Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

   Το μεγαλυτερο προβλημα του ανεπτυγμενου κοσμου δεν ειναι ο καπιταλισμος, η φτωχεια, οι πουστηδες και η θρησκεια. Δεν ειναι καν οι κοκακηδες και η μπαλα ή τα μαμοθρεφτα σκατα που σε ηλικια 40 χρονων περιμενουν ακομα απο τη μανα τους να τους πλυνει και να τους σιδερωσει. Το μεγαλυτερο προβλημα του ανεπτυγμενου κοσμου δεν ειναι καν η αγαμια που θεριζει στις ηλικιες μεταξυ 15 και 47. Ειναι πιο ψηλα ακομα κι απ' τους μαλακες που πιπιλιζουν δυο ωρες ενα φρεντο εσπρεσσο σε φιλελε καφετεριες μπανιζοντας γκομενες ή τα "νιωθει ευλογημενος στην τοποθεσια Γνωστο Μπιτσομπαρο".

   Η απογνωση και η εγκληματικοτητα καρφωνονται στο κοκκινο οταν οι δρομοι σου διασταυρωθουν με ενα ζευγαρι.
Σαν Ζευγαρι, δεν θα ορισω μονο δυο ανθρωπους που συνδεονται με ερωτικη σχεση.
Ζευγαρι μπορει να εισαι εσυ και ο φιλος σου, εσυ και η μανα σου, ή εσυ και καποιος τυχαιος τυπος που απ' το πουθενα αρχισατε να αλληλεπιδρατε, συχνα με καταστροφικες για τους υπολοιπους συνεπειες.
Εγω εχω πολλους φιλους ζευγαρια και καμια φορα ειμαι κι εγω ζευγαρι. Εγω με τους φιλους μου-ζευγαρια δεν πολυκυκλοφορω εξω για να μη με κακοχαρακτηριζουνε ενω οταν ειμαι εγω ζευγαρι ντρεπομαι για τη καταντια μου.

Το Ζευγαρι, σαν συστημα δυο ανθρωπων ειναι εντελως ακακο οταν μενει σπιτι του και δεν πηγαινει εκει που πηγαινουνε ολοι εμεις οι κανονικοι ανθρωποι.
Επισης τα δυο αυτα ατομα οταν βγαινουν ο καθενας μονος του εξω, ειναι εξισου ακινδυνα, αλλα πρεπει να αντιμετωπιζονται με καθε επιφυλαξη γιατι μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να ερθει η Μαρια του Γιωργου και ειτε να μας ζαλισει τ' αρχιδια με τις μαλακιες της, ειτε ο Γιωργος να μετατραπει σε Τζουτζουλινο, γαμωντας μας οριστικα και αμετακλητα καθε συζητηση.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;

Το προβλημα δημιουργειται οταν αποφασιζουν να βγουν μαζι εξω, οποτε αυτο το Συστημα μετατρεπεται σε "Μαλακες".
Για τους Μαλακες με κεφαλαιο "μ" εχω μιλησει σε αλλο αρθρο, ομως μιλουσα για εξατομικευμενους Μαλακες.
Οταν ομως εχουμε μια Συστοιχια Ζευγους, η Μαλακιστικη τους Αξια εκτοξευεται περα των οριων της κλιμακας Αδωνι, με απροβλεπτες συνεπειες...γι' αυτους που βρισκονται γυρω.

Π.χ.:

Πας στο γυμναστηριο να προπονηθεις λιγακι που εχεις γινει σα Ταρας Μπουλμπα απ' το καθισιο και το ιντερνετ και ξαφνικα αντικριζεις ζευγαρι που εχει πιασει δεκα τετραγωνικα σε τρια μηχανηματα, εχει απλωσει πετσετες παντου και εχει μαζεψει ο,τι σκατα, οργανα, αλτηρες, λαστιχα, ψωλες, βιολές, μαλακιουλες και ειναι εκει καμια ωρα να βγαζουνε μαζι προπονηση και να σταματανε μονο για ν' αλλαξουν ο ενας τον αλλον. Στη γυρω αιθουσα εχουν απομεινει μονο κανα-δυο βαρακια (τα ελαφρια) και ενα πι για κοιλιακους στο πατωμα.
Τοτε κι εγω καθομαι σ' ενα παγκο με τους υπολοιπους και τους κοιταμε ολοι μαζι με μισος.

