Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΑΔΩΝ




   Ζούμε στην εποχή που η τεχνολογία μας έδωσε βήμα να μιλάμε κι εμείς πήραμε αυτό το βήμα και το κάναμε βάθρο, τοποθετώντας την γαμαωδέστατη προσωπικότητά μας πολύ ψηλά για να μας βλέπουν όλοι που λέμε τις μαλακίες μας. Όχι όλοι μας και όχι στον ύψιστο βαθμό. Μόνο όσοι είναι τόσο μαλάκες που real life τους έχει χεσμένους μέχρι και το ίδιο τους το σκατό. Αυτοί είναι που ανάγουν ιντερνετικά τους εαυτούς σε Μεγιστογαμώσταυρους Σοφούς του Ίντερνετ και που μιλάνε λες και όλο το απόσταγμα της Συμπαντικής Ενέργειας διασταυρώνεται στα Ημισφαίρια των Εγκεφάλων τους, γεμίζοντας με πανγαλαξιακή σοφία τα μέσα μαζικής δικτύωσης


   Μιλάω φυσικά για τους σοφούς του τουίτερ και τους κοπυπεηστάδες του FB που λαϊκάρουν ηλίθιες σελίδες όπως του σάπιου του Δαβίδ Αβραμίδη και γεμίζουν με σκουπίδια που δεν ήξεραν να τα εκφράσουν αλλιώς στο Χρονολόγιο σε τουί και Φμπ.


   Ας πάρουμε μερικούς τέτοιους θεόχαζους και μείνετε μαζί μου για να δείτε τι τραβάνε ακόμα και άνθρωποι που έχουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ κάποια άτομα στο λογαριασμό τους.


1) Από τουίτερ:
 Για όσους δεν ξέρουν, το τουίτερ είναι μια πλατφόρμα δημοσιεύσεων με όριο 140 χαρακτήρες. Οπότε πρέπει πολύ λακωνικά να επιλέξεις τι θα πεις. Όμως η ανθρώπινη ευρηματικότα στη μαλακία έχει ανέβει τέτοια επίπεδα που ακόμα και με μερικές λέξεις επιτυγχάνεται η απόλυτη διάβρωση και των τελευταίων υγειών εγκεφαλικών κυττάρων.

  • "τα μεθυσμένα μηνύματα είναι νηφάλιες σκέψεις"......ασγκρμπορμγγγγγαπααααωωωωμωααακιμουυυυ
  • "γουστάρω τις γυναίκες που συνδιάζουν οικογένεια και καριέρα χωρίς γκρίνια" ...έδεσα ψηλά κότσο κι έβαλα σίδερο να σιδερώσω, λογικά θα έρθει ο άντρας μου κατά τις μία από το καφενείο μεθυσμένος να με σαπίσει στο ξύλο
  • "όταν θες παράφορα μια θέση στον κόσμο κάποιου και δεν στη δίνει, μαθαίνεις να εκτιμάς τον δικό σου κόσμο, όσο κι αν σου αρέσει ο δικός του"...μμμμμ!!!...."φωτογραφικό" ποστ που βγάζει μάτι, τι κάνει νιάου-νιάου! Είναι μερικοί μαλάκες που η δική τους περίπτωση χρήζει ψυχιατρείου, όμως αυτοί νομίζουν ότι αυτό που ζούνε είναι ένα γενικότερο φαινόμενο και προσπαθούν να μαζέψουν φαβ (το like του τουίτερ) με το να ανεβάζουν βαθυστόχαστες μαλακίες. Θα σου πω εγώ τι είναι. Είναι η Ματούλα από Κορδελιό που είπε στο Μάκη να έρθει να μετακομίσει στο σπίτι του μέχρι να βρει δικό της -μούφα για να ρίξει μουνί στο Μάκη και να τον διπλαρώσει- αλλά ο Μάκης της έριξε άκυρο και τώρα η Ματούλα ρουφάει μύξα πάνω απ' το πληκτρολόγιο.
  • "έρευνες έδειξαν πως χάσαμε το δρόμο μας"....ο καπετάν-Προφανής (captain Obvious) ήρθε να μας σώσει με άλλο ένα τουί της συμφοράς, το οποίο είναι λίγο πιο καινοτόμο από το "καλημέρα στα αλάνια του fb".
  • "της αγάπης το μεθύσι φαίνεται στη νηφαλιότητα"....τουί επίσης γνωστό ως "ψάχνω ένα μουνί να κλάψω-δυο βυζιά για να πιαστώ".
  •  "είναι εκείνες οι σκέψεις που δεν μπορείς με κανένα να τις μοιραστείς"...σε φάση "υπάρχουν και κλανιές που δεν τις μυρίζεις" (κλάνει και μυρίζει).
  • "αυτή η χώρα που αγαπάτε δεν υπάρχει στο χάρτη"....παππού, πότε έφτιαξες τουί γαμώ το ξεσταύρι;
  • "άντε γαμηθείτε"....έτσι απλά, άντε γαμηθείτε...ΝΑΙ ΡΕ ξεκάπωτα σαν τα σκυλιά...
  • "ο έρωτας είναι εγωιστής"...κι ο πούτσος μου αγωνιστής/ακοντιστής/προπονητής. Στάνταρ είναι ο τύπος που πρόσφατα είχε κρεμάσει φανέλα στους αγώνες του έρωτα και τα πρωταθλήματα του ρομαντισμού, όμως πρόσφατα γνώρισε μουνίτσα που του τον έκανε σελφοκόνταρο, αλλά του ζητάει να ξυρίσει μουστάκι. "Αυτή, μέχρι και καράφλα θα σε βάλει να ξυρίσεις" του λέγαν οι φίλοι, αφού το μουστάκι το ξύρισε μέσα σε 3 πλανκ μετά που το Μουνί έδωσε εντολή.
  • "τώρα πια θαρρώ πως το φως φτιάχτηκε μόνο για ν΄ αντανακλάται από το φεγγάρι στο πρόσωπο και το κορμί σου καθως κοιμάσαι και σε χαζεύω"....κλασικό τουί βιαστόφατσας που παραμονεύει έξω από το δωμάτιό σου, μικρή μουνίτσα, ανεβασμένος πάνω στο δέντρο και κρυμμένος μέσα στη φυλλωσιααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαα(υστερικό γέλιο)ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ(ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ)ΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ο τύπος φαίνεται πως δεν την παλεύει αφού είναι ο μόνος άρρεν που είδε το Twilight και του άρεσε.
  •  "Συντηρητικός είναι ο άντρας που αρνείται τη συναισθηματική ολοκλήρωσή του γιατί έχει καλουπωθεί στα αντρικά πρότυπα της κοινωνίας"....εντάξει, γυναίκες έχετε καταντήσει αηδία πια με αυτές τις πίπες. Τον γνωρίζεις και μαθαίνεις σύντομα ότι αυτός είναι-δεν αλλάζει, αλλά μένεις μαζί του και του γκρινιάζεις βισματώνοντας κατευθειαν τις ανασφάλειές σου πάνω στ' αρχίδια του. Άμα αλλάξει τότε "δεν είσαι αυτός που γνώρισα, παλιά έστιβες την πέτρα"....ε α και γαμήσου.
  • "θέλω να κοιμηθώ 32 μέρες"....καλά βρυκολακιάσματα τις νύχτες εκτός αν δουλεύεις βραδινό σεκιούριτυ σε εργοστάσιο



Πάμε και στο Fb:

  • "Τα πιο ωραία "θέλω" είναι τα αμαρτωλά, τα άλλα είναι λίστα για ψώνια"....<<-θέλω μια από αυτές τις καυλερές τυρόπιτες του φούρνου μας>>, <<ναι, αλλά δεν θα προτιμούσες να γαμήσεις ένα μουνί!>>, <<-δεν ξέρω ρε φίλε, είναι πολύ νόστιμες αυτές οι τυρόπιτες>>
  • "Κάποιες φορές πρέπει να ξεχνάς τι νιώθεις και να θυμάσαι τι αξίζεις"...κοινώς, γίνε λίγο πιο εγωιστικό καθαρματάκι, ναι (!!!) μπορείς!!! Διαιώνισε αυτό το φαύλο κύκλο του "με πλήγωσε η πουτάνα η πρώην-θα κάνω τη ζωή μπουρδέλο στην επόμενη".




   Αυτό ήταν και σήμερα το άρθρο.
Είστε ηλίθιοι, δεν είναι κάτι καινούριο, απλά μην κάνετε τη βλακεία περισσότερο γνωστή απ' όσο χρειάζεται γιατί υπάρχουν πάντα κακοπροαίρετα κωλόπαιδα έτοιμα να βρωμίσουν τα λεγόμενά σας με ηχηρούς σαρκασμούς.

Όποιος θέλει αφήνει σχόλιο, όποιος δεν θέλει, ζμπούτσα του φυσικά, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Υπάρχει επίσης και το chat πάνω δεξιά για να τα λέτε.











21 σχόλια:

  1. Ελα παρε κι ενα καλο.."Τις καλυτερες συζητησεις τις κανω μονολογωντας" η
    επιστημονικη εκφραση του βαδιζω και παραμιλω..:):)

    Βρε Χωστηρα και οσοι διαβασετε τελος παντων το σχολιο μου...μια απορια
    εχω..ξερετε κανεναν να πηδηξε με τετοια η καμια να βρηκε αντρα..??!!!??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΧΤΗΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΡΩΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΘΟΣ).

      ATREIDES

      Διαγραφή
    2. @Μέδουσσα, το ίντερνετ είναι ένα αχανές σύμπαν απείρων πιθανοτήτων και κρίσιμων στιγμών όταν είσαι ηλίθιος και ευάλωτος. Μια χλαπάτσα από τη ζωή και τσουπ...βλέπεις γραμμένο που μοιάζει σαν ο φτερωτός θεός ξερνούσε την ώρα που φιλοσοφούσε....πολλές (κυρίως γυναίκες την πάτησαν έτσι και έκαναν τον Αβραμίδη μάγκα καθώς και κάθε λογής χαζοαντιγραφέα.
      Όσο αφορά τις γυναίκες, εκεί έχουν πλεονέκτημα, διότι είναι εκ φύσεως ευσυγκίνητες γαϊδούρες (πολλές,όχι όλες) και ειδικά αν φάνε φόλα και είναι κάτω των 25 χρονών. Εκεί είναι τότε που την ακούν Κρισναμούρτι του πέοντα

      @Ατρείδη, τα είπες όλα

      Διαγραφή
    3. Ειπα κι εγω....

      Atreides συμφωνω με Χωστηρα τα ειπες ολα και συμπληρωνω, η
      παρενθεση σου ολη η φιλοσοφια!

      Χωστηρας..."Εκει ειναι που την ακουν Κρισναμουρτι του πεοντα"..
      υποκλινομαι..!

      Διαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ).

    ATREIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλτατε, δεν έχεις δίκιο. Το "άντε γαμηθείτε" είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Θα βάλω να το σκαλίσουν στον τάφο μου. Αλλά κατά τ'άλλα...τι είπε ρε το άτομο απ'το Ντουάιλαϊτ; Αυτό είναι στάτους για αυτόματα περιοριστικά μέτρα. Θα έπρεπε να τονε παρακολουθούν ήδη δέκα πράχτορες του FBI, της CIA και του ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμα για κάθε "άντε γαμηθείτε" στα όσια-μύδια δίναμε ένα σεντ φόρο θα 'χαμε ξεχρεώσει.
      Και στο κάτω-κάτω αντί να κάθεσαι να κάνεις το attention whore, μπορείς να βγεις έξω και να αποδείξεις το "άντε γαμηθείτε" υποστηρίζοντάς το έμπρακτα αντί να μυξοκλαίγεσαι στο πληκτρολόγιο εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα) και τα υπόλοιπα παιδάκια με άτιτσουντ κέτσι.


      αααα....σουπω, αυτός ο τύπος έχει στάνταρ βιάσει με τη χούφτα του ακόμα και τη χούφτα του

      Διαγραφή
  4. Ακόμα δεν έμαθες ότι όταν ανοίγεις τα σόσιαλ μίδια πρέπει να έχεις ένα κουβά πρόχειρο δίπλα σου;

    Πάντως αλήθεια, είναι τόσοι πολλοί που γράφουν αυτές τις πίπες και πραγματικά καμιά μέρα θα ανοίξω το φβ σουρωμένος και θα αρχίσω να απαντάω σε κάθε μία από αυτές τις πίπες. Θα μείνω με 50 άτομα βέβαια αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και να ναι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι θέλεις να είναι το Φμπ σου; Συναυλία στο Γουέμπλει και να μυρίζεις ένα συνοθύλευμα κλανιάς και εμετού;
      Λίγοι και καλοί αδερφέ. Εγώ σε λίγο ξεκινάω πάλι το μηνιαίο καθάρισμα. Μ' αρέσει να έχω το φβ τακτοποιημένο και μυρωδάτο

      Διαγραφή
  5. Μερικά όμως είναι χαριτωμένα. Όπως αυτό που έλεγε: Μου βγαίνει η κούραση της Β Γυμνασίου. Ή το άλλο που έλεγε: Έκαναν τη Πρωοψάλτη υπουργό πολιτισμού με τη Χαβάη, άντε να κάνουν και τον Γιοκαρίνη υπουργό Υγείας με το σε γνώρισα στο Ικα. Αλλά μάλλον δεν αναφέρεσαι σε αυτά, αλλά στα πιο ψαγμένα. Μερικές φορές η κατατετρεγμένη καρδιά θέλει να εκφραστεί. Υπάρχουν κι αλλοι τρόποι βέβαια. Όπως λίγο σέρφινγκ. Πότε θα σε περιμένουμε στα νερά της Αττικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαφώς και δεν αναφερόμουν στα έξυπνα και αστεία αλλά στα καταθλιπτικά που ακούς σε γραμμές υποστήριξης αν είσαι αναποφάσιστος αυτόχειρας.

      Στα νερά της Αττικής, αν έρθω, δεν θα είναι τώρα γιατί είμαι λίγο καρφωμένος εδώ. Θα δείξει.
      Κάτσε πρώτα να δαμάσω τα ντόπια κύμματα και βλέπουμε!

      Διαγραφή
  6. Νομίζω ο πιο τραγικός είναι αυτός με το φως, το φεγγάρι και τον τύπο που χαζεύει τη γκόμενά του όταν κοιμάται. Δηλαδή δε σου φτάνει όταν είναι ξύπνια ρε μπαγάσα; Τη βρίσκεις με το να της δίνεις υπνωτικά;
    Επίσης θέλω να γνωρίσω τον υπεύθυνο του ερευνητικού κέντρου που διεξήγαγε τις έρευνες που δείχνουν ότι έχουμε χάσει το δρόμο μας. Τέτοια σπουδαία συνεισφορά στην επιστήμη πρέπει να επιβραβευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νομίζω ότι ο πιο τραγικός απ' όλους είναι όλοι.

      Βαριούνται τα μαλακισμένα να γράψουν κάνα βιβλίο και ξεπατικώνουν ό,τι μαλακία βρίσκουν, βαρύνοντας το ήδη ταλαιπωρημένο ίντερνετ....όταν θα πέσει κι αυτό θ' αυτοκτονήσουν ομαδικά από ένα γκρεμό που θα γράφει μια μαγική λέξη:
      "προβληματισμός"

      Διαγραφή
    2. Πρώτα θα κάνουν προσευχή στο Δαυίδ Αβραμίδη, τον προστάτη των αντιγραφέων και κλαψομούνηδων. Στάνταρ.

      Διαγραφή
  7. Πόσο κόσμο έχω διαγράψει (κυρίως δεσποινίδες) που ουσιαστικά έκαναν σπαμ την κ(λ)άψα τους - γκρίνια, μόνο και μόνο για να μην τις βρίσω και παρεξηγηθούμε; Πολύ. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκαν που τους/τις διέγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, όχι δεν πρόλαβαν να παρεξηγηθούν γιατί λογικά θα αυτοκτόνησαν κάνοντας μακροβούτι στο κλάμα του μουνιού τους.
      Μπλοκάρεις και τον αναπαραγωγέα (κοινοποιητή-φίλο) και την πηγή (σελίδα που κοπυπεηστάρουν)

      Διαγραφή
  8. είναι ευκολότερο να ρίξεις μπυρινικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμία μπύρα χυμένη στα ρουθούνια των ηλιθίων, κανένα μπυρομπούκαλο δεν θα χαραμιστεί για να ανοίξει το κούφιο κεφάλι καμίας τετοιας δυσλειτουργικής αμοιβάδας

      Διαγραφή
    2. Μπυρομπουκαλα γεματα παγωμενο ξερατο μετα απο λογο του κασιδιαρη βολευει ;

      Ταυρος. Συγχρονισμενος με την προεκλογικη περιοδο.

      Διαγραφή
  9. Ποιος είναι ο Δαυίδ Αβραμίδης????

    Κάποτε έβλεπα πολλά σαν αυτά που περιγράφεις. Μα, είπαμε, γίνεται επιλογή βάσει των like και των σχολίων σου. Οπότε εκείνη τη στιγμή νομίζες πως τους κοροϊδεύεις μα συμμετέχοντας τους κάνεις μέρος του κόσμου σου αφού θα σου τους επιλέγει κάθε φορά που ανοίγεις.
    Βέβαια.. σου δίνει θέμα για το blog― ενώ εμείς περιμένουμε τα αυτοβιογραφικά για το πώς πέρασες το καλοκαίρι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή