Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΚΑΥΛΕΣ


Την αφορμη γι' αυτη την αναρτηση μου την εδωσε ο φιλος μου ο Katikati που σπουδαζει Αστροφυσικη σε πανεπιστημιο της Αφρικης.

   Καθε βραδυ κανω περιπατο και κοιταω τ' αστερια. Αυτες τις τεραστιες μαζες διαπυρου πλασματος που ερεθιζουν, σχεδον σεξουαλικα, τους λατρεις των ταινιων φαντασιας και τους καταπιεσμενους αυτης της Γης που ευχονται να τους αρπαξουν τρομερα εξωγηινα πλασματα και να τους μεταφερουν σε αλλους κοσμους, απαλλασσοντας τους απο τη μιζερη ζωη τους σε αυτο τον πλανητη. Ονειρευονται περιπετειες, γαλαξιακες αναζητησεις και πρωινο ξυπνημα στον πλανητη Αd του Κενταυρου, με τους 2 ηλιους που ανατελλουν, να τους σερβιρει Κασσιοπειο Κρουασαν με γεμιση Ανταριανης Μερεντας και καφε απο τα ορυχεια του Μπετλεγγεζ c, μια υπερδιαγαλαξεκωλιαρα διμετρη μουναρα με λεπτη ουρα και δεκα ζευγαρια βυζια. 
Αυτοι ειμαστε. 
Τετοια μουνοπανα. 
Μας δινεται η ευκαιρια να μαθουμε τα μυστικα του συμπαντος και να εξερευνησουμε πραγματα απιστευτα κι εμεις ακομα προσπαθουμε σα μπαμπουινοι να γαμησουμε οτιδηποτε ανηκει στη οργανικη χημεια και εχει τρυπα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;
ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ;;
ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ
ΑΥΤΟ;
ΠΙΔΑΚΑΣ ΥΔΡΑΤΜΩΝ;
ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΕΚΕΙΝΟ;
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ;;;
οχι αδερφε, ενταξει, σεβασμος στη μανα του κολλητου.

Ακομα και σε συμπαντικα μεγεθη που μπορουν να πολτοποιησουν το μυαλο σου και να σε μετατρεψουν σε ταραμα με iq μολοχας, ο ανθρωπος θα σκεφτεται παντα το σεξ.
Ειμαστε σιγουρα μοναδικοι σε αυτο το συμπαν κι αυτο φαινεται κι απο τις ταινιες που φτιαχνουμε.
Εχετε παρατηρησει στα φιλμ, οταν κανουν εισβολη οι εξωγηινοι τι γινεται;
ΕΝΑ ΜΑΔΟΜΟΥΝΙ
ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ
Καταστροφες
Εκρηξεις
Οι εξωγηινοι δεν εχουν καμια-μα καμια ορεξη να μελετησουν το ανθρωπινο μουνι. Οοοοχι αγαπη μου!!
Ειναι πολυ απασχολημενοι να γονατισουν την Ανθρωποτητα και δεν φειδονται προσπαθειας. Εξωγηινα αεροπλανα που εκτοξευουν τριαστημικους πυραυλους που εξαϋλωνουν πολεις. Ανθρωποειδη τερατα με οχτακοσα νυχια κι εφτα μασελες δοντια που φτυνουν διαπλανητικα οξεα, τοσο δυνατα που μια μικρη ροχαλιτσα ειναι ικανη να σου ανοιξει καινουρια κωλοτρυπιδα οπου πεσει. Ειναι ανελεητοι εχουν υπερδυναμεις και σκοπος τους ειναι να μας εξοντωσουν.
Στον αντιποδα, οταν εμεις παμε σε εξωγηινο πλανητη (στις ταινιες) κυριαρχει το τριπτυχο Ραστα, Μουνι και Ζωαρα.
Πρωτο μελημα του γηινου ειναι πως θα γαμησει, λες και στο θαλαμο του κρυογονικου υπνου τους κατεψυξαν με αεριο Βιαγκρα και ξυπνησαν με πριαπισμο. Καυλες μαλακα οχι αστεια.
Δεν πα να σκουζει ο κομμαντερ "μαλακες εχουμε αποστολη να ερευνησουμε εκεινο το περιεργο σημα που λαβαμε", οι εξερευνητες λες και παθαινουν καυλοαλτσχαϊμερ με το που σκασει η αρχιεξωγηινη με το διαφανες παρεο απο δερμα Πασχαλιτσοσαυρου, η οποια τελικα σαγηνευει τον κομμαντερ και απο το πολυ πηδημα και την ανταλλαγη πολιτισμων αποτυγχανουν να δουν τον Τεραστιο Διαγαλαξιακο Πουτσοκεφαλοδοντα με τις εφτα μασελες και τις ροχαλες πανισχυρου οξεως που σου ανοιγουν καινουρια κωλοτρυπιδα οπου σταξει και το εργο τελειωνει με ενα τεραστιο μακελιο οπου μοναδικος επιζων ειναι η μοναδικη γυναικας της αποστολης, εγκυος πλεον με το παιδι του Υπεργαλαξιακου Γαμωμανοδοντα που θα τον δουμε στο σικουελ.
   Ειδατε λοιπον τι γινεται εδω;
Ο Ανθρωπος παει να πλασσαριστει ως φιλειρηνικο πλασμα με πρωτογονα παθη και αρχεγονες φοβιες.
Οι δυσκολες καταστασεις τον αναγκαζουν να οπλισει τα χερια του με αιχμηρα αντικειμενα φαλλικου σχηματος για να διεισδυσει μεσα στη σαρκα του τερατος και να το κατατροπωσει.
Η νικη ερχεται μονο με την εισχωρηση της αιχμης-πεους και αυτο εχει περασει αναλλοιωτο σε ολους τους αιωνες που ξετυλιγεται το Ανθρωπινο Εργο στη Γη.
Ο Ανδρας εχει καταφερει να πεισει τη Γυναικα οτι αφου αυτος εχει το Πεος-Οπλο μπορει να κουμανταρει τα παντα.
Ισως αν οι συσχετισμοι ηταν διαφορετικοι και υπηρχε Γυναικοκρατια, τα οπλα θα ηταν διαφορετικα. Θα υπηρχαν ξερωγω δυο τεραστια πετρινα βυζομπαλα που τα δενεις στα χερια και συντριβεις τα κεφαλια των ζωων ή δυο μασιφ μεταλικες πλακες σε σχημα  αιδοιου που τις χτυπας και εκτοξευουν δηλητηριο ή υποτιμητικα σχολια για το τσουτσουνακι σου, αλλα καπου εδω εχω ξεφυγει τελειως απο το θεμα και δεν θελω να μπαινουν ιδεες στις ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕΣ αναγνωστριες αυτου εδω του ιστολογιου.

   Η ουσια ειναι οτι κοιτας τα αστερια που φαινονται σαν σουσαμακια μεσα σε πρωινη κουρ....μεσα σε σουσαμοκουλουρο, αλλα σε συντριβει η γνωση οτι εισαι ενα Τιποτα μπροστα τους. Ουρανια σωματα που η λαμψη τους διαπερνα το Χαος εδω και δισεκατομυρια χρονια για να φτασει στα ματια μας, που λατρευτηκαν απο τοσους πολιτισμους, που ακομα και ο θανατος τους ειναι ενα ενα Κοσμικο Αποκορυφωμα κι εμεις εχουμε μολις 70-κατι χρονια στη διαθεση μας να γινουμε μια τριχουλα απ' τις Συμπαντικες τους Αρχιδαρες που ξυνουν νωχελικα απο το Big Bang, και αυτο αν ειμαστε πραγματικα τυχεροι.

Εντωμεταξυ, για να μη χασω και το fan base, εμαθα τυχαια οτι μερικοι απο σας γουσταρουν μαμαδες που θηλαζουν κι αλλα τετχοια περιεργα βιτσια.
Τσοντα σημερα δεν εχει. Οποιος θελει ομως μπορει να επισκεφτει τη σελιδα της Spiritual Tasha mama.

46 σχόλια:

  1. Ένα ρίγος διαπέρασε το απολλώνιο κορμί μου και σήκωσε την τρίχα για πουλόβερ κάγκελο διαβάζοντας τη λέξη "υπερδιαγαλαξεκωλιαρα". Μετά συνειδητοποίησα ότι απλά ήθελα να χέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασουπω.
      Στον πλανητη Σαλονικα τετοια ωρα ξυπνατε;
      Τελοσπαντων.
      Ακομα και η συνειδητοποιηση μια τοσο λυτρωτικης λειτουργιας, οπως ειναι το χεσιμο, αποτελει εφαλτηριο για μεγαλες στιγμες στο υπολοιπο της ημερας.
      Ειθε η Μεγαλη Αλαβαστρινη Θεα να καθοδηγει τα βηματα σου προς την τουαλετα.

      Βεσερεμος

      Διαγραφή
    2. Εσύ μόνο όταν ξυπνάς χέζεις; Εγώ το παθαίνω κι όταν τρώω ανίερα κρεατοπαρασκευάσματα από σουβλατζίδικο της Επταλόφου με Πόντιους ψήστες. Το έντερο παθαίνει γενοκτονία κι εθνοκάθαρση μαζί.

      Διαγραφή
    3. Κυριως ναι. Μονο το πρωι. Τις υπολοιπες ωρες η σουφρα παιρνει ρεπο για να ξαναγεμισε. Ειναι κατι σαν Κρισμας Ταημ για το αντερο.
      Γιου μπετερ γουωτς αουτ-γιου μπετερ νοτ κραη
      Γιου μπετερ νοτ φαρτ-αμ τελλινγκ γιου γουαη
      Κουραδος ιζ καμινγκ το πρωι

      Διαγραφή
    4. Ο σωστός ο κώλος το πρωί δουλεύει.

      Διαγραφή
    5. Ο καλος ο κωλος πρωτα παραγει και μετα τρωει. Οποιαδηποτε ανατροπη σε αυτο το τελειο συστημα μπορει να επιφερει θανατηφορο θανατο

      Διαγραφή
    6. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που ο θάνατος δεν ήταν θανατηφόρος! Σπάνιες βέβαια, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα, ότι αν ξεχαστείς και φας πριν χέσεις, δεν είσαι 100% καταδικασμένος.

      Διαγραφή
  2. Αυτη ειναι η μαγεια να μενεις εκτος Αθηνων.
    Σηκωνεις απλα το κεφαλι,βλεπεις τα αστερια και
    τσουπ ερχεται η εμπνευση και οτι αλλο.
    Εδω,αν δεν κινηθει κανενα αυτοκινητο για τρεις
    μερες να αραιωσει το νεφος,αν δεν εχει μετακομισει
    η αφρικανικη σκονη στην πρωτευουσα και φυσικα αν με
    αυτες τις προϋποθεσεις μπορει κανεις να συρει τα
    κοκκαλα του μεχρι την ταρατσα, τοτε και μονο τοτε
    βλεπει τον Αυγερινο και την Πουλια (αυτη παιζει).
    Πες μου τωρα, κατεβαινοντας απ την ταρατσα, αν εχει
    παθει καυλοαλτσχαϊμερ και ονειρευεται κρατηρες, πιδακες
    υδρατμων και μαυρες τρυπες μαμαδων κολλητου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτα τα εχω παθει ολα μαζι και αυτοκτονησα τρεις φορες απο σοκ. Το δεος εστεκε παραμερα και καπνιζει μαρλμπορο λαϊτ αφιλτρο.
      Παντως, η ταρατσα ειναι μοναδικο καταφυγιο τη νυχτα σε μια πολη, το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλα φωτα που καλυπτουν το ψως των αστεριων, γνωστο φαινομενο ως Φωτορυπανση.
      Αλλα αμα εισπνευσεις νεφος απο μερακλιδικο φουγαρο αλανιαρικου εργοστασιου, τα βλεπεις ολα

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. του σκορδοπουτσογλου ο γιος

      Διαγραφή
    2. Ασε μωρε με το μαλακα ναπουμε. Εχει βρει το γκομενακι και του τα τρωει. Καλα τον ειπες μαλακα

      Διαγραφή
    3. Όταν δεν είσαι αγόρι και αν δεν είμαστε συγγενείς να μου θυμίζεις να σε φλερτάρω!

      Διαγραφή
    4. Για συγγενεις δεν ξερω, αλλα ειμαι αγορι ρε φιλε και δεν θελω να σε βαλω σε μπελα να με βγαλεις εξω, να με κερασεις δειπνο και να μου ριχνεις ματιες με νοημα.
      Αν ομως εσυ εισαι κοριτσι που του αρεσουν τα αγορια, θα μπω εγω στα εξοδα. Τετχοιος τσετλεμαν ειμαι ναπουμε

      Διαγραφή
    5. Αν αναφερεσαι στον M G που αποφασισε να επαναδημοσιοποιεισει δυο παλια του αρθρα, δεν εχω αποψη. Γενικα ειμαι αρκετα απογοητευμενος με την παρτη του. Δεν εχω πλεον να πω κατι γι' αυτον

      Διαγραφή
    6. O Master G ειναι ο Στεφανος Μαξ

      Διαγραφή
    7. Αδερφε κερδισες επαξια το βραβειο της Μεγαλυτερης Καφριλας που εχει γραφτει ποτε σε αυτο το μπλογκ απο οποιονδηποτε

      Διαγραφή
  4. Οι εξωγήινοι μελετάνε διεξωδικά το ανθρώπινο μουνί. Αλλά μόνο στα χεντάι οπότε ίσως και να μη μετράει.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρε, ο επομενος πολεμος θα ειναι αναμεσα σε εξωγηινους και χταποδια και θα κερδισει ο Τζουμαρου ο Κερασενιος Πεολεμιστης

      Διαγραφή
    2. Προεδρε, μηπως η μελετη γινεται αντιστροφα?
      Λεμε τωρα

      Διαγραφή
  5. ...Stars when you shine..."FeelingGoodbyNinaSimone"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι σουσαμάκια και χαζάκια
    Ειναι χρυσά καρφάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλα στα ισα ρε, δεν ειμαι ο Χριστος να με καρφωνεις με υπονοουμενα στο σταυρο της καταδικης (καμια φορα ειμαι πολυ περιγραφικος). Αμα μου πεις κερναω εμοτζι μπυρα

      Διαγραφή
  7. Καθόλου υπονοούμενα.
    -Τα αστεράκια είναι χρυσά καρφάκια πάνω στο μαύρο του ουρανού-
    πιασε ενα εμοτζι διπιτο με πατατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηρες την παρομοιωση μου και την εστρεψες πονηρα εναντιον μου και αυτο ειναι κατι που μονο ανατολιτες νιντζαδες ξερουν να κανουν. Παρε τρια εμοτζια χοιρινο, αλλα τρια μοσχαρι και 3 αρνια για τασκεμπαμπ και σερβιρησου μονος σου κοακολα απ' το ψυγειο🐖🐖🐖🐄🐄🐄🐑🐑🐑 !!

      Διαγραφή
    2. κοακολα δε ψήνω
      σιγα - μας φλόμωσες στα εμότζια
      σκάσαμε στο βίρτουαλ να πούμε

      Διαγραφή
    3. Τι θελει ο τζουτζουκος μου;
      Μπυριτσα γουσταρεις; Ουισκακι; Ρετσινουλα;
      Τη γκομενα που δεν εχω να την πηδηξεις;
      Ο,τι γουσταρει πασακας μου εμενα <3

      Διαγραφή
    4. θα περιμενω οσα χρονια κι αν περασουν <3 (και μια αληθινες καρδουλες στο μπλοκερ)

      Διαγραφή
    5. In another life
      I would be your girl

      Διαγραφή
  8. Κάτσε ρε φίλε γιατί δηλαδή μόνο εμείς; Είναι γνωστό ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι εξωγηίνοι όταν έρχονται στη Γη, είναι να μας γαμάνε τις γυναίκες και μετά να τους παίρνουν τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεμα φρικτο που σας αφησε να πιστεψετε ο ψεκασμενος Λιακοπουλος.
      Οι αυθεντικοι εξωγηινοι απαγωγεις παιρνουν μονο υλικα για μπιφτεκια (γελαδια)

      Διαγραφή
    2. Οχι ακριβως,εχουν προτιμηση στις γυναικες των
      αμερικανων που ειναι ψηλες,λεπτες και ξανθες.
      Εχεις δει να πηδηξε κανενας εξωγηινος την Βαρβαρα,
      την γυναικα του Μητσου, που ειναι 100 κιλα με
      φαβοριτες και ιχνη μουστακακιου?

      Διαγραφή
    3. Ναι, τον ειδα τον εν λογω εξωγηινο.
      Γιατι νομιζεις η Βαρβαρα κυκλοφορα εδω και 3 μηνες με χαμογελο satisfaction;
      Νομιζεις επειδη ο Μητσος δινει;

      Διαγραφή
    4. παίρνει διεγερτικα, κατι ορμονικα και χαπια να αλλαξει ζωδιο (ψονθομφανηχ)

      Διαγραφή
    5. Ναι, τωρα ειναι Μουλαρα με ωροσκοπο Κορκοδειλο

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ φίλε Χωστήρα! Σου είπα ένα ψέμα δεν σπουδάζω αστροφυσική απλά το σκαρφίστηκα για να μην με λυπάσαι. Εδώ προσπαθούμε να βγάλουμε την μέρα αλλά μια μέρα θα σπουδάσω.

    Katikati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε, δεν λυπαμαι κανεναν.
      Εισαι αξιοπρεπης και δεν κλαις τη μοιρα σου, γι' αυτο σε γουσταρω ρε φιλε!
      Δεν μπορω να φανταστω ποσο δυσκολη ειναι η ζωη στην Αφρικη. Σχεδον παντου πολεμος, φτωχια, διαφθορα, αρρωστιες και πεινα.
      Ολες μου οι ευχες μαζι σου και καλη επιτυχια σου ευχομαι

      Διαγραφή
  10. Ακόμη και από το εξωτερικό σε διαβάζουν εσένα; Μέλι έχεις;
    Φίλε εδώ ένα ζευγάρι βυζιά διαχειριζόμαστε και είμαστε φουλ πόσο μάλλον δέκα. Αν είναι και δίμετρη η εξωγήινη φαντάσου πόσες δίπλες θα έχει το μουνί της. Τι να της κάνει το «τσουτσουνάκι« μου; Για αυτό και εγώ ασχολούμαι μόνο με γήινα πράγματα. Εκτός και αν με απαγάγουν και μου μεταλλάξουν το dna εκεί πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξωγηινη τεχνολογια ειναι τοσο προηγμενη που θα σου προσθεσουν χειρουργικα δεκα πουτσους παντου στο κορμι σου να ξαπλωνεις και να αφηνεις τα γκομενακια να σε παιρνουν παρτουζα χερια-ποδια και ιπταμενα drones με καμερες να καταγραφουν το σκηνικο
      Ψησου

      Διαγραφή
    2. Αν μιλάμε για ενσωματωμένους πούτσους ναι διαφορετικά να κρέμονται πούτσες από παντού δεν λέει. Με αγχώνουν οι κάμερες.

      Διαγραφή