Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

FACEBOOK vs INSTAGRAM



Τις προαλες  ειχαμε μια συζητηση με τον αδερφο μου, αυτος ξαπλωτος στο κρεβατι να τσεκαρει το κινητο κι εγω ορθιος και λεβεντης. Κι εκει που λεγαμε τις μαλακιες μας, πεταει ξαφνικα ενα "ολοι ειναι πλεον στο ινστα, το φεησμπουκ ειναι για τους γερους" 











WADDAFAK U SAY??



...γι' αυτο πολυλατρεμενε μου Μαρκ Ζακερμπεργκ σου ξαναγραφω γραμμα!!
Οπως ειχα γραψει και στο προηγουμενο, θελω να σου πω ποσο λατρεεεεεεευω το facebook!!
ΩΩΩ ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ το λατρευω τοσο πολυ που θελω να ερθω μια μερα στο σπιτι του και να χωθω μεσα στα β¥ζια του και να μην ξαναβγω ποτε!!! Θελω να παω σε ενα τατουατζη οχι τον αδερφο μου και να χτυπησω το logo του κατευθειαν στο μετωπο αναμεσα στα φρυδια.
Τοσο πολυ το αγαπαω!
Μαρκ μου, ξερω οτι και το ινστα ειναι δικο σου επειδη το αγορασες, ξερω οτι οι δυο αυτες εφαρμογες συνδεονται μεταξυ τους, αλλα δεν σε κατηγορω. Αλλωστε ποιος ειναι αυτος που δεν εχει κανει τιτανιες μαλακιαρες στη ζωη του. Εγω πρωτος καποτε χρησιμοποιουσα προϊον απολεπισης για το προσωπο









...οποτε σε κατανοω απολυτα.

Στο προηγουμενο αρθρο σου εγραψα τι μισω στο φεησμπουκ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στο πανηγυρι κλαπαρχιδιας που ονομαζεται ινσταγκραμ. Για να ειμαι ειλικρινης, θα δεχομουνα ευχαριστως να γινω συνδρομητης σε σελιδες οπως "το βατραχι" και "το κουλουρι", θα εκανα με ευχαριστηση κοινο λογαριασμο με δυο ονοματεπωνυμα με τη γκομενα μου ΑΝ ΕΙΧΑ, αντι για τη φρσκοχεσμενη καβαλίνα που ονομαζεται "ινσταγκραμ".



Γυριζουμε λοιπον σελιδα


1. POSTΟΓΡΑΦΙΑ

Οποιος μπει facebook, τα πρωτα κουμπια που βλεπει πανω αριστερα, ειναι τα κουμπια ανανεωσης της σελιδας, ειδοποιησεις απο ομαδες, μηνυματα απο messenger, ειδοποιησεις οτι καποιος σε λυπηθηκε και πατησε λαηκ, αναζητηση κλπκλπκλπ... Οταν θελεις να ανεβασεις κατι, πρεπει να καταναλωσεις 20.000 θερμιδες αεροβικη να σκρολαρεις και να πατησεις το κενο για να ανεβασεις κατι. Απαιτει, δηλαδη κατα καποιο τροπο, απο εσενα να δεις πρωτα τι εχουν ανεβασει οι αλλοι και μετα να αποφασισεις τι περιεχομενο θα βγαλεις. Ειναι ενας καλος μηχανισμος για να δειξεις καλους τροπους και ενδιαφερον....καποιο ενδιαφερον...για τους φιλους σου στο fb.
Αντιθετα, οταν μπεις στο ινστ.....
γαμημενη βαρεμαρα και που το σκεφτηκα

στο ινσταγκραμ, πρωτο ενεργο κουμπι ειναι...μια γαμημενη φωτογραφικη μηχανη για να βγαλεις ο,τι στο μπουτσο ειδες εκεινη τη στιγμη ευκαιρο. Εσενα, το φαϊ σου, τα παπουτσια σου, τα τσιγαρα σου. Αυτο συνεβαινε ΚΥΡΙΩΣ τον πρωτο καιρο στο ινστα, την εποχη που κανενας δεν το εκανε παρεα και το χρησιμοποιουσαν μονο κατι λατερνατιβ τυπαδες με σανδαλια, βιντατζ μουστακι...και γυαλια χωρις λογο. Ηταν ο ναος των hipsters!
ηταν τοσα πολλα τα χρωματα και η οπτικη βια που το ταμπλετ χρειαστηκε 3 μεροκαματα να ανεβασει αυτο το πραμα


Τους θυμαστε τους χιπστερς;! ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ οι ευχες επιασαν τοπο και εξαφανιστηκαν. Οταν λοιπον ο Μαρκ αγορασε το ινσταγκραμ, ολο το χιπσταριο, η χατσα, το κακο συναπαντημα και τα πυροβολημενα των καλων τεχνων, ενιωσαν προσβεβλημενα, μαζεψανε τα σανδαλια τους και τις κουρελουδες τους και εφυγαν για τη χωρα του ποτέ-ποτέ. Τη θεση τους κατελαβαν κωλοι και e-celebrities που δεν δισταζαν να χρησιμοποιησουν το κουμπι της φωτογραφικης σε τετοιο βαθμο που πλεον οι εταιριες κινητων τηλεφωνων αναγκαστηκαν να ενισχυσουν με ατσαλι το πανω αριστερο μερος της οθονης γιατι εκανε βαθουλωμα.


2. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΑΓΚ

Τα χασταγκ (#) ειναι για τις εφαρμογες, ο,τι ειναι μια σκατουλα στη μεση του δρομου: δεν τα παταει κανεις αλλα ολοι ξερουμε περι τινος προκειται.
Στο φεησμπουκ οποιος βαζει χασταγκ ειναι ηλιθιος, και οι υπολοιποι τον βαζουν σε μια γωνια και τον δερνουν.
Στο φεησμπουκ ειναι σαν στο χωριο, αμα κανεις μαλακιες τρως καρπαζιες εξω απο την εκκλησια και δεν βρισκεις νυφη. Μια φορα ανεβασα κατι με χασταγκ και κατευθειαν οι εγκεφαλικες μου λειτουργιες περιοριστηκαν στην αναπνοη.
Στο ινστα σχεδον κυριολεκτικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ανεβασεις φωτο χωρις χασταγκ!! Παρολο που το περιεχομενο της φωτογραφιας ειναι π.χ. μια σταση yoga, ετσι και δεν βαλεις #yogalife #yoga_teacher #yoga_kannabis κλπ...ολοι σε κοιτανε σαν εξωγηινο. Δεν ανηκεις καπου και καμια εταιρια δεν δεχεται να συνεργαστει μαζι σου. Θεωρεισαι απλα ενας παπουλης που ηρθε για να τσεκαρει κωλους. Η εκταση που καταλαμβανουν τα χασταγκ σε μια δημοσιευση ειναι τετοια που ετσι και κανεις τη μαλακια και πατησεις "περισσοτερα" γεμιζει το feed σου με τοσες τρίλιζες που θες να το κλεισεις.


3. ΑΛΛΑΞΕ ΦΙΛΤΡΑ ΜΠΟΥΖΙΑ ΛΑΔΙΑ
ωωωω γαμω τω θεω μωυ!!
Καποτε για να θεωρεισαι καλος φωτογραφος επρεπε να εχεις τελειωσει Σχολη Καλων Τεχνων στη Φλωρεντια, να εχεις καψει δυο τονους αρνητικα, να εχεις δωσει κωλο για μαθηματα σε επαγγελματια φωτογραφο, να εχεις κλαφτει σε περιοδικο για μια δημοσιευση, να εχεις πουλησει σε σωματεμπορους ο,τι ειχατε σε ανηλικο στην οικογενεια για να αγορασεις μια καλη φωτογραφικη μηχανη, να πετας λεφτα για φακους, να καθεσαι σε ενα μερος για να βγαλεις σωστη γωνια και φωτισμο μεχρι να παθεις εγκαυματα και καρκινο δερματος και να αυτοκτονεις οταν σου εκλεβαν τον εξοπλισμο, προκειμενου να βγαλεις μια αξιοπρεπη φωτογραφια.
Πλεον στο ινστα, αρκει ενα τηλεφωνο της πουτσας και η εφαρμογη σου παρεχει τετοια φιλτρα και φωτισμο που μετατρεπει αυτοματα τη στραπατσαρισμενη σου φατσα σε Μονα Λιζα, την παντουφλα σου σε βιντατζ υποδημα και το ντολμα της μανας σου σε #greek_sushi #vegan_sushi #food_porn #love_yourself_2K19.


4. Ε-ΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Κι ενω το φεησμπουκ ειναι μια εφαρμογη για φιλους και γνωστους, η σελιδα στο ινστα ειναι μια γαμημενη επαγγελματικη καρτα. Ενα μαγαζακι που στηνεις στο ιντερνετ για να πουλησεις. Εδω δεν εχει σχολια "geia su koukla se exw petixei Peristeri psinesai gia soukou sti Larissa?". Οχι. Μια καρδουλα, ενα εμοτικον και πας να αγορασεις μαγιο 300 ευρω να βγαλεις καλυτερη φωτο. Ανεβαζεις φωτο με οχτακοσους κοιλιακους και διπλα βαρελι πρωτεϊνη, αμινοξυ, προπροπονητικο ροφημα, μεταπροπονητικο ροφημα, ηλεκτρολυτη, μουνοχυμα εμπλουτισμενο με λεκιθινη, μπαρα πρωτεϊνης με γευση πουτσα...."μπες στη σελιδα μας και αγορασε προγραμμα γυμναστικης και εχεις εκπτωση 10% στα προϊοντα μας και σε δεκα μερες θα βγαλεις γραμμωμενα βυζια και πουτσα πρωταθλητη". Αυτο ειναι το ινσταγκραμ. Πας μα γραψεις κανα σχολιο σε κανα φιλο...και σου απανταει ΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!! Ρε μαλακα Μητσο!! Σαραντα χρονων μαλακας και καθε που περνουσε θηλυκο, γυναικα, κοαλα, ιγκουανα, καγκουρο οτιναναι και μουρμουριζες "πω 'να μουνι το σκιζα" και τωρα μου στελνεις...καρδουλα;;; Στην καλυτερη σου ευχομαι φωτο της γυναικας σου στο milfsworld


5. ΣΕΛΦΟΚΌΝΤΑΡΟ

ξεχασε το.
 Ενα καλο και μονο αυτο, που εφερε το ινστα ειναι οτι ο κοσμος καταλαβε ποσο γελοιο ειναι να βγαζει σελφι και ιδιαιτερα, το να γυρνας με ενα photo-dildo τραυματιζοντας περαστικους.
Η selfie πεθανε!!...κατα καποιο τροπο...

Βλεπεις, κανενας δεν θελει να βλεπει μια φωτογραφια που την εβγαλες μονος σου ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙΣ. Πολλοι ηλιθιοι βρεθηκαν στα νοσοκομεια με κατεστραμμενους καρπους και λαιμους σε αφυσικες θεσεις, προσπαθωντας να βγαλουν μια φωτο του εαυτου τους, δηθεν κοιτωντας αλλου και το χερι στραμπουληγμενο να κραταει ενα κινητο.

Αυτα κομμενα.
Πλεον θεωρεισαι τιποτα αν δεν εχεις διπλα σου καποιον να σε τραβαει. Εχθες, στην πισινα του ξενοδοχειου, την ωρα που ειχα ενα τμημα γυμναστικης στο νερο, ηταν ενας τυπος και κρεμοταν κυριολεκτικα στον αερα για να βγαλει αεροπλανικη φωτο τη γκομενα του ξαπλωμενη στην ξαπλωστρα με κινδυνο να βρεθει βουτια με το κεφαλι πανω στο πλακακι. Οι αλλες επαιρναν φωτο η μια την αλλη σε αποκρημνα βραχια...στη θαλασσα...με 2633624 μποφωρ και μειον 26δηβ3635β βαθμους Κελσιου...με το μαγιω. Και μετα πηγαν και φορεσαν ρουχα γιατι ειχαν δαγκωσει το μουνι τους.
Υπαρχουν επαγγελματιες φωτογραφοι που παιρνουν τρελα φραγκα για να τραβανε φωτογραφιες για το ινστα και μαλιστα πριν λιγο καιρο ειδα σε βιντεακι youtube εναν απο αυτους, ο οποιος ειδικευοταν σε φωτογραφιες πυροβολημενων που εκαναν γιογκα!!!
Ειπαμε Μαρκ, ο κοσμος να εξελισσεται. Πρωτα καταφεραμε και σκοτωσαμε ολα τα ζωα που μας απειλουσαν, καταστρεψαμε τη γη για να χτισουμε σπιτια, εξαφανισαμε τις αρρωστιες, εξορισαμε οσους εβγαζαν σελφιζ. Τωρα τι ειναι αυτο;;;; Που ακουστηκε ρε Μαρκ να εχει καποιος γκομενα και μαλιστα καταπληκτικο μωρο, τοσο απιστευτο που να το ξανασκεφτεται να την αφησει να βγει με τις φιλες της φορωντας το μουνι της και αντι να την εχει σολο παλαμαρι, αυτος τη βγαζει στο μπαλαούρο με στριγκακια και μισο β¥ζι εξω λες και την κατεβαζει υποψηφια μις Ξεκωλο;;; Γιατι;;; Πες με πουριτανο και μαλακα. ΕΙΜΑΙ. Αλλα επειδη εχουνε δει τα ματακια μου βιντεακια που ο αλλος εχει βγαλει το παλαμαρι του εξω και χυνει πανω στην LCD του υπολογιστη του....αλλα να σου πω κατι;









Γαμα τους

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ
Οριστε, το 'πα.
Αν ο τυπος ειναι τοσο ηλιθιος και μουνοδουλος ωστε να δεχεται να κανει τον φωτο-κερατα, ας ειναι ετσι. Εμενα ο σκυλος μου αυτη τη στιγμη πηδηξε και επιασε μια μυγα στον αερα και την εφαγε. Τη μασησε πρωτα και την εφαγε.τη μυγα. Αν εγω ειμαι ετσι αναισθητος για τη διατροφη του σκυλου μου, που ομολογουμενως, τον αγαπαω, φαντασου ποσο πουτσα μου ειμαι που η γκομενα του αλλου τον βαζει με τη θεληση του να τη διαφημισει για μαρκα προφυλακτικων.

   Και ενω και εγω εχω ινστα, εν τουτοις δεν θα σταματησω ποτε να λατρευω το φεησμπουκ, οσες αλλαγες κι αν εχει κανει ολα αυτα τα χρονια.

#blogger
#bloggerlife
#read_porn
#train_your_brain
#givememoney  







Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙ ΜΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟ ΦΒ (ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚ ΖΑΚΕΡΜΠΕΡΓΚ-WHAT I HATE ON FACEBOOK (LETTER TO MARK ZUCKERBERG))




Τρεις μερες μετα τα γυρισματα του "2 girls-1 cup" η μία κοπελα πεθανε απο γαστρεντεριτιδα

















Αλλα ενταξει...σοβαρα τωρα, η αλλη κοπελα δεν μπορεσε να βρει ξανα δουλεια σε αυτο το ειδος θεαματος και τωρα εργαζεται σαν διανομεας παγωτου!



...αλλα ας παμε στο θεμα.


Πραγματα που μισω στο facebook


Σε γενικες γραμμες, και μην με παρεξηγειτε, ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ FACEBOOK!!!
Το λατρευω!!

Αν θα μπορουσα, θα πηγαινα στο σπιτι του Ζακεμπεργκ και θα εμπλεκομουν σε ερωτικο τριο με το Μαρκ και το σκυλο του!


οχι αδερφιστικα, αλλα σιγουρα θα υπηρχε μια ερωτικη ενταση. Γιατι κανεις αλλος πριν το Μαρκ δεν εδωσε περισσοτερο φαγητο στον εγωισμο μας. Κανεις πιο πριν δεν εδωσε περισσοτερη σαρκα και οστα σε αυτο που πραγματικα θα θελαμε να ειμαστε και δεν ειμαστε κανονικα γιατι στην πραγματικη ζωη μπλαμπλαμπλαμπλα...

Κοιτα τον!!



Προσπαθησα να κανω edit τη γλυκοφατσουλα του να γινει γιαπωνεζικο ανιμε και μου βγηκε kawaii-Κουασιμοδος με δυο δεξια ματια!!!!




ΑΛΛΛ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!


...αλλα σοβαρα τωρα Μαρκ, παρε μολυβι και στυλο και σημειωσε τι μισω στην ΥΠΕΡΟΧΗ εφαρμογη που ονομαζεται Facebook



1)ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΩΩΩ ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ!!!
Καποτε ο Κωστας μου ειπε να κανουμε μαζι μια χιουμοριστικη σελιδα και την κλεισαμε γιατι ημασταν παρα πολυ οχι αστειοι. Πλεον μαζευονται 2-3 ατομα και ανοιγουν σελιδες πολιτικου, κοινωνικου, χιουμοριστικου περιεχομενου, δηλαδη κλεβουν ατακες απο το twitter....

Και δεν ειναι μονο αυτο

Το ΕΣΠΑ του facebook

Ακου.ΑΚΟΥ!!!
Ολες αυτες οι σελιδες, πληρωνουν μια μηνιαια συνδρομη στο fb για να διαφημιζονται στους λογαριασμους του καθε χρηστη βασει χωρας και με αυτον το τροπο αποκτανε χιλιαδες συνδρομητες, ΚΑΤΟΠΙΝ, οι διαχειριστες αυτων των σελιδων επιτρεπουν τις διαφημισεις της καθε εταιριας στη σελιδα τους και καταφερνουν να βγαζουν λεφτα...οχι συγνωμη...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ.
Μπασταρδοι. Τι ειστε;; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Αλλη μια φορα...οι σελιδες τσεκαρουν και κλεβουν απο το τουιτερ ο,τι βρουν "νοστιμο" σαν υλικο, και στην καλυτερη περιπτωση θα αναφερουν το ονομα του καημενου που το εγραψε, σαν μια υποσημειωση(!!!!) εισπραττοντας αυτοι τα κερδη!!!
Αν θελεις να καταλαβεις πως, απλα δες τα γλυπτα του Παρθενωνα στο Βρετανικο μουσειο. Η μεθοδος ειναι ακριβως η ιδια, αυτο που διαφερει ειναι οτι αντι να τα εισπραττει το αγγλικο δημοσιο, τα λεφτα πανε στο λογαριασμο του "οι ραγισμενες καρδιες ξερουν να συγχωρουν" ή καποιου αλλου χοντρου και παρθενου.
Διαχειριστης της σελιδας "ο τοιχος ειχε τη δικη του ιστορια"

Εισαι οκ αν...
...εισαι απλα μια παρεα που φτιαξατε μια σελιδα για την πλακα σας για δεκα φιλαρακια. Ολα οκ, δεν πρηζετε κανεναν και μετα απο ενα μηνα βαριεστε γιατι ανακαλυψατε το σεξ.
Αν ομως εισαι επαγγελματιας marketer του fb που δουλεια του ειναι η κλοπη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ....


αναρρωτιεμαι αληθεια πως συστηνεσαι στις κοπελες;;; Τι τους λες οτι κανεις για επαγγελμα; Γιατι πραγματικα δεν ξερω καμια κοπελα (απο τις 4 που εχω γνωρισει) που θα δεχοταν μονιμη σχεση με καποιον που βγαζει λεφτα μεσω fb ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!


...και οι ηλιθιοι
και οι τουιτεραδες βλεπουν τα γραπτα τους να ανεβαινουν στο φβ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!
Αντι να τους κανουν μηνυση και να τους παρουν και το βρακι της μανας τους (χεσμενο "Viktorya Sikret" απο το κινεζικο), ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που τους εκλεψαν!!!
Φιλε τουιτερα ακου...ΑΚΟΥ!!! Απο τους 100 χρηστες του φβ μολις οι 10 εχουν τουιτερ και απο αυτους τους 10 ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. Οι υπολοιποι 90 δεν προκειται ποτε να ανοιξουν λογαριασμο και να σε κανουν follow επειδη η σελιδα "μπασταρδε πονανε οι λεξεις" ανεβασε το γραπτο σου. ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Γι' αυτο κανε το καλο και τραβα τους μια μηνυση για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK GOD BLESS MARK ZUCKERBERG!!! 


2)ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ


Δεν υπαρχει τιποτα πιο αντιπροσωπευτικο που να συλλαβιζει καλυτερα τις λεξεις "ενδοοικογενειακη βια" απο εναν κοινο λογαριασμο στο φβ!! Πισω απο ονοματα οπως "Ρινουλα Γιωργος Χατζηβασιλειου Παπαπετρου" κρυβονται συνηθως πολλα κιλα παντοφλας και καλο θα ηταν η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να αφησει στην ησυχια τους σελιδες οπως "oi kaliteroi kwloi tou foubou 2 mas kleisane alla anevazoume apo th fylaki giati eimaste alania" και να ανοιξει τα μικροφωνα των συσκευων σε αυτους του ζευγαρο-λογαριασμους.
Μαρκ...ΜΑΡΚ!!! Εγω που ξερεις πια ποσο σε αγαπαω γιατι δεν κανεις το καλο να τους διαγραψεις για παντα;;; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ; Ασε να σου πω εγω: 

ΓΛΥΚΙΈΣ

ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

...καθε μερα
...ολη μερα

Ανοιγεις το φβ (❤❤❤❤💋💋💋💋💋💗💗💖💖) πρωι-πρωι με τη τζιμπλα στο ματι...ετσι;;
Διπλα σου εχεις τον ξινισμενο καφε γιατι εφτιαξες καφε χωρις να εχεις πιει πρωτα καφε και τωρα ειναι σκατα.σωστα;


...ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΦΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ!!!!

ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ!!!

Πας να γραψεις στον Κωστα να κανονισετε για μπυρες το βραδυ (οχι εγω, αλλα σιγουρα καποιος το κανει) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "αχ ο Κωστας δεν μπορει σημερα γιατι πρεπει να προσεχει τα μωρα"




ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙΤΟΥΛΑ!!!

Μαρκ μου, σε εκλιπαρω...αληθεια. Στο ονομα της Silicon Valley, διεγραψε οτιδηποτε περιλαμβανει 4 ονοματα ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.




3)ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΓΑΜΙΝΙΩΤΗ



4)ΟΣΟΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝΕ ΓΝΩΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΤΟΥ ΔΑΛΑΪ ΤΟΥ OSHO ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Ακου.ΑΚΟΥ!!!
Σε παρατησε;;; Σε παρατησε
Κι εμενα το ιδιο....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ 400 ΕΥΡΩ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!
Απολαυσε το!!!

Δεν ειναι αναγκη να γυριζεις σαν το πρεζακι απο σελιδα σε σελιδα για να ψαχνεις να ποσταρεις φωνη να πει αντι για σενα αυτα που αισθανεσαι ΕΣΥ!!
Ειναι παραλογο δικε μου!!! Και με εκνευριζεις κι απο πανω, με κανεις να συμπαθω και να κατανοω την πρωην σου!! Καθε φορα που βλεπω τα μουτρα του Βουδα και να γραφει κατι του στυλ "αμα η καρδια της πουτανας ηταν τιμια δεν θα σε αφηνε εξαρχης...για τα φραγκα...και δεν θα ηταν και πουτανα" ΩΩΩΩ ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ. Θελω να ανεβω εκεινη την ωρα στο Θιβετ και να κατουραω τα κερακια στο μοναστηρι του Αη-Κουνφουκιου του Τζιντζεροβλήτη, προστατη του Ιερου Βουνου και των γκεη-νιντζα. Ρε μαλακα...ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΒ οχι σε συναντηση του Συλλογου Πληγωμενων απο Πουτανες. ΣΥΝΕΛΘΕ!!!Και μαζεψου, σε βλεπουν κι αλλοι. 
Καθε βραδυ μαζευονται ο Βουδας, ο Αριστοτελης, ο Κομφουκιος, ο Δαλαϊ και ο Γκαντι και πινουνε τον κωλο τους και χαχανιζουνε με τις μαλακιες που ανεβαζετε στο ονομα τους...και σας γαμανε και τις πρωην και πανε το πρωι τα παιδια σας στο σχολειο.
Συνελθετε!!


Μαρκ, ακου. Αντι να διαγραφεις βυζια και κωλους (δηλαδη πραγματα χρησιμα που μπορουν να κανουν τα φβ ακομα πιο φιλικο προς τον χρηστη), διεγραψε αυτες τις μαλακιες να προχωρησουμε  


Μαρκ, αν θελεις να με κανεις add στο φβ, θα με βρεις με το ονομα "Manouras Logan Emmanuel Aitor"



Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ-THE STUPIDEST SEXUAL VICES


(sponsored by Pornhub)
Σεξουαλικα βιτσια....







Ω ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ

Αν ο ανθρωπος ειναι μια φορα ηλιθιος στη δημοσια ζωη του, τοτε στο κρεβατι του περναει στοκο και πλακακι ολο του τον εγκεφαλο για να μην κανει διαρροη τοσο σκατο.

Ακου
ΑΚΟΥ

καταλαβαινω πληρως οτι αυτο ειναι που γουσταρεις, σε αναβει και σε καυλωνει, αλλα δεν χρειαζεται να μου γυριζεις τα αντερα καθε φορα που η συζητηση φτανει στο "και γαμας τιποτα αυτη την εποχη".
Και πριν μπω στο ζουμι, να ξεκαθαρισω οτι ο βιασμος ΔΕΝ ειναι σεξ. Σεξ ομως μπορει να ειναι μια φαντασιωση ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να μοιαζει με "βιασμο". Ενταξει;


1. 2 girls 1 cup!!!


