Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

one for the team

Σύμφωνα με τις επιστημονικές θεωρίες, υπάρχουν άπειρα σύμπαντα και σε πολλά από αυτά τα σύμπαντα υπάρχει ένα ακριβές αντίγραφό του εαυτού σου το οποίο ζει μια διαφορετική ζωή από σένα με όλες τις δυνατές πιθανότητες.

   Σε κάποιο σύμπαν ο Kaboso είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μάλτας, σε κάποιο άλλο δεν λέγεται Kaboso, αλλά Λούσυ και ψωνίζεται για 10 δηνάρια σε σκλαβοπάζαρα. Σε κάποιο άλλο είναι ηθοποιός και γαμάει κάθε μέρα τη Μόνικα Μπελούτσι και σε κάποιο άλλο ΕΙΝΑΙ η Μόνικα Μπελούτσι. Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια και πέθανε στη γέννα και σε ένα άλλο μαχαίρωσε τον αγαπημένο του αδελφό προσπαθώντας να σκοτώσει την μάνα του, ενώ σε ένα άλλο είναι ο πετέρας του αδελφού του αφού βίασε και έχυσε μέσα στο μουνί της μάνας του.
   Σε κάποιο απ' αυτά τα σύμπαντα ο Kaboso είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας (σίγουρα όχι σε αυτό το σύμπαν), ενώ σε κάποιο άλλο μόλις έκανε τη μοναδική καλή πράξη της ζωής του λίγο πριν πεθάνει, ελπίζοντας ότι θα τον συγχωρήσουν. Κάπου, σε κάποιο επικίνδυνο πλανήτη, ο Kaboso είναι ένα υδρόβιο πλάσμα που τρέφεται με πετρώματα του βυθού, ενώ σε κάποιον άλλο είναι το ισχυρότερο πετούμενο αρπακτικό που γέννησε η πλάση.



Σε κάποιο άλλο Σύμπαν είμαι ο θεός και σε κάποιο άλλο Σύμπαν είμαι το ίδιο το Προαιώνιο Κακό.


Σε αυτό το Σύμπαν όμως είμαι ένας ημιάνθρωπος ή ένας ανθρωποδαίμονας που έχασε τη δουλειά του, πέρασε μερικές μέρες μπαινοβγαίνοντας σε φυλακές και βρέθηκε σε δύσκολες καταστάσεις.
    Δεν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω καμία μαγεία γιατί χρειάζεται χρόνο και προετοιμασία και ποτέ δεν έμπαινα σε καμία μάχη πριν να έχω ετοιμαστεί πλήρως. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω εξυπνάδα και ωμή βία, με την οποία γλίτωσα δύο ομαδικούς βιασμούς (σε κάποιες περιοχές της γης είμαι fap-material ακόμα και από άνδρες εκτός φυλακής) και ένα σίδερο στο κεφάλι, αλλά όχι και δύο σπασμένα δάχτυλα στα κάγκελα του κελιού και ραγίσματα στα πλευρά από τα σιδερένια γκλοπ των δεσμοφυλάκων και μάλιστα σε χώρα που παράγει καουτσούκ. Εγώ από πλευράς μου μοίρασα ένα σπασμένο ζυγωματικό, δύο φορές βαριές κακώσεις εσωτερικών οργάνων στην κοιλιακή χώρα, μια εξάρθρωση ώμου σε έναν πολύ έξυπνο τύπο και δύο σπασμένα πλευρά.

  Βγαίνοντας την τελευταία φορά από τη φυλακή, η εταιρία μου ανακοίνωσε την απόλυσή μου, παρόλο που δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο και μου έστειλαν την αποζημίωση. Την ίδια μοίρα είχε και ο πρώτος μηχανικός, του οποίου το φταίξιμο ήταν ολοκληρωτικό, αλλά του μουνί αυτό βρήκε άξια ανταμοιβή όταν, ενόσω ήταν στη φυλακή, του έκαναν επίσκεψη οι φίλοι όσων είχα δείρει και του έκαναν τον αντερο τούμπανο στο μπούτσο. Έβαλε λοιπόν την αποζημίωση στον κώλο του και έφυγε με το πρώτο αεροπλάνο για Παναμά -απ' ό,τι κατάλαβα- σε αναζήτηση άλλων κορόιδων.

  Μετά από λίγη σκέψη, αποφάσισα να μείνω εκεί κοντά, σε ένα νησάκι με λίγους κατοίκους και ένα μήνα αργότερα βρίσκομαι εδώ....

   Μια διαμονή που περνάει ήσυχα και ευχάριστα. Ίσως το ταραγμένο μου μυαλό να χρειάζεται αυτή την παύση.
Τα παλιά μου ρούχα είναι πλέον διαλυμμένα από το θαλασσινό αλάτι και τον ήλιο και το λευκό μου κορμί πήρε ένα μπρούτζινο χρώμα που αιώνες νυχτερινής διαβίωσης το κρατούσαν λευκό. Μύες που ποτέ δεν είχα δει να μεγαλώνουν πάνω στη νευρώδη μου σάρκα, αρχίζουν σιγά-σιγά και παίρνουν σχήματα. 
   Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να προσαρμοστώ πλήρως στο φως του ήλιο, αυτού του καυτού, μαλακισμένου ζωοδότη που μοιράζει καρκίνους στους λάτρεις του σοκολατένιου σκατί δέρματος, αλλά ευτυχώς περνάω ένα μεγάλο μέρος της ημέρας υποβρύχια, ταΐζοντας τα μαργαριταρόστρειδα και μαζεύοντας καβούρια και αστακούς. Καμιά φορά παίζω με τα δελφίνια που περνάνε εκεί και τους στήνω καρτέρι και τα τρομάζω. Μια φορά βέβαια με έχεσαν πάνω στα μούτρα. Για όσους δεν ξέρετε πως χέζουν τα δελφίνια, είναι όπως ένα χταπόδι που το τρομάζεις και χύνει μελάνι τρέχοντας, αλλά το δελφίνι χέζει και χέζει σαν να είχε τη χειρότερη τροφική δηλητηρίαση που είδες ποτέ και όλο το σύννεφο ευκοίλιας το τρως στα μούτρα και μετά μυρίζεις σαν σάπιος μπακαλιάρος. Μια συμβουλή θα σας δώσω: μην τρομάζετε τα δελφίνια αν φοράτε μόνο γυαλάκια κολύμβησης .

   Αργά, αλλά σταθερά ανάπτυξα φιλικές σχέσεις με τους λίγους κάτοικους του νησιού που με βοήθησαν να χτίσω ένα μικρό καλυβάκι και μου έδωσαν τις πρώτες προμήθειες για να επιβιώσω. Δυστυχώς δεν γαμάω πολύ, σχεδόν καθόλου αν μετράει και η παλάμη γιατί μπορεί μεν τα κορίτσια να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά, αλλά απαγορεύεται να γαμάς αν δεν την παντρευτείς.

   Καμιά φορά λέω πως πάω για νυχτερινό ψάρεμα και δανείζομαι καμιά βάρκα και πάω στις πουτάνες στην κοντινη πόλη φορώντας στολη αστροναύτη για να μην κολλήσω κανένα μεταλλαγμένο σούπερ έητζ που είναι ευρέως διαδεδομένο εκεί.

(update δύο βδομάδες αργότερα)

Έχω πλέον καλύτερο σήμα ίντερνετ στο νησί και ένα πιτσιρικάκι, λίγο πάνω από 18 μου κάνει τα γλυκά μάτια....το Τερατόκαβλο που έχει ανεχτεί άπειρες φορές τριπλά προφυλακτικά και μπούχτησε, μου ζητάει επίμονα να πιάσουμε φιλίες και να της διαπεράσει το μουνάκι σαν την άλωση του Άλαμο από τους Ινδιάνους. Το πάνω κεφάλι, που είναι και το υπεύθυνο για την επιβίωση και την καλοπέραση, έγραψε τη λέξη "Δαιμονόκαβλο" ακριβώς στη μέση της αρχιδοσακούλας.
    Το μικρό ήρθε σήμερα και με προσκάλεσε στη γιορτή του νησιού που θα είναι σε τρεις νύχτες. Την ρώτησα τι γιορτάζουν και μου είπε "την γέννηση του (βάλε εδώ το όνομα τοπικού πνεύματος-προστάτη που για προφανείς λόγους δεν θα αποκαλύψω) και θα γίνει τελετή καλέσματος πνευμάτων"
....είναι ξεκάθαρο μάλλον ότι με πρόφαση τα ψυχοτροπικά φυτά που θα μασήσουν, θα μου την πέσει για να πηδηχτεί. Όπως και να έχει, πρέπει να είμαι προσεκτικός, αφενώς γιατί δεν ξέρω αν μου στήνει παγίδα για παντρειά και αφετέρου γιατί δεν ξέρω αν το πνεύμα που θα καλέσουν είναι πραγματικό (που αν είναι δεν θα ξέρω αν είναι φίλος ή εχθρός και μπορεί να γίνουν τα ίδια που έγιναν πριν 74 χρόνια στο γοτθικό ναό, αλλά αυτή τη φορά με κοινό 400 και πλέον μαστουρωμένων θεατών), ή τέλος, μπορεί να είμαι εγώ το θύμα μια θυσίας και όλα αυτά τα καλοπιάσματα να είναι σαν το καλοτάισμα του γουρουνιού πριν το σφάξιμο. Όπως και να έχει, έχω τρεις μέρες να ετοιμαστώ και να ρωτήσω "αλλού" αυτούς που ξέρουν.









11 σχόλια:

  1. Λοιπόν, θα σε θυσιάσουνε. Δις ιζ δι εντ, χάρηκα που σε γνώρισα, ελπίζω να με αφήσεις στη διαθήκη σου τη συλλογή σου με τις πεταλούδες (όπου πεταλούδες εννοώ μουνάκια που ξεπαρθένιασες βίαια) και θα τα πούμε στην κόλαση, μαζί με τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς το παρόν απολαμβάνω τον παράδεισο, με εξαίρεση το γεγονός ότι έχω καλύψει τις χαραμάδες του σπιτιού μου με στοκόσπερμα. Εδώ δεν έχει μαλακίες.
      Βασικά δεν ξέρω ακόμα πως είναι να πεθαίνεις, οπότε ας το αφησουμε στον Πρώτο Πεπτοκώτα να μας ετοιμάσει. Εγώ σου αφηνω παρακαταθηκη τα μουνάκια

      Διαγραφή
  2. Μόνο ο παπαγάλος που τον λένε Παρασκευά σου λείπει και είσαι κομπλέ. Α, όχι, λάθος, και να μην έλειπε, θα τον είχες θυσιάσει σε καμιά δαιμονική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι παπαγάλοι είναι μαγικά πουλιά τα οποία χρησιμεύουν για να τους στρίβεις το λαιμό όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος και δεν βρίσκεις κάτι πρόχειρο να σκοτώσεις. Το στρίψιμο του λαιμού τους με το χέρι παράγει ένα ήχο άκρως ικανοποιητικό

      Διαγραφή
  3. Ζωάρα κάνεις ρε μαλάκα! Έχεις και παράπονα!

    Και πάντα με ένα προφυλακτικό γιατί αν φοράς παραπάνω τρίβονται μεταξύ τους και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σκιστούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ.: Το κείμενο δεν εμφανίζεται για κάποιον άγνωστο λόγο στο μπλογκ ρολλ. Σε σαμποτάρουν αντίπαλοι δαίμονες ή το πνεύμα που επικαλεστηκαν εκεί.

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρε, χαίρομαι για το σχόλιό σου
      Μάθε όμως ότι πλέον λίγη σημασία δίνω αν θα εμφανιστεί ή όχι.
      Όλοι ξέρουμε ότι ο μπλόγκερ χάνει λάδια και ό,τι ξόρκια κι αν του 'κανα δεν έπιαναν. Οπότε αν επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο όλο και κάτι θα βρείτε

      Διαγραφή
    3. *το δαχτυλο στην τρυπα του F5 δαχτυλο στην τρυπα του.....*

      ah, fuck dat shit. I'm packing my stuff to mow on greener pastures. It's summertime bitch and there is fucking in the air.

      Tαυρος. Εκει που πρεπει κανωντας τη δουλεια που χρειαζεται.

      Διαγραφή
    4. πες αγαπημένε μαθητή με τι assholeείσαι;

      Διαγραφή
    5. shuffling: kill, eat, fuck, sleep. Repeat.

      Μεχρι καποια νεοτερη αλλαγη, ο Θεος ειναι στον παραδεισο του και ολα ειναι απλουστατα γαματα στον κοσμο μου.

      Ταυρος.

      Διαγραφή
  4. Ελπίζω να ισχύσει το "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει", παρόλο που είσαι και καλός και όχι σκύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή