Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Φήμες λένε....

Αρχικά να ευχαριστήσω τους δύο ανώνυμους σκλάβους μου για τα σχόλιά τους στην προηγούμενη ανάρτηση. 
Τα αντιγράφω για όσους δεν πρόλαβαν να τα διαβάσουν:

"τρισμέγιστε Kaboso (σωστή προσφώνηση σκλάβε) που το όνομά σου να δοξάζεται σε κάθε κύκλο της Κόλασης, χαίρομαι που πήρες εσύ τα ινία και τα θέματά σου είναι πραγματικά υπέροχα. Εγώ είμαι ένα απλό ανώνυμο κοτόπουλο που πηδάω μηλόπιτες και δεν αξίζω ούτε καν για κούτσουρο στα καζάνια της Κόλασης. Δεν είσαι απλά ένας αυτόκλητος άρχων, είσαι ο παμψηφεί Αυτοκράτορας των blogs"

και το δεύτερο:

"Τρισδαιμόμονιε Kaboso (εκλεκτό λεξιλόγιο σκλάβε, μπράβο), πριν μερικές μέρες ψέκασα με Fabuloso τον κώλο μου όταν είδα ότι το blog αυτό σταμάτησε να υπάρχει. Δεν το πίστευα. Ευτυχώς όμως εσύ άλλαξες δυο ψηφία από τους κώδικες και ανέβασες το blog στις κορυφές των Δαιμονικών Ορέων, στη θέση που του αξίζει. Σε παρακαλώ γράφε όσο συχνά μπορείς γιατί δεν θα αντέχω μια ολόκληρη βδομάδα χωρίς άρθρο σου"


Έτσι λοιπόν δύο τιποτένια κούτσουρα μετατράπηκαν σε κάτι παραπάνω από απλά μηδενικά...!
 Έγιναν γλωσσό-λουστροι των σατανικών μου μποτών και προσφέρουν τις μανάδες τους στο βωμό του "Τεράστιου Κατραμόχρωμου Παραβιαστή Κωλοτρυπίδων", όπως ονομάζω δηλαδή το σατανικό μου καβλί.

Σήμερα θα ασχοληθώ με φήμες.

 Η φήμη λέει ότι η Lady Gaga είναι στην πραγματικότητα άντρας ή τουλάχιστον όχι-τελείως-εγχειρισμένη τραβεστί και αυτό -λένε οι φήμες- αποδείχτηκε σε ένα βίντεο που έδειχνε τη Gaga να σηκώνει τη φούστα της και να εμφανίζεται ένα μεγάλο εξόγκωμα στο εσώρουχο που φορούσε. Η εταιρία που εκπροσωπεί την Gaga καταδικάζει τις φήμες ως ψευδείς.


...η αλήθεια είναι σκλάβοι μου, ότι υπάρχει ένα ίχνος αλήθειας σ' αυτό και το γνωρίζω από πρώτο χέρι, γιατί ένα βράδυ, γυρνώντας στη Madison Square και ψάχνοντας τα σκουπίδια για κάτι να γαμήσω και να το φάω, βρίσκομαι σε ένα κάδο δίπλα, όταν ανοίγει ξαφνικά μπροστά μου μια πόρτα και βγαίνει μια κίτρινη σιλουέτα ντυμένη πιροσκί.
Γυρίζω προς το μέρος της με μάτια ολοσκότεινα και ανάμεσα απ' τα δόντια μου γρύλισα:
- τι....είσαι....εσύ....γαμώ τον άγιο προστάτη σου;
-"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ", ούρλιαξε και έπεσε πίσω τρομοκρατημένη.
Παρόλο το σκοτάδι και τη σύγχιση, το κρύο ερπετικό μου αίμα ξανακύλησε αργά στο μυαλό μου και (λανθασμένα) νόμισα ότι έμοιαζε με την Εχράν, μια μπάσταρδη απόγονο του "ασκητή" Ωριγένη, η οποία και πουτάνα ήταν και μου χρωστούσε λεφτά.
 Και δεν έφτανε αυτό, αλλά γύριζε από 'δω κι από 'κει και διέδιδε ότι γέρασα και το δαιμονικό μου καβλί είχε σκεβρώσει τόσο που
ήταν ένα εκατοστό έξω από το άβατο της σκατοτρυπίδας μου και απειλούσε να κάνει άλωση.