Κοιτα, δεν καταλαβαινω ΚΑΘΟΛΟΥ ολους αυτους που κατακρινουν την πορνογραφια του σκατου. Δεν ειναι λες και ξαφνικα ηρθε το αγορι σου απο το δουλεια και σε εβαλε ανασκελα στο καπακι της τουαλετας! Ουτε θα γνωρισεις κανενα στο μπαρακι που θα σου πει "οϊ, δικε μου, κοιτα, ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ!!Πω πωωωω!! Να'χεις φαει λεει δυο κιλα παϊδακια και μια αμστελ, να τα ξαπλωσεις πανω στη χεστρα να τα κανεις ασηκωτα!!". ΠΟΤΈ. Πουθενα στον κοσμο δεν εχει ακουστει κατι τετοιο. Ο οποιοσδηποτε εχει αυτο το βιτσιο δεν σκαει μια μερα στην πορτα σου να του ανοιξεις με το ζορι για να σου μιλησει γι' αυτο! Ξερεις ποιος το κανει αυτο;;
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.
Οριστε, το' πα...
Σου χτυπανε το κουδουνι, ΣΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ...και μετα την Πρωτοχρονια...κι αλλη μια των Φωτων...ΚΑΙ ΘΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ!!!κι αυτο αν εισαι τυχερος και σηκωθεις. Η αλλη λυση ειναι να μεινεις 3 μερες ταμπουρωμενος στο σπιτι να μη βγαζεις αχνια και με σβηστα φωτα να εχεις ακουστικα για να ανοιξεις την τηλεοραση και να πατας στα νυχια των ποδιων για να παρεις κανενα κουραμπιε!!
Ενω οι σκατολαγνοι...κοιτα τους!!

ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ!!

Δεν ενοχλουν κανενα. Θελεις να τους ζουληξεις τα μαγουλακια και να τους στειλεις απο μακρια ενα γλυκο φιλι.


2. Pegging-canilingus

Για οσους δεν ξερουν τι ειναι αυτα....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!

Μια γρηγορη περιγραφη: pegging  ειναι οταν ειστε με την κοπελα σου κι αυτη βαζει το χερι της μεσα στο συρταρι διπλα στο κρεβατι και βγαζει ενα δονητη κι αντι να σου πει "ειμαι αχορταγη βαλτονα οπου καταλαβαινεις"...σου τον καρφωνει ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΑΡΙΝΟ μεσα στα πλαισια του σεξουαλικου παιχνιδιου. Canilingus ειναι οταν το ιδιο αλλα χωρις δονητη και θελει να σου βαλει τη γλωσσα της στο ιδιο σημειο χωρις να ρωτησει. Δεν θελετε να ξερετε, αλλα το πρωτο...καταφερα να το αποτρεψω, στο δευτερο....ευτυχως δεν ειχα πιει. Το θεμα ειναι οτι τετοια πραγματα πρεπει να τα συζητανε τα ζευγαρια. Δικε μου...ΤΟ ΜΙΣΩ οταν η αλλη μου κανει εκπληξη στο σεξ.
Δεν θελω εκπληξεις.....εκτος αν αφορουν στολη καμαριεραςΠΟΥΔΕΝΘΑΤΗΦΟΡΑΩΕΓΩ. Θεε μου, μισω και το pegging και το canilingus. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΜΙΣΩ. Μου εχει τυχει τυπος που ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και χωρις καμια ειρωνια μου ειπε οτι οταν θελει να κανει σαδιστικα σε καποια γκομενα τη βαζει να του γλειφει τη ροδελα για να την υποτιμησει....ΤΙΙΙΙ;;;;;;;; Μας δουλευεις;;; Στην κλιμακα βλακειας απο μηδεν εως Κίκι τσαλεντζ εισαι φραπες με στεβια....ΦΑΚ....


3. Βιντεακι
Κοιτα, δεν ειμαι τοσο κατα στο να τραβας την ολη φαση σε βιντεο. Αν μη τι αλλο, μπορεις να το ξαναδεις και να διορθωσεις την τεχνικη σου ή να προσθεσεις και αλλα πραγματα την επομενη φορα. Αυτο ομως ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ειναι οτι πλεον...εν ετει 2019, οπου πλεον μπορουν να χακαρουν μεχρι και το ταπερακι με το κολατσιο σου,
εσυ ζητας να κανετε βιντεακι με τη δικια σου ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!! Εισαι βλακας;;;; Κι εσυ ηλιθια εισαι οκ δηλαδη να φαινεται ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ!!! Δεν θυμασαι τι εγινε με τον Δημητρη...ααααα κι εδω παμε στην αλλη μεγαλη βλακεια. Να χωρισετε και ο αλλος/η να διαρρευσει τα βιντεακια στο ιντερνετ για να σ' εκδικηθει. Ειδικα οταν μου λεει γνωστος μου οτι παιρνει βιντεακια με τη δικια του ΩΩΩΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩΩΩΩ. Εδω εκνευριζομαι οταν βλεπω λογαριασμο φβ και με τα 2 ονοματα του ζευγαριου. Θελω να πυροβολησω την οθονη....ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. Αν λοιπον δεν θελεις να δεις καποια στιγμη τη φατσα σου να μοστραρει στο pornhub (thenx guys for the sponsorship) με τιτλο "greek ex girlfriend Kikitsa amateur video revenge porn shy babe blowjob anal (gone sexual almost died)" ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ.
Αλλα εμενα με λενε Χωστηρα και μπορει να ειμαι τεραστιο αρχιδι, αλλα τουλαχιστον μιλαω απο την καρδια μου και σας ευχαριστω ολους που διαβαζετε τα κειμενα μου...αληθεια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Κι επειδη λοιπον ειμαι ο Χωστηρας και βρισκω λυσεις, εχω μία για σας τα ζευγαρια που θελετε να κανετε βιντεακια!!!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ!!

Ακομα κι αν τραβατε με αναλογικες καμερες με μπομπινα οπως τα 90'ζ...το πιο πιθανο ειναι ενας απο τους 2 να παει να την κανει convert σε ψηφιακη μορφη και να σας κανει ρεζιλι. Οποτε μη....  


4. Chubby Hubby-Big Busty Wife

ΩΩΩΩ ΜΑΔΕΡΦΑΚ.....

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατανοω οσους και οσες κανουνε που και που λιγο σεξακι με καποιον-α που εχει λιγα ή πολλα παραπανω κιλα. Η τεκιλα ειναι δυσκολο ποτο αλλα τα ομορφαινει ολα. ΒΓΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ οταν ενα απο τα κριτηρια επιλογης συντροφου ειναι αυτο ακριβως: να ειναι γεματουλης-γεματουλα. Ω ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ! Θελω να τα σπασω ολα. Αυτο το γαμημενο βιτσιο δεν το καταλαβα ποτέ. Δηλαδη εισαι με εναν ανθρωπο που ετυχε να εχει παραπανω κιλα ή αποκτησε παραπανω κιλα κατα τη διαρκεια της σχεσης σας κι αντι να αρχισετε να προσεχετε ΜΑΖΙ τη διατροφη σας και να κανετε ΜΑΖΙ γυμναστικη, ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;;;; Θελεις να παραμεινει ετσι για να καυλωνεις εσυ;;
Το αρχιδι και η μελλοθανατη

Αυτο ειναι εγωιστικο. Εχουμε 2019 και θα επρεπε να ξερεις οτι το παραπανω λιπος θα ειναι για μερικα χρονακια σεξυ. Μετα τα 45 ξερεις τι ΔΕΝ ειναι σεξυ;;; Η οστεοαρθριτιδα, η στεφανιαια νοσος, το εμφραγμα, ενα κομμενο ποδι απο το Διαβητη κι ενα φερετρο που θα το σηκωνουν 10 ατομα γιατι εξι δεν θα φτανουν. Ξερεις τι αλλο δεν ειναι γαμημενα σεξυ;;; Να μεγαλωνουν τα παιδια χωρις τον ενα γονιο γιατι ο αλλος ηταν μαλακας. Το να ταϊζεις παραπανω το συντροφο σου εμενα μου λεει το ιδιο με το να του δινεις καθε μερα και λιγο δηλητηριο να πεθανει αργα χωρις να καταλαβει κανείς οτι τον σκοτωσες εσυ. "Ααααχ, ο μακαριτης ο αντρας μου πεθανε απο εμφραγμα"...."ΠΕΘΑΝΕ";;;; Δεν πεθανε ηλιθια, εσυ τον σκοτωνες με τηγανητες πατατες και ψητα με πετσα στο φουρνο..."πεθανε"....



Σοβαρα ομως, το pegging ειναι μια μαλακια και μιση