Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

INTERMEDIO 2



Μέχρι να ετοιμάσω το επόμενο άρθρο με θέμα "το Μεγάλο Λεξικό του Χωστήρα", το οποίο το αφιερώνω στην Elenh και το οποίο θα σας διασκεδάσει αφάνταστα (#desmefsi), θα ήθελα να με διασκεδάσετε κι εσείς λίγο.

Θα ήθελα να μου πείτε για την πιο καβλερή γειτόνισσα/γείτονα (άνοιγμα προς το γυναικείο κοινό) που είχατε ποτέ. Σε οποιαδήποτε χώρα κι αν ήσασταν ή είστε. Ακόμα κι αυτό το καβλάκι ήταν στο διπλανό δωμάτιο ξενοδοχείου και ξέρατε ότι στήνει αυτί την ώρα που εσείς ξεσκίζόσασταν με τον/την σύντροφό σας (άνοιγμα στην Αριστερά), ακόμα κι αν είχατε ματώσει κόκα μια γραμμή κόκκινη (άνοιγμα στην αποπροσανατολισμένη Δεξιά) και φοβόσασταν μην σας ακούσουν (άνοιγμα προς την κανονική "Δεξιά").

Τέλος πάντων.....ένα άτομο που ξέρατε ότι μένει κοντά, θέλατε να του ρίξετε ένα έξαλλο καβλίδι αλλά οι κοινωνικές συμβάσεις και το γεγονός ότι είστε κότες λυράτες δεν το επέτρεψαν.Θέλω γαργαλιστικές λεπτομέρειες, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα

49 σχόλια:

  1. Εμένα σε όλη μου την οικοδομή μένουν γριές και γέροι. Γαμώ την καταδίκη μου δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ θα ξαναφήσεις σχόλιο σε τρία χρόνια

      Διαγραφή
    2. Τρια χρονια με γριες και γερους ;

      Δεν που δεν, δεν ππαει και στο Θιβετ για διαλογισμο μπας και δει το φως ;

      Μπορει να γυρισει οπως εκεινος ο μοναχος απο το Hangover. Και αν εχει εστω και λιγο μυαλο θα φερει και εικονες γκιφακια και βιντεακια απο το σκοραρισμα.

      Διαγραφή
    3. Ποια τρία; Είκοσι συν άλλα τρία. Γαμώ την ώρα και τη στιγμή που δεν έβαζα στο μηχανογραφικό Αθήνα, Πάτρα, Κομοτηνή, Κωλοπετεινίτσα, οτιδήποτε εκτός απ'το σπίτι μου.

      Διαγραφή
  2. Οταν λέμε κοντά...να στο πάω στο μισό μέτρο? Να κοιμάσαι με την μία και να είναι όλα τζετ και στο κάτω κρεβάτι ακριβώς (από αυτά που είναι συρόμενα ένα με το πάτωμα) να κοιμάται η κάτα 1.5 χρόνο μικρότερη αδερφη και να σου χει αρπάξει το χέρι και να στο πιπιλάει...να σε χει κάνει τούρμπο και το πράγμα να χαλάει στο κακό τάιμινγκ, τις λεπτομέρειες και τις φλασιές και τα mind games που σκάνε και στους δύο "ενόχους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι το υλικό που θέλω!
      Άμα το συνεχίσεις κιόλα...

      Διαγραφή
    2. Σε ειχε κανει τουρμπο η αδερφη σου η το εταιρο εργαλειο ; Ποιος/α εφταιγε που δεν εδεσε το γλυκο ; Το φλας ποσο εντονο ειναι οποτε το τρωγατε ; Στα Mind games παιχτηκε καθολου scull fucking ;

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ; Δεν υπαρχουν διαστροφες οταν συμφωνουν και οι πεντε.

      ......


      .....



      ......


      Και ποσταρουν εικονες με τα κειμενα τους γιατι βαριομαστε να διαβαζουμε. Και γιατι δεν εχω πειστει οτι εισαι αγορακι η κοριτσακι.

      Διαγραφή
  3. Ειμαι περιεργος αν το γυναικειο κοινο σου ειχε καβλερη γειτονισα.σε οποιαδηποτε χωρα ηταν η ειναι. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ προσανατολισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένω και από το γυναικείο κοινό να δώσει κατάθεση αλλιώς όλο αυτό εδώ είναι απλά μια συναγωγή ψώλων-αυνανιστών που περιμένουν να τους δείξω το δρόμο προς την αυτοϊκανοποίηση

      Διαγραφή
    2. Μετα το γκευ τσικεν του Μεγιστου, τωρα στον Χωστηρα μας το νεο συγκλονιστικο παιχνιδι που θα συγκλονισει τις Μαζες και θα φερει νεο Λαο στις αγκαλες μας.....

      SOGGY BISCUIT.

      Διαγραφή
    3. πες μου ότι έπαιξες gay-chicken!!!

      Όσο αφορά το νέο λαό, η πρόθεση ψήφου δείχνει ότι περισσότεροι γκέυ απ' ότι γυναίκες προτιμούν το ocelebritis. (υπουργό θα με κάνει ο Τσίπρας με τέτοια ποσοστά)

      Διαγραφή
    4. Ερωτηση παγιδα !!!

      Αν πω ναι γινομαι αυτοματα gay η "περιεργος" στην χειροτερη.

      Αν απαντησω ναι πως επαιξα κερδιζω κονκαρδα gay pride και στην χασουρα τι σερτ με τη φωτο μου να ξερναει.

      Αν δεν απαντησω (η απαντησω πως εχασα) γινομαι αυτοματα χρυσαυγουλι και μισανθρωπος.

      Εισαι ενας πουστης εσυ..... Σου αξιζε να σε κανει υπουργο ο Τσιπρας μονο και μονο επειδη δεν παραδεχεσαι για το αν επαιξες εσυ πρωτος gay chicken.

      Διαγραφή
    5. ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΡΙΠΑΓΙΔΟ:αν απαντήσω ότι δεν κωλώνω να παίξω γκέι-τσίκεν ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ χωρίς το τσίκεν, ισχύουν όλα αυτά που είπες για μένα;

      Διαγραφή
    6. Δεν εχεις και ουτε προκειται κατι που σε κανει μεγαλυτερο πουστη και αξιο για την Ελληνικη προθυπουργια.

      Πρωτον θα ειχες κανει ηδη περιγραφη στο ποστ την περιπετειεα μαζι με την προκληση που εβαλες σε ολο το κοινο σου. Περιμενεις ολους τους αλλους να κανουν τα δικα τους. Οι γυναικες μας κοιτανε τρομαγμενες απο την αιδια και δεν περιμενω πλεον να μαθω τι εκανε η Μαρια με την καβλερη γειτονισσα.

      Και για αυτο φταις εσυ.

      Δευτερον δεν θα εκανες υποθετικα θετικες απαντησεις σε προκληση επειδη σε στριμωξα στη γωνια. Δεν ημαστε σε φυλακες ουτε κλειδωθηκαμε μηνες στο καραβι και κατα συνεπεια δεν προκειται να σου τον σφυριξω απο τον κωλο οταν πεσει απο το σαπουνι.

      Αβε. Το σπιτι του Τσοχατζοπουλου σε περιμενει. Η γκαρνταρομπα εχει V κομμενα και ραμμενα για την αφεντια σου.

      Διαγραφή
    7. βαριές οι κατηγορίες εις βάρος μου....ξέρεις ότι δεν μπορώ να γράψω για γειτόνισσα γιατί θα πέσει παντόφλα-mjolnir και θα γράφουν για το πιο άγριο φονικό πάθους (είμαι γεννημένος να προκαλώ πάθη) με τον πιο γελοίο τρόπο (σίγουρα ο θάνατός μου θα είναι τόσο αστείος που θα μνημονευτεί στους πιο ηλίθιους τρόπους να πεθάνεις) και το 'χει η μοίρα μου πλέον να είμαι πιστός στη σύντροφό μου και τραβάω κόκκινες γραμμές εδώ (όχι σαν του Θεοδωράκη ή του Καμμένου, αλλά τις άλλες τις κανονικές).

      Τώρα όσο αφορά την πουστόκοτα.....εκεί υπάρχει μια περίεργη ιστορία σε ένα κλαμπάκι που έπαιζε πριόνια και ήμουν με κολλητό που για να μου μιλήσει κολλούσε τη μουσούδα του στ' αυτί μου να τον ακούσω (η βαρυκοήα σε κάνει γκέυ). Ήταν τρομαχτικό το γεγονός ότι παραλίγο να τραβήξω γλωσσόφιλο στον Αρκούδα και από τότε δεν ξαναβγήκα χωρίς να περάσω τ' αυτιά μου δυο πακέτα μπατονέττες

      Διαγραφή
    8. Προεδρε, οσο εσεις μιλαγατε εγω ημουν στις τουαλετες και εκανα review τις Glory holes του μαγαζιου.

      Με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο.

      Διαγραφή
    9. Είναι δηλαδή αποδεκτό από το αίσθημα να χαμουρεύεσαι με κολλητό στο παρελθόν ακόμα και αν είναι τόσο γελοίες οι περισστάσεις που να σε παρεξηγούν ολοι αλλά αν αφηγηθείς τι έκανες με γειτόνισσα είναι φάουλ στα μάτια της κοπέλας σου επειδή..... τι ;

      Θα τσαντιστεί επειδή δεν τα κάνεις μαζί της ;

      Παρατήρηση #1: Μάλλον τα κάνεις αν παίζεις σωστά.
      Παρατήρηση #2: Μπορεί να ζηλέψει και θα σου τα ζητήσει η ίδια.

      Απο την άλλη πλευρά ισχυει το ίδιο και για αυτην. Ειναι το άθροισμα των συντρόφων που είχε μεχρι τωρα. Θα έχει τουλάχιστον δοκιμασει καποια πραγματα που δεν τα κάνει μαζί σου.

      Εχεις δώσει δικαιολογίες για να μην σε εμπιστεύεται να χειριστείς αυτό το θέμα ; Η απάντηση δεν σε νοιάζει τι εκανε με αλλους αντρες θα είναι ψέμα και το ξέρεις κατά βάθος. Δεν είχες πρόβλημα να περιγράψεις σκηνικό κατα φαντασία gay chicken με εσενα πρωταγωνιστή ( το οποίο δεν αποκλείεται να διαβάζει η κοπέλα σου ) και θες να μου πείς οτι κολλάς να μάθεις και ισως να τα δοκιμάσεις κιολας ;

      Διαγραφή
    10. δεν ξέρω ρε, τι να σου πω....βαριά ερωτήματα και δεν έχω πιει ακόμα καφέ

      Διαγραφή
    11. Να σε δω Κούγια με τακουνιά αριστερη εξτρεμ. Η Παντοφλα Γαρ Εγγυς αν δεν προσεξεις.

      Ταυρος. Κοπανωντας μυγες.

      Διαγραφή
    12. ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΑΥΡΑΡΑ;!;!;!

      Διαγραφή
    13. ΧΩΣΤΗΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    14. με μια λοβοτομή κι δυο ακρωτηριασμούς στα γόνατα, γίνομαι

      Διαγραφή
    15. Και τακούνι στο δύξα πατρύ. Ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει τακουνιά.

      Α, και γυναίκες που σου ρίχνουν ένα κεφάλι. Σου ριχνουν ένα ;

      Διαγραφή
  4. Δε ξέρω σε ποιες γειτονιές μένουν οι καβλερές γειτόνισσες αλλά εγώ το πιο καυτό που έχω δει στη γειτονιά ενώ άπλωνα τα ρούχα, ήταν ένας τύπος που μένει απέναντι που το ένα βράδυ είχε μια γκόμενα και φασώνονταν στο μπαλκόνι βάζοντας το χέρι μέσα στο παντελόνι της μέχρι που σχεδόν έφτασε γάμπα από το χούφτωμα. Μπήκαν μέσα βγάζοντας τα μισά ρούχα στο μπαλκόνι και τα πατζούρια κλείσαν για να εξάψουν τη φαντασία μας για το τι γίνεται μέσα. Η επόμενη βραδιά όμως, η αμέσως επόμενη είχε περίεργη έκβαση. Ο τύπος είχε ανέβει level και είχε γίνει ο γαμιάς της γειτονιάς στα μάτια μου. Παρόλαυτα το επόμενο βράδυ είχε αγοροπαρέα. Το φάσωμα επαναλήφθηκε με έναν άντρα λοιπόν το ίδιο σθεναρά, (αυτή τη φορά μέσα στο δωμάτιο αλλά με ανοιχτές κουρτίνες...)
    Έκανε 5 μέρες να μου ξανασηκωθεί.
    Ο ράμπο της γειτονιάς, ο ταρζάν των τσιμέντων, ο άρχοντας της κάβλας, ο γαμάτος γείτονας, το καβλί που αλωνίζει, ο καβλοκίνητος τύπος, ήταν πολλαπλών σκοπών και ορέξεων.

    Περί ορέξεως κολοκιθόπυτα φυσικά αλλά εγώ θα προτιμούσα να παίρνω μάτι με παρτενέρ "τύπισσα με τα σγουρά μαλλιά"

    Και τώρα θα μου πεις : ποιος στο πούτσο όμως νομίζεις ότι είσαι isocratis που θα κάνεις και παραγγελιές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως δεν κρατησες αποδεικτικα απο την τραγωδια.

      ......




      .....




      .....


      Κρατησες ;

      Διαγραφή
    2. Ισοκράτη, θυμάμαι το πρώτο άρθρο που έγραψες το οποίο ήταν "πιο πεντακάθαρη τσόντα-σε προσέλαβε ο Σειρηνάκης"

      Διαγραφή
    3. Άσε με Χωστήρα, γιατί άλλο είχα στο μυαλό μου και άλλο βγήκε. Έλεγα να βγάλω όλα τα εσώψυχα μου, να βοηθήσω τον Σάντα Πίτερ γράφοντας ο ίδιος και με κάθε λεπτομέρεια το κατηγορητήριο που θα μου κοστίσει την είσοδο στον Παράδεισο...
      Βέβαια τα Ιλίσια πεδία δεν έχουν φύλακα για μένα οπότε θα βρω μέρος να πάω...!

      Και τέλος πάντων για να μη ξεφεύγω εκεί που έλεγα να περιγράψω εξομολογηθώ από το πιο αθώο φλερτ με τη φουρνάρισα ως το πιο καυτό κέρατο με τη κουμπάρα χωρίς να λογοκρίνω τυχόν περιπτύξεις που ξεφεύγουν του φυσιολογικού στα πλαίσια του πανηδονισμού που με ταλαιπωρεί εγκεφαλικά, συνέβει κάτι το απροσδόκητο.

      Ερωτεύτηκα.

      Και έχω μείνει τώρα χλεχλέμπουρας (λέξη για το λεξικό σου) να περιμένω τι θα γίνει με τη γκόμενα, αν θα αποφασίσει να ρίξει κανά βλέφαρο προς τα εδώ να χαρώ λίγο.

      Έχω καεί, το ξέρω.
      Σε ένα επόμενο άρθρο θα γράψω τα συμπτώματα που ορίζουν τον απόλυτα ερωτευμένο άντρα.

      ΥΓ. Η μαλακιά είναι ότι έχω πρόχειρα γραμμένες -αλλά θέλουν λίγο δουλειά-κάτι καλές αμαρτιούλες που θα μου χαρίζαν αυτή τη... Συνεργασία με τον Σειρηνάκη....

      Διαγραφή
    4. Όχι, κανένα αποδεικτικό δε κράτησα απο τη τραγωδία. Άλλη φορα, αν ξαναδώ όμως, θα το απαθανατίσω για όλους τους άπιστους θωμάδες

      Διαγραφή
  5. Η πιο καβλερή γειτόνισσα ήταν ενός φίλου μου όταν σπούδαζα. Ημασταν σπίτι του και χτυπάει την πόρτα, ανοίγει ο φίλος μου και ήταν αυτή με το σορτσάκι και ένα ξώβυζο μέχρο τον αφαλό και ζήτησε................ ζάχαρη. Ζάχαρη ρε μαλάκα, λες και ήμασταν σε ταινία χαχαχαχαχα. Ναι, τη γάμησε ο φίλος μου κάποια μέρα.


    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πικς αλλιως δε συνεβη ποτε. Γκιφακια ευπροσδεκτα.

      Διαγραφή
    2. http://smutty.so.clients.cdn13.com//media_smutty/d/e/n/c/b/dencro88-2ttfm-2cbac2.gif

      Μουαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Αντρακι, μαλακιες λεμε τωρα ; Saved for posteriority. Μαζι με οτι αλλο απο cuckold porn εχω.

      Αιωνια μου η μνημη σκληροπυρηνικη αδιακριτη και πανω απο ολα πληθωρικη.

      Διαγραφή
  6. Θα σου πω τους επόμενους μήνες. Κάτι έχει πάρει το ματάκι μου και κάτι έχει πιάσει το αφτάκι μου εκεί που μένω τώρα. Αλλά ακόμα είναι νωρίς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις χρονο να κρατησεις εικονες και γκιφακια απο την υπερπαραγωγη. Βιντεακια ειναι καλοδεχουμενα αρκει να ειναι καλη η ποιοτητα.

      Διαγραφή
  7. Είχα που λες στο προηγούμενο σπίτι, το παλικάρι του τρίτου ορόφου. Κουκλί σωστό και καλό παιδί, δυστυχώς ή ευτυχώς γίναμε μόνο 2 καλοί φίλοι διότι ήτο str8...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορουσες να του δειξεις εικονες των προην για να του δειξεις οτι εισαι εμπειρος και ξερεις τι κανεις. Και μετα να γινει και αυτος μια ακομα εικονα σαν ολες τις αλλες

      Διαγραφή
    2. Τρεμένς αυτός είναι ο μόνιμος καημός του σύγχρονου γκέυ άντρα. Δεν πειράζει. Μπορεί να σε συστήσει σε άλλους "στρ8" φίλους του!

      Διαγραφή
    3. Αν ειναι ενστολοι χρειαζομαστε φωτο στον φυσικο τους περιβαλλον να μελετησουμε βαθμους πειθαρχιας και αυταρχικοτητας.

      Αφησαμε εκρεμμοτητες απο το τελευταιο ποστ και χρειαζεται να κανουμε follow up. Κρεμονται πολλα σε αυτο το θεμα. Παπαρια θα μου πεις αλλα θελω να μου πεις ειλικρινα: Σου αρεσουν μισες ; Δουλειες.

      ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    4. Α Χωστήρα, δεν χρειάζεται, τους βρίσκω μόνος μου!

      Διαγραφή
  8. xwsthrako prwth fora mou afierwnoun arthro,efxaristw ta mala kai
    poly xairomai.twra oson afora tous geitonous,asta na pane.oi misoi geroi ki oi ypoloipoi barbades kai den anaferomai ws pros thn hlikia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε Ελενίτσα φταίει που οι περισσότεροι μπλόγγερ είναι οι άλλοι πολύ κωλόπαιδα, όχι εγώ (!!!). Ούτως ή άλλως είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την πιο παλιά μου αναγνώστρια!

      Διαγραφή
  9. Λοιπόν, δεν θυμάμαι κάποια κάβλα γειτόνισσα αλλά θυμήθηκα ένα σκηνικό που ίσως ταιριάζει λίγο στο θέμα της ανάρτησης (έστω ξώφαλτσα).
    'Ημουν στο εξωτερικό για λάιβ με τη μπάντα μου και μας φιλοξενούσαν σε ένα σπίτι 3 κοπέλες. Η μία κοπέλα έλειπε οπότε εγώ και ο ντράμερ κοιμηθήκαμε στο δωμάτιο της. Στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο κοιμόταν η μία από τις άλλες δύο κοπέλες που είχε δείξει να με γουστάρει.Το θέμα της ιστορίας όμως δεν είναι αυτή αλλά ο ντράμερ, ο οποίος το βράδυ που ξαπλώσαμε άνοιξε τη ντουλάπα της κοπέλας, φόρεσε όλα της τα ρούχα (και τα εσώρουχα) και μου την έπεφτε ενώ συγχρόνως απαιτούσε κραυγάζοντας να πάω στο δίπλα δωμάτιο και να την γαμήσω. Να προσθέσω ότι είμασταν στον πρώτο όροφο και τα σπίτια εκεί έχουν τεράστια παράθυρα χωρίς πατζούρια και κουρτίνες, με αποτέλεσμα να μας βλέπουν όλοι οι απέναντι. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας έκανες ρεζίλι στο εξωτερικό ρε χαμένε; Δεν φτάνει που δε γαμούμε στη χώρα μας, είναι ανάγκη να το μάθουν και οι ξένοι;;;
      Ωραία ιστορία

      Διαγραφή
    2. Whatever Happens in Amsterdam Stays in Amsterdam. With or without Roomies.

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο, δε σκεφτηκα οτι αντιπροσωπευω ενα ολοκληρο εθνος.
      Δυστυχως δεν ηταν στο Αμστερνταμ, εκει τουλαχιστον δεν θα τους εκανε εντυπωση.

      Διαγραφή
  10. Έχεις Βραβείο από εμένα- αν έχεις όρεξη για εξομολογήσεις πέρνα να παραλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μαλάκας πείραξε τη σταχτομπούτα μου; Απαιτώ εξηγήσεις...
















      Διαγραφή