"Μμμμμμ....το τέλειο γεύμα" σκέφτηκα, "η πόρνη του Σαβαώθ θα πληρώσει που τα χερουβίμ γελάνε μαζί μου και τα νεφιλίμ με κοιτούν με μισό μάτι".

Με μια ταχύτατη κίνηση της πατάω το λαιμό στην κρύα άσφαλτο, κόβοντάς της την αναπνοή. Τα μάτια της πετάχτηκαν από τις κόχες τους και όλο της το Είναι ούρλιαζε ανέτοιμο να δεχτεί τη Μοίρα της κάτω από τις σόλες μου.
..."Όχι, δεν θα σε τελειώσω έτσι γρήγορα Εταίρα των Εφτά Κωλοχανίων" τις απάντησα, διαβάζοντας τη σκέψη της, "ΙΔΟΥ ΠΟΡΝΗ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ" (κάμερα χαμηλά στο ύψος του δρόμου να παίρνει εμένα) και με μια απότομη κίνηση (σε slow motion) ανοίγω την κορακί μου καπαρντίνα, αποκαλύπτοντας το τεράστιο και μαύρο σαν Έρεβος δαιμονικό μου καβλί να κοιτάζει ψηλά τον πλάστη της με αναίδεια. Η καπαρντίνα ανέμιζε σαν πειρατική σημαία στο απαλό βραδινό αεράκι του Μανχάταν και η στιβαρή στήλη της δαιμονικής μου σεξουαλικότητας που ξεκινούσε ανάμεσα στα πόδια μου και που τόσες φορές είχε κάνει μανάδες να χάσουν μέχρι και την παρθενιά του στομαχιού τους, έστεκε ευθεία μπροστά στα εμβρόντητα μάτια αυτής που νόμιζα ότι με χλεύαζε.
Κοίταξα τον εαυτό μου στην αντανάκλαση μιας λίμνης με βρωμόνερα κάτω απ' τα πόδια μου και με βρήκα υπέροχο. Το θύμα, που όπως είπα, έμοιαζε με πιροσκί, είχε κοκαλώσει.
Με ακόμα μια, θανατικής ακρίβειας, κίνησή μου, σκίζω με τη λεπίδα μου το φύλλο κρούστας που την κάλυπτε και βυθίζω μέσα στο "λουκανικάκι" τη σαλαμάρα αέρος-αιδίου.
Αντανακλαστικά το θύμα έκανε σπαγκάτο την ώρα που του διαπερνούσα μήτρα και ωοθήκες, έχοντας φτάσει ως τον εγκέφαλο.
Έτσι κατάφερνα να διαβάζω τις σκέψεις της.
Κάθε φορά που το καβλί έκανε το δρομολόγιο Μουνόχειλα-σύζευξη με Συκώτι-Παρεγγεφαλίτιδα, γέμιζα με ένα σωρό υγρά (λιπαντικό αιδίου, εντερικά, πεπτικά, πνευμονικά (μάλλον έχει πνευμονία να το κοιτάξει), σάλια και άλλα).
Οι σκέψεις της σε κάθε βύθιση ήταν θολές και εγώ ευχαριστιόμουν την εκδίκηση πάνω στο σάπιο και ανήμπορο κορμί της. Μέχρι που άρχισε να μαδάει το εξωτερικό της φόρεμα και άρχισα να διακρίνω χαρακτηριστικά....ανθρώπινα.
Τότε άρχισα να υποψιάζομαι.
Τότε άρχισαν να πέφτουν τα τενεκέδια που φορούσε, ένα οπλοπολυβόλο περασμένο με οξυγονοκόλληση στις ρώγες της, μια μπριζόλα κάτω απ' τη μασχάλη και το κουτάλι σούπας στα μαλλιά.....και μία λέξη στο μυαλό της..."Gaga"...

"ΤΙ GAGA ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΠΟΡΝΗ;" της είπα, κολλώντας το αφιονισμένο μου πρόσωπο απάνω της και το καβλί μου τη διαπέρασε με τόση βία που απειλούσε με τρυπανισμό τον μετωπιαίο της λοβό.
"ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΩΡΙΓΕΝΗ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΧΡΑΝ, ΜΙΛΑ" της ούρλιαξα και τα σάλια μου της έλουσαν το πρόσωπο σαν λάβα από τα εφτά ηφαίστια της Κόλασης.

-"...μ...μ..με λένε Lady Gaga και όχι Εχράν", μου απάντησε με φωνή εκατόν ενενήντα οργασμών σε εσωτερικά όργανα του κορμιού της (μέτρησα ογδοντα έξι μόνο στα νεφρά).

Το καβλί μου έμεινε στήλη άλατος, σαν τη γυναίκα του Λωτ, όταν ο "αποπάνω" κατέστρεφε τα Σόδομα και τα Γόμορα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι εγώ...Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ, είχα κάνει έρωτα χωρίς τη συναίνεση του θύματος σε λάθος θύμα.
Απότομα βγάζω το καβλί μου από μέσα της, αλλά πάνω στη βιασύνη μου, κόπηκε ένα βαρβάτο κομμάτι κάπου στη μήτρα της σε μέγεθος ψωμιού και έμεινε να προεξέχει σαν τρόπαιο πάνω στα μουνόχειλά της.
Ευτυχώς, το μέγεθος της απώλειας δεν ήταν μεγάλο και ο πόνος μου φάνηκε σαν τσίμπημα.
Αποφάσισα, για χάρη του λάθους μου, να μην την φάω κι ας πεινούσα.
Έδεσα το δαιμονικό μου Μέλος με αλυσίδες πάνω στο στήθος μου. Τα χείλη μου φίλησαν το φίλτρο ενός τσιγάρου που άναψα με έναν πυρσό που βρήκα πρόχειρο στην καπαρντίνα και άφησα μόνο το ευτυχισμένο κι ανήμπορο το θύμα μου στο σκοτεινό στενό, με ολική ρήξη εσωτερικών οργάνων να γράφει στίχους και μουσική για ένα νέο τραγούδι πάνω στα υπερανοιγμένα -πλέον- σαν φύλλο χαρτί, μουνόχειλά του.

Αυτή η κρεατόβεργα που είδατε λοιπόν στο βίντεο της Gaga είναι το αποτέλεσμα όσων σας διηγήθηκα.

Φήμες....να τις πιστεύετε με το.....μέτρο     

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ........... (σατανικό γέλιο σε fade out και αργή απομάκρυνση στο σκοτάδι)

51 σχόλια:

  1. Μέγιστε Kaboso οι φήμες λένε ότι γαμάς σαν άλογο και σκοτώνεις σαν δαίμονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απάντησέ μου σε παρακαλώ Τρισμέγιστε και θα αφιερωθώ να σου δένω τα κορδόνια στις κατάμαυρές σου μπότες

      Διαγραφή
    2. και ότι σηκώνεις το βάρος του Μέγιστου Πέους σου σαν μουλάρι;

      Διαγραφή
    3. Ειναι Κρεμασμενος 2 ποντους.... Απο το εδαφος.....

      Διαγραφή
  2. Θεέ και δαίμονα, είσαι εσύ αλήθεια Kaboso;;;
    Είσαι ο καλύτερος και σε εκλιπαρώ, αν με κάτι που είπα, σε προσβάλω ή νομίζει ότι πάω να σου πουλήσω μούρη στο μπλογκ σου, σε παρακαλώ βίασε τη μάνα μου, σκότωσε με βίαιο τρόπο τον πατέρα μου, κόψε μου τα άκρα και σβήσε το σχόλιό μου για να γλιτώσω την ατίμωση.

    θα μου αφιερώσω, σαν καλός σκλάβος σου, ένα λινκ που δείχνει τα προσόντα μου και πόσο ανάπηρο είμαι

    http://img.chan4chan.com/img/2010-08-10/tn_1281421983784.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραίος κώλος και το πόδι που σου λείπει το βρήκα και το έφαγα

      Διαγραφή
    2. Πετα και κανα κοκκαλο αχορταγη καταβοθρα του ερεβους η τουλαχιστον αρχισε να μας σοδομιζεις με τα κοκκαλα οταν κουραζεται ο Βαιολειτορ

      Διαγραφή
    3. http://occupiedpalestine.files.wordpress.com/2012/11/nov-17-2012-gaza-under-attack-israel-by-omar-al-qatta-3.jpg?w=588

      όλο δικό σου

      Διαγραφή
    4. Αν το συγκρινεις με τα εντατικα μαθηματα ανατομιας στην Ιατρικη εισαστε πολυ μικρος κυριε και εχετε πολυ ιδρωτα να χυσετε για να με σοκαρετε.

      Σκουπισου και ξαναπροσπαθησε.

      Το σπερμα σου θα το αφησω να κυλισει τη φυσικη του πορεια για να βλεπω τα αποτελεσματα του σε βαζακια με συντηρητικα νωριτερα απο τη φυσικη του ωριμανση

      Διαγραφή
    5. δεν ήξερα ότι είχα ένα demon-ass antagonist εδώ.
      Μίλα το cvlt σου να σε καταλάβω

      Διαγραφή
    6. Σε παρακαλω, συνεργατης. Ολα στην ωρα τους ομως. Και το προιον και η αμοιβη μου.....

      Διαγραφή
  3. α Παναϊα μ', μίκρυνε λίγο τη γραμματοσειρά, δεν είμαστε πρεσβύωπες. Ούτε μύωπες. Ούτε αστιγματιστές. Γκαβώθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το όνομα της μητέρας του...."σωτήρα" χρησιμοποιείς.
      Θα κάνω το αίτημά σου πραγματικότητα αν δεν το ξαναχρησιμοποιήσεις

      Διαγραφή
  4. Διάολος,Διάολος αλλα η σαβουρογαμία παει σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαβουρογαμία και σαβουροφαγία αποτελούν το μενού και του στομαχιού και του κατάμαυρου γυπαετού που στολίζει τα μπούτια μου.
      Κουφάρια γαμώ και κουφάρια τρώγω

      Διαγραφή
    2. Εχεις οτι δεν εχασες. Κερατα δεν εχασες κερατα εχεις.

      Διαγραφή
  5. Θελω να μου κανεις μια μικρη χαρη.

    Αφου σκοπευεις να μας εξοικειωσεις με το "Τεράστιο Κατραμόχρωμο Παραβιαστή Κωλοτρυπίδων" απο τα κειμενα σου μπορεις να μας δωσεις κατι πιο συντομο;

    Τουλαχιστον ενα powerword η εστω ενα sigil, εστω μια συντομευση για την επιφανεια εργασιας.

    Δεν νομιζω οτι ο μεσος καυλολαγνος να μπορει να απομνημωνευσει δευτερη φορα προτασεις οπως το "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επαναλαμβάνω:
      K'tulu δεν υπάρχει παρά μόνο στο υποσυνείδητο αυτών που ζητούν να βιαστούν σώματι τε και πνεύμα από πλοκαμοφόρους μασκαράδες σε γιαπωνέζικα καρτούν.
      Ο Λάβκραφτ χρησιμοποιούσε βαρέα παραισθησιογόνα για να γράφει τέτοιες φράσεις. Όλοι ξέρουν ότι το πιο "μοντέρνο" σε δαιμονική γλώσσα ήταν τα λατινικά.. Ο μέσος καταληπτικός δαίμονας σωμάτων καταλαβαίνει από Βαβυλωνιακά-Σουμεριακά έως Λατινικά (μεταξύ τους μιλάνε άλλη γλώσσα).
      Δεν σκοπεύω να γράφω ανακρίβειες για να θεωρηθώ cvlt. Όσο αφορά τα powerwords, μελετώντας κάποια συγκεκριμένα κείμενα (και όχι τον ψεύτη google) κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει οποιαδήποτε λέξη αρκεί να πιστέψεις και να θες...μπορείς να το αντιληφθείς και σαν μέθοδο placebo. Το ίδιο ισχύει και στα σύμβολα sigil, τα οποία είναι απλά απεικονήσεις και χαράξεις των αλχημιστών και σαμάνων. Ακόμα και οι σφραγίδες του Σολομώντα (φτου κακό), με τον ίδιο τρόπο έγιναν.

