Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η ΖΩΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ


Φαντασου οτι πας γυμναστηριο και εισαι στα αποδυτηρια να αφησεις τα πραγματα σου, αλλα το μονο ελευθερο ντουλαπι ειναι
ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, και γι' αυτο ειναι διαθεσιμο παντα. Το ντουλαπι με το νουμερο 9 γινεται μερα με τη μερα το ντουλαπι σου. Αναγκαζεσαι να σκυβεις ή να σηκωνεσαι στις μυτες ή το ανοιγεις και βλεπεις κολλημενη μια ξεραμενη μαλακια που το 87' ηταν τσιχλα μπιγκμπαμπολ στο στομα ορμονιασμενου μοσχαρομπιλντερ, αλλα ειναι το μοναδικο ντουλαπι που παντα ειναι εκει για σενα. Αναπτυσσεις ισως και μια ερωτικη σχεση μαζι του, ομως το αρθρο αυτο δεν θα γαργαλισει σεξουαλικα ακομα το ερεβος που κρυβετε στο βρακι. 
   Και μια μερα ξαφνικα γυριζεις απο την προπονηση και το βρισκεις, ανοιγμενο και τα πραγματα να λειπουν.
Συγκλονιζεται ο κοσμος σου κι εσυ παραπατας και λιγο. Ειναι αυτη η βαθια συνειδητοτητα της στιγμης που σε κανει να αναφωνεις



ΜΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ;

 Ετοιμαζεσαι να πας στην αιθουσα να γαμησεις θεους και δαιμονες, ειδικα τωρα που εισαι νευριασμενος και μπαϊλντισμενος απο το τακα-τουκα με τα σιδερα.
"Αποψε ανοιξαν οι ουρανοι-αποψε καποιος θα χαθει".
   Το καλο με αυτες τις καταστασεις ειναι οτι πριν μεταμορφωθεις σε ενα πρασινο τερας που σκιζει τα ρουχα του, επεμβαινει ο Σερλοκ Χολμς μεσα σου και αρχιζεις και κοιτας καλυτερα. Το εχει πει και η Αση Μπιλιου για τους Ταυρους: μην παιρνετε βιαστικες αποφασεις που μπορουν να βλαψουν τους γυρω σας, ιδιως εσεις που ειστε γεννημενοι το δευτερο δεκαημερο του Μαϊου.
   Η Αση Μπιλιου ειναι εξυπνη και το εχει σπουδασει αυτο το πραγμα και ποιος εισαι εσυ να πας κοντρα στις επιστημονικες μελετες; Οποτε κοιτας λιγο καλυτερα και παρατηρεις οτι ειναι το διπλανο ντουλαπι που εχουν ανοιξει και εχουν παρει το Τζονσονς Μπεϊμπυ Σαμπου και το μποξερακι το λαδί με το χαλασμενο λαστιχο που το φορας και κυλαει συνεχεια στον κωλο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!

ΧΑ
ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΔΕΚΑ ΚΟΑΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΕΥΤΕΙΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΙΨΕΙΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Αυτο ειναι η Ζωη αγαπητε αναγνωστη.
Μικρες επιτυχιες μεσα σε ενα ορυμαγδο καταστροφων, λεηλασιας και χυλοπιτων.
Και η ουσια της Ζωης ειναι η φραση που θα μεινει για παντα χαραγμενη στο μυαλο σου:

ΜΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΡΕΜΟυνιαΡΕΜουνιαΡΕΜουνιαΡΕΜουνια...νια...νια

Καλησπερα σας.
Ειμαι ο Χωστηρας, η αγνωστη παρενεργεια στο αγγιγμα μιας πολυ τσαντισμενης τσουκνιδας, το χαρτακι που σε προειδοποιει οτι σου μεινανε ακομα δεκα χαρτακια να κανεις τσιγαρα και οι τρεις τελιτσες στο τελος μηνυματος συναισθηματικα μπερδεμενης γκομενας.

Αρχικα να πω πως ζηταω συγνωμη απο τα παιδια που αφησαν σχολιο στο προηγουμενο αρθρο και δεν απαντηθηκαν, αλλα ημουν σε φαση τζουζεν και απο το να γραψω μια τυπικη μαλακια, προτιμησα να σιωπησω. Επιφυλασσομαι ομως στα επομενα σχολια να απαντησω κατι πραγματικα εμπνευσμενο και γαματο που θα κανει παταγο και θα ροκαρει τον κοσμο σας.

Το τελευταιο κομματι του αρθρου θα αφιερωθει σε φωτο με βυζαρες, καυλαρες, κωλαρες και μουναρες για να μην χασουμε και τους φανατικους.

Αυτο το παρον κομματι, το τρεχον, θα αφιερωθει σε σκεψεις και καταστασεις.

   Πριν μερικες μερες πηγα σε συνεντευξη για δουλεια που αφορουσε καλοκαιρινη σεζον.
Παω λοιπον στο ξενοδοχειο. 
ΜΜΜΜ!!! Ωραια και ηλιολουστη μερα πενηνταοχτω βαθμους  χειμωνιατικα λες και ειχαμε μειον εβδομηνταπεντε του Ιουλη ανευ τζιτζικιων.
Ξυρισμενος στα μαγουλα και πανω απο το λαιμο εχοντας αφησει ενα αινιγματικο αλλα πολυ ερωτικο μουσι που τονιζε το θεληματικο μου πιγουνι και τα ματια μου, που αστραφταν σαν κρυπτονιτης σε περιπτωση που ο συνεντευξιαζων ηταν γυναικα ωστε να την αποπλανησω, να νιωσει αδυναμη και ευαλωτη και να αρχισει τα "αγοραρε, μα τι μεγαλο βιογραφικο που εχεις και πως τις μιλας ετσι τις γλωσσες αντρουτσο μου ω μα γκαντ γες μπειμπυ φακ μι ωοου γες δατς ιτ γκοου ντιπερ". Ειχα φορεσει και υφασματινο παντελονι, πουκαμισο τυπου "σεμνος Βαρουφακης", γραβατα γκρι και σακακι με ψευτομασονικα μανικετοκουμπα για καθε ενδεχομενο. Ημουν ο τελειος κλαρινογιαπης, γκολντεν μποϋ του τουριστικου χρηματιστηριου, ετοιμος να γαμησω λιμιτ-απ και νταου-τζοουνς.

   Μπαινω λοιπον στο γραφειο και αντικρυζω εναν μουστακοφορο ηλιοκαμενο τυπο με αντιανεμικο μπλουφαν που σε οποιοδηποτε αλλο χωρο θα θυμιζε καπετανιο ρυμουλκου.
Ηταν ομως εκει μπροστα μου, να μιλαει στο τηλεφωνο και με ενα νευμα μου εδειξε να καθισω, οποτε ο Σερλοκ μεσα μου, μου ειπε οτι αυτος ηταν ο διευθυντης.
   Η διαρκεια του τηλεφωνηματος ηταν τετοια που μου εδωσε την ευκαιρια να παρατηρησω τον γυρω χωρο. Τιποτα ιδιαιτερο. Στορια ανοιχτα, μερικες καρεκλες, πολλα ντοσιε με οικονομικα νουμερα και ισολογισμους, μια αφισ....ωπα...τι ειναι αυτη η αφισα;;;
Το γερακισιο βλεμμα μου καρφωθηκε στην αφισα με ταχυτητα Toyota Yaris που πεφτει πανω σε τοιχο που μπορουσε να αποφυγει οποιαδηποτε στιγμη. Ομως, οπως και το βλεμμα μου, ετσι και οι οδηγοι των yaris ειναι τοσο ηλιθιοι που θελουν να δουν απο κοντα τι ειναι αυτο που τους φραζει το δρομο.

   Ηταν μια ασπρομαυρη φωτογραφια, μαλλον απο τον εμφυλιο και εδειχνε ενα κοπαδι ασπονδυλων μυρικαστικων της εποχης να χαιρετουν ναζιστικα και απο κατω η επιγραφη


ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ


...μια νοητη χριστοπαναγια διαπερασε σαν σφαιρα τη φαια ουσια μου που σπαρταρουσε απο τα χιλιαδες φρεσκοσκοτωμενα εγκεφαλικα κυτταρα...
Ο αλλος μιλουσε ακομα. 
Τι να κανω; 
Κατσε να κοιταξω αλλου μην καρφωθω. 
Δεν μπορει, ισως κανω λαθος. 

   Κρυος ιδρωτας με ελουζε, αλλα παρεμενα ψυχραιμος γιατι οι ηρωες δεν τρομαζουν αληθινα.
Ομως το βλεμμα μου πεφτει σε μια αλλη κορνιζα -αυτη τη φορα πισω και αριστερα απο τον καπετανιο- και ηταν μια φωτογραφια που εδειχνε ενα στρατιωτη μπροστα απο ενα πουλι-φοινικα και απο κατω ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

...παναγια μου -λεω- που μπηκα; αναιρωντας αυτοματα την προηγουμενη χριστοπαναγια. 
Αυτη η σκεψη επεσε σε ενα χωροχρονικο ασυνεχες οπου ολες οι αντιφατικες σκεψεις τρωνε εγκεφαλικες κλανιες και νεκρωνονται για παντα...

Κατι πρεπει να κανω
Αν μπλεξω με αυτο το ξενοδοχειο θα γινουμε πουτανα να φευγουνε ολμοι και οπλοβομβιδες 
απο το πουλ-μπαρ στη ρεσεψιον και θα μου στελνουνε για αντιποινα τουριστες καμικαζι γερμανοτζιχαντιστες ζωσμενους με εκρηκτικα και θα ειναι μεσα Ιουλη να μας γραφουν οι εφημεριδες.

Το μυαλο μου αρχισε να δουλευει.
Κατι πρεπει να κανω να μη με παρουν αλλα να μη φανω και ρεμαλι και μου βγει βρωμα στα ξενοδοχεια.
Πρεπει να του κανω μια προσφορα που να μην μπορει να αρνηθει να απορριψει. Πρεπει να ειμαι αποφασιστικος και αδιαπραγματευτος σαν να εχω μπροστα μου τρια πιατα αρνακι φρικασε και με ρωτανε αν θα τα φαω και τα τρια.
Θα του πω ενενηντα ευρω μεροκαματο με οχτω ρεπο το μηνα, οχταωρο, με στεγη σε μονοκλινη σουιτα, μπαλκονι να βγαζω τα σκυλια, ΦΡΙ ΝΤΡΙΝΚΣ και προσβαση σε ολα τα δωματια με Ρωσιδες...με προοπτικη να γινω μια μερα διευθυντης!!!
ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ!

  Κλεινει επιτελους το τηλεφωνο και πιανει στα χερια του το βιογραφικο μου (τρεις ολοκληρες σελιδες) και αρχιζει να το ξεφυλλιζει, μουρμουριζοντας κατω απο τα μουστακια του τα προσοντα μου και βαζοντας ρεφραιν "ωραια...ωραια". Ξαφνικα γυριζει προς το μερος μου και μου λεει: Χωστηρα Οσελεμπριτη, αγορι μου. Εχεις ενα πολυ ωραιο βιογραφικο και ο λογος που σε καλεσα σημερα εδω ηταν για να σε γνωρισω και απο κοντα. Μου ειχαν κανει εντυπωση τα οσα ειχα διαβασει και επρεπε να σε δω. Περα απ' αυτο ομως, εμεις δεν χρειαζομαστε κοσμο στο ξενοδοχειο. Ειμαστε καλυμμενοι και οι εργαζομενοι εδω φευγουν μονο ειτε για να βγουν στη συνταξη, ειτε τους πανε τεσσερις. Παντως αν ακουσω κατι θα επικοινωνησω μαζι σου. Καλο σου μεσημερι.


.........

ΜΕ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ
ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟ!!!
(οπως ειχε πει παλιοτερα ενας μπλογγερ)

Σιγουρα το αποτελεσμα ηταν το σωστο, αλλα ηθελα να τον γονατισω τον αρχιδα κι αντ' αυτου ηρθαμε 1-1 χωρις καν να δει οτι του εβαλα γκολ.
   Και απο την αλλη πως γινεται να χαιρετανε με τον ιδιο τροπο και οι οπαδοι Χιτλερ/Μουσολινι, αλλα και οι εχθροι τους; Και να εχουν και τα ιδια συμβολα; Και τις ιδιες πεποιθησεις;

Ερωτηματα-ερωτηματα-ερωτηματα...

    Καπου μεσα στη βδομαδα πεταχτηκε και η αλλη η φραγκοκοτα και ειπε οτι διαβασε Μαρξ στα 15 της και ειδε οτι ελεγε βλακειες.
Προσπερνωντας το γεγονος οτι στα 15 της, ακομα και η πιο μεγαλη ιδιοφυια, ασχολειται με το πως να σπαει σπυρακια, ας ασχοληθουμε ΠΑΛΙ με τις ψευτοφεμινιστριες που εσπευσαν να κραξουν αμεσως αυτους που εκραξαν την Αποδομιτρια του Κεφαλαιου.
Οι εν λογω "φεμινιστριες" ποσταραν νυχθημερον σχολια "κραζετε γιατι καταβαθος θα θελατε να τη γαμησετε που ειναι ετσι μουναρα και γι' αυτο αντικειμενοποιειτε τις γυναικες και μας υποβιβαζετε".
Περα απο τον παραλογισμο της υποθεσης, σε καποια σημεια εχουν δικιο. Η αληθεια ειναι οτι επειδη η γκομενα ειναι μουναρα, ο μεσος αντρας φαντασιωνεται λαϊκη παλη και ταξικο, εκδικητικο σεξ, που θα ειναι τοσο γαματο, ωστε μετα που θα τη χυσει στα μουτρα αυτη θα αρπαξει την κοκκινομαυρη παντιερα να βγει στα οδοφραγματα να καιει μπατσικα. Ο μεσος αντρας πιστευει οτι οταν μια μουναρα ανοιγει το στομα της, μια νεα μαλακια γεννιεται. Ο μεσος αντρας ειναι Πανευρωπαηλιθιος, φαλλοκρατης, ρατσιστης.
   Το κραταμε αυτο, αλλα να θυμηθω ομως οτι οι ιδιοι που εκραξαν την Παπαγγελη, ηταν ακριβως οι ιδιοι αντρες που εκραξαν και Σπαλιαρα οταν ειπε οτι δεν προλαβαινε να κατουρησει. 
Μηπως ο μεσος αντρας ηθελε να γαμησει και το Σπαλιαρα; Ή οχι καλυτερα: να τον γαμησει και να τον υποβιβασει;
Ναι ναι. Ετσι ειναι αγαπητες γυναικες, οπως το λετε. Εμεις οι αντρες ειμαστε ζηλιαρικα οντα και πρεπει να ψοφησουμε πανω στο ικριωμα που τολμαμε να βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα βασει της εξωτερικης ομορφιας. Οταν ομως ο Γκλετσος ειπε οτι πηδηχτηκε με αντρα οι περισσοτεροι που κανανε πλακα ηταν οι γυναικες. 
Αλλα ναι, ξεχασα. Εσεις κανετε αθωο χαβαλε που δεν υποβιβαζει την προσωπικοτητα του ατομου ενω εμεις ειμαστε οι κουραδες της Γης που δεν ειμαστε ικανοι ουτε να σας γλειψουμε τη λιγδα αναμεσα στα πατουσοδαχτυλα.
Σαλτατε και γαμηθειτε. Κοιτατε τα δαχτυλα και χανετε τη μουτζα.

Ομως το παραβαρυνα το θεμα και δεν ειναι σωστο.

Οπως σας υποσχεθηκα στην αρχη, ειναι η ωρα της τσοντας. Παμε λοιπον. Εχετε 5 λεπτα να φερετε χυσομαντηλα και να πιασετε το ποντικι με το αριστερο:








Οταν μια γυναικα βαζει τα ποδια πισω απο το κεφαλι σημαινει οτι σε αγαπαει πραγματικα


Η αγαπη μας δεν πεθαινει



Πονα η αγαπη ματια μου, ποναει



Οχι ολο μεσα. Εχω σχεση




Κυρια ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ


Τα καλυτερα σας δειχνω




-τι σκεψεις κανεις για το γαμο;
-πολλα περνανε απ' το κεφαλι μου







40 σχόλια:

  1. Μαλάκα...η πρώτη τσόντα που έβαλες έχει το ίδιο σάπιο χτένισμα με τη Γεροβασίλη, η οποία είμαι σίγουρος ότι άμα τη δεις από κοντά θα μυρίζει τραγίλα. Γαμώ τη στυτική δυσλειτουργία που θα έχω για τις επόμενες τρεις μέρες.
    Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε, δε χρειάζεται να έχεις και πολύ μεγαλύτερη ευφυΐα απ'την Παπαγγελή για να καταλάβεις ότι ο Μαρξ λέει μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρω οτι για να διαβασεις Μαρξ χρειαζεσαι: γνωσεις Κοινωνιολογιας, γνωσεις Οικονομολογιας, γνωσεις Ψυχολογιας των μαζων, γνωσεις Ιστοριας, Απλετο Χρονο για Σκοτωμα και ορεξη να διαβασει κατι βαρυ.

      Απο την αλλη ομως πριν απορριψεις καποιον πρεπει να τον εχεις διαβασει. Εμενα δε μου καυλωσε μια μερα να πω "γαμιεται ο Καμυ και καλυτερα να εκοβε τα χερια του να τα βρασει ζουμακι". Διαβασα πρωτα τον Ξενο και μετα πετουσα τα σκατα μου στον τοιχο.
      Δεν μου καυλωσε ξαφνικα να πω "γαμιεται ο Νεοφιλελευθερισμος", ακομα κι αν οι εκφραστες του που ανοιγουν τα στοματα τους στα καναλια ειναι για τα μπαζα. Διαβασα το Capital Resurgent
      Roots of the Neoliberal Revolution και εβαλα τον θειο μου που ειναι οικονομολογος στη Σιβιτανιδειο να μου το εξηγησει διεξοδικα, οταν ημουν ηδη 34 και καταλαβαινα και αντιληφθηκα οτι ειναι μαλακια. Το αντιστοιχο εκανα και για τον κομμουνισμο.

      Τωρα, αν και εσυ εχεις διαβασει Μαρξ και εξ αυτου τον απορριπτεις ως μαλακα, τοτε το σεβομαι απειρα, διοτι μπορω να δεχτω οτι εσυ συγκεκριμενα εχεις νιονιο για να εχεις κριση και να αντιλαμβανεσαι θεματα και αποψεις.

      Οσο δε αφορα το κουρεμα Γεροβασιλη...τι να πω...αδερφε μου θυμιζεις αυτους που τους δειχνουν σχεδια Ρορσαχ και τους λενε "με τι σου μοιαζει αυτο" και λενε "με τα αρχιδια ενος ταρανδου Φινλανδιας την ωρα που πιλαλαει στην τουνδρα χαρουμενος".!

      Διαγραφή
    2. -Τι σου θυμιζει αυτο το κουρεμα ;
      -Μια τσοντα.
      -Τι σου θυμιζει αυτη η τσοντα ;
      -Αλλες τσοντες.

      FMM

      Διαγραφή
    3. Πςςςςςς, εισαι συνειρμικος αδερφος!

      Διαγραφή
    4. Μονο που εκανα εικονα τη Γεροβασιλη
      στη σταση της νεαρας, εκλαψαααα!!!!

      Διαγραφή
    5. Κακως εκλαψες. Εμενα να....κατι μου 'κανε τωρα ασπουμε

      Διαγραφή
  2. εμμμμ καλα τα λες, και ξερεις ποσο σε παω, αλλα φεμινιστρια αποκλειεται να ειπε οτι οι αντρες την κραξανε γιατι κατα βαθος θελανε να την πηδηξουνε γιατι ειναι μουναρα κτλ. Καμια φεμινιστρια δεν θα γυρισει να πει "θα θελες να σου κατσει βρωμυλε". Ισα ισα αυτα που διαβασα ηταν (και συμφωνω απολυτα) οτι πολλοι την κραξανε σε βαση μιας υποθεσης που κανουνε για την προσωπικη της ζωη (οτι ειναι βιζιτα κτλ. Που και να ειναι, δεν αφορα κανεναν και καλα κανει).

    Μπορεις να την κατηγορησεις για πολλα αλλα πραγματα χωρις να την αντικειμενοποιησεις, πχ για την προωθηση ψευτο θεραπειων με κολλαγονα και λοιπες μαλακιες, και για τις μπουρδες που λεει. Αυτα ειδα να λεγονται και ειλικρινα αν υπαρχει κατι που απεδειξε προηγουμενο αρθρο σου για το φεμινισμο, ειναι οτι πολλες γυναικες εχουν εσωτερικευμενο μισογυνισμο, σεξισμο, και ομοφοβια (για το σχολιο με τον Γκλετσο). Αυτο σε καμια περιπτωση δεν καταργει τον φεμινισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικη, τονισα "ψευτοφεμινιστριες". Η αποψη που εξεφρασες απο το στρατοπεδο των αληθινων φεμινιστριων με βρισκει ΑΠΟΛΥΤΑ και 100% συμφωνο. Και ευτυχως ειδα να εκφραζεται απο αρκετες κοπελες. Υπηρξαν ομως και αυτες που βλεπουν παντου βιαστες και υπονομευτες του γυναικειου κινηματος εκει που δεν υπαρχουν.
      Μου κανει ομως εντονη εντυπωση η ομοφοβια και η απεχθεια απεναντι στην ανδρικη ομοφυλοφιλια που δειχνουν αρκετες γυναικες. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο

      Διαγραφή
    2. Το καταλαβαινω αλλα κοιτα τωρα: ο φεμινισμος ηδη εχει ασχημο ονομα λογω ακριβως αυτων των φαινομενων, και δεν θελουν και πολυ μερικοι ωστε να κατηγορησουν ολο το κινημα. Οταν ομως ο φεμινισμος εχει παραξει χιλιαδες βιβλια, δοκιμια, ερευνες, καθηγητες και συνεδρια, ειναι πολυ κριμα να δινεται προσοχη στο μικρο ποσοστο των "ψευτο" φεμινιστριων. Πολυ μεγαλυτερο ειναι το ποσοστο πχ των φεμινιστων που δεχονται επιθεσεις, πολλες φορες βιαιες, για τις θεσεις τους.

      Δεν λεω σε καμια περιπτωση να μη κανουμε γνωστα αυτα τα φαινομενα που αναφερεις. Πρεπει, και μονο ετσι θα τους δειξουμε το λαθος τους. Στη συνεχεια ομως ειπες "αγαπητες γυναικες", οχι "ψευτοφεμινιστριες". Τελος παντων και εγω και εσυ ξερουμε τι εννοουσες, και οτι δεν εννοουσες να κατηγορησεις το κινημα. Απλα πολλοι μετα βασιζουν ολη την αποψη τους σε αυτα τα παραδειγματα, αυτο ειναι που με στεναχωρει.

      Η ομοφοβια νομιζω απορρει παλι απο τον εσωτερικευμενο φεμινισμο. Πολλες γυναικες θεωρουν οτι αν πουν κατι που γουσταρουν να ακουνε οι αντρες, οι αντρες θα τις σεβαστουνε. Επισης πολλες γυναικες εχουν γαλουχηθει με τα ιδια ακριβως στερεοτυπικα ματσο προτυπα, και ακομα μεγαλυτερη απεχθεια δειχνουν για την γυναικεια ομοφυλοφιλια, εκει να δεις μισος.

      (η περιπτωση ο Γκλετσος να ειναι απλα bisexual δεν προεκυψε σε κανεναν απο οσους κοροιδεψαν)

      Διαγραφή
    3. Βικυ, με καλυψες απολυτως. Να γιατι γουσταρω πολυ οταν μιλας!

      Διαγραφή
    4. Το θέμα με τον ψευτοφεμινισμό είναι ότι εμείς σαν άντρες όσο και να τις κράξουμε δε θα αλλάξει τίποτα γιατί θα πούνε "άντρες είναι, φαλλοκρατικά γουρούνια κτλ κτλ". Εδώ πρέπει να μπείτε εσείς οι γυναίκες στη μέση να περιθωριοποιήσετε τις υπόλοιπες, γιατί είναι και αρκετές με "κύρος". Και όσο και αν σκούζουν κάποιες μετά "το λέτε γιατί η κοινωνία μας είναι ανδροκρατούμενη" και άλλες τέτοιες άσχετες παπαριές κάποια στιγμή θα αρχίζουν να λιγοστεύουν (γιατί τώρα πληθαίνουν).

      Διαγραφή
  3. Χωστηρα Οσελεμπριτη αγορι μου, εσυ δεν ειχες παθει τζουζεν, ειχες παθει τζους ζεν δλδ ουτε καν!
    Το ντουλαπι με το νουμερο 9 εμενα μου αρεσει! Όπως και το 18 και το 27 και το 36 και το 45 και το 54 και το 63… (Σταματα! Ποσα ντουλαπια εχουν τα αποδυτηρια?)
    Η περιγραφη μεσα στο γραφειο του Δ/ντη τα σπαει! Μιλαμε ταυτιστηκα ρε φιλε γιατι εχω παθει κατι παρομοιο, καποτε που πηγα σε ένα σπιτι και ειχαν καδρα του βασιλια και της βασιλισσας και γω κατι «αρρωστησα» και εφυγα τρεχοντας!
    «...μια νοητη χριστοπαναγια διαπερασε σαν σφαιρα τη φαια ουσια μου που σπαρταρουσε απο τα χιλιαδες φρεσκοσκοτωμενα εγκεφαλικα κυτταρα...»
    Ετσι Ακριβως!
    Τωρα για το άλλο… (ολο δυσκολα μας βαζεις, μας εχεις πρηξει να πουμε!) τι να πω?
    Διαβαζε αυτή Μαρξ και μετα πηγε στη ΝουΔουλα…? Θα κραταγε το βιβλιο αναποδα φαινεται… ή μηπως διαβαζε Μαρξ και από μεσα ειχε το Glitter!
    Οφου και δε με νιαζει όμως ετσι;… δεν δινω μια. Κακως όμως για το κραξιμο και γενικα για όλα τα κραξιματα.
    Οι γυναικες που κραζουν και καλιαρντεύουν τους γκει εχουν κάλο στον εγκεφαλο (ποιον?) όπως και οι αντρες που κανουν το ιδιο. Είναι θεμα παιδειας και πρεπει να μαθαινουμε τα παιδια μας να βλεπουν πέρα από αυτό. Να βλεπουν τον ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασα να πω...
      Οι φωτογραφιες γαμουνε (χαχ)

      Διαγραφή
    2. Λαθος το εγραψες και σου βαζω 0 στη γραμματικη. Λεγεται "στις φωτογραφιες γαμουνε" που ετσι μου 'ρχεται να φερω κανενα φωτογραφο μπας και γιατι οι θυσιες στο σατανα δεν απεδωσαν.

      Παντως, οσο αφορα τις γυναικες που παιζουν ενεργο ρολο στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων και ειδικα των αντρων εγω τις γουσταρω τρελα, γιατι τους αντιμετωπιζουν οπως θελουν οι ιδιοι να αντιμετωπιστουν. Αν και συνηθως το "αδερφομανες" που τους αποδιδουν σαν ορισμος εμενα με βρισκει λιγο ξυνισμενο στα μουτρα, εντουτοις, τους βγαζω το καπελο γιατι θεωρω οτι και παιδεια εχουν και χαρακτηρα

      Διαγραφή
    3. Εκ μερους των γυναικων που παιζουν ενεργο ρολο στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων Ευχαριστουμε πολυ!
      υ.γ. μην παιζεις με τον εξαποδω.

      Διαγραφή
    4. Αν δει κατι φακους για φωτογραφικες που υπαρχουν ΝΑ τοσο μεγαλους μπορει ζηλεψει και να θελει να παιξει και αυτος και να μη μας τις γυριζει και μετα θα ερθει και η μαμα μας να ξεμπλεξει το μπαχαλο και ξαφνικα θα ειναι ενα ακομα σεναριο τσοντας οπως ολα τα υπολοιπα και ενα ακομα απογευμα στο Pit Latrine Productions Studio.

      Διαγραφή
    5. Βγαλε την τσιχλα απο το στομα, δεν καταλαβαινουμε τι λες.

      Διαγραφή
  4. Χωστηρακο πως εισαι;την καλησπερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλυτερα που δεν ξερει οτι ηρθατε 1-1,σκεψου
    να ηταν μια νορμαλ συνεντευξη,να αρνιοταν την
    προσφορα σου (φυσικα) και την αλλη μερα να
    κυκλοφορουσε η φημη οτι υπαρχει ενας τρελος
    (Χωστηρας) που ζηταει 90μεροκαματο,8ρεπουδακια
    κλπ κλπ., αντε να εξηγεις και τι να πεις!!
    Για τα 15 τι να πω, ειχα αλλα σοβαρα θεματα τοτε.
    Στα 13 επαιζα με την Μπαρμπυ,στα 14 με φιλησε ο
    Θοδωρης και στα 15 εγινα αθεη, που να προλαβω και
    για Μαρξ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχες σιγουρα πιο ενδιαφερουσα εφηβεια απο την Παπαγγελη που προτιμησε να χασει χρονο να διαβασει Καρολο.

      Παντως, δεν νομιζω να το εκανε ο τυπος παραπανω θεμα. Συνηθως βγαζουν βρωμα οι ξενοδοχοι οταν καποιος ειναι κωλοπαιδι στη συνεντευξη, οχι αμα του εχει σαλεψει

      Διαγραφή
    2. Παλι καλα που ειναι ετσι. Βλεπεις δεν εχω
      καμια εμπειρια επι των ξενοδοχων.Μονο ως
      πελατης, οπου εκει ειναι ολο τεμεναδες.

      Τωρα που μου ηρθε,μηπως να εβαζες αναμεσα στις
      φωτο και μια φωτο τα μανικετοκουμπα ??Χρονια
      εχω να δω κατι τοσο δυνατο :):)

      Διαγραφή
    3. Το μανικετοκουμπο ειναι ενα ισχυρο αφροδισιακο και η προβολη μιας τετοιας φωτογραφιας μπορει να προκαλεσει μαζικες εξαψεις και ολοκληρωτικες καταστροφες απο τα τσουναμια οργασμου.
      Καλυτερα να μην παιζουμε με δυναμεις που δεν ξερουμε

      Διαγραφή
  6. Παραπλανητικός ο τίτλος. Εγώ περίμενα φωτογραφίες για το σύμπαν. Τι σε έχει πιάσει με τσόντες και μας «προκαλείς»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις περιστάσεις είχες καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Ολοι ανηκουμε στο Συμπαν. Υλικα συνδεομαστε ολοι και ολα με την Μεγαλη Εκρηξη με μεγαλη αμεσοτητα. Απο Νεφος του Μαγγελανου, μεχρι των VY CANIS MAJORIS μεχρι τις βυζαρες και τα ματσουκια στις φωτογραφιες.
      Ειναι η συνειδητοποιηση του Ολου που συγκλονιζει και συναρπαζει και εγω ενας απλος στρατιωτης της Υπαρξης και του Χωροχρονου.
      Η "προκληση" δεν ειναι προκληση. Προκληση ειναι η αντιδραση σου στην "προκληση" (ΠΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ!!)

      Διαγραφή
    3. Σωστό. Μην παραγνωρίζουμε όμως ότι και το αντικείμενο της «πρόκλησης» που έχει υπάρξει με την σειρά του υποκείμενο έχει προκλητική πρόθεση εκ της κονσερβοποίησης του δευτερογενούς αμέτοχου υποκειμένου, εσένα τον ίδιο δηλαδή και άρα πιθανοκρατικά προκαλείς ως «παράπλευρη απώλεια». Πράγμα που με οδηγεί να πω: ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Αυτό βέβαια προϋποθέτει την αμαρτία όχι όμως ως αναγκαιότητα που άστοχα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει αλλά ως επίκτητο φαινόμενο και άρα ψευδαίσθηση.

      Δεν κατάλαβα τι έγραψα ακριβώς αλλά με «προκάλεσες» ανέλπιστα.

      Διαγραφή
    4. Ο Χωστηρας ειναι γεννημενος να προκαλει τα πιο ανοιχτα μυαλα. Μονο η ευαισθητοποιηση του μυαλου κινητοποιει την κοινωνια, δημιουργει ερεθισματα και μετατρεπει το ανθος της προοδου σε φρουτο της ευημεριας.
      Αυτο, σε συμπαντικα μεγεθη μπορει να σημαινει οτι ενας ερεθισμενος εγκεφαλος μπορει κοιταζει μια τσοντα και διακρινει κουαρκς και υπερχορδες. Μια σεξουαλικη σκηνη ειναι μια υπερταλαντωση ενεργειακων σωματιδιων που αν δεν εισαι ετοιμος να το αποδεχτεις, μπορει να οδηγησει σε ενα απλο οργασμο και απογοητευση, αντι για μια hyper nova στον φλοιο του εγκεφαλου.

      Ξερω πολλα, μη ρωτας πως τα εμαθα (απο πρωτο χερι κυριολεκτικα)

      Διαγραφή
    5. Xαχαχα, έχεις τον τρόπο να μας κερδίζεις. Κάτικάτι με λένε φοιτητής από Ζιμπάμπουε. Ο πατέρας μου από Αφρική.

      Διαγραφή
    6. Χαιρομαι Κατικατι!! Να 'σαι καλα αδερφε που εγραψες. Ειχα καιρο να βαλω το μυαλο μου να δουλεψει σε αυτες τις στροφες και σε ευχαριστω γι' αυτο.
      Σπουδαζεις αστροφυσικη ή κατι παρεμφερες;

      Διαγραφή
    7. Αστροφυσική πως το κατάλαβες.

      Διαγραφή
    8. Ειναι σχετικα ευκολο γιατι ειναι γενικη κατευθυνση και το πρωτο σου σχολιο αφηνε αυτο να εννοειθει. Θα μπορουσε να ειναι Εξωβιολογια ή κατι σχετικο με τη Φωτομετρια και Κινηματικη

      Διαγραφή
    9. Mε χαροποιεί ο Έβρος γνώσης και η διεισδυτική σου ματιά.

      Διαγραφή
  7. Έχει δίκιο το κορίτσι και συμφωνώ μαζί της. Η μεγαλύτερη επανάσταση στη ζωή μας είναι ο έρωτας. Κάθε οργασμός μια μικρή νίκη απέναντι στη θάνατο. Μόνο οι ανέραστοι και οι μικροτσούτσουνοι ασχολούνται με την πολιτική. Ο Γκλέτσος παραδέχτηκε αυτό που ντρέπονται να παραδεχτούν οι περισσότεροι αξύριστοι ελληναράδες. Που αν δεν τους βάλεις κωλοδάχτυλο δεν τους σηκώνεται.
    Μου άρεσε αυτό:
    Όταν μια γυναίκα βάζει τα πόδια πίσω σημαίνει ότι σε αγαπάει πραγματικά.
    Καλό μήνα Χωστηράκο
    -ms bbs-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. BBS, ομως και καθε οργασμος ειναι ενας μικρος θανατος, απο αυτους τους ωραιους που ξεψυχας για λιγο και ξαναγεννιεσαι, αρκει να υπαρχει εκει διπλα ενα μεγαλο μπουκαλι νερο, μια δικιλη σοκολατα γαλακτος με ξηρους καρπους και δυο λιτρα χυμος...και τσιγαρα...και αναπτηρας...και τασακι.

      Καλο μηνα!

      Διαγραφή
  8. Σκηνικό από Ελληνική βιντεοταινία του 80 η συνέντευξη, μη σου πω και από επιθεώρηση του Σεφερλή. Ρε τι γίνεται στον κόσμο.
    Είμαστε οι κουράδες της Γης.
    εμένα μου αρέσει η Γεροβασίλη της πρώτης φωτό, αλλά με χαλάει το γυαλιστερό παπούτσι και η ζαρτιέρα, κολλάω στη λεπτομέρεια ρε γαμώτο. Κάπως φτιάχνει το πράγμα στη δεύτερη που σε ξεγελάει η στάση (και ο κώλος) και φαίνεται η ζαρτιέρα για άσπρη κάλτσα αλλά τι αγριόφατσα είναι αυτή; Τι δείχνει τα δόντια της απειλητικά;
    Όλα τα άλλα που λες είναι τα αυτονόητα εκτός από το ότι η Παπαγγέλη είναι μουνάρα. Δηλαδή αν ήσουν στο λεωφορείο μαζί της θα την πρόσεχες; Εμένα η φάτσα της μου θυμίζει ξινισμένη σερβιτόρα των Μακντόναλντς στα άνω λιόσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και δεν το λέω επειδή είναι μουνάρα και θέλω να τη γαμήσω αλλά δεν μπορώ, ούτε επειδή όποτε το ανοίγει βγάζει χολή.

      Διαγραφή
    2. Αγορι, ολοι τις λεπτομερειες κοιταμε. Κι εμενα την καλυτερη να μου φερουνε, αμα δω κοτσι στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου ή πατουσα μεγεθος βατραχοπεδιλο....φυσικος δεν ειμαι, αλλα εκεινη τη στιγμη η Γη ασκει στο πουλι μου τουλαχιστον διακοσα Νιουτον παραπανω (αυτο τους λεω για να μην κλαινε). Ολα ειναι θεμα απιθανων λεπτομερειων, εκτος απο το φιλο μου το Βασιλη που ειχε να γαμησει απο το 2011 και τωρα τον μαζευουμε απο τα ερπετολογικα εργαστηρια οπου εργαζεται ως φυσικος γονιμοποιητης. Κι εγω στη θεση του θα πηδουσα ακομα και τα καγκελα.
      Αρα λοιπον, εξαιρωντας τον Βασιλη, το τι ειναι κοριτσαρα ή παιδαρος το καθοριζουν τα συλλογικα κοινωνικα status symbols και opinion makers και αφετερου τα προσωπικα μας βιτσια.
      Προσωπικα αν ειχα να διαλεξω τριο με Μπελουτσαινα και Τζολι, ή κατι αλλο της αρεσκειας μου, θα προτιμουσα Κιντμαν-Θερμαν ή εστω Στικουδη-Τουλα απο τη διαφημιση Αμστελ


      ΠΟΙΑ ΑΜΣΤΕΛ;;;;

      Διαγραφή