Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



   Για όσους δεν το ξέρετε, τα σχόλια του μπλογκ είναι ανοιχτά και μπορεί ο καθένας να αφήσει την άποψή του (καλό βέβαια θα ήταν για όσους επιλέξουν το προφίλ "Ανώνυμος", να βάλουν κάπου στην αρχή ή στο τέλος ένα ονοματάκι έτσι για την ποζεριά. Επίσης υπάρχει η επιλογή "Όνομα/διευθυνση URL όπου επίσης βάσουν ένα ονοματάκι και επικολλούν και μια διεύθυνση ίντερνετ από ένα βιντεάκι/μια φωτογραφία/ένα μπλογκ/ό,τι γουστάρουν. Είναι πραγματικά εύκολο).
  Σήμερα θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία, μιας και είναι Σάββατο, μεσημέρι και χρόνος υπάρχει/λεφτά για καφέ δεν υπάρχουν, σε καθέναν που θα ήθελε, να γράψει ότι πιο εντυπωσιακό εύχεται να του συμβεί στη ζωή του, ακόμα κι αν αυτό είναι από αδύνατο μέχρι υπερφυσικό. 
   Βαθιά, μέσα στα πιο υγρά και σκοτεινά μπουντρούμια του μυαλού μας, όλοι έχουμε πλάσει ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας: καταστροφή του πολιτισμού και επιστροφή στην εποχή των σπηλαίων, υπερφυσικές δυνάμεις που θα κάνουν αυτούς που μέχρι τότε αδιαφορούσαν για μας να μας βλέπουν με άλλο μάτι, ταξίδι στο χρόνο, απαγωγή από εξωγήινους που θα μας πάνε σε ένα πλανήτη όπου όλες οι μουνάρες θεωρούνται πατσαβούρες απο τους ντόπιους και εμείς οι νεοφερμένοι θα κάνουμε το ψυχικό να τις ικανοποιήσουμε όλες, επίσκεψη από τον μελλοντικό μας εαυτό να μας καθοδηγήσει να μην κάνουμε τα λάθη που θα κάνουμε αργότερα.
   Οι δυνατότητες είναι άπειρες.
Δεν ξέρω πόσοι θα κάτσετε να γράψετε, μπορεί και κανένας, αλλά αν το κάνετε, μην λυπηθείτε τις λέξεις. Όσο πιο μεγάλο κατεβατό, όσο πιο αναλυτικό, τόσο το καλύτερο. Αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνετε, ελπίζω να σας ξαναμπήκε λίγο το μικρόβιο στο μυαλό. Αυτό που μπαίνει μέσα και σου δίνει ασταμάτητη φαντασία. Εκεί που στο σενάριο έρχονται περιπλοκές και έχεις να αντιμετωπίσεις περιορισμούς ακόμα κι από το Υπερεγώ σου. Ίσως ακόμα και κωμικές επιπλοκές!




 Καλό γράψιμο στους γενναιότερους.
Χωστήρας




 

29 σχόλια:

  1. Χμ...το πιο εντυπωσιακό πράγμα που εύχομαι να ζήσω...να βρεθώ στο γήπεδο της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει την τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό με 3-0 κατακτώντας έτσι πανηγυρικά το πρωτάθλημα, και μετά να επιστρέψω με το Μετρό της Θεσσαλονίκης στο σπίτι μου όπου θα με περιμένει η υπερδιαγαλαξιακή μουνάρα γκόμενά μου μαζί με άλλες δύο υπερδιαγαλαξιακές μουνάρες φίλες της οι οποίες και οι τρεις θα έχουν μαγευτεί από το παραφουσκωμένο πορτοφόλι μου και τις μεγάλες μηχανολογικές μου εφευρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάπου βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι μπλέκεται και μια τεράστια συναυλία με Saxon/Motorhead, όπου σκας με λίμο και τα γκομενάκια, παρκάρεις δίπλα στη λίμο του Snake και πάτε παρασκήνια όπου βρίσκονται οι μπάντες και πίνετε 5 καφάσια μπύρες και δυο ντεπόζιτα Jack όλοι μαζί. Στο τέλος ο Lemmy σε προσλαμβάνει να γίνεις τεχνικός μάνατζερ της περιοδίας. Πες μου που κάνω λάθος

      Διαγραφή
    2. Στο ότι δε βρίσκεσαι κι εσύ μαζί στα παρασκήνια της συναυλίας. Τσακίσου.

      Διαγραφή
    3. συγνώμη, αλλά έχω να φτιάξω το μικρόφωνο και να σετάρω το μπάσο του Lemmy

      Διαγραφή
    4. To πιο εντυπωσιακό πράγμα που εύχομαι να μου συμβεί είναι το εξής: να ξυπνήσω και να μάθω ότι ένα από τα βιβλία που έχω εκδώσει και που φυσικά κι έχουν πάρει ένα σκασμό βραβεία, μοσχοπουλάνε κι αγαπιούνται από το κοινό, θα μεταφερθεί και στην τελεόραση ή στον κινηματογράφο κι ότι θα χω το music supervising της όλης υπόθεσης. Και για να το γιορτάσω, θα πάμε με φίλους και με τον σούπερ ουάου γκόμενό μου για μπύρες στα διάφορα ροκάδικα, ίσως και να τα πάρουμε σβάρνα. Εν τω μεταξύ μαθαίνω ότι τα άρθρα που γράφω ως μεγάλη και τρανή δημοσιογράφα κατάφεραν να αποτρέψουν την κοινωνική αδικία και να κάνουν τον κόσμο να σκεφτεί διαφορετικά.Ξέρω, λίγο ακόμα και θα βγει ο Τζων Λέννον να τραγουδάμε μαζί.

      Διαγραφή
    5. απέχεις πολύ από τον Λένον γιατί τα όνειρά σου είναι πλουτοκρατικά και εγωιστικά. Αλλά το όλο σκεπτικό σου είναι πολύ όμορφα μεγαλεπίβολο!

      Διαγραφή
    6. Γαμώτο, κατάλαβαν ότι είμαι μια γουρούνα του καπιταλισμού!

      Διαγραφή
    7. Δε θα περάσει ο φασισμός του Γούγλη! (δεν είναι τίποτα, έπαθα επανάσταση)

      Διαγραφή
  2. Να μπορείς να βγάζεις κέρδος στην Ελλάδα χωρίς να παρανομείς.
    Ζητάω πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταξίδι στον χρόνο, ταξίδι στο παρελθόν για να αλλάξω κάποια πράγματα, να με προειδοποιήσω, να τα κάνω αλλιώς και να μου δώσω αποτελέσματα αγώνων, τυχερούς αριθμούς τζόκερ και πορείες μετοχών. Ταξίδι στο μέλλον για τον ίδιο λόγο, να δω τα προβλήματα και να γυρίσω στο παρόν να με προειδοποιήσω, επίσης να μου δώσω αποτελέσματα μελλοντικών αγώνων και τυχερών αριθμόν τζόκερ.
    Μετά από αυτά όλα τα άλλα θα είναι εύκολα, παραγωγός ταινιών και ροκστάρ έτσι για χαβαλέ ΚΑΙ μυστική οργάνωση αποκατάστασης τοπικής και παγκόσμιας δικαιοσύνης (όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ εννοείται).
    Όπως καταλαβαίνεις τα θέλω όλα εύκολα, έτοιμα και στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νιώθω έναν Batm....όχι-όχι, έναν μυστικοπαθή Tony Stark, παρέα με τον Batman να αποκαθιστούν με μπάσταρδο τρόπο τη δικαιοσύνη. Warmholes και κβαντομηχανική παρασκευασμένα στο εργαστήριο για πολλαπλά σύμπαντα και πολυσυμπαντική δικαιοσύνη. Ίσως και λίγο Riddick.
      Πολύ καλό!

      Διαγραφή
  4. Επειδή έδωσες καλή ιδέα δε θέλω να γράψω ένα σχόλιο έτσι, ίσως κάποτε να γράψω ολόκληρο κείμενο θα δείξει.
    Προς στιγμήν σαν άπλυτο ζώο και αξύριστο νεοΕΛ που είμαι θα μείνω σε "απλά" πράματα: Παρτούζα ή γκανγκ μπανγκ, αλλά πολλές γυναίκες κι εγώ όχι πολλοί άντρες και μια γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι ένα εφικτό όνειρο. Μπορώ να σου κανονίσω να αφήσεις βιογραφικό στο Σειρηνάκη, να πληρώνεσαι κι όλας, να μην το κάνεις και τζάμπα. Δώσε κάτι πιο δυνατό, εδώ ή με δικό σου άρθρο

      Διαγραφή
    2. Αυτό που περιγράφει είναι μια καθημερινή στον Ναό μας. Ως αξιο παιδί της Καφροδιτης σου απονεμω τρια κουπονακια δωρεάν ερωτικών υπηρεσιών και ανταλλαγής σωματικων υγρών

      Διαγραφή
    3. ποιός απ' όλους; Ο πρόεδρος; Αυτός τα μόνα υγρά που θέλει είναι σε κουτάκια των 330ml και περιέχουν 4% αλκοόλ

      Διαγραφή
  5. Να γίνει εισαγωγή πληροφοριών στον εγκέφαλό μου όπως στο Μάτριξ...ζίου ζίτσου η μαμά του Μήτσου κετς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωωωωωω!!!! Για πες κι άλλα; Κάνε μου μια πιο καλή περιγραφή!

      Διαγραφή
    2. Απλά πράγματα. Να "φορτωθούν" πληροφορίες σαν σε υπολογιστή, να μάθω όοοοολες τις πολεμικές τέχνες σε μια μέρα...και μετά να δεις πανηγύρι! ;)

      Διαγραφή
  6. Να γυρίσω ένα βράδυ στο σπίτι από τη δουλειά και να μην έχω να πλύνω έναν σκασμό πιάτα που ο καλός μου.....χρησιμοποίησε όλη τη μέρα....

    φιλιά

    Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα πω πολλά εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω την δική μου Αίρεση να κατακτήσω τον πλανήτη, να πίσω όλους τους κινέζουνς κατουρήσουν ταυτόχρονα και να κατστρέψω τον κόσμο. Μετά να φύγω με διαστημόπλοιο απο την Γη και να γυρίσω το σύμπαν...).κάνοντας παράλληλα σεξ σε συνθήκες χωρίς βαρύτητα) Εναλακτικά να τηλεμεταφερθώ σε μια εποχή που η Γη δέχεται επίθεση απο εξωγηίνους και εγώ με μερικούς εφήβους πιλοτάροντας Ρομπότ με πνευματική συνήδειση θα σώσω τον κόσμο...κάτσε αυτό το έχω δει σε anime βαρετό...σκατά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που δε έχω δει σε anime...οπότε επιλέγω να μπορούσα να γίνω σαν την γκόμενα στο Pacifi Rim ιαπωνέζα κοντή και να μπορώ να φοράω σπάντεξ...ή μήπως να γίνω η Rogue ώστε να αποροφίσω τους πάντες...αυτό θέλω να γίνω η Rogue και να κάνω σεξ με τον Magneto και να γεμίσω την γη με αποροφυτικά μεταλ μπασταρδάκια.


    αλλά αν μπορούσα να διαλέξω κάτι αυτή την στιγμή θα ήταν να καταστρέψω τον πλανήτη, ή μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού για να μπορέσει να επιβιώσει η ανθρωπότητα.

    ω θέε μοι τόσοι τρόποι να καταστρέψεις τον πλανήτη τόσο λίγος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρών κατστρέφω την ορθογραφία ... sorry για τα λάθη τα μάτια μου δεν δεν είναι συνδεμένα με τα δάχτυλα μου και τον εγκέφαλο μου αυτή την στιγμή.

      Διαγραφή
    2. νομίζω ότι κέρδισες την ανάρτηση!!!
      Με μία εξαίρεση: έχεις δει πόσο δύσκολο είναι το σεξ σε συνθήκες βαρύτητας; Σε πληροφορώ ότι πειραματίζονται με μια νέα στολή ακριβώς γι' αυτό το λόγο, γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μείνουν κολλημένα τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια. Έβαλαν λοιπόν σκλιτς-σκρατς στα τζάκετ των αστροναυτών ώστε να μπορούν να συγκρατηθούν. Αλλά μη φαντάζεσαι πολλά. Είναι μόνο ιεραποστολικό στο όρθιο κι αυτό με πολύ ζόρι, οπότε θα πρέπει να ρίξεις τα στάνταρτς σου. Δεν θες να ξέρεις τι διασπορά έχουν τα υγρά έτσι και αποφασίσει ο λεβέντης μας να τελειώσει απόξω: όλο το διαστημόπλοιο με στάλες επιπλέοντα φλόκια ολ αράουντ

      Διαγραφή
  8. Ναι τα έχω σκεφτεί όλα αυτά...αλλά στη φαντασιωση μου δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής.. .

    Αγαπητέ Χωστηρα ήμουν σίγουρη πως αυτό το ποστ γράφτηκε για εμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το ήξερα, αλλά σίγουρα το κέρδισες με την αξία σου. Περιμένω να διαβάσω τα επόμενά σου στο μπλογκ που είσαι μόνη

      Διαγραφή