Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ




   Αυτη ειναι μια αναρτηση χωρις ειρμο και σχεδιο Αν τα αστεια σου φανουν παιδικα, σταματα τον χρονο μια στιγμη....ηρεμησε και πηγαινε να κανεις κατι πιο ωριμο οπως το να τον παιξεις μεσα σε χαρτονενιο ρολο τελειωμενου κωλοχαρτου.

   Γι' αυτο, καθιστε αναπαυτικα στο μισοσκοταδο (!!!). Αφεθειτε γλυκα στα χερια μου και απολαυστε αυτη την αναρτηση παρεα με ενα φινο Μπαρμπανιακ ή ενα Μπλαντυ Κικιτσα απο τσιπουρο και φρεσκοστυμμενες ντοματες Λασιθιου γιατι η προηγουμενη αναρτηση ηταν τοσο ακυρη που πρεπει να γραψω τις διπλασιες μαλακιες για να εξιλεωθω.

.................................................................
(χωρις εισαγωγη)
    Ξερεις τι με εκνευριζει αφανταστα αυτες τις 2 μερες;
Δεν ειναι η ανεργεια, δεν ειναι η Εκκλησια, ουτε η ελλειψη αξιων που μαστιζει τον μεσο ανθρωπο. Δεν ειναι ΚΑΝ οτι ξυπναω το πρωι και το πρωτο πραγμα που αντικριζουν τα καταπρασινα απο καλλος και τσιμπλα ματια μου ειναι το πουλι μου να με κοιταζει επικριτικα λες και φταιω εγω για την χρηματοοικονομικη καταρευση της ευρωζωνης, την ποδολαγνεια, τη Συρια και την προωρη εκσπερματιση που μαστιζει τις γουρουνοκομπρες των Ανδεων. Ουτε οτι μετα το Ραντυ Ροουντς, τον πιο λεπτοκαμωμενο και ντελικατο κιθαριστα, ο Οζζυ εβαλε στη θεση Το Ζωνιανο με τα τραγομουσα (Ζακ Γουαιλντ).
(γεια σου Σταθαρα)

Ζουμε στη Γη, τον πλανητη οπου η κυριαρχη μορφη ζωης ειναι συναμα και το πιο ηλιθιο και αυτοκαταστροφικο ον στο γνωστο μας Συμπαν, ο Ανθρωπος. Ειμαστε παιδια αυτης της εσωτερικης συγκρουσης της Φυσης. Μιας συγκρουσης που μας χαρισε ανωτερο εγκεφαλο αλλα και αναπαραγωγικα οργανα που μας οριζουν περα απο τη λογικη. Χρηστικους αντιχειρες ωστε να κατασκευαζουμε θαυματα αλλα και να σκρολλαρουμε ασκοπα πανω στην επιπεδη κλειτοριδα της οθονης ενος κινητου. Στερεοσκοπικη οραση για να εντοπιζουμε τους κινδυνους, αλλα και να χαζεψουμε κωλο/βυζια/φατσα της μουνιτσας κι ολα αυτα ενω οδηγαμε με 80 χλμ/ωρα και μεσα στην πολη.
Το δευτερο πιο νοημον ζωο, το Δελφινι, εχει παρει χαμπαρι τη φαση οτι ειμαστε ενα ματσο νευροπαθεις με σεξουαλικες δυσλειτουργιες και βιαζει καθε χρονο γυρω στους 14 κολυμβητες και δυτες, ανεξαρτητως φυλου και ηλικιας. Και αυτη ειναι η ωριμη αντιμετωπιση του προβληματος και του ανθρωπινου δραματος απο ενα ον που τη βρισκει να κλανει υποβρυχιως απο το κεφαλι.

   Παρακαλεισθε λοιπον να θεσετε τον πηχη ακομα πιο χαμηλα.

    Αν λοιπον ο Φλιππερ ή Σκιππερ ή οπως στο διαολο το λεγανε εκεινο το δελφινι σε μια παλια σειρα που το ταϊζανε λακερδες κι αυτο εκανε κωλοτουμπες, ειναι το δευτερο πιο νοημον ζωο στον πλανητη, κινδυνευουμε αμεσα να μας καταταξουν στους τριτοκοσμικους πλανητες, αυτους για τους οποιους καμια αξιοπρεπης μορφη εξωγηινου πολιτισμου δεν θα αγοραζε ουτε καρτουλες της Γιουνισεφ για να σωθει ο μικρος Γιωργακης απο το Κονγκο Ελευσινας που πασχει απο δυσανεξια στη Λακτοζη και τη Γλουτενη και πρεπει να τρωει μονο βιολογικα τροφιμα.
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  Στον πλανητη της Μαζικης Παρακρουσης, μία ειναι η πρωτευουσα: Η Ελλαδα, που αν ειχε ακομα 120 εκατομυρια πληθυσμο θα ειχε ξεπερασει την Ιαπωνια σε πωλησεις σελφοκονταρων δυο φορες, αν και η αληθεια ειναι οτι, ο Ελληνας, οσο μιμιτικο σαπροφυτο κι αν ειναι, δεν θα καθοταν ποτε να παρακολουθησει τσοντα που την γκομενα τη γαμαει ενας υπερμεγεθης τσιπουρομεζες. Και γενικα εσεις που τη βρισκετε με γιαπωνεζικο καρτουνοπορνο πως γαματε ρε μαλακες, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!
Μηπως ξερογλυφεστε στα σουπερμαρκετ και χαιδευετε δειλα τον καβαλο σας με καλαμαρακια Καλιμανη; Βουτατε λαγνα τ' αρχιδια σας μεσα σε μαριναρισμενο χταποδι; Μηπως χυνετε ξεδιαντροπα στο ακουσμα του Κ'θουλου;;;;;

Ισως ολα αυτα-ισως τιποτα απ' αυτα....ποιος ξερει...
Παντως ο Ελληνας εχει ελαχιστη επαφη με τη γιαπωνεζικη κουλτουρα. Αντε το πολυ-πολυ ενα σουσι-μπαρ για την εμπειρια ή καμια αναστροφή σε φαναρι με γρηγορη πρωτοδευτερη για να αποφυγει τις χριστοπαναγιες και καταλαθος πεφτει σε λακουβα με τσαϊλι με αποτελεσμα να γλυστρισει το αμαξι και ολο αυτο να το ονομασει Drift (ουφ, τι περιπετεια,ε;) και για κανενα μισαωρο θα οδηγαει στην επαρχιακη Εξαμιλιων-Τρικαλων Κορινθιας λες και γαμουσε το Βιν Ντιζελ μπρουμυτα στο καπο με αναμμενους γυαλοκαθαριστηρες να χτυπανε την πατατοφατσα του....ετσι, για να τον ξεφτιλισει.
Ουτε αυτο με ενοχλει.

   Δεν με ενοχλει καν που πολλοι παιρνουν κουλ και βαθυστοχαστες αγγλικες φρασεις και τις μεταφραζουν αυτολεξει στα ελληνικα λες και τοσα χρονια ζουσαν στο Τσεσαμ του Λονδινου, τρωγοντας χοιρινο με μεντα και ξαφνικα τους καλεσαν σε γαμο στους Κουνάβους Ηρακλειου και εξηγουν στις θειαδες τη ζωη στα ξενα.
Εκφρασεις οπως "εχω κανει ειρηνη με το ταδε που συμβαινει καθημερινα", εκ του αγγλικου "I made peace with..", δειχνοντας οτι εχει αποδεχτει τη μοιρα του.
Συγχαρητηρια, η Αγγλικη Ακαδημια Λονδινου 
σε χριζει ως τον Πασιφιστη ΚλαρινοΓκαντι της δεκαετιας. Παρε τον Πουλιτζερ τωρα και δρομο, γιατι το "συμβιβαστηκα" ηταν πολυ πριμιτιβ για τους φθογγικους σου μοντερνισμους.
Ή το πιο παλιο ακομα "θα σε παρω πισω" (I'll call you back) που το ακους απο ταγεροφορουσες μεχρι και 12χρονους Πιπηδες με αηφον, λες και βρισκονται τωρα σε μιτινγκ-λαντς στο Σοχο και δεν μπορουν να διακοψουν το μπρεην-στορμινγκ. Στο χωριο μου το "θα σε παρω πισω" σημαινε ενα πραγμα: οτι ησουν στης γιαγιας σου και επαιζες με τα κωλοπαιδα του χωριου και επειδη εκανες μαλακιες επαιρνε η γιαγια τη μανα σου να σε συμμαζεψει και η μανα σου ελεγε στο τηλεφωνο "να ακους τη γιαγια αλλιως θα σε παρω πισω". Και αυτη ηταν η χειροτερη καλοκαιρινη απειλη γιατι εκεινη την εποχη κυκλοφορουσαν στο χωριο κατι ωραια γκομενακια που δεν ηταν μαλακισμενες σαν αυτες που ειχαμε στο σχολειο.
Αλλη φραση, "θα παρω το χρονο μου". Με το πασο σου λεβεντη μου, στο εντωμεταξυ ομως 
επειδη αυτες τις νεο-εητζ μαλακιες (new-age masturbations) τις βλεπω το πρωι οταν σηκωθω απο τη λεκανη και μου μυριζουν ανυποφορα, παρε το χρονο σου, παρε και το μπουλο σου και συρε γαμησου στο ανακλιντρο του ψυχοθεραπευτη σου
παρεα με τις ρουφχιανες του sex and the city 4 που τους εχουν χωσει στο μουνι απο λαμπατερ μεχρι αξονα Scania.

Ουτε και αυτο ομως μου προκαλει απελπισια.

   Το πραγμα που πραγματικα με εκνευριζει τις 2 τελευταιες μερες δεν ειναι ΚΑΝ οι αποφθεγματικοι επιστημονολαγνικοι αυνανισμοι.
   Πριν μερικες μερες ειδα για πρωτη φορα το "Prometheus", που ουτε λιγο-ουτε πολυ ειναι 
ενας προπομπος-απογονος του Alien με τη Σιγκουρνι. Καποια στιγμη, καπου στην αρχη της ταινιας πεταγεται ενα τσουτσουνι και λεει "ο θεος δεν κατασκευαζει ευθειες". Παραβλεπουμε το γεγονος οτι λεει "ο θεος" και θα το αντικαταστησουμε με το σωστο "οι νομοι της φυσεως". Παμε ξανα: "οι νομοι της φυσεως δεν προβλεπουν την τυχαια κατασκευη σε ευθειες γραμμες". Αν καποιος πει κατι τετοιο εχει τοση σχεση με την επιστημη ή τη θεολογια, οση εχει ο Ντοναλντ Τραμπ με το Σωτηρη Πέτρουλα 
και η Ιγκυ Αζαλεα με τον Ιγκυ Ποπ, γιατι ολες οι μορφες ενεργειας εχουν διανυσματικο χαρακτηρα και τα διανυσματα ειναι ημιευθειες. Γι' αυτο τα βουνα στεκονται ορθια, επειδη η κορυφη τους, το κεντρο βαρους τους και ο πυρηνας της Γης οριζουν ενα ευθυγραμμο τμημα που προκαλειται απο την ελξη της Βαρυτητας. Η Βαρυτητας ειναι μια δυναμη που, σε μεγαλες κλιμακες, οριζεται απο ευθειες που καταληγουν στο κεντρο του καθε ουρανιου σωματος. Επομενο. Οι κρυσταλλοι σχηματιζουν τελειες, επιπεδες επιφανειες, επειδη η χημικη κατανομη των στοιχειων που τους απαρτιζουν οριζουν οτι τα μορια του καθε κρυσταλλου πρεπει να ειναι σε μια "στρατιωτικη" διαταξη που οριζει ευθειες. 
   Ή η αλλη παπαρια: "ο θεος δεν παιζει ζαρια" ή αλλιως "τα αποτελεσματα των νομων της φυσεως δεν οριζονται απο την τυχαιοτητα". Οχι μονο οριζονται ΚΑΙ απο την τυχαιοτητα, αλλα με βαση την τυχαιοτητα η μανα σου καταπιε πεντε ντεποζιτα φλοκι κι αλλο τοσο στα βυζια/μαλλια/μπουτια, μεχρι τη στιγμη που ειπε "ναι αντρουτσο μου, γαμα με ξακαπωτος και στιψε το μπζωλο σου μεσα μου, αχ ναι, ναι, ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ"
κι ετσι ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ εισαι το τυχερο σπερματοζωαριο στη μητρα της, παρολο που οι γονεις σου θα προτιμουσαν τον ψηλο, ξανθο γαλανοματη γιο με 5 πτυχια και Νομπελ, που πηγε στραφι 3 γαμησια πριν οταν βρεθηκε στο παχυ εντερο μαζι με την υπολοιπη λευκη βιομαζα.
Ακομα κι αυτα ομως δεν ειναι ικανα να με κανουν να χαλαστω.

   Δεν με ενοχλει που οι αντρες ειναι ενεργητικα επικινδυνοι οδηγοι και θα σου την καρφωσουν με το κωλοαμαξο τους, ενω οι γυναικες ειναι παθητικα επικινδυνες και θα πετρωσουν το κωλοαμαξο τους στα καλα καθουμενα ωστε να καρφωθεις εσυ απανω τους.

   Δεν σκοτιζομαι καν, επειδη μετα την καταρριψη των 2 ρωσικων αεροσκαφων απο τους Τουρκους και την πιθανη πολεμικη συρραξη μεταξυ Τουρκιας-Ρωσιας, ολοι αυτοι οι Παϊσιολογοι Λιακοπουλισκοι της Ελευθερης Ωρας εχουν βγαλει το ελληνοψυχο καυλι τους και εκσπερματωνουν χαιρεκακα "σταλεγα" και "εκπληρωνονται οι προφητειες" πανω στο ηλεκτρονικο καφενειο που λεγεται Φεησμπουκ, ανακυρρησοντας τον Βλαδιμηρο ως μεγα προστατη της ορθοδοξιας με ιερο χρεος αντιποινων.
Μαλακισμενοι πολεμολαγνοι ηταν και ετσι θα παραμεινουν.

    Δεν με νοιαζει ΚΑΝ που το star εχει ξεκινησει τη σειρα "μια τρελη οικογενεια" που ειναι το μοναδικο σηριαλ που καταφερε να κανει "το ρετιρε" να φανταζει σαν μεταπολεμικο ψυχοδραμα που λαμβανει χωρα στην Ανατολικη Γερμανια, απεικονιζοντας το ντι-κον-στρου-κτι-βι-σμο της κεντροευρωπαϊκης Αστικης Ταξης σε σκηνοθεσια Ινγκμαρ Μπεργκμαν. Ειναι μια σειρα με μονο συνδετικο κρικο αναμεσα στις δυο σειρες, τον Τασο Κωστη που μας συναρπαζει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ παιζοντας τον Παθολογικα Ηλιθιο, εναν ρολο που τον καταφερνει ακομα και στον υπνο του.

   Δεν θα ιδρωσω καν που ο Γιαννης ο Μπεζος, ενω υποδυεται μονιμα τον γκεη με τεραστια επιτυχια, εχει τοσα ομοφοβικα συναισθηματα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

ειναι μια πιστα στο candy crash soda που δεν λεει με τιποτα να βγει.


32 σχόλια:

  1. Επειδή το πλοτ τουίστ-εντ-σάουτ μου γάμησε Α-Α (ασάλιωτα-ακάποτα) την αθώα παιδική ψυχούλα μου, το μόνο που μου μένει είναι να διορθώσω το *σύγκρουση και να επισημάνω (αρνούμενος να εξηγήσω γιατί το ξέρω) ότι το σίριαλ με τον Φοίβο τον Καφετζή παίζεται στο Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλααααακα κανεις; Ε να το αλλαξω τοτε.
      Αλλα παλι επεσες στη λουμπα να ξερεις πραγματα που δεν θα επρεπε, οπως τοτε που ηξερες το κανονικο ονομα του Ευαγγελινου του χορογραφου

      Διαγραφή
  2. αμα δε σάσεις στιβάνια στήν Αγιά Βαρβ'αρα και να βρωμείς και τραγίλα
    μουνί δε θα ξαναδεί ο μπούτσος σου να κτυπάς το κώλο σου χάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το στιβανι ειναι σα να εχεις ενα ντουρβα λιρες χρυσες.
      Δεν ποριζεις απο το σπιτι χωρις στιβανια.
      Ο Δημητρης ο Μορρισονακης απο το Χουδετσι που ητανς και ο λυραρης στις Πορτες, εποθανε κι εφοριενε ακομα τα στιβανια του

      Διαγραφή
    2. ντα γιάντα ο Φρέντης ο Μερκιουράκης από τον Αγιο Μύρο απού ήτονε
      φωνή στσί Πριγκηπέσες δε μου πέψε τα στιβάνια ντου οντέ νε συχωρέθηκε
      σαν εν σημερο

      Διαγραφή
    3. Παναγια μου, εγω μρε δε ντο κατεχω. Ντα θα ξεχασω που καθε που πηγαινες στου Δημητρού του Χετφιλντακη το καφενειο, κατεχεις, στου Μεχαλλικούτη, αυτος σε ανεγογυρευγε σε ολο το χωριο.
      Καααααλα, καλο κοπελι

      Διαγραφή
    4. σιγά να μη σου πώ οτι είμαι ο Στάθης το Στιβαχτάκη από το ΚτΠ
      μπρε Σμαηλομανώλη

      Διαγραφή
    5. Μρε, το ψυχανεμιστηκα οτι εισαι ο Σταθης μα επειδη δε μου 'καμες κουβεντα για το καλασνικοφ, εθαρουνα μπας κι εισαι αλλος. Κατεεις, απο τουτουσε τσι ξεγιβεντισμενους.
      Καλημερες. Αντε να παμε στου Σκουτελη να πιουμε μια

      Διαγραφή
    6. στου Λάζαρου στην Αμουδάρα κερνώ μπύρες

      και δεν είμαι ρομπότ μπρέ να μου το γράφεις

      Διαγραφή
    7. Ντα κατενε μρε τα ρομποτ να γραφουνε κρητικα που αμα τοσε βαλεις να συμπληρωσουνε μισο μαντιναδακι θα κουνανε τσι κεραιες τονε σα τζι χοχλιους και θα πα να πεσουνε απο το χαρακι ή θα φουνταρουνε σε κανα δετη.

      Ο Λαζαρος ειναι πριν η μετα το Ελληνικον στην Αμμουδαρα οπως παμε για Ρεθεμνο

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς που δεν σε εκνεύρισαν ολα αυτα... γιατι αμα σε εκνεύριζαν θα μας πέταγε ο χείμαρρος στης όχθης την άκρη...!
    Ωραίες περιγραφές, ειδικά αυτη με το "θα σε πάρω πισω"... ηταν ετσι ακριβώς οταν μας πήγαινε η μανα στση γιαγιάς! (αγαπημένα παιδικά χρόνια).
    Στη φυσική θα σου βαλω 10 (αγαπημένο μάθημα).
    Σταμάτα να λες οτι η προηγούμενη ανάρτηση δεν ηταν καλη. Ηταν πάρα πολυ καλή σε σχέση με κατι αλλες που εχει γράψει πριν απο καιρό ενας άλλος... δεν τον ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω κι αλλες περιγραφες που αμα τις πω θα παθουν ολοι πλακα ποσο περιγραφικος ειμαι. Ειδικα μια περιγραφη για ολες τις οδοντοκρεμες που τις ελεγαν ολες "κολινος".

      Και ποιος ειναι ο αλλος που δεν τον ξερω; Βιρνα, τι μου κρυβεις;

      Διαγραφή
    2. Τι ειναι αυτο; παλια αναρτηση;;

      Διαγραφή
    3. Ναι, τις οδοντοκρεμες!
      Και ναι, ειναι παλια αναρτηση, αλλα δεν θυμαμαι καν ποια ειναι.

      Διαγραφή
  4. Το διάβασα όλο. «Κρατώ» αυτό: «Το δευτερο πιο νοημον ζωο, το Δελφινι, εχει παρει χαμπαρι τη φαση οτι ειμαστε ενα ματσο νευροπαθεις με σεξουαλικες δυσλειτουργιες και βιαζει καθε χρονο γυρω στους 14 κολυμβητες και δυτες, ανεξαρτητως φυλου και ηλικιας. Και αυτη ειναι η ωριμη αντιμετωπιση του προβληματος και του ανθρωπινου δραματος απο ενα ον που τη βρισκει να κλανει υποβρυχιως απο το κεφαλι.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατευθειαν εσενα στο σεξ ο νους σου. Δεν ειναι τυχαια η θεματολογια του μπλογκ σου!
      Ναι, ειναι στατιστικο δεδομενο και γεγονος οτι τα δελφινια βιαζουν 14-15 λουομενους το χρονο. Κι αμα δεις την τσαπου του δελφινιου, ενος πλασματος με μεσο βαρος στα 150 κιλα, ειναι ενα κωνικο μαλαπερδονι με 3 εδρες, αρμετα ευμεγεθες. Το καλο ειναι οτι οι γιαπωνεζοι δεν την εχουν σακουλευτει ακομα τη φαση γι' αυτο μενει αντεργκραουντ το γεγονος. Αν ομως πολυμαθευτει θα πλακωσουνε οι φεμεν και θα εχουμε γενοκτονιες

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Με παρεξήγησες, δεν είναι επειδή μου τρώγεται ο Θεϊκός μου κώλος απλά απόλαυσα το underground παραλληλισμό στον προβληματισμό που υπαινίσσεσαι για το μέλλον του ανθρώπου.
      Μα είπαμε ότι στο μακρινό παρελθόν είχα υπάρξει ως ΑΙΖΕΝ ΜΥΟ-Ο γιαπωνέζικος θεός της αγάπης και της λαγνείας.
      Το έψαξα λιγάκι, δίκιο έχεις. Πάντα τέτοιες έγκυρες πληροφορίες να μας φέρνεις. Η εξυπνάδα (εν προκειμένω στα δελφίνια) έχει παρενέργειες. Και η ανθρωπότητα πόσους μεσαίωνες έχει περάσει; Θέλει χρόνο....
      Ας τολμήσουν να έρθουν οι femen θα τις φάμε λάχανο σούσι sto Japan. Υπάρχουν ακόμη ψάρια ή έστω δελφίνια που δεν έχουν μεταλλαχθεί από την ραδιενέργεια;

      Διαγραφή
    3. Ναι, αυτα που εχουν αναδρομο Ερμη και Ωροσκοπο στον Ταυρο

      Διαγραφή
    4. Με καλεσε κανεις απο το πουθενα στα καλα καθουμενα ; Οχι, με καλεσε κανεις ;

      Ταυρος. Στα καλα καθουμενα.

      Διαγραφή
  5. Εμένα με απασχολεί που είδες τον Προμηθέα δίχως να διαβάσεις πληροφορίες ότι αυτή η ταινία μπορεί να σου γαμήσει την ψυχή. Μετά το τζέιμι τον μπόντι γτ το έκανες αυτό στον εαυτό σου.

    Το πλοτ τουίστ γάμησε αλλά μην παίζεις κάντι κρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηξερα πανω-κατω τι θα δω γιατι παρακολουθω honest trailers.
      Σε λιγες μερες εχει after earth, αλλα επειδη το επιπεδο μαζοχισμου μου δεν φτανει τοσο ψηλα, θα προτιμησω να ακουσω τα απαντα απο Μπιγαλη ή ολες τις ταινιες με Κρις Σφετα που το κομπο αυτο δεν μπορει καν να φτασει τη μουφα του Γουιλ Σμιθ να πλασαρει το γιο του ως ηθοποιο.
      Ή θα κανω τροχιοδεικτικες βολες σβββββν σαλιωμενα μπιλακια κωλοχαρτου με το νυχι να δω ποσο ευκολα κολλανε στους τοιχους και αν αυτο θα μπορουσε να αποτελεσει τη νεα μοδα στον καλλωπισμο του σπιτιου. Ή θα φαω τραχανα που ειναι και νοστιμος, δεν ξερω.


      Υ.γ.: την περασα την πιστα!!!
      Υ.γ.2: η επομενη ειναι τρισχειροτερη

      Διαγραφή
    2. Νταξη, μη μας γραψεις κ αρθρο για την 3χειροτερη! Αστο να πα να γαμηθει

      Διαγραφή
    3. χορευει το σεναριο τουιστ!!!

      Διαγραφή
  6. "Kαθιστε αναπαυτικα στο μισοσκοταδο (!!!). Αφεθειτε γλυκα στα χερια μου και απολαυστε αυτη την αναρτηση παρεα με ενα φινο Μπαρμπανιακ ή ενα Μπλαντυ Κικιτσα απο τσιπουρο και φρεσκοστυμμενες ντοματες Λασιθιου γιατι η προηγουμενη αναρτηση ηταν τοσο ακυρη που πρεπει να γραψω τις διπλασιες μαλακιες για να εξιλεωθω."

    Εκει φαινεται ο μπαρμαν ο σωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθως δε γραφω χοντρες παπαριες, αλλα οταν γραφω (οπως την προηγουμενη), κερναω σφηνακια Λαγκαβουλιν με φυστικι αψητο και γαβρο

      Διαγραφή
  7. Μη στεναχωρηθεις αλλα ο Φλιππερ ειναι το
    πρωτο νοημον ζωο του παλνητη.Για να κανει
    κωλοτουμπες τρωει λακερδες..
    Ο ανθρωπος ερχεται δευτερος, κανει κωλοτουμπες
    τρωγοντας φουμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μέδουσσα επέτρεψε με να προσκυνήσω την ανεπιτήδευτη γαματοσύνη του σχόλιου σου

      Διαγραφή
    2. Η ταπεινοτητα μου σε ευχαριστει..! :)

      Διαγραφή
  8. Μήπως μπορεί το πουλί σου να μου πει από πότε η ποδολαγνεία είναι κάτι κακό;

    Απαντώντας άμεσα στην απάντηση σου εμείς που τη βρίσκουμε με γιαπωνέζικα καρτουνοπορνό δεν γαμάμε ρε φίλε...ή μάλλον καλύτερα δεν γαμίομαστε, γι αυτό τη βρίσκουμε με hentai και επαναλαμβάνω γιατί είναι ρε φίλε κακό να ονειρευόμαστε πλοκάμια και σεξ με υποθαλάσσια τέρατα; Αυτό έχουμε μέχρι να μας βιάσει και εμάς δελφίνι.

    Αλήθεια το δελφίνι πως βρίσκει την τρύπα που πολύ άντρες δυσκολεύονται να βρουν;
    και λέγετε Καλιμούνης από την φύση στην κατάψυξη...ναι το ψάξαμε και αυτό

    και ναι έχω περισσότερη επαφή με την Ιαπωνική κουλτούρα, βοηθάει ό,τι μιλάω τη γλώσσα και οτι η καλύτερη μου φίλη είναι γιαπωνέζα "cause a friend in need is a friend indeed my japanese is better."

    Χαίρομαι όμως που δεν σε ενοχλεί και αν σε παρηγορεί έχω κολλήσει σε μια πίστη στο farm heroes saga..αυτο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....."οπως το να τον παιξεις μεσα σε χαρτονενιο ρολο τελειωμενου κωλοχαρτου" μου θύμησε έναν μαθητή, φίλου φιλόλογου, που την έβαζε στις γρίλιες και στους μεντεσέδες.... Εγώ νόμιζα ότι όλοι σας θέλετε μια υγρή ζεστή τρύπα, τα άλλα πλάσματα, απ'ότι ξέρω τουλάχιστον, (που διαθέτουν κάτω κεφάλι) αυτό κάνουν.
    Στις περιγραφές πάντως είσαι φοβερός.
    Κάντυ κρας και φαρμ χιρος παίζει και η μανα μου, και με νευριάζει όταν με πέρνει τηλ. και είμαι μες στον πανικό και ζητάει βοήθεια για να ξεκλειδώσει πίστα!! τελικά παίζουμαι πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή