Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΙΓΚΑΝ-I NEED MORE VEGANS




"Σεξ"






Γαμα το σεξ.
Παμε να συζητησουμε γιατι ο κοσμος χρειαζεται περισσοτερους vegans.
Κατα τη γνωμη μου, πολυς ντορος εχει δημιουργηθει Κωστα που κραζεις χορτοφαγια, με το αν ειναι σωστο ή οχι, να εισαι vegan, δηλαδη αν πρεπει να βγαλεις απο τη διατροφη σου οχι μονο το κρεας, αλλα και τα παραγωγα του, οπως μελι, αυγα, τυρι, πουτσα, μαλλι κλπ.



Επειδη ομως ηταν και ειναι τοσο γαμαουα να κατακρινεις το βιγκανισμο, δυστυχως, ο κοσμος ολος σταματησε την προοδο και την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ωστε να αφιερωσει πολυτιμο χρονο για να κραξει το τι βαζει ο αλλος στο στομα του. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ!!!
Μαλακες, μειναμε 7 χρονια πισω στην κατασκευη αυτοματων ιπταμενων αυτοκινητων και αλλα 10 για τη δημιουργια χαπακι-εξι μπυρες και τρια σφηνακια γιέγκε που το πινεις γινεσαι σκατα αλλα περνας το αλκοτεστ επειδη ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ, κι εγω Κωστα που κραζεις χορτοφαγους, οδηγω ακομα σουζουκι μπαλενο ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ κι αμα με πιασουνε οι μπατσοι να 'χω πιει 2 μπυρες πρεπει να βγαλω τη παρθενια μου δημοπρασια στο η$μπεη για να πληρωσω το προστιμο οποτε Κωστα μου σαλτα και γαμησου Κωστα μου.


Ο Κωστας στο φυσικο του περιβαλλον


Πολυς κοσμος βεβαια αποδοκιμαζει τους βιγκανς διοτι επιβαλλουν τη διατροφη τους στα παιδια τους, στα σκυλια τους, στα γατια τους και στα κοαλα τους...ε τωρα τι να σας πω ρε βιγκανς, μαλακια σας. Μεγαλο αυτογκολ μαλακες, μεγαλο αυτογκολ.


6+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΙΓΚΑΝΣ

1. Δεν αντεχουν αλλο τα ζωα. Εχουμε φτασει καθε οικοσιτο ζωο που τρωγεται στα ορια του. Προβατα, κατσικια, γελαδες, ιγκουανα, καγκουρω, σκυλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ. Τα εχουμε ξεκωλωσει. Μιλαμε τα βαζουμε να γεννανε λες και ειναι κατσαριδες. Ενα νορμαλ κοαλα γενναει απο 6-10 μικρα στη ζωη του επειδη βαριεται να γαμησει. Καλα οκ λαθος παραδειγμα. Μια γελαδα στη φυση ζει 20 χρονια απο τα οποια τα 19 τα περναει ψαχνοντας ταυρο να ζευγαρωσει. Οποτε αμεσως-αμεσως το πολυ να γεννησει 20-25 μοσχαρια. Στην αιχμαλωσια την αγελαδα τη σφαζουνε 4 χρονων και στα 3 χρονια γονιμοτητας της την εχουνε γκαστρωσει ισαμε 98 φορες. Η μαμα-φυση δεν ειναι μαλακας και μας περιμενει να μας γαμησει. Σε λιγο καιρο οι μπριζολες θα εχουν γευση αζαξ και θα το δειτε.





2. Τα τελευταια χρονια εχει γινει μοδα η κετογονικη διατροφη, που στην ουσια τρως μονο κρεας και παραγωγα του και με λιγη γυμναστικουλα ο οργανισμος αρχιζει και καιει λιπος. Αυτο ειναι μαλακια γιατι αμα ητανε ετσι τοτε ολοι οι Εσκιμωοι που τρωνε φωκες και ταρανδους θα ηταν ολοι εξωφυλλα στο men's health και στο gossip και θα ειχανε ολοι γκομενα τη Μπιονσε, αλλα αντι αυτου ειναι χοντροι και ασκημοι κι αμα φορανε τη γουνα ειναι σαν Snorlak το χοντρο-ποκεμον. Κι απο την αλλη φαντασου ενα πλανητη 6 δισεκατομυριων να τρεφεται μονο με κρεας, εεε! Τοτε κανεις δεν θα πουλουσε καφε και μπυρες που φτιαχνονται απο φυτα και θα ημασταν ολοι μες στα νευρα.

Αυτο το μηνα στο esquire


3. Οι βιγκαν δημιουργουν πολλες ευκαιριες επιχειρηματικοτητας. Ο μεσος βιγκαν ειναι διατεθημενος να πουλησει τη σπληνα του για μια πρεζα αλατι Ιμαλαϊων και βιολογικο φινοκιο. Σας δινω λοιπον εγω ο Χωστηρας τα εφοδια για να γινετε ενας επιτυχημενος εντερπρενουρ και να κανετε το δικο σας start up και να χεστειτε στο ταλαρο. Ακου λοιπον. ΑΚΟΥ!!! Πας σ' ενα παρκακι και βρισκεις ενα σημειο με λιγα χορτα. Καθαριζεις γυρω-γυρω τις καποτες, τις συριγγες και τις τσιχλες και βρισκεις μερικα χορταρακια που να ειναι ιδια. Τα ξεπατωνεις και τα βαζεις στο σακουλακι. Σκαβεις λιγο και καταπινοντας τον εμετο σου ξεθαβεις μερικα σκουλικια, σκορπιους, κατσαριδες και τριλοβιτες και τα βαζεις κι αυτα σε αλλο σακουλακι. Ολη αυτη τη διαδικασια την επαναλαμβανεις μεχρι να γεμισει η σακουλα του Σκλαβενιτη. Μετα πας και βρισκεις μια λαϊκη και πιανεις ενα παγκο με ταμπελα "πολυοντε βηολογικα χωρτα 5 εβρο τω ματσακη"...5 ευρω ειπα; ΕΚΣΙΝΤΑΠΑΙΝΤΕ ΕΒΡΟ ΤΩ ΜΑΤΣΑΚΗ!!! (νοπανα σημερα θα σας κανω πλλλλουσιους!!!), αλλα κρυβεις τα σκουλικια να μη φαινονται. Με το που θα δουνε οι βιγκαν το "βηολογικα" θα μαζευτουνε σαν γιαγιαδες γυρω απο τη παντοφλα του Παϊσιου και θα αρχισουν να σου δινουνε πολλα λεφτα. Εσυ ομως εισαι εξυπνος και τους λες οτι εχεις και βιολογικα σκουλικια που βοηθανε να γινουνε οι ντοματες σου πιο κοκκινες κι απο σημαια του κουκουε αλλα κανουνε 28 ευρω το κομματι γιατι ειναι βιολογικα και τοτε θα γινεις πολυ πλουσιος και θα αγοραζεις ντοματες απο τα μπερμπερης του Λονδινου.


Φοτο Κωστας διακοπαρει Μοντεκαρλο


4. Οσο υπαρχουν βιγκαν να προστατευουνε τα φυτα δεν θα ξεμεινουμε ποτε απο φουντα, ηρωινη και κοκα. Και οχι μονο αυτα, αλλα και απο καφε, καρπουζια, μπυρες και κοαλα.



Υ.γ.: το κοαλα ειναι το spirit animal αυτου του blog. Αν καποιος βιγκαν φιλοζωικος κολοσσος θελει να με σπονσοραρει ας αφησει μηνυμα στα σχολια. 











Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-A GOOD REASON NOT TO ENROLL TO A GYM



Διαβασατε τον τιτλο;
Συμφωνειτε οτι μπορει να υπαρχει ενας καλος λογος για να μην πηγαινεις γυμναστηριο και τον ξερετε μονο εσεις; Συγχαρητηρια, ανηκετε στην σπανια περιπτωση ανθρωπων που καθε δυο μερες πεθαινει ενας αγαπημενος τους εδω και χρονια συλλυπητηρια γαμω τη τυχη σας αυτοκτονειστε.






Πριν λιγες μερες λοιπον, ερχεται στο γυμναστηριο μια κυρια, πολυ καλη και πολυ ευχαριστη σαν θειτσα απο το χωριο, αλλα οχι απ' αυτες που σε ρωτανε πότε θα παντρευτεις, αλλα απο τις αλλες που λενε "αφηστε το μωρε το κοπελι θα βρει αυτος την καλυτερη".





 Τετοια θειτσα. Εγω εκεινη την ωρα εκανα κατι πολυ ευχάριστο, του τυπου "φορτωνω στους ωμους μου τρακοσα κιλα (εβδομηντα δυο) και κανω βαθια καθισματα"-ευχάριστο. Εκεινη την ωρα η εν λογω κυρια εχει πιασει ψιλη κουβεντουλα με κυρια αναλογων προσοντων οχι τοσο ευχαριστη αλλα πουτσα μας κιολα αδερφια μου διοτι δεν ειναι ουτε καν κομπαρσος. Και εκεινη λοιπον την στιγμη την ακουω και λεει το αδιανοητο:

"Ο αντρας μου λεει οτι το γυμναστηριο ειναι για τις γυναικες"









  Λογοι για τους οποιους μια τετοια παπαρια εχει απολυτη τεκμηριωση και οφειλουμε να πουμε οτι ειναι σωστη:

1. Οι γυναικες μονο πρεπει να πηγαινουν στο γυμναστηριο διοτι δεν ειναι αρκετα δυνατες να σηκωσουν ενα κορμο δεντρου να το φερουν στο σπιτι για τη φωτια. Αντιθετα, οι αντρες ειναι τοσο γενετικα προικισμενοι που πελεκανε δαση ολοκληρα με τη μπουτσα τους. Μιλαμε για την απολυτη οικολογικη καταστροφη!!!

2. Υπαρχουν μαλακισμενες γυναικες που θελουν τον αντρα να ειναι φαλαινοσαυρος κι αυτο μας βολευει.

3. Αμα βρεθουν πανω απο 2 γυναικες σε ενα γυμναστηριο κανουν ενα σατανιστικο κολπο και αφηνουν ολα τους τα πραματα, πετσετες, παγουρινα, κινητα, σερβιετες, πατεριτσες ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και μετα μαζευονται γυρω απο το ταδε μηχανημα και ψελνουν συνταγες και τα μεσημεριανα τους νεακια για ωρες. Μια τετοια τελετη ειναι ικανη να ξορκισει τον ανδρικο πληθυσμο απο το γυμναστηριο και ειναι κριμα γαμω τις κατσαρολες σας.







4. Το γυμναστηριο ειναι μονο για γυναικες εαν ολοι οι αντρες ηδη αποφασισαν να δοκιμασουν να κανουν γυμναστικη μονοι τους και στο πρωτο δεκαλεπτο φουσκωσαν σαν Αναβολικοσαυροι και οι πουτσες τους αναβλυσαν στεροειδη και μερεντα.

5. Το γυμναστηριο ειναι μονο για γυναικες αν εχεις πηδηξει με παθος και ερωτα ο,τι κυκλοφορει σε μουνι και τωρα τα gym ειναι γεματα πρωην σου.

6. Αν βγαλει ο τσιπρας νομο οτι στα γυμναστηρια μπαινεις μονο με κολαν "συριζα" ή αν ο κουλης ξεκινησει pilates.


Λοιπον, για να το ληξω εδω με τους λογους γιατι κατανταει ηλιθιο. Ο μονος πραγματικος λογος που αν εισαι αντρας δεν εχεις καμια υποχρεωση, ουτε καν στον ιδιο σου τον εαυτο να πας γυμναστηριο,  ειναι να εισαι πατερας μονος με παιδι και να δουλευεις μια-δυο δουλειες να τα βγαλεις περα επειδη η πουτανα η κριση, γι' αυτο. Αλλα αυτο ισχυει για ολους τους γονιους ανεξαρτητως φυλου.

Και αφου τελειωσα με τους λογους που κανενας αντρας δεν χρειαζεται να πηγαινει γυμναστηριο, ας μιλησω για τους λογους που ενας αντρας πρεπει -οχι απαραιτητα να πηγαινει στο γυμναστηριο- αλλα ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ!





1. Θα μπορεις να γαμας καλυτερα!! Τα παντα. Απο κοαλα μεχρι μπετονιερα. Προσφατες μελετες εχουν δειξει οτι η τακτικη γυμναστικη ανεβαζει τα επιπεδα τεστοστερονης στο σωμα μας κι αυτο ειναι πολυ καλο. Αμα πατε σε σπιτι που η γυναικα ειναι στο κρεβατι με συντριπτικα καταγματα σε ισχιο και μουνι, ενω οι κλειδαροτρυπες θελουν μπουροσωληνα για να ανοιξουν αυτο ειναι ενα ευτυχισμενο σπιτικο.

2. Μια εντονη γυμναστικη σε συχνη βαση σου δινει το δικαιωμα (την υποχρεωση θα ελεγα) να πας στο σουβλατζιδικο και να απαιτησεις με υφος Γαμαω να στα βαλει ολα σε μια λαδοκολλα για το σπιτι. Αν προσθεσεις και 20 λεπτα τρεξιματακι καθε μερα, επιβαλλεται να αδειασεις και το ψυγειο με τις μπυρες (μονο τις Φιξ).

3. Αν γυμναζεσαι τακτικα θα δεις το κορμι σου να αλλαζει προς το καλυτερο. Σου ανεβαινει η αυτοπεποιθηση, πραγμα το οποιο ειναι τελειο αμα εισαι μπακουρι. Συγχρονες μελετες εχουν δειξει οτι ατομα που γυμναζονται τακτικα δεν προκειται να γαμησουν την Καιτη γιατι ολοι ξερουν οτι ειναι μια πουταναρα που κοιταει μονο το πορτοφολι, αλλα ομως υπαρχουν πολυ καλυτερες και πιο ομορφες κοπελες που θα εκτιμησουν καποιον ο οποιος ενδιαφερεται να ειναι δυνατος διοτι "γυναικειο ενστικτο ασφαλειας και προστασιας" και τετχοια.

4. Βρες τον τυπο της γυμναστικης που σου αρεσει και ασχολησου. Ατομα που μεχρι πριν βλεπανε τον Σισε και τον Ιμπραημοβιτς μονο απο το ΟΤΕ TV, αλλα μια μερα αποφασισαν να πηγαινουν για μπαλιτσα καθε μερα, ανακαλυψαν οτι, μπορει να μην κανουν καριερα ουτε στο β' τοπικο, αλλα τωρα οι γιοι τους τους βλεπουν να παιζουν και να νιωθουν περηφανοι για τους μπαμπαδες τους και σταματησαν κανουν αιτησεις για υιοθεσια.

5. Αμα στο σπιτι εχει μουρμουρα, πηγαινε για γυμναστικη και ΑΣΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

6. Θα βελτιωθει η ποιοτητα ζωης σου και δεν θα πεθανεις χοντρος με κινητικα προβληματα και κομμενο ποδι απο το ζαχαρο στα 54, αλλα στα 83 μεσα στις φλογες ενος Μποϊνγκ που πεφτει απο τα εκατο χιλιαδες χιλιομετρα χτυπημενο απο τους πυραυλους Τουρκων Κλινγκον.



7. Αν δεν σου αρεσει εσυ να εισαι χοντρος και η γυναικα σου αξιοπρεπεστατο μουνι που φοβασαι συνεχεια μη σου την πηδηξουνε, τοτε καιρος να κανεις κατι γι' αυτο. ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.





Η γυμναστικη ειναι για ολους εκτος αν εισαι τσιπουρα. 


























Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΕΛΕΚΤΡΟΝΙΚ ΤΣΑΜΙΚΟ-ELECTROTSAMIKO



Θα ξεκινησω ζητωντας συγνωμη απο οσους συριζαιους εθιξα με το προ-προηγουμενο ποστ για την απαγορευση του καπνισματος σε μπαρ και αλλα τετοια. 
   Απ' ο,τι εμαθα αργοτερα, δεν ηταν λεει η συριζαρα της καρδιας μας που ειπε να απαγορευτει το καπνισμα (το ειπε παλιοτερα αλλα μ'αυτα και μ'αυτα το γραψαν ολοι στ'αρχιδια τους), αλλα κανα-δυο αντικαπνιστικοι (δο)συλλογοι, και οχι μονο αυτο, -γιατι ειναι κριμα να σας κατηγορω αδικα γαμω τα αριστερα κωλομερια σας- αλλα δεν ηταν καν σε πανελληνια κλιμακα η απαγορευση, ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΗ, κι οταν λεμε "τοπικη", εννοουμε στο Ηρακλειο Κρητης σα να λεμε παιζει μπαλα ο Αγιαξ αλλα οχι ο Αγιαξ Ολλανδιας αλλα ο αλλος με τα τσαρουχια.
   Οι μπατσοι δεν μπορουσαν φυσικα να κανουν αλλιως και βγηκαν τοτε με τα μπλοκακια στα μαγαζια και εριχναν προστιμα, αλλα συντομα βαρεθηκαν κι αυτοι και σταματησαν. Τα αντικαπνιστικα σαπροφυτα βγηκαν τοτε στις εφημεριδες και κατηγγειλαν οτι οι μπατσοι σταματησαν τους ελεγχους, αλλα ηταν ηδη αργα κι εχθες παλι στα μπαρακια ολος ο κοσμος καπνιζε και κερνουσανε και τους μπατσους Χεηγκ και Μαλμπουρα απο τη χρυση κασετινα.

Γενικα υπαρχουνε Ελληνες που αρνουνται να συμβιβαστουν με την ιδεα οτι αυτη η χωρα -με ολα τα ασχημα της- ειναι η τελεια μιξη Μοντε Καρλο και ανατολικο Ισλαμαμπαντ και αυτο δεν θα αλλαξει ΠΟΟΟΟΤΕ.Νικο.

Για παραδειγμα.
Παιρνει ο αλλος i-phone GDJSH2755 (υπαρχει το 'ψαξα) με μεγκαμπαητ, καμερες με γιγαπιξελ, σκαναρισμα τη κωλοτρυπιδα και το νεφρο να ξεκλειδωσει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να ανεβαζει παναγιτσες στο φεησμπουκ και γλυκες καλημερες Πετρο και μετα τις ιδιες φωτο στο ινστα με φιλτρο που αμα δεις παναγιτσα με φιλτρο ματζεντα θα σου συμβει κατι πολυ κακο.Ισως.










Αλλο παραδειγμα Κωστακη. Παιρνει ο αλλος διακοσα ευρω γυαλι φτιαγμενο απο διαστημικους κρυσταλους με τεχνολογια CERN Κωστα μαλακα και το φοραει πρωι, βραδυ, μεσημερι, με συννεφια, με ηλιο, με βροχη, με πατεριτσες ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ μονο και μονο για να κοζαρει κωλους και να μην φαινεται οτι κοζαρει κωλους ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ κι αμα περασει κανα ωραιο πιπινι στα 20 μετρα, μετα που ξερει σιγουρα οτι δεν θα γυρισει το βλεμμα της γιατι ολα τα πιπινια εχουν λυκοπιασμα και το πιγουνι τους παει μονο 5,76 εκατοστα δεξια-αριστερα Λελα, τοτε και μονο τοτε ο Κωστακης με το διακοσα ευρω γυαλι θα ξυσει αξουριστο μαγουλο να μη φανει οτι παραμιλαει και θα πει ΠΩΝΑΜΟΥΝΙ (!!!), επειδη ετσι εχει συνηθισει ο Ελληνας.








Αλλο παραδειγμα οχι εγω ενας φιλος που αγορασε προσφατα αμαξι καινουριας τεχνολογιας με ηλεκτρονικο παρκαρισμα, θερμαινομενα καθισματα, κινητηρες, διαφορικα αλλα πεταει τα τσιγαρα στο δρομο γιατι ο ευρωπαιος σχεδιαστης αυτοκινητων δεν ηξερε οτι, 6 χρονια στο πανεπιστημιο και 10 χρονια σε μεγαλη εταιρια πολυτελων αυτοκινητων, το μοντελο που εφτιαξε για ευρωπαϊκους δρομους θα κατεληγε στα χερια του Νικου απο Μονοφάτσι που με θλιψη ανακαλυψε οτι το αμαξι του δεν εχει τασακι.








Στον αντιποδα ο Αθηνεζος που αγορασε γερμανικο λυκοσκυλο για να το εχει κλεισμενο ολη μερα στο διαμερισμα και να μαζευει τα σκατα του με σακουλακι απο το αλσος Βεηκου ή οποιο στο διαολο παρκακι με λιγα δεντρακια οι Αθηνεζοι χαρακτηριζουν ως αλσος και μετα βγαζει φωτο στο φεσμπουκ με το καημενο το ζωο που ονειρευεται λιβαδια και χιλιαδες προβατα αλλα ο Πετρος απο Ψυχικο περιμενει με το σακουλακι στο χερι να μαζεψει την κουραδα απο τη ριζα της φτελιας.
Απαραδεχταμπλ!!!







Δεν ειμαστε κατασκευασμενοι για την κανονικη Ευρωπη και αποδειξη ειναι η αυτιστικη μανια μας να φτιαχνουμε εκκλησιες παντου, ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ. Συνεχεια εκκλησιες. Στο βουνο, στις ραχες, στα ποταμια, στις σπηλιες στο μουνι της μανας μας παντου και μετα να τις φορτωνουμε με διακοσα χιλιαρικα ηχητικα συστηματα, μικροφωνα και ηχεια να νομιζει κανας ξενος οτι θα τραγουδησει ο ΤζεηΖι κι αντι αυτου να βγαινει ο παπα-Δαμασκινος με το Μαζντα και τη παπαδια εγκυο στο δωδεκατο παιδι και να τραγουδαει την Υπερμαχω φορωντας τα ιερα bling και να κανει το χριστιανικο gang-sign 






και να μενει ο τουριστας μαλακας.

Καλο λοιπον ειναι να σταματησετε να προσπαθειτε να εξελιξετε την Ελλαδα. Αυτη η χωρα ειναι ευλογημενη να προχωρησει ΜΟΝΟ τη μερα που θα πεσει ενας πολυ μεγαλος κομητης στη Γη.

Ευχαριστω. 

το παρον αρθρο ειναι τοσο σκατα που αν γραψετε σχολιο το πιο πιθανο ειναι να ειναι καλυτερο απο το κειμενο.


Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΚΛΕΦΤΕΣ-BURGLARS AND THIEVES



Ο κλεφτης σπιτιων ειναι απο τις ελαχιστες συνωμοταξιες εγκληματιων που κρινεται περισσοτερο απο το ποιος ηταν το θυμα και οχι απο αυτο καθεαυτο το εγκλημα.

Ειδατε μουνοπανα;
Εκανα εισαγωγη γιατι γαμω το σπιτι γιατι.


Οι περισσοτεροι κλεφτες σπιτιων ειναι μεθοδικοι. Για κανα-δυο μερες παρακολουθουν το σπιτι (σας γαμω) και μετα οταν σιγουρευτουν πότε βρισκεται και πότε οχι μεσα ο ενοικος, τοτε κανουν αυτο που ξερουν να κανουν χειροτερα γαμω τα αγια σας.
Οι περισσοτεροι μπουκαρουν σε αδειανα σπιτια γιατι αμα ειναι μεσα οι ενοικοι μπορει να πανικοβληθουν και να αρχισουν να ουρλιαζουν με αποτελεσμα να ακουσουν οι γειτονες τις φωνες και να καλεσουν την αστυνομια και αυτο ειναι κατι που προκαλει ανειπωτη θλιψη και μελαγχολια στους μπουκαδορους.
   Καποτε ενας φιλος μου, μου ειχε πει την ιστορια που κλεφτες τον περιμεναν αυτον, τη γυναικα του και τα παιδια του να μπουν στο σπιτι και με την απειλη οπλων τους ληστεψαν.
Προχθες ο αδερφος μου με τη συζυγο του και το παιδι τους ελειπαν και μπηκαν μεσα.

Θελετε να σας πω συνολο τι πηραν οι κλεφτες απο αυτες τις 2 ληστειες; Μια τηλεοραση, πενηντα ευρω και 3 νεσεσερ.

ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΝΕΣΕΣΕΡ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Δηλαδη, ρε μαλακα θες να μου πεις οτι εστησες καραουλι στη γειτονια, ειδες 2 σπιτια ΦΤΩΧΙΚΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ και το χειροτερο ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ οι ανθρωποι ειναι με τα παιδια τους γαμω τη λατρεια του ιουδαιου και εσυ θεωρησες σουπερ ευκαιρια να φωναξει το Κωστα το λετσο και το Λεφτερη το ξεδοντιαρη και να κανετε μπουκα ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΕΣΕΣΕΡ;

Γιατι ρε μπασταρδε αλητη;
Τι ακριβο αντικειμενο πιστευες οτι θα βρεις σε δυο φτωχα σπιτια και γιατι να απειλεισεις ανθρωπους μπροστα στα παιδια τους ρε γαμημενε; και γενικα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ;
Γιατι να μπεις στο σπιτι του παππου και της γιαγιας και να τους δεσεις; Για τα 100 ευρω που τους εμειναν να βγαλουν το μηνα γαμω το συριζα και ολες τις κυβερνησεις της κωλοχωρας;

Λοιπον ακουσε με
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ

Τρεφω απειρο σεβασμο στα παιδια που θα κανουν μπουκα σε ενα σπιτι για να παρουν τροφιμα να θρεψουν τα παιδια τους. Ας το αδειασουν το γαμημενο το ψυγειο και τα ντουλαπια να μη μεινει ουτε σταφιδα. Εχουν τους λογους τους. Τροφιμα ξαναπαιρνουμε και κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν καταγγειλε ποτέ μπουκαδορο που βγηκε απο το σπιτι με καρβελια ψωμι. Παλια στους πολεμους και τις κακουχιες που ανθρωποι πεθαινανε απο ασιτια, μαλακα και πουστη σε λεγανε αμα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. Τωρα ειναι δυσκολοι καιροι.
Πεινας; Μπες μεσα.

Αλλα ρε γαμω ο,τι αγαπας...βλεπεις δυο ανθρωπους που τα βγαζουν περα με το ζορι και εχουν και μικρο παιδι. Τα λεφτα που βγαζουν στη γαμημενη την κωλοπολη που ζουν δε φτανουν ουτε για να ταΐζεις σπουργιτια.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
μην τους αναστατωσεις
Μην γινεις το αρχιδι που θα τους αναγκασει να μετακομισουν απο 'κει που ζουνε απο φοβο για το παιδι τους.
Σε τρωνε τα δαχτυλα σου και θες ντε και καλα να παρεις κατι;;
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ κι αν το κανεις, κανε το για λογους τιμης: σου εφαγε ο μουνοπανος τη γκομενα; ψειρισε του κρεβατοκαμαρα και καθιστικο να μην εχει να γαμησει.Με πιανεις;

Βρες κατι, ασχολησου με κατι αλλο γιατι γαμω της θεια σου γιατι επειδη ανηκεις στην ιδια επαγγελματικη κατηγορια με τους πολιτικους: κλεφτης φτωχων γαμω τη χωρα, με αναγκασες ρε γαμημενε και εστειλα παλι πολιτικο μηνυμα.

Μην γινεσαι σαν αυτους
Ασε τα φτωχα παιδια ησυχα.