      Διαγραφή
    2. Αναδιατυπωνω:

      Εφαρμοζεις παβλοβιανο μοντελο συσχετησης αναμεσα στα ερεθισματα και τις επιθυμητες αντιδρασεις απο ενα κοινο το οποιο υποθετεις οτι ειναι κατα βαση παθητικο ( η τουλαχιστον δεν το ενδιαφερει να αντιδρασει ).

      Προσπαθησα να τονισω οτι βολευει συχνοτερη εφαρμογη layman terms γιατι ειναι βολικοτερο ο στοκος ανων να καταλαβει ευκολοτερα οταν μιλας για ασπιρινη αντι για ακετυλοσαλικικο οξυ.

      Εισαι σιγουρος για τα παρεσθησιογονα; Το λαβδανο ειχε περαση εκεινο το διαστημα και υπηρχε και η αναλογη ιστορια για τον Ποε.

      Τωρα για τα υπολοιπα ο Αλιστερ Κροουλει προτεινε και το θεατρο σαν μια αλλη προσεγγιση στο ολο θεμα και τελικα εκει που εγω εχω καταληξει ειναι πως εχει μεγαλυτερη σημασια η πειθαρχημενη εξοικειωση με το αντικειμενο παρα το εργαλειο το ιδιο.

      Η οπως ελεγε καποιος αλλος, να ακολουθεις τον Θεο σου, η τον Μαμμωνα. Ακολουθα εναν κυριο και υπηρετησε τον καλα.

      Διαγραφή
    3. προφανώς συμφωνούμε, αλλά για και για τον Πόου και για τον Λάβκραφτ γνωρίζω έγκυρα ότι χρησιμοποιούσαν δυνατό όποιο, το οποίο του έφερνε στα όρια της κατάθλιψης.
      Εγώ τον δαιμονογράφο τον θέλω να έχει πλήρη συνείδηση του τι γράφει πριν πέσει σε καταληψία

      Διαγραφή
    4. you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug, especially when it's waving a razor sharp hunting knife in your eye

      Διαγραφή
  6. Ω τρισκατάρατε σαβουρογαμήκουλα των απανταχου πιρoσκί, οι σκλάβοι σου περιμένουν εναγωνίως την επόμενη ανάρτηση σου με θέμα «το ξεμούνιασμα μιας τυρόπιτας κουρού, στο όνομα του Moloch»

    Νεφελίμ καραπιπερίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μολώχ έπαιρνε μωρά και όχι τυρόπιτες, όλοι το ξέρουν αυτό. Μάθε το cvlt σου και μετά ξαναέλα

      Διαγραφή
    2. σου έχω έναν ιερό γρίφο, πολύ δυνατό:
      βρες μου τι είδους είναι αυτό που βλέπεις και αν το βρεις, θα έχεις ανάρτηση με αφιέρωση, αλλιώς το σχόλιό σου θα πάρει το δρόμο του σκοταδιού
      http://1.1.1.5/bmi/2.bp.blogspot.com/_3HjWhJRly-E/S-fbqvS-x4I/AAAAAAAAAmo/UquViRpnOSw/s320/ma+ss+1.jpg

      (από το σύνδεσμο λείπουν 8 γράμματα, αλλά θα σου εμφανίσει κανονικά την εικόνα. Έχεις διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα σήμερα)

      Διαγραφή
    3. πέρασε η ώρα και το σχόλιο σου, μαζί με εσένα, βρίσκονται εκεί που πρέπει, στον κύκλο με τα σκατά

      Διαγραφή
  7. Kaboso μεγαλοδαίμονα, είμαι τόσο αξιολύπητος που πεθαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βάλε κατσαρόλα να βράζει, πέσε μέσα κι έρχομαι

      Διαγραφή
    2. Θα χωθω στο πιο απομερο σημειο του καταψυκτη και θα κωλοτριβωμαι με τα γυναικεια πτωματα που εκρυψα για την περισταση για να ζεσταινωμαι μεχρι να ερθεις.

      Θα σου εχω ετοιμασει και μια ποικιλια απο εντερα, λουκανικα και μια γυρο με διπλη για να μην ξεκινησεις και αφαγος τα νεκροφυλλα.

      Η ερωτηση που θελω να μου απαντησεις ειναι τι ταιριαζει με το περιβαλλον που καλλιεργω: Βοτκα η μπυρα ;

      ΕΠΙΒΙΚΤΩΡΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. ακόμα και ο πιο άχρηστος μπον-βιβέρ πτωματοφάγος γνωρίζει ότι ένα καλό γεύμα κόκκινου κρέατος απαιτεί κόκκινο κρασί. Αν εσύ θες να το πας σε επίπεδο σουβλατζίδικου στις Γερμανικές Άλπεις με Blot-Wurst και τοις συν αυτοίς, τότε μια μπύρα θα ταίριαζε...μια καλή trappist από φρεσκοσφαγμένους μοναχούς δίπλα στα βαρέλια τους.
      Βότκα θα δεχόμουν μόνο αν ανάμεσα στα πτώματα είχες κρατήσεις μερικά δαχτυλάκια του Ρασπούτιν για ορντέβρ.

      Μείνε όμως στο κόκκινο κρασί και θα σου κρατήσω παρέα στις τελευταίες σου ώρες

      Διαγραφή
  8. Μισές δουλειές κάνεις ρε! Γαμήσι δίχως μάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη φοβάσαι και πετάχτηκα μέχρι το νεκροταφείο του Woodlawn στο Bronx και τσίμπησα κάτι. Ευτυχώς εκεί τους θάβουν λίγο πιο ρηχά και δεν χρειάστηκε πολύ ώρα. Θυμάμαι ήταν μια γυναίκα από αυτοκινητιστικό και το πάγκρεάς της ήταν νοστιμότατο και το μουνί της γεμάτο ζουμιά

      Διαγραφή
    2. Το φαγητο σου δεν ειναι kosher.

      Αρνουμαι να κωλλησω την βλακεια του καθε συφιλιαρη μαζι με την αιτια που τον σκωτωσε.Η βλακεια σκοτωνει με χειροτερους τροπους απο τον βλακα.

      Διαγραφή
    3. Οταν καυλωνεις βαζεις το πουλι σου στην μπριζα ;

      Διαγραφή
    4. όχι, το βάζεις στο μουνί της νεκρής μάνας που πριν της έφαγες το πάγκρεας!

      Διαγραφή
    5. I will follow your example Great Master......

      First Comes First served and the honour is all yours.

      Διαγραφή
    6. Και μετα θα σε σερβιρω ποτακι. Nelson's blood.

      Διαγραφή
    7. το πτώμα του ναύαρχου Νέλσον έχει καιρό τώρα μείνει στεγνό
      ήταν νόστιμος ο Άγγλος

      Διαγραφή
    8. Κραταω το ρουμι για μενα. Το blutwusrt του ναυαρχου χαρισμα σου

      Διαγραφή
  9. Που είναι ο χωστίρας ρε μάγκα;
    1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του έφαγα τα δάχτυλα και τώρα γράφει το ίδιο ανορθόγραφα μ' εσένα, ηλίθια πράγματα στον προσωποπάπυρο χρησιμοποιώντας τη λεπροσάπια μύτη του

      Διαγραφή
    2. We cum in pieces. Marble-us.....

      Διαγραφή
    3. marbles are for apprentices, you ought to become a Primeslave in a-stone-inch-ment

      Διαγραφή
    4. Hi, I'm Eric A. Lost. Let me be your apprentice.....

      Διαγραφή
    5. prove yourself worthy and fuck a dead wentch, eat her throat and draw it on canvas for me to see it
      in lack of artistic representation, photos serve well too

      Διαγραφή
    6. http://www.tattooartists.org/Img17800_Dead_Pirate_Wench.asp

      Διαγραφή
    7. δαίμανα!!
      Αυτή είναι μια καφτή σάπια πόρνη!!
      Κοίτα αυτούς τους τραπεζίτες που λείπουν από την άνω γνάθο!!
      You gained the trust. Welcome to the lair of Primeslaves

      Διαγραφή