Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

σ.σ.



"σ.σ.", αυτό δεν βάζουνε μέσα σε παρένθεση όταν ένας συνεντευξιαζόμενος λέει μια παπαριά και ο συνεντευξιαστης θέλει να του πει ό,τι σκέφτεται, αλλά λέει "δεν πειράζει, θα τον γαμησω στην απομαγνητοφώνηση και θα περάσω την αποψη μου σαν πιο σωστη από τη δικη σου".
  Φτάνοντας λοιπόν λίγο πριν τον γκρεμό της έλλειψης θεμάτων προς διακωμώδηση (σε αυτό το μπλογκ, γιατί στο Δούκα μια χαρά προχωράει), αποφάσισα να πιάσω ένα-ένα όλα μου τα παλιά άρθρα, ξεκινώντας από το πρώτο, αφηνοντάς τα παρθένα από τυχόντα λάθη και ηλίθιες πρότερες μου απόψεις. Όμως δεν γίνεται να μην αναθεωρείς τον εαυτό σου μετά από καιρό, οπότε κάθε άρθρο θα περιέχει παρενθέσεις με μικρά κόκκινα γραμματάκια που θα αντικατοπτρίζουν τις τωρινές μου απόψεις, δείχνοντας έτσι στον εαυτό μου και σ' εσάς ότι πολλά αλλάζουν και πάντα υπάρχει χώρος για αυτοτρολλάρισμα. Γάμησα τον εαυτό μου; Back to the future; Ίσως....ίσως και να είναι η πρώτη φορά που παραδέχομαι πως αν έχω μεγάλη ψωλη, καλύτερα να την βάλω στον κώλο μου.
   Πάρτε μια γεύση από το πρώτο άρθρο ----> εδώ και σύντομα θα ακολουθησουν ένα-ένα όλα τα παλιά άρθρα.
   Σίγουρα δεν θα βρείτε κάποια παλιά επικά, όπως η σειρά με την αυτοβιογραφία μου, το άρθρο με τις φωτογραφίες από την επίσκεψη μου στο πιο γνωστό μπουρδέλο στην Τσεχία καθώς και τα άρθρα με τις σιλικονάτες μαμάδες. Επίσης λείπει το άρθρο που έμαθα στον Alza να κολυμπάει κάμπια, πριν γίνει πεταλούδα και το βράδυ που τραγούδησα μαζί με τη Θώδη το Smoke on the water στο φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητη (ξέρατε ότι στα γερμανικά η λέξη "οδηγητης" λέγεται "Führer";)

 Αυτά και καλη ανάγνωση, ξεκινώντας, όπως είπαμε, από ----> δω

5 σχόλια:

  1. Το "σ.σ." σημαίνει σημείωση συγγραφέα ή σημείωση συνεντευξοτέτοιου και μπαίνει συνήθως όταν δε φαίνεται γραπτά κάτι που κάνει ο συνεντευξιαζόμενος όπως "σ.σ: γελάει και δείχνει προς τη χέστρα" ή "σ.σ: κατεβάζει τα βρακιά του και μου δείχνει που με έχει γραμμένο" κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχααα!!! Μπράβο ρε Πρόεδρε, μιλάμε τόσο γαμάτο σχόλιο έχει να πέσει από την Ιουρασικη, τότε που έπαιζε ο Ιουρασικός εναντίον του Παλαιολιθικού!!! Ωραίος!

      Διαγραφή
    2. *σημείωση συντάκτη* για την ακρίβεια. Δεν ήθελα να τον διορθώσω, γιατί πληγώνεται εύκολα.

      Διαγραφή
    3. γιατί ρε πορδομπούκωμα λες ότι πληγώνομαι εύκολα; Μην μπερδεύεις τις τάσεις αυτοκτονίας με την ευθιξία

      Διαγραφή
    4. Χαχα! Ε, άμα είναι έτσι, όντως εμπερδεύθην, τότε!
      Τελοσπάντων, ας πούμε ότι είσαι πολύ "ευαίσθικτος"

      Διαγραφή