Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ (100% ΟΧΙ ΚΛΙΚΜΠΕΗΤ)-AN ORIGINAL ARTICLE (100$ NOT CLICBAIT)

Αγαπητο face-book


Εισαι αυτο ακριβως


Λοιπον
   Ετοιμαζομουν μεχρι και την τελευταια στιγμη να γραψω αρθρο για το φεησμπουκ με γαματες ατακες και τετοια αλλα το μετανιωσα επειδη εμεις οι ομορφοι δεν ασχολουμαστε με το φεησμπουκ γιατι γαμαμε ολη μερα και αν το εγραφα θα φαινοτανε οτι δεν ειμαι αρκετα ομορφος ή/και δεν γαμαω ολη μερα.
    Μετα ειπα να γραψω για τα ζωδια που εχουν οι γκομενες αλλα χωρισα προσφατα και θα φαινοτανε οτι ειμαι πικραμενος και κακομοιρης και οτι δεν γαμαω αρκετα και οτι εχω σπυρια και ωροσκοπο στο Κοαλα.
Οποτε μου μενει μια λυση:


*μιση ωρα αργοτερα*


Αναζητησεις στο google απο χρηστες που πατησαν τυχαια και μπηκαν στο Σελεμπριτη-επεισοδιο 265625!!!


*για οσους ειναι νεοι στο  μπλογκ, οταν πηγαινω στα στατιστικα μου να δω ποσοι μπηκανε, μου τα εχει ολα αναλυτικα, αριθμος κλικ, θεασεις, απο ποια sites μπηκανε, αλλα και το τι στο μπουτσο γκουγκλαραν και κατεληξαν εδω. Αρθρα σαν αυτο εχω κανει πολλα στο παρελθον*


1. γκουγκλε κρομ: αγαπητε φιλε, ο Γκουγκλε Κρομ ειναι η Κιμεριανη θεοτητα που λατρευε ο γνωστος ηρωας Μαϊκροσοφτ Κοναν.
Ειναι ο προστατης-θεος των γεναιων πολεμιστων που μολις ξεκινανε τις περιπετειες τους στον αχανη και βαρβαρο κοσμο της Πρωτης Τσοντας. Ο ιδιος ο Γκουγλε Κρομ εχει πολεμησει απειρους εχθρους, αλλα η μαχη του εναντια στο Μοτζιλα Θωρ και η τελικη του νικη, του εξασφαλισαν την κυριαρχια στα καταπρασινα βοσκοτοπια της Πρωτης Μαλακιας και στα απατητα βουνα του Πετιτ τινι τραϊζ φερστ ταημ πορν.

2. ενα αητος παντρευεται:....μαλακα αληθεια τωρα;;;; Καταρχην, κανενα αλλο ζωο ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ δεν εχει υπαρξει τοσο ηλιθιο ωστε να παντρευται.
Δες τον πιγκουινο, δες το τσακαλι, δες το κοαλα και το καγκουρο!!! Εχεις δει εσυ ποτε να παντρευονται;; ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ειναι ρητορικο. Μονο ο ανθρωπος εχει αυτη τη ψυχαναγκαστικη ταση, αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι κανονικο ον. Ο ανθρωπος κατασκευαστηκε απο φλεμμα και σκατα που εριξε ο ιδιος ο θεος (ο Γκουγλε Κρομ) σε ενα υπολογιστη και ετρεξε την προσομοιωση να δει τι θα παιξει. Ο αητος ειναι ενα αγερωχο ζωο που απαξ και θελει να κανει σεξ χτιζει μια φωλια με τα νεκρα κουφαρια των εχθρων του και γενναει κατι αυγα ΝΑΑΑΑ και μετα *φτυνει τα δαχτυλα της παλαμης με γρηγορη ροχαλιτσα και κανει φφφφχχχχχχχττττ* και παιρνει πουλο.

3. αγενεια πεντε λεξεις να την αντιμετωπισεις: "στο μπουτσο μου σε γραφω", το οποιο ειναι αγενες, οποτε και ο αλλος μετα πρεπει να βρει κι αυτος πεντε λεξεις να σε αντιμετωπισει.
Συχνα τετοιες μονομαχιες κρατανε μερες, συνηθως σε σχολια στο φεησμπουκ

4. τα παπακια στην σειρα meme: ειναι αληθεια οτι στο google μπορεις να βρεις τα παντα.οχι.αληθεια. Εγω μια φορα πατησα "τα παντα" και ηταν τρεις μερες σκρολαρισμα μονο οι φωτογραφιες και στο τελος υιοθετησα ενα κουγκαρ που το λεγανε Lisa Ann και ζουσε στα βραχωδη βουνα της Arizona και δεν ειχε το καημενουλι μου να φαει και τωρα στελνω καθε μηνα πεηπαλ τρακοσα ευρω το οποιο βγαινει με προχειρους υπολογισμους το χρονο γυρω στα 88.000 γεν για  τροφη και εμβολια.
"Τα παπακια στη σειρα" ειναι μια αχρηστη αναζητηση και δεν σε αγαπαει η μαμα σου και ο μπαμπα σου ειναι κοαλα.

5. egwwwww:...σερτς τυπου "zouZouNits@@@", αποβρασμα τυπου "ta cpAAAAAMEEEE", εμετος τυπου "k0Lit00Liniaaaa", χλεπα τυπου "m0r0 mu PAPAPAWWW", βρωμια και αηδια και εητζ τυπου "XAMOGELA H ZWH INE XART0MANTHL0". Εισαι ηλιθια και εχεις σπυρια. ΔΙΩΞΟΥ

6. αλεξιος τσιπρας: ναι ειναι αληθεια οτι καποτε πριν χρονια εκανα αφιερωμα στους πολιτικους αρχηγους ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ηταν πολυ αστειο

7. αν δεις στον υπνο σου πουτσα τι σημαινει: τρελε μου, ειπα οτι δεν θα κανω αρθρο για ζωδια για γκομενες αλλα για παρτη σου θα κανω ενα προχειρο ονειροκριτη. Λοιπον. Ακου. ΑΚΟΥ.
Αμα δεις στον υπνο τη δικη σου πουτσα και μιναρει χωρις να κανει το παραμικρο, αλλα βρισκεται απλα εκει για τα lolz τοτε δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα. Πουτσες πεταγονται καθημερινα απο το πουθενα χωρις καποιο λογο. Προφανως καποια στιγμη κατουρουσες και η πουτσα σου αποτυπωθηκε σαν νοητη υπενθυμηση οτι εχεις κι εσυ μία οπως ολοι οι κανονικοι ανθρωποι. Αν παλι δει στον υπνο σου την δικη σου πουτσα και κανει κατι ξερωγω κινειται, μιλαει, ασχολειται με τα κοινα, αγχωνεται με την καθημερινοτητα, τοτε φιλε μου θα εχεις σοβαρο προβλημα. Σημαινει πως σιγα-σιγα η πουτσα σου εχει βρει αλλες ασχολιες και σταματα πια να εχεις της ψωλης σου το χαβα γιατι την αγχωνεις, επισης η γκομενα σου θα σε εγκαταλειψει και το αμαξι σου θα σπασει το τασακι. Αν δεις την πουτσα σου να κανει σεξ με αλλη πουτσα, αλλα κανονικο αντρικιο σεξ που τριβονται οι πουτσες και μπαινει η μια μεσα στην αλλη και αναποδα τοτε δεν εχεις ιδεα απο σεξ ή αντρικιο. Αν ομως δεις μονο την πουτσα καποιου αλλου σου εχω ευχαριστα και δυσαρεστα νεα. Αν δεις την πουτσα καποιου αλλου να κανει κατι που θα ηθελες εσυ σου εχω μονο δυσαρεστα νεα.

8. απο πισω των περνουν πορνο: ...τελικα τρελε μου τη βρηκες τη λυση!!

9. γκεη τσοντες: ....μαλακα μπεσα...δεν κοιτουσα στα σερτς ποιο ειναι επομενο. Ρε τρελε εκανες μεγαλες προοδους!

10. δασκαλα γαμουσε μαθητρια: λοιπον, αν εισαι γυναικα και δεις στον υπνο σου τη δικη σου πουτσα, το πιο πιθανο ειναι να σου χτυπησει την πορτα η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.


Και παμε τωρα στο κανονικο αρθρο.



Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ-SUCCESSFUL PEOPLE WHO WERE A BUMMER

Λοιπον
Γαμησε μας ρε Χωστηρα πρωινιατικα


ΛΟΙΠΟΝ

Τοσα χρονια τα περιοδικα, τα βιβλια, οι τηλεορασεις και το φεησμπουκ προσπαθουν να μας πλασαρουν μια εικονα για τους επιτυχημενους και διασημους. Μας λενε π.χ. οτι ο Μεγαλεξανδρος ηταν πετυχημενος και εξυπνος στρατηλατης που μπλαμπλαμπλα. ΑΡΧΙΔΙΑ. Αμα ηταν τοσο πετυχημενος δεν θα τον εστελνε ενα απλο συναχι στο 1ο νεκροταφειο Γαυγαμηλων (το γκουγκλαρα) και αμα ηταν εξυπνος θα ανοιγε και κανενα νοσοκομειο εκει που πηγαινε, αλλα ητανε χαφτας

και γι' αυτο η μακεδονικη αυτοκρατορια δεν κετεκτησε ποτε την Ιμπιζα και το Μαϊαμι που ειναι σουπερ, αλλα εφτασε μεχρι τη Κατω Κλανιτσα του Νεου Δελχι στην Ινδια.
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;; Ουτε ρεηβ παρτι εχει ουτε μουναρες.ισως.

Λοιπον, παμε.


4+1 ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ


17. ΑΪΝΣΤΑΗΝ

Μαλακα Αϊνσταην θες να μου πεις οτι βρηκες τη φορμουλα για να εξηγησεις το Συμπαν, οτι προεβλεψες τις μαυρες τρυπες που ειναι κατι τοσο μεγαλειωδες περιπου οσο το Μουνι....ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ;;; Και που'σαι...ουτε ενα μουνι της προκοπης δε φασωσες εεεε;;

Συζυγος νουμερο ουνο-ΤΟ μουνι

Συζυγος νουμερο ντος-κλασικο σερτς στο πορνχαμπ

Επαιρνες εσυ τις χορηγειες και τις εδρες στα πανεπιστημια κι αντι να τα φας στις γκομενες και στα 'ούχα, εσυ μου γυριζες με κουστουμι λογιστη και εξηγουσες στον κοσμο τι παιζει με τη φαση στο διαστημα. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;; Σακουλευτηκανε οι Αμερικανοι τη φαση και ριξανε δυο μπαλακια στην Ιαπωνια, μια στη Χιροσιμα (1-0) και μια στο Ναγκασακι (0-0 ημιχρονο 1-0 τελικο). Μπραβο μαλακα και εις ανωτερα. Αααα εεεεε και μια φωτογραφια που εβγαλες με τους αλλους επιστημονες
κοίτα χάλι
και καλα "team γαματοι", αρχιδια. Εσυ ησουνα στημενος αναμεσα στους ξεπλενηδες και τα κοαλα, ενω αυτοι ηταν στην ιδια φωτο με τον πιο γαματο (εσενα). Εγω αμα ημουνα Αϊνσταην θα εβγαινα φωτο μονο με το Θεο,  τον Μπραντ Πιτ, την αλλη τη μουναρα απο το Σιν Σιτυ κι ενα ρακουν ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΑΚΟΥΝ ΓΑΜΑΝΕ.
Διωξτε τον Αϊνσταην, μας ζαλισατε.


5. ΑΪΤΌΡ ΚΑΡΝΤΟΝΈ

Κοιταδω χάλι...

Διωξου ρε σιχαμενε πια

Μαλακα σταματα να εισαι ομορφος κι εσεις πουτανες σταματα να τον θελετε.ολες.
Εισαι ομορφος και εισαι ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο. Εχεις αρωμα με το ονομα σου, σε θενε ολες οσες εχουνε μουνι και τουλαχιστον ενα ποδαρι και μερικες που δεν εχουν μουνι αλλα εχουν δυο ποδαρια κι αυτο φερνει τα πραγματα στα ισια.καπως. Εχεις παιξει με Μεσι, Ροναλντο, Καφου σε εχει κοουτσαρει ο Αλεξης ο Φεργκιουσον, πινεις κοκες και γαμας ξεκαπωτος...ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΕΡΒΟΣ;;; Πως; Αν μυτη αλλο ειμαι εντυπωσιασμενος με τοση αποτυχια!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;; Εχεις μια πουτσα, αν μετρησα καλα απο τα πλανα (google search) 32 εκατατοκασταστα σα γαϊδαρος αλλα στο λιγο πιο πλαγιαστο στ' αριστερα,

Καλοτάξιδο το εργαλειο

αφου σε ειδε ο ιδιος ο Πότρο Ρομάνι στα αποδυτηρια (που του Ποτρο η πουτσα ειναι σα κορκοδειλος) κι ο καημενος τρομαξε. Λοιπον ακου. ΑΚΟΥ. Αμα ημουνα εγω Αϊτορ (που σε μερικα χρονια θα παω Ληξιαρχειο να το αλλαξω, ειμαι πανω απο 18 και εχω πιει μπυρα πανω απο 2 φορες), που λες, αμα ημουνα εγω Αϊτορ και με διωχνανε απο τη Μπαρτσελονα επειδη εκανα τα ιδια με τον Αλξλ Ροουζ, θα το γυριζα στο τραγουδι ή στις τσοντες...δε γαμιεται..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ και Μεξικο θα πηγαινα μονο για πινιες κολαντες και μοχιτα, οχι για να παιξω μπαλα. 

Τι φτιαξανε οι πουτανες
Αντε.ολα εγω πια;


1. ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΗ

 Φχιουτσερ μισιζ Χωστηρας

(μαλακα που τους βρισκω ε;) Ατζελινα κοπελα μου κατσε να σου τα πω κι εσενα.
Ειχα μια πρωην που σου εμοιαζε γι' αυτο θα στα πω απο πρωτο χερι και σταματα να με κοιτας ετσι γιατι ερωτευομαι ευκολα.
...σταματα γαμωτιμου
Λοιπον. Εχεις μια πετυχημενη καριερα. Ο πατερας σου ειναι ο Γιον Βοηντ που μοιαζει με αυτον που λεει τα ντοκυμαντερ στο Ντισκαβερι, αλλα αντι να δειχνει λιονταρια τα σκοτωνει στις ταινιες. Ο μπαμπας σου δεν εχει ωραια βυζια.καπως.οποτε δεν τα κληρονομησες απο αυτον. Εχεις παιξει στο Τουμπ Ρεηντερ και σε μερικες αλλες ταινιες που ο φιλος μου ο Γιωργος μου λεει πως ειναι ποιοτικες και αξιζει να τις δεις...ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΣΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ;;;; ΤΟ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΑ;;; Καταρχην, γιατι δε ρωτησες το Χωστηρα να σου πει για το Μπραντ Πιτ;;; Αν με ρωτουσες πιο πριν θα σου ελεγα οτι ο τυπος πασχει απο ενα σπανιο συνδρομο που ονομαζεται "προσωποαγνωσια", δηλαδη ο εγκεφαλος του μετα απο μερικα δευτερολεπτα δεν μπορει να αναγνωρισει ποιος εισαι!! Καταλαβαινω οτι τον πηρες επειδης ειναι γαματος ηθοποιος και ομορφος.λιγο. και μαλιστα θα δικαιολογουσα και καμια δεκαρια ξεπετες. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;;; Ρε μαλακα!! Δηλαδη καθε φορα που τον συναντας πρεπει να του λες "γεια σου Μπραντ ειμαι η συζυγος σου, η Ατζελινα" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ!!! Ετσι και γινοταν μια στραβη (δεκα), οποιαδηποτε ραντομ μουναρα με βυζια θα του την επεφτε με την ιδια ατακα και θα ειχες πιο πολυ κερατο κι απο τη Μαλεφισεντ (αν δεν ειναι αυτο το φυσικο σου και επαιξαν ειδικα εφε). Μωρη συνερθε!! Εισαι ωραιο κοριτσι θα βρεις καποιον καλυτερο γραψε σχολιο να σου στειλω φεησμπουκ να με κανεις αντ.


Αντε παλι σας εφτιαξα μαλακες!

Μη γραφετε σχολια γιατι ειμαι ψυχαναγκαστικος και πρεπει να τα απανταω ολα (οχι εσυ Ατζελινα
)


Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ-FOR THE FAT

ακου
ΑΚΟΥ


Λοιπον, το οτι ξεκινησες τη ζωη σου χοντρος φταιει καποιος αλλος. Το οτι συνεχιζεις να εισαι χοντρος φταις εσυ, εκτος αν εισαι γατα ή σκυλος ή καγκουρω (το μονο ζωο που ειναι και ρημα).
Ο Νικος προχθες

Αλλα δεν πειραζει.Κωστα. Εδω ειναι ο φιλος σου ο Χωστηρας να σου δειξει πως να μην εισαι πια χοντρος.


ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΝΕ ΟΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ (Ή ΕΧΕΙΣ) ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:


4. Αποδεξου οτι τρως παραπανω απο οσο χρειαζεσαι, επειδη το φαϊ σου δινει παρηγορια στα τοσα σου ψυχολογικα θεματα. Θυμαμαι οταν ημουν μικρος που ολοι με δερνανε. Μετα αδυνατισα και δεν με ενοιαζε που με δερνανε γιατι καταφερα και εκανα (επιτελους) σεξ με κανονικη γυναικα καποιες φορες και το σεξ ειναι τοσο ωραιο που σε κανει να ξεχνας τις δυσκολιες της ζωης. Οταν αδυνατιζεις γινεσαι πιο ομορφος και μετα σε δερνουνε επειδη σε ζηλευουνε, οχι επειδη σε λυπουνται. Αλλα καπου εδω το γαμησα. Λοιπον, ακου.ΑΚΟΥ. Απευθυνσου σε ενα ψυχολογο και μαθε να διαχειριζεσαι το αγχος. Το αγχος ειναι μια μαλακια που σε σπρωχνει να κανεις πολλα ασχημα πραγματα, οπως να τρως, να πινεις, να παιρνεις ναρκωτικα και σε προχωρημενο σταδιο να κατεβαινεις υποψηφιος δημοτικος συμβουλος, αλλα κανενας δεν σε αγαπαει και δεν θα σε ψηφησει επειδη εισαι χοντρος και φοβαται μη φας και τις χορηγειες απο τα δημοσια εργα. Βρες ενα ψυχολογο οχι ομορφο. Αν εχεις λεφτα να χαραμιζεις στο φαϊ, τουλαχιστον να ειναι φαϊ για την ψυχη.


12. Αν προσπαθεις να χασεις κιλα και εχεις ενα μαλακα που σου αγοραζει τυροπιτες ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ Ή ΔΙΩΞΟΥ ΕΣΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ. Ειναι πολυ συνηθισμενο σε ατομα που προσπαθουν να χασουν κιλα να εχουν καποιον μπασταρδο διπλα τους μαμα να τους ψηνει λιχουδιες για να συνεχισουν να μενουν χοντροι. Τετοια ατομα ειναι αρρωστα και δεν σε αγαπανε. Το αντιθετο: θελουν να σε εχουνε συνεχεια στην πρεζα που λεγεται φαϊ. Συνηθως ειναι γκομενα, φιλος, συγκατοικοι, μανα, και πες, καλα τη μανα γιατι μπορεις να τη διωξεις αλλα αμα ειναι γκομενα που φοβασαι μην τη χασεις γιατι ποια αλλη θα γυρισει να σε κοιταξει τωρα που εισαι χοντρος, τοτε εχω να σου προτεινω το εξης:...


2....φτιαχνε μονος σου το φαγητο σου. Μην αφηνεις κανενα αρχιδι να σου κανονιζει τι θα φας.ΠΟΤΈ. Οσο πολυασχολος (χεχεχε polyasshole) κι αν εισαι, πηγαινε και ψωνιζε και μαγειρευε το δικο σου φαγητο. Συμβουλεψου εναν διατροφολογο για το ποιες τροφες εχουν χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη και χαμηλη ινσουλινοαποκριση, ωστε να χορταινεις γρηγορα και με λιγες θερμιδες (αν θελεις και τη δικη μου συμβουλη τωρα που εγινα personal trainer στειλε φεησμπουκ). Τρωγε πριν η πουτανα να ερθει στο σπιτι κρατωντας σιγουρα καμια μακαροναδα ή ναρκωτικα απο το περιπτερο ωστε να μην μπορει να αντιδρασει οταν θα της πεις "πουτανα φατα μονη σου εγω εχω χορτασει".


7. ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ. Προφανως δεν θελει το καλο σου γιατι αν το ηθελε δεν θα σε παχαινε για να πεθανεις απο εμφραγμα στα 50 σου. Αν εισαι γυναικα, σιγουρα τη ζημια την κανει η γαμιολα η κολλητη σου για οταν βγαινετε στα μπαρακια να θελει εσενα να κανεις τη "χοντρη φιλεναδα" ωστε να φαινεται αυτη μουναρα. Ειναι πατσαβουρι κι εσυ χρειαζεσαι καλυτερες φιλες.


74. Υιοθετησε τις πρωτες σου υγιεινες συνηθειες. Αν εχεις μια φουλ καθιστικη ζωη, ξεκινα μονος σου την αλλαγη. Δεν χρειαζεται να ξεκινησεις τριαθλο, κινγκμποξ και σεξ. Βαλε το ρολοϊ σου να χτυπαει καθε 15 λεπτα, μιση ωρα και τοτε να σηκωνεσαι απο τη θεση σου και να κανεις μερικα βηματα. Ακομα και αυτο το τοσο φαινομενικα απλο θα ξυπνησει το μυικο σου συστημα και θα απαιτησει απο τον οργανισμο σου να καει παραπανω θερμιδες.


5. Εκμεταλλευσου το οτι εισαι χοντρος. ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ Ε;;;; Λοιπον ακου ενα μυστικο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ: οσο περισσοτερο σωματικο βαρος εχεις, τοσο πιο γρηγορα καιει ο οργανισμος σου για να μπορεσει να σε κρατησει ζωντανο απο τις τοσες μαλακιες που ετρωγες. Λογω του οτι εισαι χοντρος...εχεις πιο γρηγορο μεταβολισμο απο το μεσο ανθρωπο!!! Αυτο σημαινει οτι ενω εγω για να χασω 1 κιλο τη βδομαδα πρεπει να κανω καθε μερα διαλειμματικο τρεξιμο, να σηκωνω μια νταλικα στη μπαρα και να τρεφομαι με ακριδες και μαραθα, εσυ αυτο το ενα κιλο μπορεις να το χασεις μεσα σε λιγες ωρες απλα με το ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΟΣΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΠΟΥΚΙΑ ΕΧΑΣΕΣ ΔΙΑΚΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΜΩ!! Οσο πιο γρηγορα αναπτυξεις μια υγιη σχεση με το φαγητο, τοσο πιο ευκολα θα χασεις κιλα
Μασχαλοβυζα με αφαλοτρυπιδα

4. Μην ανταμοιβεις τον εαυτο σου με φαγητο κατα τη διαρκεια της διατροφης σου. Η ολη διαδικασια να χασεις κανα κιλο βασιζεται στο εξης: καιω περισσοτερο απ' οσο τρωω. Οσο λοιπον εσυ σε καθημερινη βαση κοβεις θερμιδες και βλεπεις τη ζυγαρια σου να ανακουφιζεται, τοσο περισσοτερο νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου. ΕΕΕΕ ΜΗΝ ΤΟ ΓΑΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ. Το να τρως για να γιορτασεις που χανεις κιλα ειναι σαν θελεις να ευχαριστησεις τη μανα σου που σε γεννησε με το να της τον καρφωσεις στα γενεθλια σου. Ακου. ΑΚΟΥ. Η ινσουλινη ειναι ενα μουνοπανο αμα εισαι χοντρος: μολις φας κατι αυτη ψαχνη να βρει τα λιπαρα και να τα κανει παχος. Το καρδια σου της λεει "τι κανεις εκει μωρη μαλακα; θα με πεθανεις" αλλα αυτη στο μουνι της.


11. Ξεκινα γυμναστικη με αεροβιο και βαρη. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;; Ολοι σου λενε να κανεις τρεξιματακι να χασεις κανενα κιλο, αλλα...ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΗ;;; " δεν ειναι μαλακια τα βαρη;;; Λιγα δευτερολεπτα κοπος και μετα δεν εκανες τιποτα!!". Ακου χοντρε. ΧΟΝΤΡΕ ΑΚΟΥ!!! Οσο πιο μεγαλους μυες εχεις τοσο πιο πολυ ενεργεια χρειαζεται ο οργανισμος για να τους κρατησει, αρα καις παραπανω θερμιδες...ενω καθεσαι στον καναπε. Μην εισαι μαλακας, βρες γυμναστη και ξεκινα.


Αυτες ηταν οι 2+1 συμβουλες του Χωστηρα για το πως να σταματησεις να εισαι χοντρος.
Εσεις μαλακηδες νομιζετε οτι κανω πλακα και οτι το μουνι της μανας μου και τετχοια αλλα της μανας σας το μουνι κιετσι.
Αμα εισαστε τοσο σιγουροι οτι λεω μαλακιες, δειξ'τε αυτο το αρθρο σε εναν γιατρο (καλησπερα γιατρε) να σας πει.