Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ΝΙΟΥΖ



Ναι μωρε μαλακες, ξαναγραφω. Παιξτε τωρα παλαμακια με τα κωλομαγουλα να δουμε τι θα καταλαβετε.

Για να δουμε με τι θα ασχοληθω σημερα;

1. Με Ελληνοαλβανικα;
2. Με τις καργιολες;
3. Με την καργιολα που την ειδα στον υπνο μου να φασωνεται με το γαμημενο το Νοτη το Σφακιανακη;
4. Με κωλους;
5. Με καργιολες με κωλους;
6. Χχχχχχχχφ ΦΤΟΥ ΣΑΣ παλιοπουτανες;;(👉👌)
7. Με καζα ντεπαπελ;
8. Με ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΧΧΧΧΧΧΧΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧΚΚΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ;
9. Με τους σχολιαστες;
10. Με αλλο θεμα;



...νιωθω βρωμικος
Νιωθω τοσο βρωμικος που αν κανω μπανιο θα καταρρευσει η νοητικη μου μπανιερα απο τη βρωμα, αλλα αρκετα με εμενα. 
Ας μιλησω για αλλους να νιωσω καλυτερα.

...

(20 λεπτα αργοτερα)

....


Και ξεκιναμε το δελτιο ειδησεων. 

Καλησπερα σας, ειμαι ο Μπαμπης Λελος και αυτο ειναι το Γουατ δε Φακ Νιουζ

1. Με 45 κιλα εκρηκτικα διελυσαν το κουφαρι ενος νεκρου ταρανδου στο Γουαϊομινγκ. Οι αρχες δηλωσαν οτι το κουφαρι ηταν κοντα σε κατοικημενη περιοχη και αποτελουσε πιθανο κινδυνο να μαζευτουν επικινδυνα ζωα. Ξερω οτι ως μαχιμος ρεπορτερ και δημοσιογραφος δεν πρεπει να δινω τη δικη μου αποψη, αλλα τα 45 κιλα εκρηκτικα ειναι ακριβα...λιγο πιο ακριβα απο την υγειονομικη ταφη του, απο την καυση του, ή ενα ρομαντικο μπαρμπεκιου, ή τα ναρκωτικα.

2. Πιθηκος στην Ινδια εκλεψε κομπρα απο φακιρη. Γειτονες ανεφεραν στους ρεπορτερ μας οτι ο φακιρης δεν συναινουσε στο γαμο.

3. Τα μπαρ της Ισλανδιας ξεμειναν απο μπυρα στην προσπαθεια τους να ξεδιψασουν αμερικανους ναυτικους. 7.000 ναυτες και στρατιωτικοι αποβιβαστηκαν στην Ισλανδια εν μεσω της ασκησης Τριαινα. Επι 4 ημερες οι Αμερικανοι επιδοθηκαν σε ενα ανευ προηγουμενου αλκοργιο στο ειρηνικο νησι του βορειου Ατλαντικου. Ηδη απο την πρωτη μερα τα μπαρ αρχισαν να ξεμενουν απο μπυρα και οι πρωτοι μαγαζατορες αρχισαν να τρεχουν σε προμηθευτες με μεγαλυτερο στοκ. Συντομα ομως ακομα και αυτα τα αποθεματα τελειωσαν και αυτο ηδη απο τις πρωτες ωρες της αποβασης. Οι μαγαζατορες εξεπεμπαν κοκκινο σημα κινδυνου, καθως ποτε στη ζωη τους δεν ειχαν ξαναδει τετοια αλκοολικη επιθεση. Τις κραυγες αγωνιας ακουσε και ριχτηκε στη μαχη μια τοπικη ζυθοποιια, η Ölgerđ Egils Skallgrímssonar (οποιος μπορει να το προφερει του καθομαι στο σαλονι και του τρωω την τυροπιτα). Η ζυθοποιια αρχισε να δουλευει τριπλοβαρδιες προκειμενου να παραγει και να εφοδιασει εγκαιρως ολο το νησι με ακατεργαστο κριθαροζουμο. Ευτυχως οι αμερικανοι εφυγαν απο το νησι. Κανεις δεν ξερει που βρηκαν κριθαρι οι Ισλανδοι.

4. Επιβατης αεροπλανου εξαγριωνεται και ανοιγει την πορτα του σκαφους και την τσουληθρα. Οταν οι Αρχες τον ανεκριναν για τις πραξεις του και το κινητρο του, αυτος απαντησε, και διαβαζω επι λεξει: "wheeeeeee!!!!"

5. Γυναικα αποπειραθηκε να ξεριζωσει με τα δοντια τα γεννητικα οργανα ενος αντρα. Στο Γουισκονσιν (αααχ, αυτοι οι Αμερικανοι, γκουχ γκουχ, ειμαι ο Μπαμπης Λελος, αμεροληπτος ρεπορτερ) των ΗΠΑ μια γυναικα αποπειραθηκε να ξεριζωσει το πεος ενος ανδρα κατα τη διαρκεια ερωτικης συνευρεσης αυτης με αλλα δυο ατομα. Περιπολικα εσπευσαν μετα απο τηλεφωνημα στο σημειο και ειδαν μια γυναικα γυμνη στα 4 και με αιμα στα δοντια, να τους επιτιθεται. Οι αστυνομικοι, αντιθετα με τον αστυνομικο κωδικα που σε αυτες τις περιπτωσεις λεει -και παραθετω αυτολεξει- "shoot that bitch, SHOOT HER", χρησιμοποιησαν οπλα ηλεκτρικης εκκενωσης για να την ακινητοποιησουν. Καταλαθος εβαλαν τον διακοπτη στα 62524252552 βολτ και χρειαστηκε μετα οι γιατροι να της χορηγησουν Narcan για να την επαναφερουν στη ζωη. Οι αστυνομικες αρχες δηλωσαν οτι η γυναικα ηταν υπο την επηρεια ηρωινης και μεθαμφεταμινων. Οι ανδρες, εμφανως σοκαρισμενοι, δηλωσαν αγνοια το πως βρεθηκαν σε αυτο το χωρο, πιθανον να τους κουβαλησε εκει αυτη η γυναικα, αφου τους εριξε χαπι βιασμου στο τσαϊ τους.

Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και αυτα ηταν τα Γουατ δε Φακ Νιουζ.




Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΔΡΑΜΑ



Ψοφατε για ιντριγκα και κακομοιρια βρωμοσιχαμεροι βατραχομουρηδες, ε;

Γεια σας.
Ειμαι ο Χωστηρας, γνωστος πλεον ως "αυτη η γκεη αδερφαρα απο το πουστροϊντερνετ", ή "ο μαλακας δεν ειναι αστειος".

Σημερα θα σας αφηγηθω ενα πραγματικο δραμα που εζησα σημερα, οχι σαν το προηγουμενο που πεσατε σαν τις πεινασμενες καργιες να μου τραγανησετε το μισοπεθαμενο μου πτωμα, αλλα απ' αυτα τα αλλα, τα κανονικα δραματα, τα καθημερινα.

Οντας πρωινος τυπος, αποφασισα σημερα, αντι για γυμναστηριο να παω στο νοσοκομειο να κανω εξετασεις (οχι, δεν εχω ουτε γκεητζ ουτε αδερφατητιδα). Πρεπει λεει να φτιαξω το βιβλιαριο υγειας μου για να μην πληρωσω προστιμο καπου 1.200 ευρω και κατι.
Οι εξετασεις, για να ξερετε κι εσεις που θελετε να κανετε μια λαμπρη σταδιοδρομια σε ταβερνερι, ειναι εξεταση ακτινογραφιας θωρακος και εξετασεις κοπρανων για σαλμονελα και κανα-δυο αλλα.

Φτιαχνω καφε και τσιγαρα και στην πρωτη τζουρα κι απ' τα δυο ταυτοχρονα νιωθω την γλυκια κληση της Φυσεως να ηδονιζει απαλα τα αντερα μου, παρασερνοντας με στον μεθυστικο δρομο που οδηγει στο Ναο του Κωλου και τον Αλαβαστρινο Θρονο της Ανακουφισης (ειδατε που μπορω να κανω ακομα και το πιο σιχαμερο υπονοουμενο να μοιαζει σαν Καβαφικο ταξιδι;)
Καθομαι αναπαυτικα και κυρτωνοντας την τιτανια πλατη μου αφηνω να κυλησει αβιαστα απο μεσα μου η εμπνευση για το παρον αρθρο. 
Επειδη ομως ηξερα οτι επρεπε να κανω και εξεταση κοπρανων, δεν αφησα να φυγει ολη η εμπνευση, αλλα κρατησα λιγη μεσα στα σωθικα μου να την εξετασει αργοτερα η επιστημονικη κοινοτητα και να αποφασισει αν ειμαι εγω ο καταλληλος -ο Εκλεκτος θα ελεγα- να μαζευω τα σκατα των πελατων.

Μην τα πολυλογω, φτανω στο νοσοκομειο και κατευθυνομαι προς το Μικροβιολογικο, ελπιζοντας να βρω κατανοηση και ουροσυλλεκτη φτιαγμενο απο μιθριλ της Μορια που να μη λιωσει στην πρωτη επαφη με τον Θειο Βρεφος του Ατσαλινου Κοπροσφιγκτηρα μου.

ΖΜΠΟΪΝΓΚ!!

Μπροστα μου βρισκω την Ανθρωπινη Μυγα Τσε-τσε, μια θειτσα -μαλλον- θυληκου γενους, με κατι γυαλια ΝΑΑΑΑ, σαν γαβαθες που βαζουν την προβατομακαροναδα, τα οποια προστατευαν κατω απο τα 85 εκατοστα παχους αθραυστου γυαλιου, κατι ματια ΝΑΑΑΑ σαν γιαπωνεζικο ανιμε απο αυτα που ειχε ο Καμπαμαρου οταν εβλεπε μακαροναδα, αλλα στο πιο μονιμο. Η ιδια η θειτσα δεν ηταν πανω απο εναμισι μετρο και τα ματια της καταλαμβαναν το μισο μποϊ της.

-γεια σας, ηρθα για εξεταση κοπρανων...

-ννναι, δωshφτε μου τα χαρφshτια σας (ετσι μιλουσε η θειτσα και καποτε θα σας πω και για την παλιοκαριολα που μιλουσε σχεδον το ιδιο και μαλλον προερχονταν απο γειτονικο πλανητη με τη θειτσα, απο ενα πλανητικο συστημα που το ενστικτο μου μου ελεγε οτι βγαζει μονο καριολες)

-οριστε τα χαρτια μου, αν θελετε, δωστε μου και εναν ουροσυλλεκτη για να...εεε....καταλαβαινετε, να σας δωσω το...δειγμα (κατι, καπως επρεπε να πω. Δεν γινεται να συζητας με εκπροσωπο αλλου πλανητη και να του λες για σκατα)

-ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ (φωναξε καπως σε απταιστα Νταλεκ) ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΑΡ-ΚΟΟΥΝΤ. Ναι...χμμμ (τσεκαρει σε κατι που μοιαζει με κομπιουτερ)...Χως Τηρας;

-Μαλιστα

-γεννηφφφθειφshς το 1979;

-(δεν μου φαινεται) Μαλιστα

-θα πατε φφshσε ενα φαρμακειο να παρετε ενα ουροσυλλεκτη και θα βαλετε μεσα μια μεσαια ποσοτητα κοπρ...


(και τοτε πιανει ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, εναν ΗΔΗ χρησιμοποιημενο ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΣΚΑΤΩΩΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ και αρχισε να το κουναει δεξια και αριστερα με καποια βια (!!!!) ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ (ποιος στο μπουτσο κανει σφαιρικα σκατα;;;τι συμβαινει;;;) και το σκατο εκανε φφσσστοκ-φφφσσστοκ καθως ξεκολλουσε και κολλουσε απο τοιχωμα σε τοιχωμα. ΓΑΜΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΡΤΡΕΚ, ΤΙ ΖΩ;;; Διαολε δεν μπορω, οσο κι αν προσπαθω, να παρω τα ματια μου απο το σιχαμερο εκκρεμες αυτου του εξωγηινου υπνωτιστη. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; Με καθε "φφφσσστοκ" που εκανε η καριολα το στομαχι μου γεμιζε με σκουπιδια, τα αντερα μου εκλειναν και ο οισοφαγος μου απαιτουσε να τα αδειασει πανω στη μουρη αυτης της κλιγκονιανης κατσαριδας για το δικο του και για το δικο μου καλο.)


-....μια μεφφφshσαια ποshhσοτητα κοπρανων (φφφσσστοκ-φφφσσστοκ, κκκκτττικ-κκκκκτικ-κκκκκττττικ πανω-κατω) και θα μαshhς την φερετε εδω μαβββζι με τα ΜΠΑΡΚΟΟΥΝΤ και σshε 5 μερεφφshς θα βγουν τα αποτελεσματα (outro με 2 φφφφσσσστοκ).

Το σκατο μεσα στο αντερο μου ουρλιαζε απο φρικη. Ειχε κουλουριαστει σε εμβρυακη σταση σε μια γωνιτσα και αρνουταν...αρνιωταν...ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ!!

Αποκαμωμενος ψυχικα βγαινω απο το ιατρειο και τρεκλιζοντας παω στο κοντινοτερο φαρμακειο για ουροσυλλεκτη και δραμαμινες. Κατοπιν επιστρεφω για να παω στο ακτινολογικο για ακτινογραφεια.

-ααα δεν γινεται. Το ιατρειο λειτουργει μεχρι της 11 (ηταν ηδη 12 παρα). Ελατε αυριο.


Ανασανα με ανακουφιση.
Αν μου κανανε τωρα ακτινογραφια θα βρισκανε το στομαχι μου στις αμυγδαλες και το σπληνα μου πετρωμενο στα μαγουλα σαν αυτους τους κατοικους της Πομπηιας που γινανε αγαλματα απο το ηφαιστειο.
Ο δε μικροβιολογος που θα εξεταζε τα κοπρανα θα εβαζε με νοημα τα γυαλια του και κοιτωντας με νοημα τα αποτελεσματα θα μου ελεγε κατι στυλ "ναι...χμμμμ, μηπως ηπιες τον κωλο σου χτες βραδυ;"

Και τωρα θα σας πω τι εγινε χτες βραδυ και πως κατεληξα οντως να εχω πιει τον κωλο μου, αλλα πηγε 5μιση και παω να παιξω ντραμς. Να βρειτε κι εσεις ενα εποικοδομητικο χομπιτ.


(ναι μωρε μαλακες, θα το γραψω σε αλλο αρθρο ωφουυ)


    

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΥΖΙ



Πριν φτασω στο λογο που ονομασα ετσι αυτο το αρθρο θα ηθελα να μοιρασω μερικες ευχουλες στους κατωθι:


  • Στο ανθυποπαπαριδι που εκανε αναφορα στη google για το blog, ως "ακαταλληλο", "προσβλητικο" ή οτιδηποτε αλλο, του ευχομαι να ζησει μια μακρια ζωη γεματη προσβολες και υποτιμητικους χαρακτηρισμους, μεχρι τα βαθια γεραματα. Ησουν, εισαι και θα εισαι ενα ευθικτο αρχιδι με μηδεν αισθηση της πλακας, που το χιουμορ σου φτανει μονο μεχρι σελιδες τυπου Βατραχι, Luben και Κουλουρι, δηλαδη χιουμορ για καταπιεσμενους μαχητες του πληκτρολογιου και 12χρονα που εκστασιαζονται με τον Κανακη και το Σερβετα. Η διανοητικη σου ικανοτητα δεν επιτρεπει κατι περα απο τις βασικες λειτουργιες, "τρωω", "χεζω", "ποσταρω στο φεησμπουκ", "ψαχνω ματαια να ειμαι καλος σε κατι". Καλη μιζερια.
  • Στον τζουφιο moderator της google που εκανε δεκτη την αναφορα του παραπανω και τωρα η σελιδα μου εχει υποχρεωτικα "προειδοποιηση ακαταλληλου περιεχομενου" και πολλες φορες αυτος που θελει να μπει μεσα πρεπει να πατησει το γαμημενο το "κατανοω και αποδεχομαι", ναι, αυτουνου του παπαριου λοιπον του ευχομαι μια μακρια ζωη μεσα σε γραφειο με μισθουλη της πεινας να δουλευει και δευτερη δουλεια για να ζησει. Το οτι εχεις μια δουλεια που σου δινει μια εξουσια ως προς το τι ειναι καταλληλο ή οχι στο ιντερνετ, δεν σημαινει οτι εβγαλες και τη γαμημενη τη Νομικη και μετα απο χρονια φορεσες την πουτανα την τηβεννο του δικαστη. Εισαι ενας γαμημενος Φτωχολογιάς, οπως ολοι μας και με μια απλη αναγνωση -το πολυ- 5 αρθρων του Σελεμπριτη, θα καταλαβαινες αμεσως οτι δεν ηρθα εδω για να διαφθειρω τα μυαλα του κοσμου, αλλα για να τους δωσω πεντε γαμημενα λεπτα ευκαιρια να γελασουν και να ξεχαστουνε. Την ιδια γαμημενη στιγμη, παρ' ολες τις αναφορες που εχουν κατατεθει, εσυ επιτρεπεις την υπαρξη ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, σελιδων με ρατσιστικο, ψευτοϊατρικο, παιδοφιλο, εγκληματικο περιεχομενο, λες και στους "ορους χρησης της google" τετοιες σελιδες ειναι φουλ-κομπλε. Σαλτα λοιπον και γαμησου.
  • Σαν να μην μου εφταναν ολα αυτα, που ηδη μου εκαναν την ψυχολογια και το κεφι σκατα, εχω και μερικους χθεσινους του ιντερνετ που μολις ανακαλυψαν τον σχολιασμο και νομιζουν οτι σε μια νυχτα εγιναν τρολ*, τα οποια τσουτσουνια λοιπον αρχισαν να γραφουν εδω φρασεις τυπου "με ενοχλει το μπλογκ, κλεισ' το", σας ευχομαι μαλακες να βρεθειτε κι εσεις μπροστα στον ιδιο συναισθηματικο γκρεμο που βρισκομαι και να σας σπρωξουν. Νομιζετε οτι ειναι αστειο; Αυτο εδω το γαμηδι που διαβαζετε ειναι ουσιαστικα η μονη επικοινωνια που εχω με κοσμο. Γαμα τους τους μαλακες που βλεπω καθημερινα στη δουλεια και αλλου. Τους περισσοτερους δεν επιλεγω καν να τους βλεπω, ποσω δε μαλλον να τους μιλαω. Περναω πολλες ωρες χωρις να λεω αυτα που σκεφτομαι και οταν πραγματικα θελω να μιλησω και να βγαλω απο μεσα μου πραγματα, τοτε ερχομαι εδω, σε αυτο το γαμημενο ηλεκτρονικο χαρτι και τα γραφω. Και τα γραφω εχοντας 2 γαμημενους γνωμονες: 1) να τα βγαλω απο μεσα μου μεσω του χιουμορ και να αφησω την φαντασια του λογου μου να καλπασει σαν ενα γαμημενο ελευθερο ατι που καταφερε να δραπετευσει απο το βρωμικο σταυλο που το κρατουν και 2) να νιωσω καλυτερα πιστευοντας οτι και αλλοι, διαβαζοντας αυτα που γραφω, εστω για 5 γαμημενα λεπτακια θα περασουν καλα βλεποντας ενα γαμημενο ατι να δραπετευει. Αν εσυ μπασταρδακο μου γαμας την ψυχολογια και μου ριχνεις τη διαθεση να δραπετευσω, τοτε εισαι υπολογος απεναντι μου, αλλα και υπολογος απεναντι σε ολους αυτους που με διαβαζουν. Οφειλεις πουτανοπαιδο να μιλησεις ανοιχτα και να πεις για ποιο πουστη λογο εγω πρεπει να σταματησω να προσπαθω να ξεφυγω. Εισαι υποχρεωμενος να μου εξηγησεις γιατι εγω πρεπει να παραμεινω σε αυτο το βρωμικο σταυλο και να κανω ο,τι κανουν ολοι, να κοιταω δηλαδη βιντεακια και να παταω like και τετοιες αρχιδιες. Γιατι πρεπει να παραμεινω ενας παθητικος δεκτης και οχι ενας ενεργητικος δημιουργος;

Και αφου φυγαμε απο τις ευχουλες, ας περασουμε στο ζουμι.


Προχθες εγραψα το προηγουμενο αρθρο, και οπως καθε φορα που γραφω αρθρο, πηγαινω σε ο,ποια πλατφορμα εχω και το ποσταρω (οχι στο tumbler. Για τις φιλες μου με κωλαρες και βυζαρες εκει το εχω για να βλεπω μερακληδικες τσοντες, για τις υπολοιπες φιλες, εγω ειμαι σοβαρο παιδι και δεν κανω τετοια πραματα). Παω, πουλετε (επιτηδευμενο συγγραφικο φαινομενο του Χωστηρα να κολλαω λεξεις), παω που λετε σε φεησμπουκ, τουιτερ, κλπ και ποσταρω το καινουριο αρθρο. Πηγαινω και σε μια ηλεκτρονικη εφημεριδα, το The press project και επιλεγω σε ποια αρθρα θα κανω whoring το νεο μου πονημα. Ποτε δεν το αναρτω σε αρθρα με ευαισθητο περιεχομενο (φονους, σκληρα εγκληματα, δραμα μεταναστων κλπ).
   Και τοτε συνεβη το εξης. Μια φιλη, ή εστω με φιλικες προθεσεις, μου εγραψε το εξης: "Δεν μου πεφτει λογος φυσικα αλλα φιλικα θα στο πω, ειναι λιγακι κουραστικο αυτο που κανεις με τις συνεχεις διαφημισεις στο blog σου...κ συγκεκριμενα σε ενα σαητ που δεν χρησιμοποιει διαφημισεις. Στο λεω με καθε καλη προθεση, εχω μπει στο blog, βρισκω πολυ ενδιαφερον τον τροπο που γραφεις αλλα μου φαινεται λιγο ακυρο ολο αυτο που κανεις εδω".
 Αρχικα να πω οτι οποιοσδηποτε τολμησει να κανει λεκτικη ή αλλη επιθεση στην κοπελα, για μενα ειναι μηδεν. Η κοπελα εχει δικιο. Τελος.

   Προς υπερασπιση μου ομως, στο σαητ αυτο τα σχολια μου αφορουν κατα 99% στο εκαστοτε αρθρο και μολις 1% ειναι το blog-whoring.
Ολα αυτα τα χρονια εχω κανει whoring σε αρκετες σελιδες, οχι πολλες αλλα αρκετες. Συχνα το αποτελεσμα ηταν να με μπλοκαρουν απο τον σχολιασμο τους, παρολο που το rate σχολιασμου-whoring ηταν και παλι 99-1.
Να σας πω μερικες;
Δεν χρειαζεται.
Ασασπω εστω μία, τα Ancient Memes! Μαλιστα. Η σελιδα που υποτιθεται οτι ειναι φουλ-πουτσαρα της και -κατα τα αλλα- τρεφω σεβασμο για το περιεχομενο της, με μπλοκαρε εντελως.

Ενηγουεη, που λενε και οι φιλοι μας οι Κορεατες. Οταν γραφω ενα καινουριο αρθρο, ο μονος τροπος για να βγει προς τα εξω ειναι η διαφημιση. Ειναι το απαραιτητο συστατικο για να δεσει η συνταγη, οχι το πιο γευστικο, αλλα σιγουρα το πιο καταλυτικο (ειδικα για μενα που δεν ασχολουμαι με ευπεπτα θεματα και μοντερνες μαλακιες). Ειναι "το ρυζι στα γιουβαρλακια" που λεω και στον τιτλο.

Αφου λοιπον εφτασε -και βασει ψυχικων πλεον αποθεματων- ο κομπος στο χτενι, σταματαω πλεον να διαφημιζω το μπλογκ σε ξενα σαητ παρ' ολο που -και το λεω με πικρια-, εγω ενθαρρυνω να διαφημιζουν αφιλοκερδως τα σαητ τους εδω.

Αδερφια, ο,ποιος το βρισκει το μπλογκ-το βρηκε, οι υπολοιποι...δεν χανετε και τιποτα σπουδαιο. Εγω αληθεια βαρεθηκα με ολο αυτο, με την αισθητικη του καθενος και το αν ξυπνησε στραβα και δεν γουσταρει να βλεπει πραγματα. Αλλοι μπλογκερ, οι περισσοτεροι τα παρατησαν, αλλοι εβγαλαν και βγαζουν φραγκα με το να ασχοληθουν με αλλου ειδους μπλογκινγκ.
Εγω ποτε.
Η συγγραφη και η εκθεση ιδεων για μενα ουτε πρεπει να σταματα και ουτε πρεπει να γινεται για τα φραγκα. Ειναι μια ροη πληροφοριων που, εστω και σε φαντασιακο/σουρρεαλιστικο επιπεδο, πρεπει να δινεται αφιλοκερδως.
Η Τεχνη, η καθε ειδους Τεχνη δεν ειναι εμπορικο αγαθο, γιατι ΑΝ ξεκινουσε ως τετοιο, τοτε οι πρωτοι πρωτογονοι ανθρωποι που αρχισαν να κοπανανε ενα τυμπανο και εκαναν τον κοσμο να χορευει, ζητουσαν ως ανταλλαγμα για την Τεχνη τους εξι κοτες και δυο βολβους (εκτος οτι θα παιρνανε μισο προϊστορικο αρχιδι) δεν θα φταναμε ποτε να εχουμε κλασικη μουσικη, Ρεμπραντ και Πικασο, Παρθενωνα και Σεξπιρ.
Θα ηταν ενας κοσμος χωρις χαρα και αναψυχη.

Υποστηριξτε την Τεχνη για ολους.


*τρολ: το τρολ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, δεν ειναι ο μαλακας που κανει πικροχολη "καζουρα" σε οποιαδηποτε μαλακια τον ενοχλει. Το αποτυχημενο και παιδικο χιουμορ "νιανια νιανια εισαι μαλακας LOL" δεν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δεν ειναι τρολιά.
Τρολ ειναι οι τρωγλοδυτες του ιντερνετ, τα γαμιολια που εφαγαν τα νιατα τους στο 4chan, στο Demotivational (μεχρι που εγιναν Greybeards και ο ιδιος ο Σαουρον τους εδωσε κατι δαχτυλιδια που ολοι ξερουμε ποσο μαλακια ηταν αυτο). Ειναι τα τοτε 12χρονα τσουτσεκια που εμπαιναν στο τοτε mirc και παριστανανε τις γκομενες και χαχανιζανε με τους μαλακες που τους τσαταραν. Κορυφαιο τρολ στην Ελλαδα, και δεν θα παψω ποτε να το λεω, ηταν ο Shinobi, που ακομα κι αν εσβησε το account του, παραμενει αξεπεραστος. Αξεχαστη θα μεινει η ατακα του σε ενα απο τα αρθρα του Μικιμαϊους, οπου εγραψε "σου βγαζω το καπελο, στο χεζω και στο ξαναφοραω".
Αυτα ειναι τα τρολ. Σιχαμενοι, ανελεητοι και αιχμηροι στα ορια του bullying, τυποι που ξερουν οτι το ωμο αντι-correct χιουμορ δεν εχει ορια. Τρολ ειναι ο τυπος που πηγε στο βιντεακι της γκομενας που επαιζε ντραμς και της εγραψε αποκατω "this is a strange kitchen".

Χωστηρας out.


Edit: για να μην ταλαιπωρειστε να ανοιξετε το μπλογκ, απλα πληκτρολογειστε ocelebritis.blogspot.com, την αρχικη δηλαδη διευθυνση, και πατηστε μια φορα το πορτοκαλι κουμπακι που λεει "κατανοω..."      

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΧΩΡΩΝ



Ψευτοπρολογος: το αρθρο αυτο ειναι επηρεασμενο απο ενα αρθρο που ειχε γραψει ο Master G για την Ιαπωνια. Γενικα, τον συγκεκριμενο μπλογκερ τον εχω πολυ σε εκτιμηση, οχι τον ανθρωπο, αλλα την persona που υποδυεται. Το blog του αποτελει μια γραπτη αποδειξη της ορθης ιεροσυλιας. Στην πραγματικοτητα, ο ιδιος μπορει να ειναι ενας μπουλης, αλλα μεσα στο διαδικτυο ειναι το Shinigami που πεταξε ενα death note στα σκουπιδια και αυτοκτονησε. Για να μην με πειτε μαλακα, το αρθρο του βρισκεται εδω.


Ολη η ψεκασμενη ελληνικη κουλτουρα, απο τις γιαγιαδες και τους παπουδες μας στα παιδικα χρονια, μεχρι τα σχολεια και τις εκκλησιες εως και τη σοβαρη πολιτικη σκηνη της χωρας μας, ολοι τους προσπαθουν να μας εμποτισουν με την εννοια της Φιλιας μεταξυ Ρωσων και Ελληνων. Τους κοινους πολιτιστικους και πολιτισμικους δεσμους (οποιος γνωριζει και γραψει τη διαφορα μεταξυ αυτων των δυο λεξεων κερδιζει εικονισματακι του αγιου Ιβαν και της αγιας Σβετλανας της θαυματουργης). Η φιλια αυτη βασιζεται σε 2 (δυο) αξονες: α) της γραφης, και β) της θρησκειας και γ) οτι και οι δυο υπογραψαμε συμφωνια οτι οι Ρωσιδες θα ειναι 2 μετρα ψηλες με thigh-gap.
   Ο πρωτος αξονας, αυτος της Γραφης αναγεται ιστορικα σε 2 Ελληνες μοναχους που διεσχισαν πεζη την αποσταση Κρητη-Μοσχα, (μια περιοχη που πλεον ονομαζεται Μορντοριανη Αυτοκρατορια του Βελανιδισταν), ως δωρο του Βυζαντινου Αυτοκρατορα στους Ρωσους συμμαχους, προκειμενου να εδραιωσουν ενα αλφαβητο, διοτι μεχρι εκεινη την εποχη οι βορειοι συμμαχοι μας παραηταν απασχολημενοι με το να φορανε τραγιασκες και να σκοτωνουν αρκουδες, αντι να μιλανε ή να γραφουνε. 
 Οταν οι μοναχοι εφτασαν στο παλατι του τσαρου τα πραγματα ηταν τραγικα: δεν μπορουσαν να ξεχωρισουν τους ανθρωπους απο τις αρκουδες, ποσω δε μαλλον να καταλαβουν τι τους ελεγαν. Οποτε λεει ο Κυριλλος στο Μεθοδιο "μαν μου, πηγαινε εσυ μιλα τους κι εγω θα κατσω να ζωγραφιζω γραμματακια", οπως και εγινε.
Πολλους μηνες αργοτερα αρχισε να παιρνει μορφη το πρωτο αλφαβητο: ενα πενταρι με κολλημενο πισω το κουλουρακι ηταν το ΜΠ, ενα συγκαμμενο αλφα ηταν το ΝΤ, ενα εψιλον με διαλυτικα ηταν το ΓΙΟ (ενας περιεργος μαυριδερος Ρωσος με στραβη τραγιασκα και χαϊμαλια επεμενε). Οταν κατι ακουγοταν σαν κανονικη ομιλια εβαζαν ελληνικο γραμμα και οταν κατι αλλο ακουγοταν λες ξελαρυγγιαζανε στον πουτσο μια ανυποψιαστη φωκια τοτε ζωγραφιζανε μια μαλακια και κανανε το σταυρο τους να φυγουν ζωντανοι.
Επειδη ομως τα μισα ρωσικα γραμματα δεν προφερονται και τα αλλα μισα τους κανανε πλακα οι μεθυσμενοι Ρωσοι και τους ελεγαν ο,τι σκατα εβγαινε απο το στομα τους (φανταστειτε τωρα οτι "ΜΠΛΙΑΤ" ονομαζουν οι Ρωσοι την πουτανα. Δηλαδη, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΜΕΤΡΟ ΜΟΝΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΤ";;; ειναι ιεροσυλια. Μπλιατ επρεπε να ονομαζεται αυτο που πρεπει να αφησεις 200 ρουβλια στο κομοδινο, που σε κανονικα λεφτα ισοδυναμει με μια τσιχλοφουσκα χωρις περιτυλιγμα.)

...οι Ρωσοι ειδαν πολλες φορες αυτο το σταυροκοπημα και ετσι φτασαμε στον δευτερο αξονα, την Θρησκεια.
Πριν την αφιξη των δυο μοναχων, κανεις δεν ξερει σε τι θρησκεια πιστευαν αυτοι οι ημιαγριοι. Μερικοι θεωρουν οτι ισως πιστευαν σε καποια φυσιολατρικη θεοτητα τυπου Θεα-Γη, αλλα αυτα ειναι χιπστερικες μαλακιες που σκοπο εχουν να εξαλειψουν την παραγωγη βοτκας και ρωσικου πορνο. Η επικρατεστερη θεωρια ειναι οτι οταν ολα τους πηγαιναν στραβα και δεν ειχαν ουτε χιονι να φανε, σκοτωναν τον πιο χοντρο του χωριου ή μια αρκουδα (κανεις δεν διεκρινε την διαφορα) και ηλπιζαν στο καλυτερο.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ,
η θρησκεια των Ρωσων ηταν η Ελπιδα και παρακαλουνται οι κυριοι συριζαιοι να πανε να γαμηθουνε.

Παρ' ολ' αυτα, ολο αυτο το σταυροκοπημα και το μπουρου-μπουρου περι παντοδυναμου θεου, επηρεασαν ανεπανορθωτα το μικρο, ημιαγριο κομματι του εγκεφαλου τους που ευθυνεται για ολες τις λαθος αποφασεις και ετσι, αργα αλλα σταθερα οι Ρωσοι εγκατελειψαν την αρκουδοφαγια και επιδοθηκαν σε ενα, ανευ προηγουμενου, θρησκοληπτικο οργιο που περιλαμβανε μαυρα γουνινα ρασα, τραγιασκες με σταυρους, ανεγερση εκκλησιων ΘΗΡΙΩΔΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ με κατι οροφες ΝΑΑΑ σαν χοντρα τρυπανοκατσαβιδα ωστε να μπορεσουν να μπουν στον Παραδεισο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (φανταστειτε οτι το Κρεμλινο ειναι χριστιανικο τρανσφορμερς, το οποιο, τη μια ειναι εκκλησια, και την αλλη μεταμορφωνεται σε Μετροποντικα-κρουστικο δραπανο, ικανο να απειλησει τον ιδιο τον αγιο Πετρο πως αμα δεν μπει στον παραδεισο θα σκαψει τουνελ απο κατω να περασουν και οι 262.728.625.726 τρισεκατομυρια Ρωσοι με μια και μονο διαδρομη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!).

Ολα αυτα βεβαια αλλαξαν οταν οι Ρωσοι αντικατεστησαν το σταυρο με το δολαριο.

Στον τριτο αξονα, οι Ρωσοι, σαν δωρο προς τους ευεργετες τους Ελληνες, υπεγραψαν το Συμφωνο Αθηνας-Μπαμπουσκωφ, οπου οι Ελληνιδες μπορουν πλεον να μενουν αξυριστες σε προσωπο-πλατη και σπληνα, ενω οι Ρωσιδες θα μπορουσαν απο τοτε και στο εξης να εχουν ενα πιο σεμνο look με χαλαουα και αποτριχωση καθε 8 ωρες, ανορθωμενους γλουτους και ταξιδακια χωρις τους συζυγους σε οποιονδηποτε ελληνοφωνο προορισμο επιθυμουν ωστε να μην κοπουν οι δυνατοι δεσμοι μεταξυ των 2 λαων.

Ταυτοχρονα οι παραδιπλα λαοι εμειναν αφωνοι με την τοσο ισχυρη πολιτιστικη και πολιτισμικη διασυνδεση των δυο χωρων (οποιος μου γραψει τη διαφορα μεταξυ πολιτιστικης και πολιτισμικης κερδιζει αδειασμενη μπαμπουσκα που μολις εχει ξεγεννησει αλλες 67 μπαμπουσκες και ειναι τωρα προ-προ-προ-προγιαγια).

Πρωτοι οι Πολωνοι επαθαν πολιτιστικο κομπλεξ και φτιαξανε το δικο τους αλφαβητο με λατινικα γραμματα και εξτρα γραμμουλες και τα πεταξαν χυμαδιο ο,που εβρισκαν και φτιαξανε κατι τεραστιες λεξεις που καμια τους δεν προφερεται, ενω στα Πολωνικα σχολεια διδασκεται μονο η Κατασκευη Οινοπνευματοδων στη νοηματικη. 
Οι Πολωνοι δεν μιλουν ΠΟΤΕ και αν δειτε Πολωνο και μιλαει, μαλλον σας κοροϊδευει.

Κατακοκκινοι απο την ντροπη τους που εμειναν πισω σ' αυτο το γαμαουα trend, ακολουθησαν οι Τσεχοσλοβακοι που μεχρι τοτε ηταν αναγκασμενοι να μιλουν γερμανικα και να θυσιαζουν λουκανικα στη θεα-Μπυρα. Η τσεχοσλοβακικη γλωσσα ομιλειται μονο αν ραψεις τις δυο ακρες των χειλιων σου και αρχισεις να λες "shi" ή "sho" χωρις καποιο προφανη λογο. Δυστυχως δεν καταφεραν να γινουν ορθοδοξοι, μαλλον γιατι δεν μπορουσαν να φτιαξουν μεγαλες εκκλησιες ή να αφηνουν τα παιδια τους να τα διακορευουν ιερεις (δεν θυμαμαι πιο απο τα δυο).

Η σλαβορωσικη κουλτουρα οσο πιο νοτια κατεβαινε, τοσο πιο πολυ αλλοιωνοταν.
Οταν τη γνωρισαν οι Βουλγαροι εφτιαξαν για πλακα το δικο τους αλφαβητο με ρωσικα γραμματα που τα προφεραν ΕΝΤΕΛΩΣ αλλιως και κοροϊδευαν τους Ρωσους τουριστες.
Οι (τοτε) δε Γιουγκοσλαβοι ειχε καθε χωριο τη δικη του ρωσικη γλωσσα και τα δικα του ρωσικα εθιμα, π.χ. οι Σερβοι ασπαστηκαν την ρωσικη ορθοδοξια, και γεμισε με αλκοολικους χριστιανους με τατου-δικεφαλους αετους και ενα σταυρο στην πλατη για καθε αλοθρησκο ανηλικο που βιαζαν και σκοτωναν (οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα). Οι Μαυροβουνιοι ασπαστηκαν εναν πιο βουδιστικο χριστιανισμο, οπου πλεον πουτσα τους ο,τι γινεται διπλα τους. Οι Ρουμανοι κλεψανε ο,τι βρηκανε γυρω τους και η Ρουμανια αναγνωριζεται πλεον διεθνως ως επισημη θρησκεια.

Και τα λοιπα και τα λοιπα και τα λοιπα.