτε βλέπω κατσαρίδα,λέω από μέσα μου ''μείνε ψύχραιμη,δεν είναι κάτι τρομερό,μιά κατσαριδούλα είναι,δε μασάς εσύ''.E και μη στα πολυλογώ,βάζω τα κλάμματα. Είναι η στιγμή που λυγίζει ο τσαμπουκάς μου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τρομαχτικο να αναλογιζεσαι οτι σε κανει να τρεμεις ενα ζωϋφιο που σκαλιζει σκουπιδια, περιεργαζεται τα παντα και εχει τρομακτικη εμφανιση, οπως περιπου ο συγγενης της κατσαριδας, η γαριδα.
      Ναι, αυτη που τρωμε σαγανακι!

      Διαγραφή
    2. Eίσαι η αιτία, που δε θα ξαναφάω γαρίδα :p

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου, δεν θελω να σε χαλασω, αλλα αστακοι, καραβιδες, καβουρια και λοιπα αρθροποδα ειναι ολα συγγενεις της μικρης Τερεζας

      Διαγραφή
    4. Τουλάχιστον μετά από αυτά που μου είπες, έχω πλέον δικαιολογία να μη νηστεύω :p
      Kαι είμαι ''φίλη'' όχι φίλος :)
      Nα είσαι καλά :)

      Διαγραφή
  8. Πολυ δυνατο action/horror. Έχω ξεκινήσει και γράφω το σενάριο. Σκεφτόμουν τον Kurt Russell στον πρωταγωνιστικο ρόλο και τις αδερφές Μαγγιρα στο ρόλο των κατσαριδων, αλλά καλύτερα να παίξεις εσύ τον εαυτό σου (;!). Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχεις ατάκες.
    Με το που ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα. Το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα στο πατρικό μου. Στο παιδικό μου δωμάτιο, ήρθε μια κατσαρίδα και ανέβηκε στο χέρι μου, στον καρπό μου. Μάλλον ήταν μια από τις παλιές και χάρηκε που με είδε και ήρθε να μου σφίξει το χέρι. Φυσικά μετά παίξαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Το κρυφτό. Ένας από τους δύο μας κρύβεται και ο άλλος κυνηγάει να τον σκοτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή