Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΗΣ





   Αυτη θα ειναι μια μακροσκελης αναρτηση.

Αν δεν εχεις χρονο ελα αλλη φορα, αν βαριεσαι τα μεγαλα κειμενα, τρεχα καντυ κρας να παιζεις με πολυχρωμα αρχιδακια που τα βαζεις στη σειρα για να ξεπερασεις τους φιλους σου στο facebook.
   
    Αυτη θα ειναι μια μακροσκελη αναρτηση γιατι αυτο επιβαλλει ο τιτλος.


Μερος πρωτο: βετζετεριαν υπο ορους 

   Αγαπητος μου ρεμαλος απο τα σχολια γνωστου site, διασημος αφενος για την ορθη χρηση της κρητικης διαλεκτου και αφεταιρου για τα μακρια αυτια του, ειναι ο λογος που ξανανοιγω το κεφαλαιο 
"διατροφη και διαστροφη". Ο Μπαξ Μπανυ λοιπον ανηκει σ' εκεινους τους αιρετικους, σατανολαγνους, νεοταξικους μασονοχιπστερ, αντιχριστους...τους "βετζετεριαν" και καλο θα ειναι να απομακρυνετε απο τωρα τα παιδια απο την οθονη.
   ΟΙ ΒΕΤΖΕΤΕΡΙΑΝ χωριζονται σε διαφορες παραθρησκευτικες, σαβουροφαγικες σεχτες, οι οποιες -αν και εχουν ως κοινο παρονομαστη την αποχη απο το κρεας- "χρωματιζονται" αναλογα με τον βαθμο και την αποσταση ασφαλειας που κρατουν απο αυτο τον παρονομαστη. 
   Τι εννοω. Ναι μεν δεν θα ακουμπησουν κρεας, αλλα καποιοι τρωνε ξερωγω...γαλακτοκομικα προϊοντα (vegeterian latte), ή αλλοι τρωνε αυγα (vegeterian ovo), αλλοι ψαρι (pescaterian), ή οποιονδηποτε συνδιασμο των παραπανω ή και αλλων 
ΑΡΚΕΙ να μην φανε κρεας απο πετουμενο ή περπατουμενο (το τονιζω αυτο). 

    Ειναι σαν ενα διατροφικο μπαντζυ τζαμπινγκ στο κενο που ονομαζεται "κρεας", με ενα λαστιχο ασφαλειας που, κατα περιπτωση, γραφει "αυγα", "γαλα", "ψαρι", "σκατα" και ζουνε την εξαψη και τα οφελη του κρεατος χωρις να χρειαστει να θανατωθει κανενα αθωο ζωακι.
   Οι πιο φονταμενταλιστες, αλλα παραλληλα ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ βετζετεριαν απ' ολους ειναι οι Βιγκαν, κλαρινοπασιφιστες χιππιδες δηλαδη που θεωρουνε οτι η υπερτατη μορφη βεγκανισμου (σεβασμου στην καθε μορφης ζωη) ειναι, ΟΧΙ ΜΟΝΟ η αποχη απο προϊοντα ζωων, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ. 
   Με λιγα λογια, αμα το μηλο δεν πεσει σαπιο σα μουσμουλο απο το δεντρο θεωρειται ιερο και του κανουν ταμα στην Τηνο. 
Αγιος της Ανωτερας Βιγκανικης Εκκλησιας θεωρειται ο Νευτωνας και η Βαρυτητα στη Βιγκανικη Φυσικη ειναι οτι το Big Bang για τον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο.
   Γιατι ομως οι Βιγκαν ειναι οι πιο σωστοι απο ολους τους βετζετεριαν;
Η απαντηση εχει να κανει καθαρα με τη φιλοσοφια του χορτοφαγικου τροπου ζωης (vegetarianism) και το σεβασμο τους απεναντι στα ζωα. 

   Τι λενε οι Βετζετεριαν: δεν εχουμε δικαιωμα στη σπαλομπριζολα και στα παϊδακια ή στα σπληνογαρδουμα διοτι: 

  • εκτος του οτι ειναι ανηθικο να θανατωνεται ενα ζωο για να τραφουμε εμεις (το ζωικο βασιλειο δεν εχει ηθικο κωδικα, ο ανθρωπος ομως φτιαχνει ηθικους κωδικες για οποια παρανοϊκη μαλακια του καυλωσει), 
  • εκτος του οτι ο ανθρωπος ΔΕΝ ειναι σαρκοφαγο ζωο (αμφισβητουμενο απο τη θεωρια της Εξελιξης, καθως η κρεατοφαγια συνεβαλε στην αυξηση της εγκεφαλικης μαζας στα ανθρωποειδη που οδηγησαν στο sapiens sapiens), 
  • ο κυριοτερος λογος ειναι επειδη τα ζωα υποφερουν και στρεσαρονται κατα τη θανατωση τους και αυτο το στρες κανει τον εγκεφαλο τους να εκρινει τοξινες στο κρεας τους, τοξινες δηλητηριωδεις για τον ανθρωπο που θα το καταναλωσει (το μοναδικο σωστο επιχειρημα).

   Ο Βιγκαν ειναι ο μοναδικος που δεν παραβιαζει κανεναν απο αυτους τους κανονες...και κατι παραπανω. Οι πρωτοι δεκα που θα τηλεφωνησουν ΤΩΡΑ, θα κερδισουν δεκα κιλα ξερο τριφυλλι και ενα πεντολιτρο πρωινη δροσουλα να δειπνησουν στο αγαπημενο τους ξεφωτο παρεα με νεραϊδες και ξωτικα.
   Οι τοξινες ειναι ουσιες που εκρινει ενα ζωο οταν βρισκεται σε κινδυνο, εχουν σκοπο να κανουν το κρεας του δυσαρεστο στη βρωση, ωστε την επομενη φορα που ενα αρπακτικο δει ενα ζωο του ιδιου ειδους, να μην του επιτεθει και να διαφυλαχθει ο πληθυσμος. 
   Ειναι μια απο τις πολλες αμυνες που ανεπτυξαν τα εμβια οντα για να επιβιωσουν και ιδιαιτερα αυτα με τις πιο ζουμερες μπριζολες. 
    Αυτες οι τοξινες λοιπον δεν απαιτουν καποιο φοβερο εγκεφαλο. Ισα-ισα. Ενα κεντρικο νευρικο συστημα που αντιλαμβανεται κινδυνο ειναι αρκετο. 
Για να μην μακρυγορω, εδω και 1-2 δεκαετιες οι επιστημονες ανακαλυψαν οτι και τα φυτα εχουν ενα παρομοιο υποτυπωδες συστημα που τους επιτρεπει να γινονται σαν ξινομουνες πεθερες οταν π.χ. ξεσπα μια πυρκαγια ή ενα πεινασμενο γιδι βρισκεται διπλα και τους γαμαει τα φυλλα...ή ενας χαζοβετζετεριαν με μαχαιρακι και σακουλα τα κοβει για να φαει βρουβες βραστες. Το φυτο ποναει και οι βετζετεριαν κοιτανε τα δαχτυλα και χανουν τη μουτζα.

   Ομως τα φυτα υπεφεραν αρκετα. 
Ας παμε λοιπον στα προϊοντα ζωων, το διατροφικο Αλλοθι, δεν εχεις αλλοθι
    Το γαλα/τυρι/γιαουρτι που αγοραζουμε, προερχεται απο γαλα ζωων, τα οποια γεννηθηκαν με την ευχη και καταρα να εχουν τεραστιες, σεξυ και τροφαντες βυζαρες. Με τη μανια που εχει ο ανθρωπος για ολο και πιο μεγαλα βυζια (Λιτσα), διασταυρωνε τα γαλακτοφορα ζωα, μεχρις οτου εβγαλε τα πιο Παμελα Αντερσον βοδια και τα πιο Μονικα Μπελουτσι γιδια.
   Βυζια, Διατροφη και  Καπιταλισμος θα ειναι ο τιτλος του πρωτου μου βιβλιου.
Ομως αυτες οι σατανιστικες, βυζολαγνικες διασταυρωσεις δημιουργησαν ζωα που παραγουν τοση ποσοτητα γαλακτος ωστε, αν μια μερα ο βοσκος ξεχασει να αρμεξει, το ζωο υποφερει ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ. Τα γαλακτοκομικα τα οποια αποτελουν το αλλοθι σας για αναιμακτες πρωτεϊνες και ασβεστιο, ειναι στην ουσια μια θηλια γυρω απο το λαιμο του ζωου και η καρεκλα που στεκεται, σαθρη, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι κατα ποσο τα φαρμακα που τους χορηγουν, δεν θα εχουν μακροπροθεσμες παρενεργειες στην υγεια μας.

    Επομενο: αυγα. Απο μονο του μια κρεατοφαγια, καθως το αυγο ειναι ενα ωαριο και ως γνωστο τα ωαρια ειναι κρεατενια κυτταρα και οχι στρογγυλες βρουβες ή μεταλλαγμενοι ασπαλαθοι. Ειδικα αν ειστε βετζετεριαν και σας αρεσει να τρωτε την ωορηξια καποιου, μπορω ανετα να σας καταταξω στους πιο υποκριτες ανηθικους, λιγο πιο κατω απο ψηφοφορο του αδωνιδος.
   Ενω φυσικα ειναι πασιγνωστο οτι τα ψαρια οταν τα πιανεις δεν, ΛΕΩ ΔΕΝ σπαρταρανε αγωνιωδως, προσπαθωντας να παρουν αερα ή πονωντας αφορητα απο χτυπημα ψαροντουφεκα (double ψοφο αν φορανε μπουκαλες)...ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ!!! 
Ισα-ισα, χορευουν τελετουργικο νησιωτικο, τσαχπινικο, χαοτικο μπαλο νταρι-νταρι
και καπεταν-Αντρεα Ζεπο χαιρομαι οταν σε βλεπω, γιατι ειναι υψιστη τιμη να βρεθουνε μεσημεριατικα, καρβουνιασμενα απο τη σχαρα, στο πιατο του Τακη του φλωρομπινε με το νταϊχατσου το τεριος που πηγε ταβερνουλα με την καργια του το σουκου να φανε ποικιλια ψαριων 60 ευρω να της δειξει οτι ειναι λαϊκο παιδι, βετζετεριαν με ευαισθησιες, παρολο που διατηρει καφετερια με μουνιτσες ολα μαυρα και χωρις ενσημα.
ΨΟΦΑ ΤΑΚΗ.



Μερος δευτερο: διαπλατυνση δρομων


Πολλοι συμπατριωτες μας εχουν αποφανθει οτι αν διαπλατυνουμε τους δρομους στις πολεις, θα μας οφελησει, καθως η μια εξτρα λωριδα που θα εξοικονομηθει θα αποσυμφορησει το χαος απο το  μποτιλιαρισμα, τα αυτοκινητα θα εκλυουν λιγοτερους ρυπους, θα πηγαινουμε στα ραντεβου μας πιο γρηγορα και λοιπα...

   Αυτο που ξεχνανε ομως αυτοι οι συμπατριωτες μας ειναι οτι ειμαστε Ελληνες και βασικο, εθιμοτυπικο καθηκον του Ελληνα ειναι να ζουληξει το μαλακισμενο αμαξι του οσο μπορει πιο κοντα στον προορισμο του, ακομα κι αν αυτο σημαινει να τριπλοπαρκαρει και να κλεισει ασθενοφορο/αμαξιδιο ΑΜΕΑ/περασμα για τυφλους, διοτι αν περπατησει λιγο υπαρχει κινδυνος να καψει δεξια ιχωρα ή να σπασει το σασι που στηριζει τις αρχιδαρες του, ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ να τον δουν οι υπολοιποι αεργοι στην καφετερια να ερχεται ποδαρατος και να νομιζουν οτι ειναι κανας...πτωχος. ΠΟΥ; Στην Ελλαδα, που αμα παιξεις κρεμαλα και τα δυο πρωτα γραμματα ειναι Φ,Τ ο αλλος λεει "φτωχος" κατευθειαν και σε κοιτα εντονα λες και τραγουδαει το ρεφραιν της "μαγικης αυλης" φτυνοντας τη λεξη και αποκλειοντας κατηγορηματικα τις επιλογες "φτερη", "φτελια", "φτηνος". Οποτε σαλτατε ψοφατε.
   Οσους δρομους που διαπλατυνθηκαν εντος πολεως κι αν εχω δει, ολοι καταντανε σε χειροτερο χαλι απο τοτε που ηταν στενοι...απλα εχουν λιγο καλυτερη ασφαλτο. Παρκαρει η πρωτη σειρα αυτοκινητων κι απο διπλα παρκαρει η δευτερη και μετα οι πιο μερακληδες που θα πεταχτουν στο περιπτερο να παρουν τσιγαρα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, θα τριπλοπαρκαρουν κολλητα στους διπλοπαρκατους και σε λιγη ωρα, μια οδος δυο λωριδων ανα ρευμα κατανταει να γινεται ενας υπερσυγχρονος γαϊδουροδρομος...με λιγο καλυτερη ασφαλτο. 
   Ομως τα καλυτερα συμβαινουν τις Κυριακες και τις Γιορτες που τα γιδοπροβατα πανε να εκκλησιαστουν και για να μην κουραστουν οι σκαρπινοφλωροι με τις καργιες τους, παρκαρουν χριστιανικα τα αυτοκινητα τους παντου γυρω-γυρω. Αν τους αφηνες μαλιστα ελευθερους, θα παρκαρανε και μεσα στην εκκλησια να βλεπουνε τη λειτουργια σε φαση drive-in σινεμα με ποπκορν και 3D γυαλια.


Μερος τριτο: γυναικες και τατου 


   Εχθες (Πρωταπριλια) εκανα τα πρωτα μου τατου (οχι πρωταπριλιατικο αστειο). Επελεξα πολυ προσεκτικα που θα τα βαλω. Ουτε φατσα-φορα ποζεριλικι, αλλα ουτε και πανω στο μπουτσο για ultra hardcore-ιλικια να το παιζω πορνος.

   Ανεκαθεν ομως οταν εβλεπα ενα τατου σε κοπελα την ωρα που επιδιδομασταν σε σεξουαλικες πραξεις, αλλα και πηδιομασταν ταυτοχρονα, μου γεννουσε διαφορες σκεψεις.
Ας παμε ομως στις εικονες





Διχτια, αγκιστρια, καποτες, πρασινα νυχια
ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ!




-πως σε λενε κουκλα;                        
-Πινακοθηκη, Εθνικη Πινακοθηκη
-ωραιο ζιβανγκο!!!!                           
-θενκς οργανο!!! <3                          



-μαστορα να μου φτιαξεις κατι που να με δειχνει σεξυ και ευαισθητη 
στην καρδια εκει που ματωνω
-ξερω ακριβως τι θες                                                           





Τατου-σεμεδακι κωλου. Η συνεισφορα της ελληνιδας μανας στην παγκοσμια πορνογραφια




Τατου-το κλαμπακι ειναι πριβε
ή
Τατου-απελαστε το ρατσισμο




-μανμου ηταν δυνατο κομματι; 
-τη γαμουσα κι εβλεπ' αστερια  
-ψψψψσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!    





Το καινουριο ΕΡ του ραπερ C'thulu που γαμαει μπιτσεζ και τετχοια





Μερος τεταρτον: ποιηματακι

Κατι που σκαρφιστικα πρωι-πρωι με ολα αυτα που βλεπω
Ολα μ' εκνευριζουν
Μικρα και γαμημενα
Πραγματα που κανεις
Καθημερινα



Μερος πεμπτον: ανακοινωση

Μεσα στα πλαισια των εορτασμων για τη συμπληρωση 5 χρονων απο την ιδρυση αυτου εδω του κωλοσοφικου ιστολογιου, θα ξεκινησω απο αυριο να γραφω -ελπιζω- καθημερινα για μερικες μερες τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ βιογραφιες των αρχηγων των κομματων της Βουλης.
Πρωτο θυμα, ο Αλεξιος ο Τσιπρας ο Μνημονιομαχος, μετα Κουλιο Μητσοτακιο Ιγκλεσιας και λοιπα και λοιπα και λοιπα...


Να περνατε καλα και τα λεμε αυριο

ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ






27 σχόλια:

  1. Αγαπημενε Χωστηρα Χρονια Πολλα στο blog και σε
    σενα!!
    Πολλα πραγματα με εκνευριζουν,αναμεσα σ αυτα η
    υπερβολη και η υποκρισια.Χορτοφαγος η παμφαγος,
    δεν χρειαζεται να φτανει κανεις στα ακρα,ουτε να
    κοροϊδευει τον εαυτο του,απλο τρωμε μονο οσο
    χρειαζομαστε, δεν υπερκαταναλωνουμε, δεν πεταμε.
    Να πω βεβαια οτι μου θυμισες και αυτους τους καλους
    χριστιανους που νηστευουν για να πανε παραδεισο,
    αλλα τρωνε τυρια κλπ, η υποκρισια με το υ Υ!
    Μη μακρυγορω, αν κερδιζω κι εγω κανενα δωρο, θα
    μπορουσε να ειναι κανα λιτρο ρακι?
    Το σεμεδακι της μανας ολα τα λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τωρα που ειναι μεγαλοβδομαδα να τρως ελιτσες που ειναι νηστισιμες, αλλα μη φας λαδι, παρολο που ειναι ο χυμος αυτης της ελιτσας"

      Αντε γεια γιαγια

      Διαγραφή
    2. Εκεινο με το λαδι και το βραδυ ισχυει και
      για τις ελιτσες??
      Οι ελιτσες συνοδευονται με κεινη τη ρακι??
      Τοσα αναπαντητα ερωτηματα εβαλες στο μυαλο
      μου..ουφ!

      Διαγραφή
    3. Ενδελεχεια και εσωτερικη αναζητηση

      Διαγραφή
    4. Αυτό με την ελιά και το λάδι γινόταν παλιότερα που δεν τρώγανε κρέας συγκεκριμένες περιόδους για να μπορέσουν να θραφούν τα ζα, να γίνουν μεγάλα με μπιρμπιλωτά ματάκια και να μην τα γαμήσουν όλα οι αθρώπηδες. Τότε επίσης βάζανε ζωικό λίπος στους μύλους για να γυρνάνε και να κάνουν την ελιά λάδι. Και αφού είχε απαγορευτεί το κρέας συγκεκριμένες περιόδους απαγορεύτηκε και το λάδι επειδή είχε κάποιο ζωικό λίπος. Τώρα γιατί το κρατάνε αυτό και σήμερα η απάντηση είναι απλή. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
      Σας μόρφωσα και σήμερα.

      Επίσης συγχαρητήρια για το πρώτο μέρος που είχες την υπομονή να κάνεις και ανάλυση.

      Για το δεύτερο μέρος εδώ έγινε το ανάποδο, στένεψαν κάποιους δρόμους για να μη διπλοπαρκάρουν και ναι, ακόμα το κάνουν. Σε ένα δρόμο μάλιστα που το έκαναν γιατί όταν πάρκαραν δε χωρούσε να περάσει το λεωφορείο και τον στένεψαν, τώρα παρκάρουν πάλι και με το ζόρι περνάει ακόμα και αμάξι.

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    5. Προεδρα, αυτο ηταν ενα πραγματικα μορφωτικο σχολιο και τωρα που το θυμηθηκα, αφου εκατσες και ανελυσες ολο το φαινομενο, μηπως να καθοσουνα να γραψεις και κανα αρθρο;;
      Με το πασο σου βεβαια πασακα μου, μη μου αγχωνεσαι

      Διαγραφή
    6. έχω 2-3 στο νου αλλά λόγω φόρτου εργασίας και αεροπλάνων θα ξεκινήσω από την άλλη βδομάδα

      Διαγραφή
  2. βενσερεμος χωστηρακο,βενσερεμος.ακου και το ομωνυμο τραγουδι του ασιμου.χρονια πολλα στο καλυτεροτερο ιστολογιο.πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε Ελενιτσα μου, που εισαι;!;!
      Το τραγουδι εννοειται οτι το ξερω!

      Διαγραφή
  3. χαθηκα για λιγο,ομως σαγαπαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα δεν μου αρεσει πλεον το κρεας ρε
    το σιχαινομαι ,το πασχα θα σουβλισω σουπια με τα μαραθα .

    μετα τιμης
    μπανγκς μπαννυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ενα σοβαρο προαισθημα οτι δεν εισαι ο Μπαξε ο Μπανης (εεεεεεεεεεεεεελααααααααα που το καταλαβες;)

      Διαγραφή
    2. δε γαμιεσαι μαλακα , εγω ειμαι και τα μπροστινα απου χω
      φαγωμενα οφτα , δεν τα βανει ουτε η αποθηκη του συνεταιρισμου
      στο χωριο .
      απλα ξυπνησα ενα πρωι πριν 21 χρονια , εκαμα εμετο και ειπα
      Μαλακα δεν ξανατρως κρεας που να γαμηθεις στη Χανιοπορτα .
      και δεν ξαναφαγα απο τοτε.
      Εκαπνιζα 80 τσιγαρα και τωρα τοκοψα , αμα κοψω και το ντρινγκο θα σας γαμησω ολα

      μετα τιμης

      μπανγκς μπαννυς και μη με ξαναπεις Μπαξε που με λεει η πουστρα ο Dimos γιατι πουστρα ειναι αφου τον επιασα ενα βραδυ
      σε ενα αρθρο για το σπανακι να ψωνιζεται με ενα μαλακα ,,,,,,
      γιατι θα θου γαμησω την Ανωγειανη σου σουφρα .

      # αμα το διαβασεις ...πως το σβηνω ρε ?

      Διαγραφή
    3. Να μην το σβησεις γαμημενε, ηταν το πιο αστειο σχολιο που εχω διαβασει εδω και μηνες, ασε που μπορει να βοηθησει και αλλους η ιστορια σου

      υ.γ.: να φτιαξεις τουαλετα εξω απο το σπιτι σου να κατουρας και λιγο στην εξοχη

      Διαγραφή
    4. στα χωρια τσι ντουαλετες τις εχουμε οξω μαλακα αντρα !!! χαχαχα

      μετα τιμης

      μπανγκς μπαννυς και κανονισε να σε πιασω σαν την αλλη τη πουστρα να ρωτας ξημερωματα...." σε χει ρουφηξει ποτε ανδρας?
      και να σου λεει ο αλλος μου τη πεφτεις Dimos ? "
      και ο Dimos ...ολα τα καπαπινω καβλαρε !!!

      οξω πουστηδες απο το κουτι

      Διαγραφή
  5. Έχω μια εντύπωση όιτι σου ξαναευχήθηκα..

    Χρόνια Πολλά
    να τα εκατο-στύσεις
    και άλλα τέτχοια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ναι, και χρόνια πολλά, ελπίζω να μπορέσω να περάσω από την κωλόπολή σου να πιούμε κανα γκαφέ.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hello darkness, my old friend
    I've come to talk with you again
    Because a vision softly creeping
    Left its seeds while I was sleeping
    And the vision that was planted in my brain
    Still remains within the sound of silence

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ! Από WC + Ρέμος (Αντώνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΘΑΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

      Διαγραφή
  9. Αν και καθυστερημένα να τα εκατοστήσεις Ατάρτη (μ'αρεσει καλύτερα απο το χωστήρας), με πολλα άρθρα. Η μεντουσα στο 1ο σχόλιο τα είπε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή