Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΏΝΑ

   Μάγκες σας χαιρετώ από το Τρολλιστάν, την επίσημη πατρίδα της σούργας, της μούργας και της φλοκοπιτσίλας.
Αυτή είναι η ανάρτηση που όλοι περίμεναεμόνοέναάτομοδυστυχώς όμως για καλή μας τύχη θα την απολαύσετε όλοι!!
Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην Elenh που έριξε την ιδέα. Η Elenh που μπορεί να μην είναι στο κλαμπ των illumiγάτοι, αλλά είναι η παλαιότερη σχολιάστρια εδώ και έχει κερδίσει το άτιμό μου το ρισπέκτι.


   Συνήθως τα λεξικά είναι υπό μορφή "λέξεως-εξήγησης", το οποίο όμως είναι τόσο βαρετό, όσο και άχρηστο και δεν συμβάλλει καθόλου στην εξέλιξη της επικοινωνίας, αλλά μας ρίχνει στ' απογαμήδια της μογγολίζουσας νεοναζιστικής διαλέκτου.

   Όσοι με ξέρουν (κανένας) έχουν καταλάβει ήδη ότι όλες τις καινούριες λέξεις που έριξα σαν φλοκοβόλο στις σελίδες του blogging, τις χρησιμοποιώ ήδη γι' αυτή εδώ την ανάρτηση. 
     Όχι όμως επειδή είμαι μπροστά, αλλά είμαι ο καλύτερος γλωσσοπλάστης που ξέρω μετά τον Σέξπιστολς των Άγγλυ. Ο ίδιος ο Κάρολος από το Χέσετον της Ugly-ass είπε κάποτε:
"Τρία χρόνια διαβάζω αυτό το πουτσαναριό τον Χωστήρα, και τόσο γκέιτζ για άλλο ξεβρακοφόρο δεν έχω ματαπάθει".
Βέβαια, ως γνωστόν, το Χέσετον ανήκει στην κομητεία του Κλάσονσάιρ που είναι διάσημη για την κουλτούρα και την πεοκεντρική της σκέψη.

   Είμαι ο Ιστοκράτωρ των 7 Βασιλείων, απαράμιλλος στα πάντα μου και στα κοάλα μου. Ακλόνητος και βασταγερός σαν τσαμπί αρχιδοστάφυλα που μοιράζει στον κόσμο τις τρεις αρχές της Γαλλικής Επανάστασης: 
Εγκαλιτέ-Φρατερνιτέ-Μπουτσολιτέ, που κάποτε ο ίδιος ο Ναπολέονδας ο Βοναπάρτηνα Αποπίσω είχε διακυρήξει και μετά τον πιτσοβόλησαν μέχρι θανάτου στο Vater-Lo ή σε κάποια άλλη λατίνα τραγουδίστρια.

   Οι περισσότεροι με κόψατε για μεγάλο ζεπρεμιέ του ελληνικού τουρισμού. Η αλήθεια όμως είναι πιο σκοτεινή και πιο αποτρόπαια.
Δεν θα ξεχάσω πόσα "μποντζόβι σενιορίτα" έχω πει....
Και τι αντιμετώπισα; Χυλόπιτα, χλεύη και σαρκασμό. Ο εντεροσέξουαλ μέσα μου δεν μπορούσε να χωνέψει τόση αρνόπιτα.

   "Θα γίνω νίτζας ρε πουτάνες" είπα και άρχισα από τα χαμηλά. Στην αρχή την έπεφτα σε ζευγάρια-φαλαινάδες που ερχόταν Ελλάδα για να ζήσουν το greek-dream, αλλά όντας ξανθός-πρασινομάτης δεν ψηνόταν για περίεργα συμπλέγματα....και άλλωστε που να βρω πρόχειρο ενυδρείο για τέθοια;
   Μετά πήγα στις ρωσίδες, αλλά δεν ήξερα τη γλώσσα και ο διάλογός μας κατέληγε σε "σκατατρούφνια-σένκιου βέριε ματς".

"Σιγααααά μωρή Χαβγιάρη", ψιθύριζα από μέσα μου "....ΓΚΑΡΓΙΟΛΑ ΧΟΣΕ ΚΟΥΡΒΑ".

Με κάνανε και ένιωθα σκατά....γιου σάλαμπαμπίτς...δεν θα το έβαζα κάτω.

Η τύχη ευτυχώς είναι γυναίκα και χαμογελάει στον πιο αποφασιστικό, όπως έδειξε και στον Παμπλέξη Τσιγγλέσιας.
Τρολογκαβλέτες και νίτζοπεσίματα.
Ο Στέλιος Καβατζίδης δούλευε ασταμάτητα ώστε να μην ξεμείνω ποτέ από γυναίκα....κι όμως ξέμεινα. 

    Κι ήταν μια πολλή δύσκολη εποχή...μια πολύ δύσκολη περίοδος που η μπογιά μου είχε περάσει και η μούφα πρεμιέρα (και καλά δεν έχω ξαναδεί γυναίκα σαν κι εσένα) δεν περνούσε με την καμία.....αφού φαινόμουνα τότε ότι ήμουνα μια λιγουρόφατσα άνω των 30 και χωρίς μέλλον στην, ολοένα και πιο ανταγωνιστική βαριά βιομηχανία του ελληνικού σεξοτουρισμού.
Ήμουν πλέον σαν ένας τσαλαπετεινός ανάμεσα σε στρουθοκάμηλους με κλαρινοshirts και μπιτάκια και μια απόπειρα να γίνω κι εγώ σαν χαλασμένο μοτοσακό με φωσφοριζέ χαϊμαλιά έφερε τον κολλητό μου στα όρια του ξαφνικού θανάτου από νευρικό γέλιο. Κάπου ανάμεσα στις αναρροφήσεις να μαζέψει τα σάλια και τις μύξες του και να κρατάει τα πατσόκοιλά του ήταν ένα "χαχαχαχαα μπράβο μαλάκαχαχαχαα είσαι πανευρωπαηλίθιος, Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟΣΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ".


Δεν το άντεξα, ο εγωισμός μου δεν ανεχόταν τόση ξεφτίλα....σχεδόν τόση όση που γράφω αυτά στην ανάρτηση αυτή.


....και μετά ήρθε και με ξέθαψε το μωρό!!

        


8 σχόλια:

  1. Είσαι ο πανευρωπαηλίθιος κι ο πορτοκαλύτερος μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφημηση ΔΥΟ ελληνικων προιοντων σε μια μονο προταση. Σε λατρευω.

      Ταυρος. Ατενιζωντας το success story του Σαμαρα.

      Διαγραφή
  2. Και μετά τι;
    Για λέγε, για λέγε.. γιατί ε΄χουμε χάσει πολλά επεισόδια.
    Καιρό είχαμε να διαβάσουμε εξομολογητικά σου (κατ' εμέ τομεύς στο οποίο δια-πρέπει-ς και πρέπει να τον προτιμάς συχνότερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. agaphmene se olous xwsthra,petaxa apo th xara mou,diavazontas thn anarthsh.se efxaristw gia thn afierwsh.perimenoume oloi ,opws katalavaineis,to meta.kalo vrady xwsthrako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή