Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σάκος του Kaboso

 Ήμέρες γιορτών και πριν αρκετές ώρες, περίπου 16, αποφάσισα να φύγω από 'κει που βρισκόμουν και να κατευθυνθώ αηδιασμένος στα διαμερίσματά μου στην Κόλαση γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ απ΄τα γέλια βλέποντας τόσους γελοίους να προσπαθούν να σώσουν την σάπια ύπαρξή τους από τα κατάστιχα και τις λίστες του Πρώτου Τιμωρημένου Πεπτωκότα στον Κήπο των Βασάνων.
Ανθρωπίδια, απόγονοι μηδενικών, που χάρην εορτών ελπίζουν με αγαθοεργίες να μην ουρλιάζουν αιώνια στα κελιά των δαιμόνων.

   Στο προηγούμενο γραπτό μου σας είπα πως δημιούργησα τη Μεσόγειο θάλασσα. Σε αυτό θα σας μιλήσω για το πως ετοιμάζω σωστά το ταξίδι μου και τι.....βάζω στο Σάκο μου....

Ανοίγοντας με βία το φερμουάρ, βλέπει κανείς τις τρεις καπαρντίνες μου, την Μαύρη, τη Σκοτεινή και την αγαπημένη μου, την Αόρατη Τη Νύχτα. Όλες διπλωμένες σε κουβάρι και δεμένες με τις ασορτί αλυσίδες τους για να με κρύβουν από το λαιμό ως τον αστράγαλο τη νύχτα, όπως κρύβεται η σύφιλη στο μουνί μιας....φαινομενικά μικρής και αθώας κοπέλας!!!
   Κάποτε, φορώντας τη Σκοτεινή, παραφυλούσα τον Davy Jones στο νησί του, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να του επιτεθώ και να τον σφάξω. Ο δαίμονας αυτός, όσο ήταν ακόμα ζωντανός, είχε κάνει συμφωνία με τα Έγκατα να καταστρέφει και να λεηλατεί με το τσούρμο του κάθε πλοίο που θα βρισκόταν στο διάβα του. Του δώσαμε παραπάνω και απέκτησε στόλο με πληρώματα Απέθαντων. Εμπλουτίσαμε την ψυχή του, δίνοντάς του μαγεία και ικανότητες δικές μας, κάνοντάς τον ασύλληπτο από τους ναύαρχους που έστειλαν οι βασιλείς για να τον πιάσουν. Γινόταν άτρωτος, αόρατος, σήκωνε τα πλοία του στον αέρα, επικαλούνταν θηρία της θάλασσας και ισχυρούς ανέμους για να εξοντώνει τους εχθρούς του.
...με ένα-μικρό-αντάλλαγμα....
Όχι-όχι την μικρή και ασήμαντη ψυχή του...χααααα!! Αυτή ήταν ήδη δική μας εξ αρχής!!!
Του ζητήσαμε τις ψυχές των αιχμαλώτων του, σε συχνές τελετουργίες που γινόταν μια φορά το μήνα, στις Αζόρες, σε ένα ξεχασμένο λατρευτικό χώρο, στα ερείπια μέσα σε μια σπηλιά ενός Πρωτοδαίμονα, που μετά από μια μεγάλη απογοήτευση και μια, ακόμα χειρότερη καταστροφη, αποσύρθηκε σε τούτον τον τόπο ζώντας μόνο με σφάγια από ανθρωπόπαιδα-γόνους των πρωτόθεων.
   Ο Davy Jones για 100 χρόνια ήταν πιστός στη συμφωνία του κι εμείς τον κάναμε δυνατότερο. Χιλιάδες νεκροί σκλάβοι, από όλα τα σημεία της Γης βρέθηκαν να ουρλιάζουν στα Πεδία των Αθώων Σκλάβων, στο μέρος που ρουφάμε το Είναι από ψυχές που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα μας άνηκαν. Εκεί ετοιμαζόμαστε για την Τελική Μέρα.
   Όμως ο μικρός και άμυαλος Davy έμαθε τι σημαίνει αθώα ψυχή και θέλησε να κρατήσει για τον εαυτό του μια τέτοια δύναμη, κάνοντας τη θυσία στην Κούβα, ζητώντας τη βοήθεια του ντόπιου Loa. 
   Το προδοτικό πνεύμα βοήθησε να στηθεί ο βωμός μέσα στη ζούγκλα και κάλεσε τους μάγους του να μαζέψουν το κοντινό χωριό για να πάρει μέρος στην ιεροτελεστία που θα οδηγούσε στη σφαγή του, για χάρη του σύμμαχού του, του Jones.
   Αμέσως φόρεσα τη Σκοτεινή, έριξα απάνω μου τις βαριές αλυσίδες και όταν εμφανίστηκα στην σκοτεινή ζούγκλα, παραφύλαξα το loa στη φυλλωσιά ενός δέντρου και το περίμενα.
    Δεν πέρασε πολύ ώρα και το σκοτάδι άρχισε να ραγίζει γύρω του, από τη λευκή του νεκρολάμψη και πίσω του, ένας ιερέας-zombie κρατούσε το mojo του για να ετοιμάσει τη φωτιά.
Περνώντας κάτω από το δέντρο που παραφύλαγα, ξεθηκάρωσα το μαχαίρι του αγίου Ιούδα, που είναι δεμένο στη λαβή με το σχοινί που αυτοκτόνησε και κρατώντας το με τη λεπίδα να δείχνει προς τα κάτω, όρμησα σημαδεύοντας το κεφάλι του.
 Η πτώση ήταν σαν κεραυνός, αλλά από λάθος υπολογισμό χτύπησα το loa στον ώμο και η ορμή της πτώσης έκανε το Δαιμονικό μου Καβλί να λυθεί από τις αλυσίδες και να πέσει σαν βουνό πάνω στο κεφάλι του ιερέα-zombie κάνοντας τον κιμά, πολτοποιώντας τον μαζί με το περιεχόμενο του mojo του (αργότερα έκανα πολύ ωραία μπιφτεκάκια στο φούρνο με αυτόν τον "πιπεράτο" κιμά και ότι περίσσεψε το φύλαξα στην κατάψυξη για άλλη μέρα).
Πριν προλάβω να μαζέψω τον μακρύ ανδρισμό μου, το loa, αν και τραυματισμένο, εκτόξευσε τις αλυσίδες του απάνω μου. Με απίστευτη ταχύτητα έγειρα προς τα δεξιά προσπαθώντας να αποφύγω ένα τέτοιο άγριο χτύπημα, αλλά δυστυχώς με βρήκε πάνω στον τετρακέφαλο του ποδιού του Δαιμονόκαυλού μου.
Μαύρο αίμα και σπέρμα πετάχτηκαν, αλλά η ορμή της κίνησής μου ήταν τέτοια που, αν και τραυματισμένο σοβαρά, τυλίχτηκε σαν θηλιά χιαστί στο στήθος μου.
 Το προδοτικό πνεύμα άνοιξε το στόμα του και μια πράσινη φλόγα εκτοξεύτηκε εναντίον μου, φωτίζοντας το γύρω δάσος σαν σμαράγδι.
Η Σκοτεινή είναι όμως ποτισμένη να αντέχει στα στοιχεία της φύσης και αυτή ήταν μια επίθεσή από έναν προστάτη της.
Σφίγγοντας τα δόντια μου, αρπάζω το πεσμένο μαχαίρι του αγίου Ιούδα, τείνοντάς το εναντίον του και τινάζομαι κατά πάνω του, πετυχαίνοντάς το κατευθείαν στο λευκό και βαμμένο με σύμβολα μέτωπό του ακινητοποιώντας το ακαριαία. Η μαλακή, σάπια, πνευματική του σάρκα στο κρανίο του φάνηκε αστραποβολώντας καθώς στριφογύριζα με ζωώδη βία το μαχαίρι μέσα του, καταριώμενος για τις ψυχές που μου άνηκαν διακαιωματικά. Σάλια έτρεχαν με μανία ακόμα και μετά που το εξαΰλωσα και πλέον κατακρεουργούσα, τυφλός από μίσος, ακόμα και κορμούς δέντρων.

Αργότερα βρήκα τον Jones σε μια καλύβα μέσα στο δάσος να βιάζει μια νεαρή παρθένα και γύρω του μια βαμμένη πεντάλφα από τριμμένο χαλκό και θειάφι, ενώ στα αποστεωμένα του μάγουλα έσταζε αίμα από χαρακιές-σύμβολα προστασίας από την οργή των ομοίων μου.
Πίσω μου έχασκε η είσοδος της καλύβας και πεταμένη σε κομμάτια η πόρτα της, βαμμένη πράσινη με χαράγματα της τοπικης sagrada.


Δεν πρόλαβε καν να με δει...


Του έσκισα το λαιμό με τα ίδια μου τα νύχια και αφού ρούφηξα όλη του τη νεκροζωή και τις δυνάμεις που με αυτές τον είχαμε δωρήσει, του κάρφωσα το κρανίο με το ίδιο μαχαίρι και συνέχισα, με το αίμα ακόμα να στάζει στα χείλη μου, να βιάσω εγώ με τη σειρά μου το μικρό, νεκρό κορίτσι που από τύχη έχασε τη ζωή του, όταν από τη μανία μου το μαχαίρι διαπέρασε το κρανίο του πειρατή και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του λαιμού της.

 Ήταν πολύ γουστόζικη φάση και δεν θα την ξεχάσω ποτέ!!!


Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το Σάκο μου, βρίσκω ένα μπουκάλι από το ελιξήριο των θεών!!!
Το υγρό που φτιάχτηκε στις πρώτες λάμψεις σκότους του σύμπαντος και απέκτησε δύναμη στο πρώτο σκότος λάμψης της δημιουργίας.
Το ποτό της εκεχειρίας με τις δυνάμεις του αντιπάλου, αυτό που ο Μέγας Σκοτεινός πίνει αντικρυστά με τον σωτηρα θεάνθρωπο κάθε 5.000 χρόνια και εμείς οι κοντινοί του πρόσωπο με πρόσωπο με τους αρχαγγέλους. Απέναντί μου πάντα βρίσκεται ο κατάπτυστος Μιχαήλ και μόνο μαζί του τσουγκρίζω το κύπελό μου φωνάζοντας "και στον τάφο σου θα πίνω Jack Daniel's" και μου απαντάει "εντάξει, αλλά πες της αδερφής σου να σταματήσει να το πιπιλάει απ' το μπούτσο μου γιατί δεν κάνω κεφάλι".

Λίγο πιο 'κει, ένας δονητής που δεν ξέρω πως βρέθηκε....εργαλεία για άμβλωση...μπαταρίες δονητή, γράμματα που ξεκινάνε με "Dear Satan's Claws", σανδάλια με ραμμένες κάλτσες, μια μπλε οθόνη, φωτογραφίες από swager-parties, τσίχλες νικοτίνης, σκληροί δίσκοι με παιδικό πορνό, ένα δεξί παιδικό μουνόχειλο (κολατσιό), σαπούνι φυλακής, κλεμμένα ξυπνητήρια Δευτέρας Για Δουλειά, ποοοοολλά ναρκωτικά, ταινίες κουλτούρας, επενδυτικά προγράμματα, μια μπαταρία Prius, ένα καλάσνικωφ για αναμνηστικό στο μεγάλο εφευρέτη που πέθανε κι ένα μπουκαλάκι νερό για όταν διψάσω!!!      





25 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. εσύ που δουλεύεις ρεσεψιόν έχεις δει το hostel;

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια το έχω δει. Κόντεψα να τον παίξω

      Διαγραφή
    3. Ah. Well... I attended Juilliard... I'm a graduate of the Harvard business school. I travel quite extensively. I lived through the Black Plague and had a pretty good time during that. I've seen the EXORCIST ABOUT A HUNDRED AND SIXTY-SEVEN TIMES, AND IT KEEPS GETTING FUNNIER EVERY SINGLE TIME I SEE IT... NOT TO MENTION THE FACT THAT YOU'RE TALKING TO A DEAD GUY... NOW WHAT DO YOU THINK? You think I'm qualified?

      Διαγραφή
    4. μου ακούγεται οικείο αυτό;
      Ποιός το είπε;
      Έχει σκοτώσει κάποιον ή είναι απλά σκληροτράχηλος της τηλεόρασης;

      Διαγραφή
    5. http://www.youtube.com/watch?v=N8x8xqZzD8w

      Διαγραφή
    6. Beetlejuice, μια κωμωδία που αν εξαιρέσεις το "χαρούμενο" τέλος, είναι το καλύτερο άλλοθι για να απενοχοποιηθεί κάθε θηριωδία με τη δικαιολογία της αγνής καφρίλας "για να γελάσουμε βρε αδερφέ"

      Διαγραφή
    7. This thing all things devours:
      Birds, beasts, trees, flowers;
      Molds iron, bites steel;
      Grinds hard stones to meal;
      Slays king, ruins town,
      And beats the highest mountain down.

      Αν ο Χρονος ειναι ο καλυτερος Δασκαλος ( ανεξαρτητα αν σκοτωνει ολους τους μαθητες του ) τo γελιο ειναι ο απολυτος Εξισωτης.

      Η μηπως ειναι Λυτρωτης; Για αυτο αραγε ο γερο-Χορχε τον φοβοτανε και στην πορεια εψησε ποικιλοτροπως ενα μοναστηρι τροφαντους κα(υ)λογερους ;

      Και σημειωσε σε παρακαλω πως διαφοριζω το Κωμικο απο τη Χωντραδα οσο την Αποκαλυψη απο την Βλασφημια ( αν και πιστευω οτι καθε εργαλειο και οπλο ειναι αναγκαιο στα ανθρωπινα Εργα και Ημερες γιατι εξυπηρετουν τις αναγκες τους και εκει διαφωριζεται ο Μυστης απο τον απλο Μυστικιστη: ελεγχει αυτα που οι αλλοι απλα ανεχονται )

      Διαγραφή
    8. πολλά πράγματα είναι, apprentice, εξισωτές και θα σου δώσω 2 τρανά παραδείγματα:
      το γουρούνι, παρόλο που είναι το θήραμα κάθε κυνηγού (εκ φύσεως), όταν γαμιέται, ο οργασμός του κρατάει για 30 λεπτά
      το σιτάρι κατάφερε να γίνει το πιο διαδεδομένο φυτό παγκοσμίως, λόγω των αναγκών της κοινωνίας.
      Ο θάνατός και των δύο εξασφαλίζει ακόμα περισσότερη ζωή για το είδος τους.
      Ο άνθρωπος έχει πολλούς εξισωτές, ένας απ' αυτούς είναι η ψευδαίσθηση...η ψευδαίσθηση ότι αν αγοράσει μπορεί να γίνει πιο ευτυχισμένος, η ψευδαίσθηση ότι αν λέει ο πολιτικός ότι θα ευημερήσει, θα ευημερήσει.
      Το γέλιο λυτρώνει....αλλά η κατάρα του είναι να κρατάει για λίγο και η ασταμάτητη αναζητησή του τον κουράζει.
      Ακόμα και το καλό και το αγαθό θέλουν μέτρο
      ακόμα και το κακό και το πονηρό θέλουν μέτρο
      το μέτρο το καθορίζει ο καθένας μας ανάλογα με τις ανάγκες και τον χαρακτήρα του
      Λίγο καλό μπορεί να σου δώσει την ψευδαίσθηση της σωτηρίας
      Λίγο κακό μπορεί να σου δώσει την αίσθηση της ελευθερίας

      Διαγραφή
    9. Άφοβον ο θεός, ανύποπτον ο θάνατος και ταγαθόν μεν εύκτητον, το δε δεινόν ευκαρτέρητον

      Διαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά
    και καλές γιορτές στο φάντασμα του Χωστήρα και τον kaboso.

    Δεν ήθελα να το πω αλλά βλέποντας τα λίγα σχόλια το τολμώ:
    Φοβάμαι ότι είναι η τελευταία φορά που μπαίνω εδώ. Ακόμα και η γραμματοσειρά έχει ανθρωποδιώχτη..
    'Αν δεν ξεχάσεις την πρώτη αγάπη σου δε θα γνωρίσεις την τελευταία' έλεγε ο Μαγιακόβσκι κι ίσως ―και το εύχομαι― ο χώρος αυτός να βρει αναγνώστες καλύτερους από εμάς τους παλιούς.
    Με τις ευχές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τίμια γλώσσα σου για το αν σου αρέσει αυτό που γράφω με χαροποιεί.
      Κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν, αλλά σίγουρα όλο και κάποια μικρή, ανυποψίαστη μυγούλα θα πέσει στα δύχτια μου...!!

      Διαγραφή
    2. Να τις χιλιάσεις τις μυγούλες αγαπητέ kaboso!
      Xρόνια Πολλά!

      Διαγραφή
  3. Καλά Χριστούγεννα και αγάπη ρε μουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να υποθέσω ότι το "1000" είναι σήμα-κατατεθέν σου.
      τέτοια πράγματα είναι που με κάνουν να φεύγω μακριά...
      ανταποδίδω τις....ευχές

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε πάρε το κορίτσι κα. ΠΠήγαινε για κανένα ποτό που σαπιζεις χριστουγεννιάτικα εδώ μέσα.
      1000

      Διαγραφή
    3. Πίνω κρασί συμπαθΑ με

      Διαγραφή
    4. όλα τα ανήλικα κοριτσάκια συνοδεύονται από τους γονείς τους εδώ μέσα. Όταν πιάσω λιμάνι θα ψάξω για ασυνόδευτα και θα πάρω ένα να το πάω για ποτό

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. μου είπε για σένα ο προηγούμενος και γι' αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα και μαζί μου.
      Σε ευχαριστώ, αλλά είμαι μόνο ένας, εκτός αν είναι πληθυντικός ευγενείας!

      Διαγραφή
  5. Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς χριστουγεννιάτικα.
    Ένας σάκος μπορεί να κρύβει τα ανείπωτα.

    Συνέχισε, μας αρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://en.gtwallpaper.com/fondecran/licornes/licorne_03.jpg

      αυτό είναι το δωράκι που σου είχα υποσχεθεί για τα καλά σου λόγια και αυτό είναι το αγαπημένο μου ζώο στη Γη.
      Τώρα είσαι σπέσιαλ!!!

      Διαγραφή