Αλλο.
Πας στο σουβλατζιδικο να ανταμειψεις τον εαυτο σου για τη σκληρη γυμναστικη που εκανες πριν. Αν περιμενουν στην ουρα πολλοι αλλα ο ψηστης ειναι σφαιρα, ολα οκ. Αν υπαρχει μεγαλη παρεα μπροστα που μαλακιζεται στον παγκο και δεν ξερουν τι θενε, ολα καλα, φευγεις κλαιγοντας και πας στο διπλανο. Αν ομως βρεθει μπροστα σου ζευγαρι και αρχισουνε τα "και τι θα παρεις ματια μου; οχι με τζατζικι δε θελω, καλυτερα κοτοπουλο μην παχυνω κανω διαιτα μωρακι, αυτη η σως τι ειναι; βαλε μου ενα με τυροκαυτερη και ενα με γιαουρ...οχι οχι βαλε καλυτερα κηπουρου, μα ειναι βαρια μωρο μου δυο γυροι το βραδυ θα σε πειραξει, μωρο τσακω και δυο κοκακολες απ' το ψυγειο, εμενα λαητ, δεν εχει λαητ; ε παρε ζερο, ουτε ζερο εχει; ε πιασε ενα μεγαλο μπουκαλι νερο να το πιουμε μαζι, οχι μπυριτσα καλυτερα, ποια μπυρα μωρο μου", ολο αυτο μπορει να σε φερει στα ορια της υπομονης σου και να αρχισεις να σκεφτεσαι υπεροχους δημιουργικους τροπους διαμελισμου και κατακρεουργησης και των δυο. Εγω μια φορα φανταζομουν σουβλες που η μια εγραφε απο πανω "γυρος Γιωργος" και η αλλη "γυρος Μαρια" και παντου οργισμενος κοσμος να παραγγελνει διπλα πιτογυρα με τζατζικι ενω ο χαοτικος ψηστης να κοβει με αλυσοπριονο το φρεσκοσφαγμενο κρεας και να το τυλιγει εκστασιασμενος με παρανοϊκη χαρα να χορτασουν τα πληθη.

Στην καφετερια.
Ερχεται ο σερβιτορος να παρει παραγγελια:

-καλημερα σας! Τι να σας φερω;
-ναι, μωρο μου εσυ τι θα παρεις;



Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ    

27 σχόλια:

  1. Υπάρχει καβαλιστική ερμηνεία για την πνιγηρότητα και αντικοινωνικότητα του σχήματος 1+1, ιδίως αν συναντήσει άλλο ένα ίσο και ίδιο του κι έχουμε την κλειστή τετράδα 2+2 (την απέραντη πλήξη της φιλίας δύο ζευγαριών) μα δε θα πω πιο πολλά γι αυτά τα αποκρυφιστικά.
    Διότι τα είπε και η Ποίηση:
    «Για ένα διάστημα παίζετε το τέρας
    με τα τέσσερα πόδια κολλητά.
    Τρέχετε και διαβάζετε μετά
    τον 'Οδηγόν' σας 'δια τας μητέρας'
    όπως έγραψε ο ΚΚ πριν αυτοκτονήσει από αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι σε τι απελπιστικη θεση βρεθηκε για να το κανει αυτο.
      Κανοντας και το σχετικο χιουμορ πανω στο σχολιο σου, νομιζω οτι τις πρωτες αποπειρες τις εκανε στο σουβλατζηδικο

      Διαγραφή
    2. Λες; Τόσο χάλια τα σουβλάκια;

      Μετά, θα το ξέρεις, προσπάθησε μια νύχτα να πνιγεί και το πρωί έγραψε στο ημερολόγιό του 'Μην προσπαθήσεις να πνιγείς αν ξέρεις κολύμπι'. (Fact).

      Διαγραφή
  2. Πόσο σε καταλαβαίνω.Ή έχουμε βγει φίλες παρέα και έρχεται και άλλη μία και καλά να μας δει που είχε καιρό και θέλει να μάθει νέα μας και φέρνει και τον φίλο της μαζί και τα 2/3 της ώρας δεν μιλάνε αλλά ρίχνουν γλωσσόφιλα.Γεωργία για σένα τα λέω...........

    Μαρίνα Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργια;
      Ναι, με ακους;
      Ενα-δυο, ενα-δυο
      φου
      φου
      Ε, ναι.
      Ε γαμιεσαι μωρη παλιοκαριολα ποζερου. Αμα θελεις να κανεις μοστρα τον γκομενο, ανεβασε τονα φωτο στο φεησμπουκ και γραψε "εδω, με το μαναρι που με καβαλα αβερτα και τον εχει τριαντα ποντους και νιωθω το πουτσοκεφαλο στις αμυγδαλες".

      Ουφφφ...το 'πα κι ησυχασα

      Διαγραφή
    2. Μπράβο, τα είπες αντί για μένα που είμαι ευγενικό κοριτσάκι.Πάντως τα καλύτερα είναι τα μουλωχτά κόλπα και όχι τα επιδεικτικά.Είναι αυτό που λένε και δεν της φαινότανε........

      Μαρίνα Κ

      Διαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ. Έψαχνα τρόπους για να τα εκφράσω αξιοπρεπώς! Μπαιδεγουϊ σκέφτομαι να ανοίξω.. ΤΈΤΟΙΟ γυραδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ανοιγεις καλυτερα μπλογκ που δεν χρειαζεται ΕΣΠΑ και κεφαλαιο για startup;

      Διαγραφή
    2. Με το Καλό και εγώ Διαφημίστρια......

      Μαρίνα Κ

      Διαγραφή
    3. @Χωστηρας
      Πρώτα το γυραδικο και μετά σελίδα στο Facebook @eaththedick
      Ψήνομαι

      Διαγραφή
    4. Κουλης κοτομπεικα

      Διαγραφή
    5. Καλως το απο τα τεσσερα το μακρυτερο

      Διαγραφή
  4. Αδερφέ και δάσκαλε καλό χειμώνα με απέραντο σεβασμό.

    Το φιλοσοφικό ρεύμα για εφέτος συγκριτικός χαρντκοριτισμός .

    Το μάντρα σου στο τελευταίο σχόλιο στο δικό μου σχόλιο εδώ το καλοκαίρι με κράτησε μια δεκάρα μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε περνας υπαρξιακες φασεις κι εσυ, ε;
      Το "ε αντε και γαμηθειτε" να ξερεις δεν ειναι καλο mantra γιατι σου δηλητηριαζει τη ψυχη, σου καταστρεφει το νου, δε σε αφηνει να κοιμηθεις τα βραδια, σου χυνει τον καφε στο πατωμα και ειναι υπευθυνο αν θα καθυστερησει να ερθει το λεωφορειο

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει κάτι ανώτερο από την ύπαρξη;
      Eγώ όμως όπως κατάλαβες φίλε μου μιλούσα για το μάντρα "σι γιου λειζερ αλιγκέιζερ". Όσο για το τελευταίο θα συμφωνήσω επί του νοήματος γι' αυτό και κάνω τοπικές εφαρμογές μόνο την ημέρα.

      ΥΓ: Επί την ευκαιρία καλώς ή κακώς εδώ στην μητρόπολη μου δεν χρησιμοποιώ βοηθήματα όπως λεωφορεία και τέτοια είμαι σεσημασμένος ποδολάγνος. Αλλά ρε συ πως είναι υπεύθυνο για την αργοπορία του λεωφορείου; κάτι μεταφυσικό παίζει εδώ εκτός και αν ο οδηγός "άντε και γαμήθηκε".

      Cheers που λένε και οι Εγγλέζοι.

      Διαγραφή
    3. Το mantra καθε οδηγου λεωφορειου που κοιτα τον κοσμο απο ψηλα ειναι:
      "ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ"

      Διαγραφή
  5. Μωρή πουτάνα, μίλησες στην ψυχή μου. Αν ήξερες πόσες φορές έχω ευχηθεί σε αυτούς τους πουσταρμάδες που καβατζώνουν όργανα στο γυμναστήριο να ξυπνήσουν το επόμενο πρωί και το πουλάκι τους να γίνει σαν φιστίκι Κάσιους Κλέι...
    Παρ'όλα αυτά διαμαρτύρομαι για τους φιλελέ εσπρέσους. Εγώ πίνω μόνο φραπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Θωμα...Θωμα.
      Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα κρινοντας απο κατι φωτο που ειδα στο φουβου πριν καιρο, με κατι λεζαντες "η Πενταμορφη και το Τερας" και κατι αλλα τετχοια σε φαση "εγω και το αμορε", μπορω να σκεφτω -σχεδον αλανθαστα- οτι ανηκες κι εσυ στη μισητη κατηγορια του "πρωην χαρντκορα που εγινε μπουλης" εκτοξευοντας τα επιπεδα Μουνοδουλισμου και Αυθυποταγης σε δυσθεωρητα για τους υπολοιπους θνητους υψη.
      Ποσες φορες αραγες να υπεπεσες σε καφριλες που τωρα κραζεις;
      Ποσες φορες αραγε σε εβρισε κοσμος στην ουρα;
      Ποσες φορες απο τοτε μουτζωνεις τον εαυτο σου;

      Διαγραφή
  6. When you're right you're right!
    Τα -ατέλειωτα- χρόνια που ήμουν μπάκουρας τα 'φαγα όλα αυτά τόσο στη μάπα, που έδωσα όρκο ιερό όταν βρεθώ απ' την αντίπερα όχθη να κάνω ότι περνάει απ' το ροζιασμένο χέρι μου να μην επαναλάβω συμπεριφορές, να σπάσω τον κύκλο, να κάνω τον κόσμο λίίίγο καλύτερο.
    Και μα τον Τουτατή, τα -ατέλειωτα- χρόνια που είμαι με το έτερον εξίμισι, δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να γκρινιάξει επί του θέματος, ούτε και έχω δώσει κακό παράδειγμα εις τας νέας γενεάς.
    Δεν δύναμαι να πω τα ίδια και για το ζευγάρι-κολλητό βέβαια, αλλά ουδείς τέλειος λένε, και δεν ημπορώ να αποτελώ την εξαίρεση στα πάντα τελοσπάντων, οπότε ισοπαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνειδητοποιηση της θεσης σου σε αυτη τη κωλοκοινωνια χιπστερς, κομματοσκυλων και καπνιστων ηλεκτρονικου τσιγαρου, καθιστα εσενα και το ταιρι σου αξια παραδειγματα προς μιμηση.

      υ.γ.: πες του φιλου σου να πα να πα να γαμηθει

      Διαγραφή
  7. Ωραίο άρθρο φιλαράκι!
    Η φάση στο γυμναστήριο είναι ενα θέμα που εχει διάφορες μορφές.
    Είναι ενα θε(α)μα που μου προκαλεί θύμο και οργή. Θέλω να πλακώσω στις φάπες όλους όσους χαζολογάνε και μαλακίζονται εις βάρος αυτών που περιμένουν και βιάζονται.
    Το άλλο σκηνικό ειναι τελείως παιδικό για 18χρονα
    ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΥΡΗΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΖΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ

      ΨΟΦΟ

      Διαγραφή
  8. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μετριέται στο SI και είναι η εξίσωση:

    Μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου = (Ζευγάρι^ΑριθμόςΖευγαριών + ΞέμπαρκοιΜαλάκες) ^ (ΕίδοςΜαλακίας*Τοποθεσία) + ΑριθμόςΑγανακτισμένωνΑνθρώπηδων*(1/ΕναπομείνουσαΥπομονή).

    Στην εξίσωση αφαιρούνται εκατό μονάδες εάν το ζευγάρι είναι ερωτικό και χρησιμοποιούν καπότες για πάντα αλλά μπορούμε να το παραλείψουμε καθώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιστημονικη η φορμουλα σου, ενα κλικ πριν το ξεκλειδωμα των μεγαλων μυστηριων!

      Διαγραφή
  9. Ρε φίλε τον πήρες τελικά τον υπολογιστή που έλεγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή